Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 9.5

Ingezonden door Mariëtte Smits op 20-01-2021

Ik voelde me heel comfortabel. De dokter maakte steeds grappen waar ik om kon lachen. De effecten na de behandeling zijn volkomen normaal.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2021

behandeling ging super snel en zonder pijn. niets van gemerkt.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Joelle Van de belt op 18-01-2021

Super geholpen. Gerust gesteld. Heel fijn

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-01-2021

prima behandeld en goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Lisanne op 15-01-2021

Toppers! Vooral mevrouw brands

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2021

Goed geholpen ,deskundig uitleg van te voren ,mensen worden gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Bianca Trefferd op 14-01-2021

Het viel me 100% mee. Zag er toch wel tegenop maar het ging vanzelf

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jeroen de Bruin op 14-01-2021

Goed. Duidelijke communicatie. Heldere instructies. Snelle behandeling en geen klachten.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door A. Verburg op 14-01-2021

Heldere informatieoverdracht door warme, betrokken, mensen. Dit zowel bij het 1e consult als bij de behandeling. De behandeling zelf wordt snel en (m.i.) bekwaam verricht en voorzien van commentaar over hetgeen dat gedaan wordt of gaat worden. Dit geeft rust en een veilig gevoel.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Twan Nijkamp op 13-01-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 5.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2021

Was ok

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2021

Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren vanaf de verdoving tot de hechting. Toen ik toch nog wat pijn voelde stopte de arts meteen en bracht een extra verdoving toe die de assistente al had klaargelegd. De arts in samenwerking met de assistente werkte snel en nauwkeurig en hadden geen probleem met het wachten tot de extra verdoving werkte. Al met al, de behandeling ging snel en pijnloos. Ik ben erg tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jan-Willem Schaap op 13-01-2021

Ik ben zeer vriendelijk en kundig geholpen door iedereen met wie ik te maken heb gehad. De specialist die mij geholpen heeft kon mij gerust stellen en heeft mij pijnloos en vriendelijk van mijn verstandskies verlost.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Lisanne Flaman op 12-01-2021

Hele fijne ervaring, er werd stap voor stap verteld wat er gedaan werd.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Hadisa Pula op 12-01-2021

Ik heb hele erge angst voor tandartsen/kaakchirurgen, maar ik ben zeer goed behandelt en alles viel enorm mee.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E.J. Vernhout op 12-01-2021

Prima behandeld. Vrijwel geen pijn achteraf.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Vriendelijke kaakchirurg

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Super fijne ervaring. Hele aardige mensen, voelde me heel erg op mn gemak. De ingreep ging heel snel en pijnloos.

Lees verder