L.M. Crisi
Cijfer 7.9 Bekijk beoordelingen

L.M. Crisi

Kaakchirurg
BIG-registratie(s)
29020528101 / 09020528102

 

Kaakchirurg Louise Crisi  studeerde  geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht en tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit  Nijmegen. Haar Specialistenopleiding in de kaakchirurgie werd gevolgd in het Academisch ziekenhuis Utrecht (thans UMCU) en voltooide zij in september 1999.  Aansluitend was zij 1,5 jaar  staflid in het UMCU.  In de daaropvolgende periode van  10  jaar was zij gevestigd in een zelfstandig behandelcentrum  te Utrecht.

Van 1996 t/m 2011  was zij gastdocent aan de opleiding voor mondzorgkunde hogeschool te Utrecht. Zij doceerde in de vakken lokale anesthesie, orale pathologie en mondziekten/kaakchirurgie. Van 2000 t/m 2007  was zij bestuurslid  van  de tandartsenkring KNMT  Utrecht stad en van 2005 t/m 2010 bestuurslid van de commissie PAOK (Post Academisch Onderwijs Kaakchirurgie). Sinds  2013 is zij werkzaam als waarnemend MKA chirurg.

Bijzonderheid: Louise Crisi spreekt Nederlands- Engels- Italiaans (moedertalen) en Frans.

Kaakchirurg

Een kaakchirurg is een arts die afwijkingen in en rondom de mond, het aangezicht en de hals behandelt. Verstandskiezen, ontstekingen en kaakgewrichtsafwijkingen zijn voorbeelden van vakgebieden waar een kaakchirurg zich mee bezig houdt. De kaakchirurg bezit naast een tandartsdiploma ook een artsdiploma. Het werkterrein van de kaakchirurg bevindt zich namelijk op het raakvlak van de tandheelkunde en de geneeskunde.