16 november 2022

Wat houdt de functie van medewerker financiële administratie in?
Met jouw administratieve en tactische werkzaamheden help je de crediteurenafdeling en de controller binnen de ondernemende zorgorganisatie. Bij MKA groep kijken we verder dan alleen financiën. We houden ons elke dag opnieuw bezig met het 'reilen en zeilen' binnen de organisatie en het aanpakken van nieuwe uitdagingen in een dynamisch zorglandschap. Daarbij verwachten we ook jouw bijdrage.

Wat houd je nu een hele dag bezig?
Jouw werkzaamheden stem je altijd rechtstreeks af met de managementmedewerker administratie & inkoop of controller, je hebt ook regelmatig contact met de collega’s van de (financiële) administratie, manager, directie en externe partijen zoals leveranciers.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Verwerken van facturen

 • Sorteren van facturen en controleren op volledigheid van ingevulde gegevens en ondertekening.
 • Zo nodig ontbrekende gegevens opvragen.
 • Inboeken van inkoopfacturen in Afas Profit.

Verrichten van overige administratieve werkzaamheden 

 • Uitvoerende werkzaamheden, zoals het verzamelen, ordenen, invoeren en muteren van diverse gegevens in Afas Profit/inkoopsystemen en leveranciersomgevingen ten behoeve van: inkoop & logistiek, facilitair en het beheer van vaste activa.
 • Uitvoeren van controles op aangeleverde informatie en verbanden leggen met andere gegevens.
 • Opzoeken van ontbrekende gegevens of deze zo nodig navragen.
 • Evalueren van de administratie en eventuele onjuistheden met de (assistent) controller. 

Welke competenties bezit jij om in te zetten?
Je werkt als medewerker financiële administratie met financiële informatie. Onderdelen van bedrijfsvoering die meetbaar en onmisbaar zijn voor een professionele boekhouding. Je hebt een hands-on mindset ‘that makes sense’. Daarom zijn competenties en eigenschappen als verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid een paar van de belangrijkste kwaliteiten waarover je moet beschikken. Daarnaast zijn structuur en oog voor detail essentieel om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Voor het onderhouden van contact met collega’s en externe partijen is professionele schriftelijke en mondelinge communicatie in de Nederlandse taal van groot belang.

Aangezien de werkzaamheden en financiële processen digitaal verlopen zijn vaardigheid met Excel en bedrevenheid in het werken met ERP-systemen eveneens belangrijk. Een andere key skill is samenwerken. In deze rol is goede afstemming van werkzaamheden met de collega’s van de financiële administratie en controller of manager nodig om samen succesvol in control te zijn.

Wat heeft MKA groep te bieden?

 • Dienstverband van 16-20 uur voor de duur van één jaar met kans op vaste aanstelling.
 • Een marktconform startsalaris binnen de cao-ziekenhuizen afhankelijk van motivatie en ervaring.
 • Werktelefoon en werklaptop.
 • Werkzaam op onze hoofdlocatie in Middelburg en soms op een van onze andere locaties.
 • Werkzaam in een kleinschalige en open cultuur.

Interesse?
Kun je jezelf vinden in het bovenstaande profiel, stuur dan je motivatie en CV vóór 14 januari 2023 naar j.mercx@mkagroep.nl.De sollicitatiegesprekken zullen gepland worden in de laatste 2 weken van januari 2023.

We gaan graag verder met je in gesprek over je interesse en de mogelijkheden binnen MKA groep.


Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen we om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.

 

Naar overzicht