Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2022

Ik was erg tevreden, iedereen was heel aardig en geduldig

Lees verder

Cijfer 4

Ingezonden door Ayesha Mahboeb op 03-12-2022

De assistenten waren heel aardig en gaven me een veilig gevoel. Van de kaakchirurg zelf hoorde ik telkens dat er uitloop was er geen tijd was en het voelde alsof hij aan het afraffelen was. Ook toen ik aan het schreeuwen was verwees ie naar de mensen in de wachtkamer in plaats van de oorzaak van de hevige pijn te achterhalen. Hij keek niet naar mij als individu maar hij behandelde me als de gemiddelde mens.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2022

Kort behandeling die soepel verlopen is. De zorgverlening zorgde voor een ontspannen beleving

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2022

Goede service

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2022

Het was erg prettig. Ik was enorm zenuwachtig maar er was niets om aan te merken. De behandeling ging geheel pijnloos en ik voelde me erg op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Naomi Roelofsen op 30-11-2022

Ik ben fijn geholpen tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jeuran Bertels op 30-11-2022

Zeer deskundig! Zeer goed en vriendelijke mensen! Geen pijn gehad tijdens de ingreep, ook nu niet al te veel last erna. Beter kon het niet gedaan worden!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 28-11-2022

Tweede keer top

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Anne V Dulmen op 28-11-2022

Ze weet precies wat ze doet en is heel rustig. En gaat ook rustig aan de gang

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marielle Van Dokkum op 28-11-2022

Zo vreselijk aardig en lieve mensen. Stellen je enorm op je gemak .

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-11-2022

Heel rustig en vertrouwen ontvangst. Zeer ervaren kaakchirurg gehad, erg prettig ook voor en tijdens ok.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Isabel Timmermans op 23-11-2022

Hele aardige zorgprofessionals. Ik werd echt op mijn gemak gesteld en ze legden goed uit wat de bedoeling was. Ik voelde me echt in veilige handen en vond het fijn dat ze de hele tijd een mondkapje ophadden ivm de hygiëne. Echt toppers!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2022

Warm welkom, er werd verteld hoe de behandeling zou verlopen, na de behandeling werd er goed en duidelijk advies geven

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Diana Duarte de Sousa op 22-11-2022

Ik was best zenuwachtig, maar er werd goed verteld wat er ging gebeuren en de behandeling was zeer snel voorbij.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Albert J. Van Dijk op 21-11-2022

Prettig behandelteam en prima sfeer.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Rinske de Visser op 20-11-2022

Ben op een prettige wijze geholpen en gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-11-2022

Snelle en pijnloze behandeling.. Op tijd aan de beurt.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Stefan De keijzer op 18-11-2022

Zijn super vriendelijk je word top geholpen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Frans Hallegraeff op 17-11-2022

Parkeren was even zoeken, maar eenmaal binnen goed en prettig ontvangen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Rona van den Heuvel op 17-11-2022

Goeie hulp en fijne sfeer en rust gevende medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Roel Suijkerbuijk op 16-11-2022

Had een angst voor naalden en met name die in het gehemelte omdat die nieuw is en volgens andere zeer pijnlijk. De ingreep verliep zo goed als pijnloos en alle medewerkers betrokken bij de ingreep waren zeer vriendelijk en bereid om vragen te beantwoorden en mij gerust te stellen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Patricia op 16-11-2022

Goed geholpen en gerustgesteld, vond het best spannend. Nieuwe locatie was even zoeken, maar is goed gekomen!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Madelon op 15-11-2022

Goed,snel,vakkundig, vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Jacob Willem Kristelijn op 15-11-2022

Deskundige behandeld en nadien geen pijn overgeh

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door L Driessen op 14-11-2022

Met veel angst , extreem veel angst door alle deskundigen zeer goed geholpen !

