Zuidlandstraat

Aan de Zuidlandstraat vindt u een aanbod van behandelingen op het gebied van kaakchirurgie en mondheelkunde. MKA groep verzorgt de kaakchirurgische behandelingen in dit centrum. U kunt hier terecht voor implantologie en kaakchirurgie.
Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-08-2022

Een beetje zag ik er toch wel tegen op ,maar het viel mij meer dan 100% mee ! Heel aardige man , plus de behandeling was zo gebeurd ! Geen pijn gehad ook nauwelijks nabloeden ! Assistentes waren ook heel aardig !

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

had en hele goede behandeling .en ben dus zeer tevreden. Zal zeker u aan bevelen bij familie en kennissen.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2022

Weten patiënt zeer op gemak te stellen. Zeer professioneel.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Marian Verdurmen op 28-06-2022

Zeer goed opgevangen. Ik kreeg voldoende uitleg. Personeel toonde interesse. Voelde me op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door agm groffen op 26-06-2022

alles verliep heel soepel en vrijwel pijnloos

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Jeroen op 20-06-2022

Van de enorme angst die ik voor de behandeling had, bleef weinig over, de medewerkers stelde me helemaal gerust, de specialist legde voor en tijdens de behandeling goed uit wat er gebeurde, hoe lang het nog zou duren etc...kortom, hoe vervelend een dergelijke behandeling (sinus lift) ook is, het was een erg positieve ervaring

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-06-2022

Heel vriendelijk en super goed geholpen. Voor mijn behandeling was ik erg zenuwachtig, maar de medewerkers zijn heel verzorgend.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2022

Aardige en kundige medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-05-2022

Ontvangst prima. Afdoening formaliteiten ook. Start behandeling met spuitje verdoving op het afgesproken tijdstip. Door assistenten en kaakchirurg voorafgaand en tijdens de behandeling goed geïnformeerd over wat er stond te gebeuren. Verwijdering verstandskies ging snel en zonder problemen. Na behandeling kreeg ik duidelijke informatie over de verzorging van het wondje thuis en eventuele bijwerkingen. Kreeg ook een patiëntenbrochure hierover mee.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Edgar Rethans op 09-05-2022

niet lang hoeven wachten in het te kleine wachtkamertje. snel en goed geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Bert op 04-05-2022

De kaakchirurg, assistentes en administratie zijn zeer deskundig. Stellen je op je gemak. En geven uitstekende uitleg over de behandeling, de nazorg en het vervolgtraject. Werd de volgende dag door de assistente opgebeld , met de vraag hoe het met me ging. Een meer dan uitstekende service.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-04-2022

Een deskundige en professionele specialist en zeer attente en vriendelijke assistenten. Minpuntje: ik heb een recept voor 30 sachets ibuprofen gekregen. Daarvan heb ik er maar 3 gebruikt. Dat is zonde en zou m.i. op een andere manier geregeld moeten worden.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-04-2022

Ik werd goed op mijn gemak gesteld. Er was genoeg tijd voor mij. Fijne ervaring

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Youri Bakker op 20-04-2022

Prima communicatie, werkwijze snel en correct.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Marieke Smallegange op 05-04-2022

Zeer aangename sfeer richting patiënt maar ook onder medewerkers onderling. Er wordt keurig uitgelegd wat er gaat gebeuren, de verdoving was uitstekend, ik heb op mijn gemak gelegen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door R. Lie op 28-03-2022

prima pijnloze behandeling met alle informatie vooraf voor, tijdens en na behandeling

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2022

Ik ben 73jaar, het is de eerste keer dat er een kies moet worden getrokken. het is reuze meegevallen. ik heb veel vertrouwen in dr de Graeve. De assistenten die al het voorbereidende werk doen waren heel vriendelijk en kundig. Top team met een goed humeur en tijd om de ingreep stap voor stap uit te leggen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Sonja op 21-03-2022

Duidelijke uitleg wat ze gaan doen, super vriendelijk. Je voelt je gelijk op je gemak!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 16-03-2022

Ik ben naar de MKA groep gegaan om een verstandskies te laten trekken. Nadat ik de verdoving had gekregen kon ik in de stoel plaatsnemen. Terwijl ik dacht dat ze nog met de voorbereiding bezig waren was de kies al getrokken. Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Ik heb dit als zeer positief ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Lisette de Zeeuw op 08-03-2022

Net tand laten trekken.Moet nog voor verdere behandelingen voor een implantaat...zeer tevreden over 1ste keer.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 24-02-2022

prettige omgeving vriendelijk personeel

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jo Stanneveld op 22-02-2022

De specialist toonde zich uitermate deskundig en vertelde stapsgewijs de behandelprocedure. Dit gold idem dito voor de medewerksters, die rust en kunde uitstraalden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Martine De Bock op 21-02-2022

Ik ben uitstekend behandeld en geïnformeerd

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jacques Huijskens op 21-02-2022

Werd direct op mijn gemak gesteld. Duidelijke uitleg wat ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 18-02-2022

Vriendelijk personeel- slechts geringe wachttijd- goede voorlichting- vakkundige toelichting op ingreep

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-02-2022

Iedereen deed heel erg zijn best mij om mijn gemak te stellen. En alle stappen werden goed en rustig uitgelegd. Heel erg fijn

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Enno Hekkert op 05-02-2022

Erg vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over wat de behandeling inhoudt en ook tijdens de behandeling bij elke stap duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt en wat je kunt verwachten. De ingreep is me 100% meegevallen terwijl ik er enorm tegenop zag. Ook duidelijke uitleg over de nazorg. Het zijn geen leuke ingrepen maar door de vriendelijkheid en kunde van alle medewerkers is het allemaal super verlopen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-02-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door J. Jeandor op 28-01-2022

