Een implantoloog in Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar een implantoloog in Rotterdam voor het plaatsen van implantaten? Dan zit u goed bij MKA groep.

Maar wat is een implantoloog precies en waarin is hij/zij gespecialiseerd? Een kaakchirurg of implantoloog is een tandarts die na het volgen van de opleiding (tandheelkunde) zichzelf heeft gespecialiseerd in de implantologie. Een implantoloog houdt zich bezig met het vervangen van een of meerdere tanden door tandimplantaten.
Implantaten zijn kunstmatige en veilige wortels die in het bot van de kaak geplaatst kunnen worden. De meeste implantaten zien eruit als een schroefje en zijn gemaakt van titanium. Wanneer de implantaten zijn geplaatst, kunnen deze voorzien worden van een brug, kroon of zelfs een overkappingsprothese. Het grote voordeel van implantaten is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet.

Afbeelding
Implantoloog in Rotterdam

Een behandeling bij de implantoloog

Wanneer u een behandeling nodig heeft bij een implantoloog in Rotterdam, dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt terecht voor kaakchirurgische behandelingen, het plaatsen van implantaten en spoedeisende hulp. Bij MKA groep staan kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wanneer u kiest voor MKA groep dan wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten van het plaatsen van tandimplantaten variëren per behandeling en per patiënt. Bij MKA groep beginnen we altijd met een kennismakingsconsult, tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de kaakchirurg die u gaat behandelen en krijgt u alle informatie over de te plannen behandeling.

Maak een afspraak met een implantoloog in Rotterdam

Heeft u een kroon of brug die geplaatst moet worden, of wilt u graag een implantaatbehandeling? Maak dan een afspraak met de implantoloog in Rotterdam.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (genaamd STZ ziekenhuizen), ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. U kunt hier terecht voor alle implantaat behandelingen.

Maak gerust online een afspraak of bel naar 088 190 190 1. MKA groep staat voor u klaar.

Afbeelding
Implantologie in Rotterdam

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Gasthuis navigeert u naar:

Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Gasthuis in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9417758, 4.4623217