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Ruud op 13-11-2022

Na 10 jaar de stap genomen om mijn verstandskies te laten trekken. Onwijs op mijn gemak gesteld en zeer kundig personeel. En zoals altijd valt het achteraf reuze mee ;)

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Stefan op 11-11-2022

Helemaal tevreden!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Mina Boutchich op 11-11-2022

Alles in een afspraak kunnen afronden en super fijn behandeld en informatie ontvangen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jeffrey Kokelaar op 11-11-2022

Werd vriendelijk en snel behandeld

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 10-11-2022

Vlot, discreet geholpen. Vaak handelde de arts al wel voor melding. Draaide m’n hoofd voordat ze aangaf dat ik opzij moest kijken. Vanwege spanning vond ik fijn dat het een arts was die van aanpakken hield. Maar kan begrijpen dat niet alle patiënten dat prettig vinden

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Mareen Sesink op 09-11-2022

Heel prettig ontvangen en was op tijd aan de beurt. Prettig dat de radio aan stond tijdens behandeling. Ook goede uitleg van medewerkers. Ingreep ging snel en steriel. Zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2022

Ik ben goed en prettig ontvangen door de medewerksters, ondanks dat bij het maken van de rontgen foto's de medewerkster het apparaat in 1e instantie niet helemaal goed wist te plaatsen. Ik heb dat niet als vervelend ervaren en had het idee dat ze dit nog moest leren. De arts gaf duidelijke info voorafgaand aan de operatie en maakte een rustige en deskundige indruk. Ook gaf hij aan dat binnen zijn netwerk hij een collega t.z.t. kan inschakelen voor het vervolgtraject. De medewerkster gaf ook goede informatie en stelde mij voorafgaand aan de operatie op het gemak. Tijdens de operatie werd ik door hem op de hoogte gehouden hoe de svz was.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2022

Snel en pijnloos, ook achteraf

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2022

Snel en pijnloos, ook achteraf

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Frans Feijtel op 04-11-2022

Fijn geholpen met de juiste uitleg

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Lieneke op 02-11-2022

Assistenten rustiger te werk gaan met verdoven. Voor t gevoel ging het ram boem kledder Arts!!! Wat een topper

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-11-2022

Zeer geduldig met onze verstandelijk beperkte zoon en goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen (rustgevende medicatie vooraf en verdovende spray voor de verdovingsspuiten). Arts legde stap voor stap uit wat hij deed. Zeeer prettig!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E.G op 01-11-2022

2 verstandskiezen laten trekken, goede uitleg voor en tijdens de behandeling. Ik vond de behandeling heel erg mee vallen.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Sander (Lfa) Haanappel op 31-10-2022

Fijne ervaringen gehad bij chirurg Mostard. De eerste behandeling ging gelijk goed, het verdoven ging pijnloos (heb vaak gehoord dat dit wel pijn doet) dus al complimenten hiervoor. De kiezen trekken ging met moeite maar dat lag aan mijn eigengebit die niet echt meewerkte. Tijdens de behandeling werd netjes verteld wat er gebeurde en wat ik kon verwachten. Samengevat een goede ervaring gehad en een erg aardige chirurg !! Bedankt

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Bas Derks op 30-10-2022

uitermate deskundig

Lees verder

Cijfer 5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-10-2022

Nadat de verdovingen waren ingebracht, werd mij door de assistente verteld dat er eerst getest ging worden of ze goed werken voor de behandeling zou starten. Echter is dit niet gebeurd en is de behandeling meteen gestarte. Hierdoor moest ik voor zowel boven als onder een gil geven doordat ik ontzettende pijn voelde en de verdoving dus niet goed werkte. Vervolgens kreeg de arts mijn verstandskies er moeilijk uit en is er ontzettend hard geduwd en getrokken. Na de behandeling werd ik al vrij snel naar buiten gestuurd waardoor ik vrij weinig heb meegekregen van wat mij verteld is.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Marta Kuiper-Reich op 29-10-2022

Tijdens het wachten dat verdoving werkt ; werd ik goed op mijn gemak door assistene.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Freek Visser op 27-10-2022

Vriendelijk personeel, wist mij redelijk te kalmeren. Tijdens de ingreep werd alles uitgebreid uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jan Timmers op 26-10-2022

Met vertrouwen ga ik de behandeling i

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Marijke Kluppels-poppe op 26-10-2022

Ik was erg gespannen voor de ingreep, ik had traumatische ervaringen met kaakchirurgen van vroeger. De medewerkers en dr. Wetzels waren rustig, begripvol en stelden me gerust. Bijzonder aardig allemaal.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-10-2022

Ik ben erg op mijn gemak gesteld door de medewerkers en de specialist. Er werd deskundig gewerkt en ik stond zo weer buiten.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-10-2022

Heel prettig, goede uitleg

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Ruud Nij;and op 24-10-2022

Erg goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-10-2022

De behandeling werd rustig uitgelegd en daarna stap voor stap op een duidelijke manier uitgevoerd

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Corne Frijters op 24-10-2022

Goed

Lees verder