Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 4.5

Ingezonden door Klant van dinsdag op 12-08-2022

Verschrikkelijk veel pijn. Denk niet dat ze kennis hebben hiervan

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-08-2022

Ben vakkundig en vriendelijk geholpen bij het verwijderen van een gescheurde kies.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Behalve bovenstaande tav informatie voorziening positief

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Dorinda Raats op 08-08-2022

erg fijne ervaring. aangegeven dat ik de ingreep best spannend vond. personeel gaf volle vertrouwen en speelde op mijn angst in. behandeling was snel klaar.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-08-2022

Beetje veel pijn stilling mee gekregen, dat niet word vergoed. Dat is zonde.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 03-08-2022

Alles bij elkaar was het een VRESELIJKE ERVARING ! !

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Nancy op 01-08-2022

Fijne lieve mensen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Talitha op 28-07-2022

zeer vriendelijk en snel en prettig geholpen tijdens mijn vakantie.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-07-2022

Alle medewerkers inclusief de behandelaar waren zeer vriendelijk en kundig

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2022

Relaxte sfeer. Vriendelijke deskundige medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2022

Mijn verstandelijk beperkte zoon was erg nerveus voor de ingreep. Dankzij de duidelijke uitleg van de zeer vriendelijke, vrolijke, rustige en geduldige artsen ging hij vol vertrouwen de operatiekamer in. Door het zetten van het infuus is hij nu zelfs van zijn prikangst af ! Hij heeft er niets van gevoeld met dank aan de voorzichtigheid van de anesthesist. De kleine setting van de locatie was voor mijn zoon ook erg prettig. Ook de balie medewerkers waren erg vriendelijk, begripvol en geruststellend. Kortom een positieve ervaring ! Onze dank aan alle medewerkers !

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Van Aggelen op 19-07-2022

Prettige ervaring Na aangegeven dat ik pijn had hebben ze de behandeling een week naar voren gezet. Goede uitleg en nabehandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Nancy Bernard van mourik op 18-07-2022

Fijne ervaring mensen die daar werken stellen je gerust en de behandeling is vrijwel pijnloos gebeurd na goed verdoving ook de verdoving heb ik amper gevoeld

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-07-2022

Ik was erg zenuwachtig maar ben er super goed zowel vooraf als tijdens de behandeling doorheen geholpen. Erg blij ook met de empathische chirurg en assistente.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2022

Vakmensen maar wat een wachttijden, switchen is ook haast niet mogelijk. Zijn wr maar 2 x p week , vandaar

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Mario Herrie op 15-07-2022

Ben de hele tijd zeer op mijn gemak gesteld. Tijd voor een grapje en steeds de juiste informatie.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2022

Doeltreffend en efficient.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door michael Roelofsen op 14-07-2022

fijne mensen aardig arts kalm en rustgevend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-07-2022

Ik zag enorm op tegen het trekken van mijn verstandskies. Super zenuwachtig. En achteraf is het me 120% meegevallen. Ik stond letterlijk binnen 10 minuten weer buiten. Super vriendelijke mensen die je helpen. Zeer kundig.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Milou Derksen op 13-07-2022

Ik was erg bang, daar is goed rekening mee gehouden. Behandeling ging erg snel en goed.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Erik Mol op 12-07-2022

Hele vriendelijke werknemers en artsen. Voor de behandeling goede informatie gekregen over hoe en wat. De artsen waren allemaal heel behulpzaam en vroegen ook steeds hoe het ging. Goede uitleg over de operatie zelf en de nazorg ervan.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door H.K. Lenstra op 08-07-2022

Prima gegaan. Bianca salarisverhoging geven voor de wijze waarop zij met een patiënt die ligt te wacht (ik dus) om gaat.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2022

Zeer goed, ook alles goed uitgelegd zowel voor als achteraf

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Jan Willem Verburgt op 05-07-2022

Behandeling positief maar met veel onzekerheid naar het vervolg van de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Aswin kuhn op 05-07-2022

Alles was heel netjes geregeld. Ik was wat wit weggetrokken na de behandeling en het personeel liet me netjes langzaam op adem komen voor ik weg kon.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-07-2022

ik zag best tegen de behandeling op en had dat van te voren aangegeven. Arts meldde me meteen dat hij hiervan op de hoogte was. Ik kon rustig bespreken dat ik het fijn zou vinden als hij vertelde wat hij deed. Hij legde goed uit wat er op de foto te zien was, hoe de kiezen lagen en welke consequenties dat eventueel had tijdens het trekken. De assistente (?) vertelde ook heel rustig wat er ging gebeuren en wat ik de dagen na de ingreep wel of niet mocht. Thuis dacht ik niet, wat had ze ook al weer gezegd, maar ik kon het goed onthouden omdat ze het rustig vertelde. Arts meldde tijdens de behandeling heel duidelijk wat hij deed en of het goed ging. Dat vond ik heel prettig. Al met al dus een hele goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door W.Fuss op 03-07-2022

