3 juli 2020

Kosteloos met de taxi naar de Kaakchirurg.

Kaakchirurgen van MKA groep en Taxi Rinus vinden elkaar in Coronatijd.

 

Sinds 1 januari 2020 is MKA groep uitgebreid met 2 vestigingen kaakchirurgie in het Franciscus Gasthuis te Rotterdam en Vlietland te Schiedam.

MKA groep is een keten van 8 gecertificeerde kaakchirurgische klinieken in Rotterdam, West-Brabant en in Zeeland. Alle kaakchirurgen van de MKA groep zijn verbonden aan de regionale ziekenhuizen. Ons beleid met betrekking tot COVID-19 is gebaseerd op landelijke adviezen van de RIVM, GGD en de ziekenhuizen. Dat betekent voor de kaakchirurgie dat alle patiënten weer welkom zijn en met door ons genomen voorzorgen weer normaal behandeld kunnen worden.

Samenwerking met lokale bedrijven
Vanuit de overheid is een dringend advies afgegeven om een afstand van anderhalve meter tussen personen te handhaven. Kwetsbare patiënten en mensen op hoge leeftijd wordt geadviseerd om extra voorzichtig te zijn.In het openbaar vervoer is dat extra ingewikkeld. Bij MKA groep staat veiligheid van de patiënt voorop en heeft daarom samenwerking gezocht met een lokaal taxibedrijf, Taxi Rinus. Samen willen wij veilig vervoer heen en weer naar onze kaakchirurgische polikliniek in het Vlietland te Schiedam verzorgen middels een PROEF in de hele maand juli.                                                                                                

Kosteloos vervoer naar de kaakchirurg van MKA groep Schiedam in de maand juli
Wanneer u een afspraak wilt maken voor een consult of behandeling bij één van kaakchirurgen van MKA groep Schiedam kunt u bellen naar 088-190 190 1 (centraal) of 010-8932340 (lokaal). Vervolgens neemt u contact op met Taxi Rinus (tel 06-47437371) om het vervoer naar het Vlietland ziekenhuis Schiedam in te plannen. Na het consult of de behandeling wordt u ook weer met de taxi naar huis gebracht. De kosten van de rit naar de kaakchirurg in Vlietland, evenals de kosten voor de taxirit terug naar huis zijn volledig voor rekening van MKA groep. De patiënt heeft dus geen kosten van het openbaar vervoer en wordt veilig met de taxi naar de kaakchirurg gebracht en ook weer opgehaald.  

In Taxi Rinus heeft MKA groep een mobiliteitspartner gevonden die dezelfde idealen en ideeën deelt als het gaat om veiligheid en persoonlijke zorg voor de patiënt.

Lees meer over onze samenwerking met Taxi Rinus op 'In de Buurt' via https://bit.ly/31H4fYI

Kaakchirurgie van MKA groep staat voor u klaar!

 

 

 

Naar overzicht