Een kaakchirurg in de buurt van Spijkenisse nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in de buurt van Spijkenisse? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp, maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties of het plaatsen van een klikgebit zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in de buurt van Spijkenisse? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg Spijkenisse

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van onze kaakchirurgen in de buurt van Spijkenisse, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Spijkenisse

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden, of heeft u een wortelpuntbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in de buurt van Spijkenisse.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in het Franciscus Vlietland (voorheen Vlietland Ziekenhuis). Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen), ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. U kunt hier terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie.

Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg in Spijkenisse - Locatie

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Vlietland navigeert u naar:

Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Vlietland in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9223739, 4.3800244