D.R.C. Verkouteren

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2022 18
Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2022

personeel was vriendelijk en ik ben uitstekend behandeld

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-11-2022

ondanks een tegenvallende behandeling (trekken boven en ondergebit) zowel voor de chirurg als mijzelf geen klacht; tevreden klant; alleen de bereikbaarheid (slagboom) als voordeur die niet open gaat verder tevreden; nog een opmerking over de akoestiek in het gebouw, die slecht is en tevens de vreselijke muziek; verder geen opmerkingen.

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-11-2022

Bij mijn moeder van 87 die in een zorginstelling woont zijn tanden eruit gehaald. Het eerste consult is ze gezien, tweede consult behandeld. De bezoeken afleggen zijn een onderneming op zich, van het eerste consult moest ze een week bijkomen. Alles in één consult zou minder belastend zijn. Een tillift op een locatie waar ouderen geholpen worden zou praktisch zijn, geeft minder gesjor voor de cliënt en personeel en verloopt dan ook minder belastend. Verpleeghuis patiënten binnen hun locatie helpen zou voor hen nog beter zijn. Verder zijn we goed geholpen door vriendelijke mensen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Wilma Franke op 22-11-2022

iedereen is allervriendelijkst. Veel uitleg over wat er gaat gebeuren. Tijdens de ingreep steeds vragen: Gaat het mevrouw? Niets dan lof!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-11-2022

De ervaring was goed kon snel een afspraak maken dank zij de secretaresse aan de bali.Telefonisch slecht bereikbaar.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2022

Fantastisch. Vriendelijke, kundige mensen. Pijnloos traject, goede nazorg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2022

Zeer prettige omgeving. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Behandeling kon direct al plaats vinden

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door M.A.Minneboo-Verburg op 12-10-2022

Behandeling prima ervaren. Geen moment angstig of nerveus geweest. Assistentes en specialist zijn vriendelijk en doen in alle rust hun werk, werken heel goed deskundig samen en dat schept direct vertrouwen. Specialist vertelt hoe hij de behandeling gaat doen en tijdens de behandeling ook wat hij ziet en doet. Kortom, een topteam.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Ik kwam voor een behandeling van een ontsteking aan een wortelpunt, maar dit bleek niet mogelijk omdat de kies onvoldoende grip had in de kaak. Daarop is besloten de kies te trekken. Duidelijke informatie van chirurg gekregen over mogelijkheden, voors en tegens.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door S. Godeschalk op 01-09-2022

Door een nare ervaring in het verleden zag ik enorm op tegen deze ingreep. De manier waarop ik door dr. Vercouteren en assistenten ben geholpen heb ik als zeer vakkundig en menselijk ervaren. Er werd van te voren goed uitgelegd was er ging gebeuren. Ook de verdoving werd op een zeer kundige manier gegeven. Ik was aangenaam verrast. Hartelijk bedankt voor de zeer goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-08-2022

Vriendelijk personeel, tips voor na de behandeling, niet mondeling maar liever op papier zetten. Gedeeltelijk wordt het ook genoemd.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-08-2022

prima

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Erna Verhoeven op 21-08-2022

Prima ervaring, de arts en de assistentes waren heel toegankelijk, ze letten goed op, gaven tijdens gesprek voldoende ruimte om vragen te stellen en tijdens de behandeling voldoende informatie om te weten hoe het proces liep en de arts liet weten wat hij tijdens de operatie tegenkwam en wat zijn gedachten daarover waren. Arts en assistentes waren heel rustig, geruststellend en sympathiek. Kan volgens mij niet beter.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door V d togt op 19-08-2022

Zeer vlot en fijne behandeling vriendelijk perso

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Sandra Vermeulen op 17-08-2022

Ik ga hier alleen maar heen uit financiële overwegingen. Ik had liever naar het CDC gegaan

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Kalisha Ariza lora op 04-08-2022

Normaal gesproken erg bang voor alles wat met tandartsen en kaakchirurgen te maken heeft maar zowel de assistent als de kaakchirurg waren hele aardige mensen die duidelijk vertelde wat ze precies gingen doen. Totaal niet paniekerig geweest voor de eerste keer door deze toppers!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 24-07-2022

Positief, op de communicatie over medicijn gebruik na.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-06-2022

Goede ervaring

Lees verder