Een kaakchirurg in Middelburg nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in de buurt van Middelburg? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp, maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties of het plaatsen van een klikgebit zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in de buurt van Middelburg? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg in Middelburg

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van onze kaakchirurg in Middelburg, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Middelburg

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden, of heeft u een wortelpuntbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in de buurt van Middelburg.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in de Poelendaelesingel 12 in Middelburg. U kunt hier terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie.

Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Missing media-item.

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17:00 uur

Route

Voor MKA groep in Middelburg navigeert u naar:

Poelendaelesingel 12
4335 JA Middelburg

Maak uw afspraak online

51.49346, 3.60937