Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 10

Ingezonden door Julia Arfman op 08-06-2023

Een hele fijne ervaring met mensen die echt weten wat ze doen stap voor stap alles door nemen heeft mij zo erg geholpen dat ik minder bang er voor was

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Simon van Kaam op 08-06-2023

Recent mijn verstandkiezen laten trekken. Een kant in Bergen op Zoom de andere kant in Roosendaal. Erg tevreden over de goede begeleiding van de medewerkers en de specialist. Amper klachten erna gehad en de behandeling was al klaar toen ik dacht dat hij nog moest beginnen. Super!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 08-06-2023

Prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-06-2023

.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 02-06-2023

Kreeg van de tandarts en de assistente zeer goede uitleg wat ze gingen doen en daar ben ik heel blij mee (want ik was erg angstig) maar achteraf viel het erg mee

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door M kruf op 02-06-2023

Relaxte omgeving vriendelijk en deskundig personeel. Ondanks dat ik zeer zenuwachtig was voelde ik me redelijk op mijn gemak. Dat is te danken aan de mensen daar

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Erica Mann Suijkerbuijk op 01-06-2023

Nvt

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-05-2023

Ik ben goed begeleid en ze waren duidelijk in de werkwijze. Goede ervaring!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-05-2023

Belangrijk dat ik op mijn gemaakt werd gesteld, tijdens de gehele behandeling op de hoogte werd gehouden wat de arts deed, deskundige medewerkers en arts, erg vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Edwin Kommers op 25-05-2023

De behandeling ging erg soepel en ik werd goed geïnformeerd over wat de arts en assistenten gingen doen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-05-2023

top

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Robin Derksen op 24-05-2023

Goed

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Petra Bakker op 24-05-2023

Ik ben netjes te woord gestaan aan de balie. De assistente was vriendelijk en de kaakchirurg ook. Ik heb goede informatie gekregen over de ingreep.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Nadir op 24-05-2023

Perfect!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Barbara Groeneveld op 24-05-2023

Prima geholpen. Enige aandachtpunten is de parkeergelegenheid. Dat was even zoeken.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Adrie de Jager op 24-05-2023

Het is een fantastisch team zo doorgaan

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Umer malhi op 23-05-2023

Vandaag behandeld door dhr van geel 2 verstandskiezen laten trekken en wat een vakman! Hij stelt je heel erg gerust en heeft me erg goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 4

Ingezonden door Sjors de Bruijn op 23-05-2023

Het verwijderen van mijn verstandskies ging goed, al deed het verdoven de eerste keer erg zeer, en waren ze de 2e keer begonnen zonder dat de verdoving werkte. De midellen die ik mee kreeg na de behandeling zaten onder het vet en stof, in een plastic zakje, Het zakje was verder schoon van buten

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Hayo Vaders op 22-05-2023

Fijne ervaring, de medewerkers waren zorgzaam en grappig. Fijn hoe alles omschreven werd.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Hanjo Willems op 21-05-2023

Na 57 jaar een eerste kies laten trekken. Niet wetende wat er gaat gebeuren werd ik op mijn gemak gesteld. Alles keurig uitgelegd voor, tijdens en na afloop. Complimenten.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-05-2023

Ik was erg bang voor de ingreep, maar zowel de specialist als de medewerkers hebben me enorm goed geholpen. Ik stond versteld hoe zij mij tot rust konden brengen en hoe zij tijd voor me namen. Binnenkort moet ik nog een verstandskies laten trekken, door de positieve ervaring zie ik er niet tegen op. Ik heb alle vertrouwen in hen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-05-2023

Ik werd snel en goed begeleid. Dhr Mooren en de andere medewerkers stelde me gerust en waren duidelijk wat er gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Isa Bakker op 18-05-2023

Ik vond dat de behandeling heel vlot verliep en ik heb tot nu toe nog nergens last van gehad. Alles is boven verwachting verlopen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-05-2023

