Franciscus Gasthuis

MKA groep verzorgt sinds januari 2020 voor het Franciscus Gasthuis & Vlietland (zowel in Rotterdam als Schiedam) de kaakchirurgische zorg. Sinds 2008 is het Franciscus Gasthuis & Vlietland een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen) in Nederland, ook wel de ‘eredivisie’ binnen de ziekenhuiszorg genoemd, met een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Topklinische zorg is hooggespecialiseerde zorg die niet door ieder ziekenhuis geboden wordt.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Pruim op 22-05-2020

Zeer snel behandeld. Maandag gebeld en dinsdag geholpen. Prima fietsroute van huis naar Zieken huis. Korte wachttijd in het ziekenhuis. Vrijwel geen pijn, geen nabloeding, dagen erna geen pijn. Ga met vertrouwen de plaatsing van een implantaat tegemoet.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-03-2020

Zeer rustig en duidelijk over wat de chirurg gaat doen.zeer op je gemak gemaakt.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2020

Voor een doorkomende dwarsliggende verstandskies had ik een afspraak gemaakt bij dr. van Geel in het St Franciscus Gasthuis. Vorig jaar ben ik in het havenziekenhuis al eerder bij hem op consult geweest en ik vond hem een zeer prettige arts. Aangezien de kies met de wortels diep in de kaak bij de zenuwbaan was gesitueerd heeft de chirurg besloten een coronectomie uit te voeren. Dr. van Geel is heel rustig en legt duidelijk uit wat hij gaat doen en wat de mogelijke complicaties kunnen zijn. Daarnaast vroeg hij regelmatig tijdens de behandeling hoe het met mij ging. Ik heb tijdens de behandeling totaal geen pijn gehad en er was ook geen gesjor en getrek. Samen met de vriendelijke assistentes heeft dit ervoor gezorgd dat het ondanks een vervelende ingreep dit een prettige ervaring was. Ik kan iedereen deze chirurg aanraden.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Marieke Kofflard op 01-02-2020

Ik werd heel hartelijk ontvangen. Ik was best zenuwachtig en werd snel gerust gesteld. De arts was heel vriendelijk maar wel een beetje gemaakt vriendelijk. Ik had wel wat meer informatie willen krijgen over persoonlijke nazorg. Dat algemene deel is overal te vinden maar niet iedereen krijgt dezelfde pijnstillers etc. Ook staat er nergens een termijn waarin het zou moeten helen of wanneer de pijn af zou moeten nemen.

Lees verder