MKA groep streeft er continu naar de wachttijden voor uw eerste afspraak met de kaakchirurg zo kort mogelijk te houden. Mochten wachttijden oplopen, dan plannen wij extra spreekuren. Onderstaand vindt u een actueel overzicht van de gemiddelde wachttijden per locatie. Mocht u de voorkeur hebben voor een specifieke kaakchirurg, dan kan het voorkomen dat de wachttijden langer zijn.

De onderstaande wachttijden zijn gemiddelde actuele wachttijden voor een poliklinisch bezoek, berekend op 28 november 2022 en in werkdagen.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 28 dagen. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 49 dagen.

 

Wachttijden Kaakchirurgie
 

Victoriakliniek

Zierikzee

Poelendaelesingel

Middelburg

Zuidlandstraat

Terneuzen

ADRZ

Goes

Klein Arsenaal

Bergen op Zoom

Onyxdijk

Roosendaal

30 dagen 30 dagen 30 dagen 30 dagen 34 dagen 46 dagen

 

Franciscus Gasthuis

Rotterdam

Franciscus Vlietland

Schiedam

Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Winterswijk

Slingeland Ziekenhuis

Doetinchem

Antonius Ziekenhuis

Oostburg

28 dagen 19 dagen 39 dagen  26 dagen 21 dagen