Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2021

Ik voelde me op mijn gemak zover dat kan bij een kaak behandeling. Vriendelijk personeel, goed geholpen en er werd naar me geluisterd, wat ik heel belangrijk vind.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door W.P. van Schaik op 15-10-2021

Goede bespreking/voorlichting vooraf en tijdens het verwijderen van de kies+verstandskies geen pijn gevoeld. Ook na de behandeling geen noemenswaardige napijn. Al met al een zeer goede ervaring voor, tijdens en na de operatie. Bijzonder tevreden.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Laurie Mannien op 14-10-2021

Super! Mijn verstandskies was er binnen 5 minuten uit. Hoop dat mijn andere verstandskies ook weer zo'n succes is.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door A Monster op 13-10-2021

Zag er ontzettend tegenop maar ging allemaal heel snel en kundig.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2021

Ik vond de kaakchirurg kortaf en niet erg vriendelijk ook omdat ik zo bang was en de assistenten daar in tegen wel heel begripvol en gerustellend als ik nog een x naar de kaakchirurg moet dan hoop ik dat iemand anders mij helpt

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2021

Het was fantastisch!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Lieke van zundert op 13-10-2021

Heel vriendelijk, duidelijk en alle tijd.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Shannon de Ruiter op 12-10-2021

De specialist en medewerkers waren vriendelijk en stelden mij op mijn gemak! De behandeling verliep op een comfortabele manier: ik heb helemaal geen pijn ervaren en voordat ik het wist was het al klaar! Ik heb de gehele behandeling als prettig ervaren en wil hier zeker terugkomen om mijn andere verstandskies te laten trekken.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Anne Geluk op 07-10-2021

Ik zag er erg tegenop, maar tijdens de behandeling werd ik al rustiger door de manier waarop ze alles deden. Voor dat er wat gedaan werd, werd het eerst goed uitgelegd. En tijdens het inwerken van de verdoving bleef er een medewerker bij, die alvast informatie gaf voor na de behandeling. De behandeling was echt zo voorbij. Het viel heel veel mee.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-10-2021

Vriendelijk en stelde mij erg op het gemak, daar ik toch wat schrik had van de komende ingreep.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door F.A.J. van Tilborg op 05-10-2021

Ik was nerveus voor de behandeling, maar vooral de assistente heeft vanaf het moment van de foto maken, tot de behandeling zelf mij enorm op mijn gemak gesteld. Dat was erg fijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Anne op 04-10-2021

Ik ben erg goed geholpen en heb geen problemen ondervonden

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Nick Eliesen op 01-10-2021

Toppers

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Monique Oostvogels op 01-10-2021

De behandeling was goed, ik moest wel voor en na de afspraak lang wachten aan de balie.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2021

Heel fijn geholpen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

De mka groep is een prima praktijk

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Laury De raad op 29-09-2021

Zou iets meer tijd aan de patiënt besteed kunnen worden doormiddel van uitleg ect. Voor de patiënt is het namelijk geen lopende band werk. Zou iets meer uitleg vooraf gegeven kunnen worden over wat er allemaal gaat gebeuren. Zeer tevreden van de verpleegkundige die de verdoving heeft geplaatst! Echt een topper! Is allemaal goed verlopen, netjes en zuiver

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Alex de Jong op 28-09-2021

Goed, snel en correct

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Marvin op 27-09-2021

Zeer professioneel Ze hebben mij heel goed proberen gerust te stellen vanwege mijn tandarts angst. Dit deden ze heel goed. Behandeling was razendsnel. En tot nu toe geen klachten ondervonden.

