31 juli 2023

 

Afbeelding
Logo ZorgDomein

Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het zorgaanbod van MKA groep is hier vanaf heden aan toegevoegd. Verwijzers (zoals o.a. huisartsen) en hun patiënten hebben zo inzicht in het beschikbare zorgaanbod. Met een paar kliks kiezen zij passende vervolgzorg. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem via een beveiligde verbinding van de verwijzer naar MKA groep.

Betere voorbereiding 
Zo beschikt MKA groep bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. De afspraak is hiermee zo gemaakt. Bovendien ziet  de patiënt ziet meteen welke informatie de eerste keer meegebracht moet worden. 

Over ZorgDomein
ZorgDomein is het meest gebruikte digitale en onafhankelijke zorgplatform van Nederland. Het helpt zorgverleners met het vinden, kiezen en regelen van de best mogelijke zorg voor hun patiënt. Vrijwel alle huisartsen en ziekenhuizen in Nederland werken met ZorgDomein. Evenals zelfstandige behandelklinieken, laboratoria, GGZ-, VVT-zorginstellingen, gemeenten, paramedici en vrijgevestigde GGZ-professionals.

Lees hier meer over ZorgDomein.

 

Naar overzicht