Klikgebit laten plaatsen in Schiedam?

Wat is een klikgebit en wat zijn de voordelen hiervan? We leggen het u graag uit:
Een klikgebit is een kunstgebit dat wordt vastgezet op implantaten. Met behulp van deze extra verankering kan het gebit niet zomaar losschieten. Hierdoor lijkt het alsof u uw eigen tanden weer terug hebt. U kunt gewoon weer vrijuit eten, lachen en praten.
Wilt u een klikgebit laten plaatsen in Schiedam? Dan start het traject bij uw tandarts en middels een verwijzing naar de kaakchirurg kan MKA groep zorg dragen voor het plaatsen van de implantaten die nodig zijn. Daarna gaat het traject verder bij uw tandarts in samenwerking met de tandprotheticus.

Afbeelding
Klikgebit in Schiedam

Wat kosten de implantaten van een klikgebit?

De kosten van het plaatsen van de implantaten in Schiedam verschillen per patiënt. Als u een afspraak maakt bij onze kaakchirurg in Schiedam, dan kunnen wij u duidelijk vertellen wat deze specifieke behandeling gaat kosten.

Bij MKA groep wordt de basiszorg (met uitzondering van uw eigen risico) altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding van de aanvullende zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Daarom kunt u gerust kiezen voor MKA groep, wij hebben namelijk afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak voor een klikgebit in Schiedam

Wilt u in Schiedam de implantaten laten zetten voor een klikgebit, of is er een andere kaakchirurgische behandeling die uitgevoerd moet worden, zoals het verwijderen van een verstandskies? Maak dan gerust een afspraak met een van onze kaakchirurgen in Schiedam.

MKA groep verleent de kaakchirurgische zorg in het Franciscus Vlietland (voorheen Vlietland Ziekenhuis) in Schiedam. Dit ziekenhuis is een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen). Ook wel de eredivisie binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg genoemd. U kunt u hier terecht voor diverse behandelingen op het gebied van kaakchirurgie, dus ook voor de plaatsing van een klikgebit.

Belt u gerust naar 088 190 190 1 of maak online een afspraak.

Afbeelding
Klikgebit laten plaatsen in Schiedam

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16:30 uur

Route

Voor Franciscus Vlietland navigeert u naar:

Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam

Routebeschrijving

MKA groep locatie Franciscus Vlietland in Rotterdam (PDF)

Maak uw afspraak online

51.9223739, 4.3800244