Heel fijn behandeld en op mijn gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Jason Thuy op 26-01-2022

Een betere ervaring met een betere ruimte dan bij zorgsaam Oostburg

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Hans Chevallier op 24-01-2022

Geweldig: ontspannen sfeer (met muziek), leuk praatje en specialist en medewerkers ging ook onderling leuk met elkaar om, deskundige uitleg en heel vriendelijk. Pijnloze behandeling en geen noemenswaardige napijn gehad.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-01-2022

Zeer goede uitleg. De medewerkers stellen je gerust.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2022

Er was vooraf duidelijk wat de ingreep was.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ad Geldof op 03-01-2022

super vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Anouk Mercy op 25-12-2021

Het ging super vlot en ze waren heel aardig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2021

goede uitleg en vlot verlopen!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Bert op 27-11-2021

Uitstekende zorgprofessionals met aandacht voor de patiënt. Zowel de kaakchirurg als zijn assistenten geven duidelijke uitleg over de behandeling en de nabehandeling. Het volledige team van receptioniste, assistenten tot de kaakchirurg hebben duidelijk veel plezier in hun werk.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Suela Reci op 26-11-2021

In een woord: Top!! Ik was erg bang voor de ingreep, maar zowel de specialist als ook de medewerksters hebben hun best gedaan om mij gerust te stellen. Ik zou MKA groep en in bijzonder Dhr Hutsebout aan familie en vrienden aanraden.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Angelique Hoeve/de buck op 03-11-2021

Goed ontvangen en ontspannen sfeer. Geen pijn gevoeld. Het was zo gepiept

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Miranda Bauwens op 29-10-2021

ontvangen en behandeld in een aangename, ontspannen sfeer. Ben erg op m'n gemak gesteld zowel voor als na de ingeep.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-10-2021

ik moest met spoed een kies laten trekken, bij aankomst viel mij tegelijk op dat een ieder zeer vriendelijk was. Behandeling op zich was totaal pijnloos. Duidelijke info vooraf en wat te doen nadien.. Alle lof voor dit team ++. Je zou er bijna voor je plezier naar toe gaan.....

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2021

Voor deze behandeling was ik vrij nerveus, ik moest namelijk twee keer terug en heb het niet zo op de tandarts etc.... De kaakchirurg en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Voorafgaand aan de behandeling (als de verdoving gaat werken) houden ze een gezellig babbeltje, waardoor je je meer op je gemak begint te voelen. Toen ik voor de tweede keer terugkwam, vroegen ze alle drie hoe het de vorige keer ging, ze tonen belangstelling. Ik kan er niks anders van zeggen dan dat ik deze specialist zou aanraden voor een behandeling.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Peter van waarde op 19-10-2021

Een zeer positieve ervaring, was best wel wat nerveus maar werd gelijk op mijn gemak gesteld door het medisch personeel.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2021

Voorafgaande aan de behandeling was afgesproken dat ik informatie van een hoofdscan zou opsturen via "WeTransfer". Daarna ontving ik het verzoek om dit nogmaals te doen (?). De informatie bleek echter ook na de tweede verzending niet bij de specialist aangekomen. Dit kwam op mij slordig over. De behandeling nadien heeft echter alle vertrouwen hersteld. Perfect verlopen ingreep, goede informatie en begeleiding.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2021

Specialist Hutsebaut zal ongetwijfeld zeer vakkundig zijn. Hij maakt een zeer ervaren en geroutineerde indruk. Maar CONTACTUEEL is hij een ramp. Hij zegt geen goedendag, stelt een heel korte vraag, zegt iets onverstaanbaars, waarschijnlijk tegen mij, tijdens een booractiviteit in mijn gebit en VOORAL: hij loopt acuut weg na de ingreep. Informatie heb ik dan wel voldoende gekregen van de uiterst vriendelijke en attente assistentes, die mij echt door de behandeling heen hebben geholpen. Deze dokter is een ongenaakbare botterik, die ik in de toekomst graag wil vermijden. Zijn gedrag, beter gebrek aan gedrag, maakt de patient nodeloos nerveus en angstig!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-10-2021

Vriendelijk en stelde mij erg op het gemak, daar ik toch wat schrik had van de komende ingreep.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-09-2021

Vriendelijk en professioneel , een aanrader !

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Yari Morcus op 12-09-2021

Ondanks dat ik geen fan ben van tandartsen, kaakchirurgen etc., moet ik zeggen dat ik een zeer goede ervaring heb gehad bij MKA groep. Tijdens het tweemaal verwijderen van een verstandskies, werd er door de specialist en assistentes, goed gecommuniceerd over wat er gebeurde/ging gebeuren. Nadat ik aangaf ook last te hebben van spanning door stress, namen de assistentes ook de tijd om deze stress bij mij te verlichten (zoals het houden van een praatje, of uitleggen van ademhalingsoefeningen). Daarnaast vond ik het ook prettig dat de specialist doorzette in zijn behandeling (lees: niet liep te treuzelen). Al bij al een zeer goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Melisande Drievoet op 09-09-2021

De kaakchirurg was heel vriendelijk en stelde mij gerust. De assistentes waren super lief en stelden mij ook gerust. Ik was zo bang maar zij waren heel zorgzaam! Ik ben heel opgelucht dat ik bij de MKA groep deze ingreep heb laten doen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-09-2021

Probleemloos

Lees verder