Mondhygiëne

Een mondhygiënist is een HBO opgeleide paramedicus, werkzaam binnen de mondzorg. Het beroep van mondhygiënist is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt tevens patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren.
Cijfer 5.5

Ingezonden door J, van der Heijden op 02-04-2021

Geen keuze. Verwijzing door cardioloog, Onderzoek in afwachting opname voor vervanging hartklep. Na foto en klein onderzoek was ik klaar. Wilde toen even op adem komen voor de fietstocht terug naar huis (opnieuw 18 km), Ben 78 jaar. Geen ander vervoer. Inspanning niet aan te bevelen. Mocht niet even op een stoel in de wachtkamer. Na behandeling moest ik de wachtkamer verlaten. Beker koffie mocht ik dan meenemen en buiten op de stoep opdrinken. Er waren verder geen patienten aanwezig. Ben toen toch maar 5 minuten op een stoel gaan zitten om even te rusten. Geen enkel begrip voor mijn verzoek.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2020

Medewerker was top.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 08-03-2020

Mw. Oomes is fijn in de omgang, duidelijk, en verstaat haar vak! Ze vertelt wat ze doet, stelt je op je gemak en werkt zeer nauwkeurig. Ik ben zeer tevreden!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door j.Claes-Ekelmans op 23-02-2020

Fijne behandeling en zeer duidelijk

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door L.A.A.M. Calon op 14-02-2020

Zeer vriendelijke en professionele medewerkers en specialisten. Goede en uitgebreide voorlichting gekregen betreffende traject implantaatbehandeling en daarbij behorende info + behandeling mondhygiëne.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door D.A.W. van Beek op 07-02-2020

goede vriendelijke ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Broos M.F.C. op 10-01-2020

Ben goed geholpen door A.Oomes

Lees verder