De Beet

In mondzorgcentrum De Beet vindt u een aanbod van behandelingen op het gebied van kaakchirurgie. U kunt hier terecht voor implantologie en kaakchirurgie. Het centrum is onderdeel van Tandgaaf Groep Nederland. MKA groep verzorgt de kaakchirurgische behandelingen in dit centrum.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 22-12-2019

Goede en adequate behandeling.

Lees verder

Cijfer 4.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-12-2019

1 behandeling bij Bouwman was heel fijn, legde alles goed uit en nam de tijd. 2e behandeling bij Hulsebaut trok op niks. Erg grof bij het verdoven, zei totaal niet wat hij ging doen. Geen fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Patrick op 11-12-2019

Vandaag mijn verstandskies RA eruit laten halen op advies van mijn tandarts, complimenten aan de dokter en assistente, netjes, duidelijk en perfect.Als er weer eentje verwijderd moet worden dan mag dhr. Degraeve het weer doen!

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Kitty van de Velde-de Jong op 20-07-2019

“De twee dames” achter de desk komen vrij autoritair over. De receptioniste zelf doet het keurig. Precies zoals iemand behandeld zou willen worden. Maar de collega die erbij zit te zitten (zij is voor foto’s te maken e.d) is naar mijn idee de stoorzender. Bah...wat heb ik daar een nare smaak van overgehouden, niet fijn!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Liesbeth op 28-06-2019

Niet mijn eerste ingreep, en ik word altijd prima behandeld. Vanaf het moment van afspraak maken tot de behandeldatum duurt wel erg lang. Vriendelijke receptie en overig ondersteunend personeel, schoon gebouw. De ruimte voor de röntgenfoto's is wel erg klein. Kundige arts, goede adviezen. Nog nooit problemen achteraf gehad. Als het nog nodig is kom ik hier zeker terug.

Lees verder