Lees verder

Cijfer 5.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-09-2021

Arts was onpersoonlijk en duwde de spuiten wel heel erg hard mijn wang en tong in. Ik riep heel hard auw! En toch door gaan!!! Ik voelde ineens alles draaien en keren in mijn hoofd en ogen. Mijn zien had ik niet meer toen ik door de gangen van het ziekenhuis liep. Ik kon mijn even wicht niet meer houden. Het was net als of ik heel dronken was. Ik kon niet lopen of fietsen. Ik ben uiteindelijk toch thuis gekomen met mijn fiets aan de hand. Dat ging net mijn ogen draaide maar door in cirkels. Moest ook nog overgeven langs de kant van de weg. Oversteken was levensgevaarlijk ik kon namelijk alleen mijn hoofd naar beneden houden links of rechts kon ik niks zien. Ik ga nooit meer naar de kaakchirurg. Heb er echt een trauma van over gehouden.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Patrick Meijer op 24-09-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-09-2021

Ik ben op een vriendelijke manier te woord gestaan en op een fijne manier gerustgesteld door de behandelend specialist en het ondersteunend personeel.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Arno Luijsterburg op 24-09-2021

Alles werd rustig en duidelijk verteld en uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2021

Prima behandeld

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 15-09-2021

Na jaren uitstellen van het trekken van mijn verstandskies vandaag toch de stap genomen was heel bang maar dankzij de dokter en medewerkers gerustgesteld en binnen paar minuten ervan af gekomen..

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2021

Slecht

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-09-2021

Dokter was wat onpersoonlijk en begon met trekken aan de kies die niet verdoofd was, wat toch wel even schrikken was. Daarnaast was dokter na de operatie gelijk de deur uit en zat ik eigenlijk wat overdonderd bij de apotheek. Ik snap dat het lastig is om langer de tijd te nemen gezien de tijdsdruk maar ik vond dit wel erg ver gaan.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Kees Joosse op 11-09-2021

De verstandskies brak tijdens trekken af, de tang klapte daarbij tegen mijn ondergebit waardoor een stukje van een voortand afgebrak. Zou dit voorkomen kunnen worden door het ondergebit te beschermen??

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-09-2021

Alles was duidelijk en tijdens de behandeling werd goed aangegeven wat ging gebeuren, dit maakte het een stuk minder spannend.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sjoerd Marcusse op 10-09-2021

Pijnloze en fijn behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 09-09-2021

In het begin was ik best wel zenuwachtig voor de behandeling, maar door de dokter en zijn medewerkers ging het gemakkelijk. Het waren hele aardige mensen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-09-2021

Goed geholpen duidelijke uitleg

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A Dankers op 09-09-2021

Prima geholpen.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door L Francke op 08-09-2021

Netjes behandeld.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door J.E. Kerkhof op 08-09-2021

geen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2021

Zeer duidelijk en commutatief

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Ridwan Arbiou op 07-09-2021

Ik ben goed behandeld door de arts en heb veel informatie meegekregen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Ridwan Arbiou op 07-09-2021

Ik ben goed behandeld door de arts en heb veel informatie meegekregen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 06-09-2021

2 keer verstandskies laten verwijderen. Beide keren super geholpen. Medewerkers waren heel vriendelijk en er werd steeds duidelijk verteld wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Rita Molewijk op 01-09-2021

Voor een getraumatiseerde patiënt een fijne behandeling gehad

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Theo Huberts op 25-08-2021

Lange wachttijd. Bleek, ik in tegenstelling tot wat gemeld was, het te gaan om edn intakegesprek ipv een behandeling. Vervolgens nog een maand wachten, wat volgens de tandarts veel te lang is.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 23-08-2021

aardige mensen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Winnie Moerdijk op 19-08-2021

Heel prettig bejegend, goede informatie en uitleg gekregen. Ik voelde mij zeer op mijn gemak!!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-08-2021

Fijne ervaring, vriendelijk personeel en zorgvuldig geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-08-2021

Goed en snel geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-08-2021

Vriendelijke en professionele behandeling. Pijnloos. Erg prettig

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-08-2021

Een goede ervaring, duidelijk uitleg wat ik kon verwachten. Aangegeven dat ik bang ben voor dit soort behandelingen. Werd gelijk gerust gesteld dat het een eenvoudige behandeling was en ik geen pijn van het trekken van mijn kies zou voelen. Dit klopte allemaal. Ook achteraf weinig last ervan.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Stijn Egging op 13-08-2021

Een goed en veilig gevoel bij het trekken van mijn verstandskiezen. Dit was een erg prettige ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Tom op 13-08-2021

Ik had de indruk dat ik in goede handen was, losse sfeer in de behandelkamer, prima!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Monique Oostvogels op 13-08-2021

Prima

Lees verder