Ik moest mijn verstandskiezen laten trekken. Ik was hier ontzettend zenuwachtig voor. Dit was achteraf niet nodig geweest want de ingreep viel alles mee. De verstandskiezen waren erg snel verwijderd. De specialist en de assistentes waren erg vriendelijk en stellen je op je gemak wat erg fijn is.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Johan Hentzepeter op 17-05-2023

Dr Mooren en zijn collega's hebben alles duidelijk uitgelegd en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Ruth Rolevink op 17-05-2023

Ik zat er erg tegenop door mijn angst voor naalden en de tandarts opzich. Ik werd echter vriendelijk geholpen en gerustgesteld waardoor het mij allemaal reuze meeviel en het zo voorbij was. Ik kijk nu veel minder op tegen ronde 2. Hartelijk bedankt!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-05-2023

Er was een relaxte sfeer in de kamer en ruimte voor al je vragen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-05-2023

Goede en snelle behandeling. Prima ervaren.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2023

De heer van Geel was erg relax en zorgde ervoor dat je je als patiënt erg ontspannen en comfortabel voelde. Nam je ook mee in het proces, zodat je niet voor onverwachte verrassingen kwam te staan.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2023

Fijn team. Vertelde mij stap voor stap wat er gebeurde en stelde mij op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-05-2023

Helaas geen verbetertips - alleen grote dank voor de uitstekende begeleiding van het gehele team. Vanaf de receptie op de begane grond, de afdeling zelf en tot de daadwerkelijke behandeling door het uitermate professionele en sympathieke team. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar ik zal jullie voor altijd dankbaar zijn. De wijze waarop jullie te werk zijn gegaan tijdens - deze voor mij vervelende behandeling - verdient alleen maar lof. Ik laat normaal gesproken nooit reviews achter maar maak in dit geval een uitzondering.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Cedric Jongeneelen op 12-05-2023

10/10, als ik meer verstandskiezen had zou ik ze bij jullie laten trekken.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 12-05-2023

Ik zag nauwelijks klantvriendelijkheid. Je glimlacht en dan glimlacht niemand terug. Met groeten kreeg je pas een reactie als je zelf ging groeten. Mag echt wel meer verbetering in het omgaan met klanten.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 11-05-2023

Top alles word rustig uit geleg je word geruststelt

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Irina Straasheijm op 10-05-2023

Goed en super vriendelijk ontvangen en geholpen. Mvg i

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Achmed Abdu op 10-05-2023

Heel fijn!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-05-2023

Goeie ervaring en vriendelijke mensen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2023

Ben er nu 2 keer geweest en allebei de keren goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-05-2023

Was goed geregeld Was een snelle en redelijk pijnvrij behandeling. Kreeg goede uitleg wat ze gingen doen

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Afke van Aalzum op 03-05-2023

Fijne ervaring gehad met de juiste medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Lisa de Ridder op 01-05-2023

Er zijn 2 verstandskiezen getrokken. Ik was erg zenuwachtig maar ik ben volledig gerustgesteld en alles is heel goed gegaan.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 26-04-2023

Prima geholpen, tijdens behandeling ook tekst en uitleg wat er gaande was.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Nathalie op 25-04-2023

Erg prettig. Ben angstig en hier werd zeer kundig mee om gegaan.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-04-2023

Ik ben op een hele vriendelijke manier geholpen vanaf het moment dat ik binnenkwam lopen, de artsen zijn vriendelijk en werken nauwkeurig en hielden mij op de hoogte van wat er gebeurde voor en gedurende de procedure.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2023

De wachttijd tussen de verschillende fasen van de behandeling zouden m.i. wat korter kunnen.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2023

Prima ervaring. Ik was best zenuwachtig, maar ze hebben me goed geholpen en gerust gesteld

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-04-2023

Prettig geholpen en goed op gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Florian op 19-04-2023

Prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Etienne op 19-04-2023

goed

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Lukus-de blonde op 18-04-2023

Mijn ervaring was zeer goed.

Lees verder