Verstandskies laten trekken

Het laten trekken van verstandskiezen is een behandeling die vaak voorkomt. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten trekken. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot nare klachten.
Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2021

geruststellend behandeld

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door j.h.van den Ende op 20-04-2021

prima behandeling zeer vlot zit alleen nog een klein stukje kies in mijn onderkaak

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Sven van Reusel op 19-04-2021

Na 7 jaar niet bij de tandarts geweest te zijn ivm met angst. Moest ik 4 verstandskiezen laten trekken Ik ben erg op me gemak gesteld en duidelijke informatie gehad. Hierdoor heb ik gelijk de stap gemaakt om gelijk 2 verstandskiezen te laten trekken. Het is me allemaal reuze mee gevallen en laat me anderen 2 verstands kiezen ook trekken. Ben gewoon 7 jaar te laat gegaan.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-04-2021

Verstandskies getrokken. Binnen twee minuten gebeurd. Tot nu tot geen klachten.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Quintin op 16-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-04-2021

Uiterst goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Specialist ging vakkundig te werk, en de medewerkers hebben mij op mijn gemak gebracht

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Inger Visser van Iperen op 13-04-2021

Ondanks de napijn die ik een paar dagen hebt gehad ben ik zeer tevreden over de behandeling

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Prima en deskundig geholpen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Leanne de Jong op 12-04-2021

Zeer goede ervaring! Ik was erg zenuwachtig maar werd heel goed begeleid door duidelijke uitleg en rustige handelswijze

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Goede behandeling, deskundige uitleg

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Heel fijne kaakchirurg en assistente. Stelden me erg op mijn gemak en stelden me gerust. Ook erg vriendelijk, goede sfeer. Ik was in goede handen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jolyn op 12-04-2021

Voor de eerste keer verstandskiezen trekken.. spannend. Maar de dokter en de doktersassistent hebben mij gerustgesteld. Ging goed! Klasse.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Esther Fabrie op 12-04-2021

Hele prettige ervaring, fijn en welkom ontvangen. 👌🏻

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Evelien Hangoor-Weterings op 11-04-2021

Ik werd goed opgevangen door vriendelijke medewerksters die duidelijke instructies gaven, wat ik belangrijk vind bij zo'n afspraak waarvoor je toch enigszins gespannen bent. Tijdens de ingreep werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en heb ik - i.t.t. tot bij mijn tandarts, die ik overigens ook zeer vakkundig acht - geen moment het idee gekregen dat de ingreep moeizaam of niet volgens planning verliep, wat ik een geruststellend gevoel vond.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-04-2021

Het telefonisch maken van de afspraak was nogal een gedoe. De medewerker verwarde mij met iemand anders en pas naar meermaals aangeven werd dat opgepikt. Bij de behandeling ter plekke ( Slingeland ziekenhuis in Doetinchem) was alles prima geregeld. Zowel de specialist als de assistenten waren vriendelijk en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, wat een prettig gevoel gaf. (Het cijfer 7 voor medewerkers is dan ook een gemiddelde van een 8+ voor de medewerkers ter plaatse en een 4.5 voor de telefonist die de afspraak in plande.) De informatie aan het einde ging wel wat snel, maar stond ook vermeld in de meegegeven infofolder.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Lianne Vlug op 10-04-2021

Ik ben twee keer binnen 2-3 maanden tijd in de praktijk geweest. Beide keren netjes behandeld en voldoende informatie gekregen voordien en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Wendy bruijsten op 06-04-2021

Hoewel ik erg bang was voor de ingreep is het mij reuze mee gevallen. Het enige nare was eigenlijk het geluid van het tanden trekken. De mensen waren allemaal erg vriendelijk. En ik moet nog terug voor de overige 2 verstandskiezen. Maar ik weet nu zeker dat dit ook goed komt

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Tubelina Faber-Nederkoorn op 06-04-2021

Reuze lieve mensen .

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-04-2021

Bij de receptie word ik vriendelijk ontvangen. Nadat ik een half uur heb gewacht wordt direct een foto gemaakt en vervolgens linea recta naar de behandelkamer. Daar ik een andere verdoving krijg i.v.m. allergie geeft de kaakchirurg van te voren aan dat als ik pijn voel, wat niet mag, dat ik dat direct moet aangeven zodat hij kan bij verdoven. Dat gebeurt ook. De kaakchirurg en assistenten begeleiden (vertellen stap voor stap wat zij doen) mij de gehele behandeling perfect door en zijn zeer accuraat, bekwaam, zorgvuldig, attent etc. Zij stellen mij gerust. Mijn complimenten! Heb zeer veel vertrouwen in het team en ik geef mij zelf ook helemaal aan hen over.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-04-2021

