Slingeland Ziekenhuis

Cijfer 9

Ingezonden door Demi Streur op 12-08-2022

Goede behandeling gehad, ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-08-2022

Ik ben goed geholpen. Geen pijn gehad door verdoving. Ik denk dat er snel is gewerkt, zover ik dat kan beoordelen. Nazorg is ook veel aandacht aan gegeven.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Theo Peters op 11-08-2022

Had een informatief gesprek

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Anke Derksen op 11-08-2022

Ze zorgen dat je je op je gemak voelt.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-08-2022

Na het maken van een foto gesproken met de behandeld arts omtrent oplossingsrichting. Goede uitleg wat er gaat gebeuren en dit ook ervaren tijdens de behandeling. In alle rust vond de uitleg en de behandeling plaats. Professionele zorgverlener die oog heeft voor de "klant"

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door H J Beltman op 11-08-2022

Zie boven

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Prima verlopen

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Behalve bovenstaande tav informatie voorziening positief

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2022

In een woord prina

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Lynn Klaassen op 01-08-2022

Superervaring! Afgelopen dinsdag 2 verstandskiezen verwijderd door Dr mooren....ik zag er vreselijk tegenop....maar nergens voor nodig....het is 100% meegevallen Na paar dagen last...met medicatie goed te doen....nu weer volledig hersteld!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

Heel goed, veel vertrouwen in professionaliteit van specialist en assistenten. Goede behandeling met toelichting. Kwaliteit en patiënt staan voorop. Top.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Lizzy Aaldering-Elizen op 27-07-2022

Voordat de operatie begon nogmaals uitleg gekregen over de behandeling. Ook tijdens de operatie werd telkens verteld wat er ging gebeuren. Ook de assistentes deden dit. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Dokter Mooren is zeer ervaren en dat is aan alles te merken. Zeker zijn kalmte en geruststelling tijdens de ingreep.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

Goed en deskundig behandeld

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Sanne van Hummel op 27-07-2022

Ontzettend lieve, meedenkende en kundige medewerkers. Ik heb ontzettende angst voor tandheelkundige ingrepen en de chirurg en assistenten hebben mij geweldig door de hele behandeling heen geholpen. De angstdrempel om de andere verstandskies te laten verwijderen is hierdoor echt kleiner geworden

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door R.J. KUIPERS op 27-07-2022

Goed geholpen, duidelijke informatie vooraf, tijdens en na de operatie.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-07-2022

Alle medewerkers inclusief de behandelaar waren zeer vriendelijk en kundig

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Amil Oosterhof op 26-07-2022

Het was mijn eerste keer en ik vond het zeer spannend. Alle medewerkers waren echt meedenkend en vertelde prima en rustig wat ze aan het doen waren. Het was een fijne ervaring en ik voelde me in veilige handen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Fieke van der Lelie op 24-07-2022

prima

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-07-2022

Ik was gelijk aan de beurt en de behandeling verliep zeer snel. Het is fijn dat ik niet lang hoefde te wachten, maar het maakte de behandeling wel een beetje 'onpersoonlijk'. Het hele proces voelde wat gehaast en daardoor ben je toch minder snel geneigd om zorgen of vragen te uiten. De medewerkers waren wel allemaal heel vriendelijk en er werd ook op meerdere punten gevraagd hoe ik me voelde en of alles oké was; dat was prettig. Ik had een aantal dagen na de behandeling wel een aantal vragen, maar ik kon daar niet direct mee bij een medewerker terecht. De optie om via de telefoon een vraag in te spreken is nogal verwarrend.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 22-07-2022

Wederom een zeer prettige en pijnloze behandeling waarbij ik goed werd geïnformeerd door de specialist.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door M.J.L. in het Veld op 20-07-2022

Goede uitvoering van werkzaamheden. Rustig maar efficient.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door H.M. Vos op 20-07-2022

werd snel geholpen er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd, wat ik kon verwachten tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Shermila Doran op 20-07-2022