Ondanks mijn angst rustig en tevreden naar huis gegaan. Heel fijn.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door M van gils op 01-07-2022

Positieve ervaring, goede behandeling, vriendelijke en zorgzame mensen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Meyke van Ineveld op 01-07-2022

Fijne omgang met cliënten en deskundige uitvoering

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Anne Brouwer op 01-07-2022

Ik was erg zenuwachtig en bang na een nare ervaring eerder. Hier werd goed rekening mee gehouden. Ik voelde geen druk of haast en er werd duidelijke uitleg gegeven.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door S. Leusink op 29-06-2022

Ik ben op een erg prettige manier voorbereid, gerustgesteld en behandeld. Er werd rekening gehouden met de spanning/zenuwen die ik had voor de ingreep. Alles werd uitgebreid uitgelegd. Elke stap werd van tevoren toegelicht. Dus ik wist precies wat ze wanneer gingen doen. Heel erg fijn!!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 28-06-2022

Van te voren was ik heel zenuwachtig, maar medewerkers en chirurg waren heel vriendelijk! Kortom heel goed geholpen! Top!

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-06-2022

Prettige medewerkers en sfeer. Behandeling ging voorspoedig. Enige minpuntje was dat de balie een beetje lastig te vinden was bij binnenkomst.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 24-06-2022

Er werd vooraf goed geluisterd en gehandeld t.a.v. opmerkingen mbt verdoving.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door s w botermans op 22-06-2022

een heel duidelijke uitleg waar ik heel blij mee was

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door s w botermans op 22-06-2022

een heel duidelijke uitleg waar ik heel blij mee was

Lees verder

Cijfer 4

Ingezonden door caroline.burgers2612@gmail.com op 22-06-2022

Heel erg slecht dat je via de website een behandeling in plant en het is een consult….

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Danique Ruesink op 20-06-2022

-

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Viënna Driessen op 18-06-2022

Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Ik werd daarnaast erg gerustgesteld en mocht vragen stellen over de behandeling. Ik mocht meekijken op het scherm en werd voor de zekerheid nog ondervraagd. Onder de behandeling werd alles in stappen verteld en werd op de hoogte gehouden waarmee ze bezig waren. Super vriendelijk personeel die je goed mentaal kunnen geruststellen als je je druk maakt.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Francesco op 17-06-2022

Wat een efficiëntie! Heel snel en vakkundig geholpen. Alle medewerkers zijn erg aardig en na wat grapjes verdween mijn angst als sneeuw voor de zon (mocht ook wel want buiten was het 30 graden).

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-06-2022

Aardige mensen

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Mario Sliep op 15-06-2022

Uitstekende zorg. Helemaal niets op aan te merken

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door R v halteren op 13-06-2022

Goed, duidelijk uitleg over wat te verwachten Alleen jammer dat ik bijna een week laat gehad heb van het teken, maar dat zal deels ook wel aan de tand zelf gelegen hebben.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Gerard Nieuwenhuijsen op 11-06-2022

Ik ben zeer tevreden. Het gehele behandelingstraject verliep voorspoedig. En ik werd door een ieder vriendelijk behandeld.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 03-06-2022

Ik ben ontzettend goed geholpen door zowel de assistenten als de chirurg zelf. Nadat ik had aangegeven erg angstig te zijn voor de behandeling, kreeg ik de kans om eerst een consult te plannen om de behandeling door de spreken en de chirurg te ontmoeten. Tijdens de daadwerkelijke behandeling werd ik erg goed gerustgesteld door de chirurg die elke stap kalm en duidelijk besprak. De behandeling ging snel en vrijwel pijnloos.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Matty Haspels op 03-06-2022

Prettige sfeer en deskundig geholpen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Fatih op 03-06-2022

Ging super!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-06-2022

Keurig geholpen door erg vriendelijk en kundige mensen! Door alles goed en rustig uit te leggen, voelde ik me op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Caroline de Peinder op 01-06-2022

Heel fijn contact, duidelijk en vriendelijk. De behandeling ging snel en de arts kwam zeer kundig over.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Patricia Verboom op 01-06-2022

Hele lieve en vriendelijke medewerkers, vanaf t moment van binnenkomst aan de balie, tot aan de assistenten en de arts, allemaal even deskundig en aardig! Met jullie vriendelijkheid stellen jullie mensen toch gerust. Dankjulliewel!

Lees verder