Een kaakchirurg in Terneuzen nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Terneuzen? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp, maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties of het aanbrengen van implantaten zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in Terneuzen? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg Terneuzen

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van onze kaakchirurgen in Terneuzen, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Terneuzen

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden, of heeft u een wortelpuntbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in Terneuzen.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in de Zuidlandstraat in Terneuzen. U kunt hier terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie.

Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Maak een afspraak

Openingstijden

Woensdag: 08.00 - 17.00 uur

Route

Voor deze locatie navigeert u naar:

Zuidlandstraat 34
4532 CL Terneuzen

  • U kunt in de omgeving vrij parkeren.

Routebeschrijving

MKA groep locatie Zuidlandstraat Terneuzen (PDF)

Maak uw afspraak online

51.32871, 3.83897