Kaakchirurg heeft zijn belofte waargemaakt. Ik had helemaal geen pijn gevoeld bij het trekken alle boven tanden. Hij stelt je gerust door zijn professionele opstelling tijdens eerste consult en uitvoering.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Van Aggelen op 19-07-2022

Prettige ervaring Na aangegeven dat ik pijn had hebben ze de behandeling een week naar voren gezet. Goede uitleg en nabehandeling

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door De Kluiver op 18-07-2022

Bovenstaande niet van toepassing. Bezoek betrof eigenlijk een consult . Een ingreep was op dit moment niet nodig

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2022

Doeltreffend en efficient.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-07-2022

Soms duurde het lang voor een verzoek bij het centrale punt doorkwam bij de specialist.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door michael Roelofsen op 14-07-2022

fijne mensen aardig arts kalm en rustgevend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-07-2022

.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Milou Derksen op 13-07-2022

Ik was erg bang, daar is goed rekening mee gehouden. Behandeling ging erg snel en goed.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Mariska Van Tent Beking op 11-07-2022

Ik ben kundig geholpen, kreeg duidelijke uitleg over de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-07-2022

Prettig contact met zowel de arts als de medewerkers. Arts gaf duidelijke uitleg, stond open voor vragen, gaf een veilig gevoel.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-07-2022

werd prettig te woord gestaan, en kreeg goede uitleg over de behandel wijze

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-07-2022

Lof voor zowel de specialist als assistentes/medewerkers. Zoals voorgaande behandelingen in het verleden, naar alle tevredenheid geholpen, met name kundigheid, geruststellen en medeleven.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Ellen ((moeder van Eline Krabbenborg ) op 08-07-2022

Zie hierboven. Verder geen bijzonders.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Aydr Sterk op 07-07-2022

Duidelijke uitleg tijdens de behandeling + snelle afhandeling van de behandeling zelf.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2022

Uitstekend! Goed, snel en vriendelijk. Duidelijke uitleg voor en tijdens behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-07-2022

Zeer professionele organisatie met vriendelijke en communicatieve medewerkers. Dr. Mooren en zijn team verdienen een overtuigde 10.

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Jan Willem Verburgt op 05-07-2022

Behandeling positief maar met veel onzekerheid naar het vervolg van de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door JG van Raaij op 04-07-2022

Van receptie tot aan aftersales een 100 % prettige ervaring. Verdoving werd met beleid gezet, haast niets van gemerkt, de extractie idem. Kiezen (verstand) trekken is nooit een pretje. Maar hier was het een peulenschil.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Anne Brouwer op 01-07-2022

Ik was erg zenuwachtig en bang na een nare ervaring eerder. Hier werd goed rekening mee gehouden. Ik voelde geen druk of haast en er werd duidelijke uitleg gegeven.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Marijke veugen. op 01-07-2022

Ik ben pas een keer voor intake geweest; dus nog weinig ervaring. maar die eerste keer was een positieve ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Bokkers op 30-06-2022

Heel goed en professional

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door H.J. van Raaij op 30-06-2022

Zeer vriendelijke arts en assistenten die je op je gemak laten voelen en eventuele angst voor de behandeling minimaliseren. Ingreep was kort en zonder pijn. Ook na de behandeling geen last gehad.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Fleur van Soest op 30-06-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door S. Leusink op 29-06-2022

Ik ben op een erg prettige manier voorbereid, gerustgesteld en behandeld. Er werd rekening gehouden met de spanning/zenuwen die ik had voor de ingreep. Alles werd uitgebreid uitgelegd. Elke stap werd van tevoren toegelicht. Dus ik wist precies wat ze wanneer gingen doen. Heel erg fijn!!

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-06-2022

Prettige medewerkers en sfeer. Behandeling ging voorspoedig. Enige minpuntje was dat de balie een beetje lastig te vinden was bij binnenkomst.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Daan Stienissen op 28-06-2022

Merkte niks van de behandeling, was snel voorbij.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-06-2022

Een goede en deskundige arts met gevoel voor de patient en een prima behandeling.

Lees verder