Een kaakchirurg in Rotterdam-Zuid nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Rotterdam-Zuid? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp. Maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties, plaatsen van een klikgebit of het aanbrengen van implantaten zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in Rotterdam-Zuid? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg in Rotterdam-Zuid

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij onze kaakchirurg praktijk in Rotterdam-Zuid, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Rotterdam-Zuid

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden? Of heeft u een wortelpuntbehandeling of wortelkanaalbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in Rotterdam-Zuid. MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie. Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen). Ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Locatie - Kaakchirurg in Rotterdam-Zuid

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Gasthuis navigeert u naar:

Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Gasthuis in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9417758, 4.4623217