Dr. T.F. Putters

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2022 42
Cijfer 8.8

Ingezonden door W vd Hoff op 02-12-2022

Er was een medewerker wat onwennig/ zenuwachtig tijdens de behandeling. Volgens mij een herintreder die net weer begonnen was.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2022

Prettige ervaring

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2022

Nog niet behandeld. Alleen voorbereidend gesprek

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-11-2022

Heb implantaten en ben daar heel positief over, geplaatst door MKA groep.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Albert J. Van Dijk op 21-11-2022

Prettig behandelteam en prima sfeer.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Rona van den Heuvel op 17-11-2022

Goeie hulp en fijne sfeer en rust gevende medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jonathan Hofwijks op 17-11-2022

Ik ben geen fan van een bezoek aan de tandarts. Gezien het moest was het te doen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Patricia op 16-11-2022

Goed geholpen en gerustgesteld, vond het best spannend. Nieuwe locatie was even zoeken, maar is goed gekomen!

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-11-2022

ben alleen voor intake geweest deze ging zeer vlot

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Henk Elkink op 14-11-2022

Goed opgevangen, goede uitleg, rustige benadering

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door L Driessen op 14-11-2022

Met veel angst , extreem veel angst door alle deskundigen zeer goed geholpen !

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-10-2022

prettig in omgang. snel op gemak gesteld. goed geluisterd en prima geinformeerd en uitleg gegeven.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-10-2022

vriendelijk en hulpvaardig

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-10-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Leon Verlinde op 26-10-2022

Vriendelijk, deskundig, snel

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 26-10-2022

Het verliep allemaal snel & het was duidelijk.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Angela den Outer - elshout op 26-10-2022

Vind dit wel snel om te beoordelen omdat ik nog met 1 zere kies zit maar de andere kies doet nu geen pijn!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door P. Vrancken op 25-10-2022

Keurig op tijd, vlot behandeld, weinig napijn.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2022

Dames van de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Loes Walvius op 14-10-2022

Ik ben heel tevreden over deze kennismaking met de MKA groep

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2022

Ik zag er enorm tegenop, maar werd enorm vriendelijk behandeld en werd enorm goed geinformeerd, alles bij elkaar is het daardoor enorm meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door J.Joosse op 09-10-2022

Zeer vriendelijke behandeling, al vanaf de receptie.

Lees verder

Cijfer 4.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2022

Zie de eerdere opmerkingen, ik voel me helaas niet gehoord en niet serieus genomen door de arts.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Wilma van Hattem (Peek-van Hattem) op 14-09-2022

Vriendelijke en vooral zeer deskundige specialisten en medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Leny Adriaans op 14-09-2022

Helemaal tevreden. Kan niet anders zeggen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 12-09-2022

Ik ben vakkundig geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door MJ de Rijke-Kodde op 08-09-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2022

Nv

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Verschuren op 05-09-2022

Door mijn tandartsangst uberhaupt vandaag met een knoop in de maag naar de kaakchirurg gegaan, uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee, en was het zo gebeurd!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Johan Lips op 26-08-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Peter de Vaan op 09-08-2022

Geen opmerkingen.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-08-2022

Ben vakkundig en vriendelijk geholpen bij het verwijderen van een gescheurde kies.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-08-2022

Ik heb de behandeling als vrij ruw en zeer pijnlijk ervaren. Het was beslist geen pijnloze behandeling, zoals dat wel aangegeven wordt. Achteraf krijg ik de indruk dat de verdoving onvoldoende is geweest.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Marina Hubregtse op 26-07-2022

uitermate vriendelijk en deskundig

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Roland Peters op 25-07-2022

Ik kwam er dus om al mijn tanden te laten trekken onder narcose. Telefonisch was mij al door gegeven dat dit een andere chirurg was als degene die vooraf mijn situatie had bekeken. Daar heb ik geen probleem mee. Wat ik wel lastig vond was dat bij binnenkomst in de operatiekamer er zoveel tegelijk gebeurde dat ik niet eens wist wie mij opereerde. Het ging allemaal zo snel dat het wel een verwerkings fabriek leek. De operatie in zijn geheel duurde nog geen 45 minuten, en nadien mocht je nog slaapdronken een uurtje over de westerschelde heen kijken. Mijn nieuwe tanden zaten erin, maar voor de rest heb ik geen idee wat er allemaal gebeurd is. Weet wel dat ik tot laat in de avond last heb gehad van mijn keel, maar dit werd al minder na een goed koude milkshake.

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2022

De chirurg zelf vond ik nonchalant over komen De assistentes daarintegen waren lief duidelijk in uitleg

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2022

Onder sedatie behandeld vanwege extreme angstklachten, de anesthesiemedewerkers waren heel goed in mijn begeleiding en voor ik het wist was ik wakker en was de ingreep al voorbij. Ik heb niks gemerkt en was goed verdoofd, verder was het mij uiteindelijk allemaal enorm meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2022

Relaxte sfeer. Vriendelijke deskundige medewerkers

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Irene Franzen op 07-07-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2022

Telefoniste voor de afspraak gewoon super en meedenkend. Specialist ook duidelijk betreffende de ingreep.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Pieter Harwijne op 05-07-2022

Ik ga liever naar de kapper, maar op zich viel het allemaal (weer) mee.

Lees verder