Klikgebit laten plaatsen in Rotterdam?

Wat is een klikgebit en wat zijn de voordelen hiervan? We leggen het u graag uit: Een klikgebit is een kunstgebit dat wordt vastgezet op implantaten. Met behulp van deze extra verankering kan het gebit niet zomaar losschieten. Hierdoor lijkt het alsof u uw eigen tanden weer terug hebt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een kunstgebit dat kan losschieten. U kunt gewoon weer vrijuit eten, lachen en praten. Wilt u een klikgebit laten plaatsen in Rotterdam? Dan start het traject bij uw tandarts en middels een verwijzing naar de kaakchirurg kan MKA groep zorg dragen voor het plaatsen van de implantaten die nodig zijn. Daarna gaat het traject verder bij uw tandarts in samenwerking met de tandtechnieker. Zij plaatsen uiteindelijk uw klikgebit in Rotterdam, MKA groep zorgt voor de benodigde implantaten.

Afbeelding
Klikgebit in Rotterdam

Wat kosten de implantaten van een klikgebit?

De kosten van het plaatsen van de implantaten voor een klikgebit bij MKA groep in Rotterdam verschilt per patiënt. Als u een afspraak maakt bij onze kaakchirurg in Rotterdam, dan kunnen wij u duidelijk vertellen wat deze specifieke behandeling gaat kosten. Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Daarom kunt u gerust kiezen voor MKA groep, wij hebben namelijk afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak voor een klikgebit in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam de implantaten laten zetten voor een klikgebit? Of is er een andere kaakchirurgische behandeling die uitgevoerd moet worden? Zoals het verwijderen van een verstandskies? Maak dan gerust een afspraak met onze kaakchirurg in Rotterdam. MKA groep verleent de kaakchirurgische zorg in het Franciscus Vlietland (voorheen Vlietland Ziekenhuis) in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van kaakchirurgie, dus ook voor de plaatsing van een klikgebit. Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen). Ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. Belt u gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Klikgebit laten plaatsen in Rotterdam

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Gasthuis navigeert u naar:

Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Gasthuis in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9417758, 4.4623217