W.F. van Geel

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2020 5
Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-03-2020

Zeer rustig en duidelijk over wat de chirurg gaat doen.zeer op je gemak gemaakt.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door F.J.J.H. van Bommel op 15-02-2020

Vriendelijke ontvangst bij de balie van de afdeling Kaakchirurgie. Dr. van Geel is een rustige man die precies uitlegt wat hij gaat doen. Assistente komt over als zeer ervaren en is prettig in de omgang en in de communicatie. Goede instructie van de nazorg na de behandeling. Ik kom natuurlijk liever niet terug, maar als de noodzaak daartoe aanwezig is, dan graag weer bij Willem van Geel en zijn team! KLASSE!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door H.B.A. van Rijsinge op 11-02-2020

Ik ben er vandaag geweest bij de kaakchirurg. Er moest een foto gemaakt worden. Het was voor mij heel moeilijk om te gaan want ik heb al zeker 35 - 40 jaar een trauma van een kaakchirurg die mij toen behandeld heeft. Het begon bij de aanmeldbalie. Wat een aardige en vriendelijke dames zitten daar! Heel lief en geduldig. Ook veel begrip voor mij. Daarna bij de kaakchirurg die de foto beoordeeld heeft en in mijn mond heeft gekeken. Ook een hele lieve en geduldige man. Ik kan nu zeggen dat ik blij ben met deze fijne ervaring. Dank aan de dames en de dokter.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2020

Voor een doorkomende dwarsliggende verstandskies had ik een afspraak gemaakt bij dr. van Geel in het St Franciscus Gasthuis. Vorig jaar ben ik in het havenziekenhuis al eerder bij hem op consult geweest en ik vond hem een zeer prettige arts. Aangezien de kies met de wortels diep in de kaak bij de zenuwbaan was gesitueerd heeft de chirurg besloten een coronectomie uit te voeren. Dr. van Geel is heel rustig en legt duidelijk uit wat hij gaat doen en wat de mogelijke complicaties kunnen zijn. Daarnaast vroeg hij regelmatig tijdens de behandeling hoe het met mij ging. Ik heb tijdens de behandeling totaal geen pijn gehad en er was ook geen gesjor en getrek. Samen met de vriendelijke assistentes heeft dit ervoor gezorgd dat het ondanks een vervelende ingreep dit een prettige ervaring was. Ik kan iedereen deze chirurg aanraden.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Marieke Kofflard op 01-02-2020

Ik werd heel hartelijk ontvangen. Ik was best zenuwachtig en werd snel gerust gesteld. De arts was heel vriendelijk maar wel een beetje gemaakt vriendelijk. Ik had wel wat meer informatie willen krijgen over persoonlijke nazorg. Dat algemene deel is overal te vinden maar niet iedereen krijgt dezelfde pijnstillers etc. Ook staat er nergens een termijn waarin het zou moeten helen of wanneer de pijn af zou moeten nemen.

Lees verder