Een kaakchirurg in de buurt van Dordrecht nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in de buurt van Dordrecht? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp, maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties of het aanbrengen van implantaten zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in de buurt van Dordrecht? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg Dordrecht

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van onze kaakchirurgen in de buurt van Dordrecht, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Dordrecht

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden, of heeft u een wortelpuntbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in de buurt van Dordrecht.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen), ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. U kunt hier terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie.

Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg in Dordrecht - Locatie

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Gasthuis navigeert u naar:

Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Gasthuis in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9417758, 4.4623217