Ik ben zerre tevreden

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Nancy Wamelink op 03-04-2021

Fijne duidelijk en rustige uitleg!! Erg fijn voormijn zoon met autisme.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Rozanne Walhout op 03-04-2021

De zorg was fantastisch, ik ben erg goed te spreken over iedereen die mij geholpen heeft. Vanaf de balie, tot aan het maken van de foto's tot en met de ingreep zelf. Ook goed geïnformeerd over de mondzorg achteraf en tot nu toe geen (pijn)klachten!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door hlbolier op 02-04-2021

super goede ervaring

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 02-04-2021

De behandeling was snel en adequaat doordat de extractie meteen na de diagnostiek werd uitgevoerd en ik daardoor niet terug hpfde komen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-04-2021

Ik had goede ervaring en zal het ook aan de anderen adviseren.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Kees Korteknie op 01-04-2021

Nette ontvangst en relaxte medewerkers en omgeving.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ljm jansen-vos op 31-03-2021

Werd heel prettig en snel behandeld

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2021

Vriendelijk personeel,geruststellend.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2021

Vriendelijke mensen, goede informatie mbt handelingen. Behandeling vlot en pijnloos

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Coen van Hal op 30-03-2021

Ik ben echt super tevreden met hoe alles is gegaan. Van het foto's maken tot het verwijderen van de verstandskiezen is mij alles precies uitgelegd wat er ging gebeuren en ik had daarom ook geen twijfels of vragen wat echt heel fijn was. De behandeling zelf was volkomen pijnloos en ook nog eens veel korter dan ik zelf had verwacht.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2021

Goed en snel

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Astrid Eliesen op 30-03-2021

De assistente legt het allemaal een beetje zakelijk uit. Als een opsomming. Alsof ze het riedeltje voor de zoveelste keer moet opnoemen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door elly van de water op 30-03-2021

prettig,en deskundige begeleiding. Een goed en bekwaam team.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2021

Het verwijderen van twee van mijn verstandskiezen ging zeer vlot. Goed personeel en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2021

Fijne behandeling. Nergens last van gehad en goed geïnformeerd.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Edgar Silva op 29-03-2021

Voor iemand met een behoorlijke angst voor de tandarts voelde ik me behoorlijk op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Marco van hurne op 29-03-2021

Overal zeer positief

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Bennanon op 29-03-2021

Nou, ik moest heel lang wachten op de arts. Behandeling was ook pijnlijk en de assistente was ook niet zo vriendelijk naar mijn mening. En na de behandeling was de arts heel snel weg en niet eens pijnstillers voorgeschreven. Ben gewoon weg gestuurd met een nabehandeling folder in mijn hand gedrukt terwijl mijn lip open lag.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Cemil op 27-03-2021

De medewerkers waren erg aardig en droegen heel erg bij aan het creëren van een prettige sfeer. De kaakchirurg zelf was ook vriendelijk en kwam zeer bekwaam over.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Marco Faasse op 26-03-2021

_

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Sander Wolf op 26-03-2021

Top! De behandeling zelf was erg prettig, chirurg en assistente stelde me goed op mn gemak.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 25-03-2021

Dr. W.F. van Geel is een heel vriendelijke man die je door de hele procedure voorziet van de nodige informatie. Heel amicaal gaat het eraan toe en hij is nog best humoristisch.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Theo Enthoven op 25-03-2021

Prima kaak chirurg dr Goorisen Heeft niet veel pijn gehad Ook na de behandeling niet Alles mee gevallen Wond ook netjes dicht genaaid

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-03-2021

Voor het eerst mijn verstandkiezen laten trekken. Heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, behandeling was zo gedaan! Heel professioneel gedaan.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Yvonne Boluijt op 25-03-2021

Ik ben heel erg bang ,ze waren zo lief voor mijn ,gerust gesteld door de medewerkers, ze stopte gelijk toen ik aan gaf dat het zeer deed ,top

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Mario de Pagter op 25-03-2021

Ik heb gister mijn verstandskiezen laten trekken , en gaf vooraf aan dat ik het erg spannend vond. Ze hebben mij gerust gesteld en stap voor stap alles tijdens de behandeling uitgelegd , en ze gaven aan waneer er iets ging kraken bij de kies enz. Blij dat het achter de rug is maar met de begeleiding die ze gaven viel het allemaal erg mee !

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

Positief, zeer aardige dokter, goede uitleg !!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

X

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 23-03-2021

Ze hebben me netjes geholpen en gerustgesteld Ze waren heel aardig

Lees verder