Een kaakchirurg in Zierikzee nodig?

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Zierikzee? Een vakkundige kaakchirurg die afspraken heeft met alle zorgverzekeraars? Dan staat MKA groep voor u klaar. U kunt bij MKA groep terecht voor kaakchirurgische behandelingen en spoedeisende hulp, maar ook voor het verwijderen van 'lastige' verstandskiezen, het uitvoeren van wortelpuntoperaties of het aanbrengen van implantaten zit u goed bij MKA groep. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij MKA groep hoog in het vaandel. Wilt u binnenkort langskomen voor een kaakchirurgische behandeling in Zierikzee? Maak dan een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg in Zierikzee

De kosten van een behandeling bij de kaakchirurg

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per behandeling en per patiënt. Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van onze kaakchirurgen in Zierikzee, zal duidelijk worden wat de specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Kies daarom voor MKA groep, wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak met een kaakchirurg in Zierikzee

Heeft u een verstandskies die verwijderd moet worden, of heeft u een wortelpuntbehandeling nodig? Maak dan een afspraak met de kaakchirurg in Zierikzee.

MKA groep verleent kaakchirurgische zorg in de Victoriakliniek in Zierikzee. U kunt hier terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie.

Bel gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Kaakchirurg Zierikzee - MKA groep locatie

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

Route

Voor deze locatie navigeert u naar:

Koning Gustaafweg 2
4301 NP Zierikzee

  • U kunt voor het gebouw gratis parkeren.
  • Betreed het gebouw via de hoofdingang. Wanneer u de trap omhoog gaat vindt u de Victoriakliniek op de eerste verdieping.

Routebeschrijving

MKA groep locatie de Victoriakliniek

Maak uw afspraak online

51.656479751502, 3.9283888387915