Franciscus Vlietland

MKA groep verzorgt sinds januari 2020 voor het Franciscus Gasthuis & Vlietland (zowel in Rotterdam als Schiedam) de kaakchirurgische zorg. Sinds 2008 is het Franciscus Gasthuis & Vlietland een van de topklinische ziekenhuizen (STZ ziekenhuizen) in Nederland, ook wel de ‘eredivisie’ binnen de ziekenhuiszorg genoemd, met een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Topklinische zorg is hooggespecialiseerde zorg die niet door ieder ziekenhuis geboden wordt. Het Vlietland concentreert zich hoofdzakelijk op “planbare, niet spoedeisende” zorg.
Cijfer 5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-05-2020

Het was geen prettige ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Janneke Van der Hoeven op 01-05-2020

Netjes en goed behandeld. Duidelijke uitleg tijdens het verwijderen van de wortel. Goed gerustgesteld. Kortom een echt top team!!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2020

Geweldige en vooral kundige chirurg

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door F.J.J.H. van Bommel op 15-02-2020

Vriendelijke ontvangst bij de balie van de afdeling Kaakchirurgie. Dr. van Geel is een rustige man die precies uitlegt wat hij gaat doen. Assistente komt over als zeer ervaren en is prettig in de omgang en in de communicatie. Goede instructie van de nazorg na de behandeling. Ik kom natuurlijk liever niet terug, maar als de noodzaak daartoe aanwezig is, dan graag weer bij Willem van Geel en zijn team! KLASSE!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Dick Terlouw op 13-02-2020

Tevreden. Alleen de toegangkelijkheid van Vlietland is hopeloos, wachten op parkeerplaats en duur!!!

Lees verder