Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Cijfer 9

Ingezonden door Kirsten de Vries op 16-05-2022

Ondanks mijn grote angst voor alles wat met het gebit te maken heeft ben ik op een hele fijne manier behandeld 😊

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-05-2022

Ondanks mijn angst viel t reuze mee. Elke stap werd goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E op 09-05-2022

Ik moest mijn verstandskies laten verwijderen. Ik was zenuwachtig voor de behandeling. Ik werd erg op mijn gemak gesteld, hier werd ook de tijd voor genomen. Ik kwam om 1 verstandskies te laten verwijderen, op advies van Dr. Mooren toch de bovenste verstandskies ook laten verwijderen. Ik zag erg op tegen de behandeling maar het viel mij heel erg mee! Ik ben erg blij dat ik twee kiezen heb laten trekken in een keer, ik ben er nu vanaf.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Tim te Kronnie op 09-05-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Alie Stevens op 09-05-2022

Vriendelijk ontvangen. Stellen je gerust. Keurig op afspraak. Als er een volgende keer komt. Ga ik er beslist weer naar toe. Top.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-04-2022

Persoonlijk heel erg bang voor de tandartsen maar werd met veel begrip opgevangen en behandeld!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door A.j.a.m. spoor op 25-04-2022

Zeer tevreden over de behandeling, rustig en prima uitleg , ook tijdens de behandeling zelf. Top.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-04-2022

Mijn dochter werd zeer op haar gemak gesteld, zowel de 1ste keer,als de 2de. Erg vriendelijk allemaal.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Vossebeld op 20-04-2022

Ik heb de behandeling als zeer professioneel ervaren, iedereen was vriendelijk en tijdens de ingreep werd er steeds verteld hoe het ging, wat ze gingen doen en hoe lang het nog ging duren.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Petra Polmann op 19-04-2022

Ik ben ontzettend bang voor de tandarts, laat staan voor de kaakchirurg. Nadat ik eindelijk durfde en het uitgelegd heb, waren ze allemaal, dus al het personeel, ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik werd erg op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd. Top! Zo blij mee. Het zal nooit mijn favoriete bezoek aan een specialist worden maar als er weer iets is met mijn gebit dan zou ik graag naar hen toe gaan.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door L.Visser op 17-04-2022

Goede ervaring met behandeling door drs Mostart. Prettig, open, duidelijk, to the point.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2022

Ging prima, behandeling nauwelijks pijn gehad

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door niek Donderwinkel op 14-04-2022

Ben prima, rustig en fijn geholpen

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2022

Mijn ervaring was prima. Er werd goed uitgelegd. Kon alles vragen en tussendoor werd er heerlijk gekletst. Dat is fijn om de spanning wat te breken.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Luon Gerritsen op 12-04-2022

Prima geholpen. Dames bedankt.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 11-04-2022

Arts participeerde er goed toe ik mij kortstondig niet lekker voelde!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Lisa op 11-04-2022

Was erg aardig personeel en fijne arts, vertelde precies wat er ging gebeuren. Het enige was dat het allemaal erg uitliep, waardoor het allemaal wat lang duurde.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-04-2022

Ik ben goed geholpen. Ik was erg zenuwachtig, maar ik werd goed opgevangen en er werd tijdens de behandeling duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Het was prima

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-04-2022

.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door JOHAN ter horst op 03-04-2022

zeer snel en goed behandeld fijne aardige medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Ingrid op 02-04-2022

Ondanks mijn angst voor tandartsen en kaakchirurgen hebben ze mij hier op mijn gemak gesteld, misschien komt het ook wel, omdat het ziekenhuis "gedateerd" is.. Erg gemoedelijk, lieve rustige mensen aan het werk, we moesten door omstandigheden wachten, en werden vriendelijk voorzien van een lekker kopje koffie. Ook het parkeren bij dit ziekenhuis heeft nog eerlijke ouderwetse prijzen. Al, met al een goede ervaringen. (mijn angst is er niet minder om), maar mocht ik ooit weer moeten dan geen twijfel mogelijk) DR Mostart en collega's bedankt voor de goede zorg, 👍

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ten Elshof op 14-03-2022

Compliment : rustig, duidelijk en prettige en empathische uitleg gekregen voor mijn 16 jarige dochter.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2022

Dokter Wetzels als erg deskundig en vriendelijk ervaren. Precies de combinatie van vakexpertise en goede communicatie waar ik erg tevreden over ben.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-03-2022

Uitstekend behandeld

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-03-2022

Je word op je gerust gesteld voor de behandeling in een gesprekje bij in werken van verdoving. Radio op de achtergrond leid wat af in positieve zin

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Rick verheij op 22-02-2022

Zeer goed. Alles optijd, dat wil in ziekenhuizen nog wel eens een probleem zijn. Nette vriendelijke arts en assistenten/ medewerkers.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Annelot Drost op 21-02-2022

Voelde geen pijn tijdens de behandeling. De verstandskies was er snel uit.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-02-2022

Behandeling wordt goed uitgelegd, ook tijdens de behandeling. Dat heeft me erg gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2022

Snel en deskundig

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Harry Nijholt op 25-01-2022

Fijne en rustige behandeling. Uitleg behandeling en verder traject duidelijk.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Florina Gebbinck-Saptelei op 24-01-2022

Erg ardige en vriendelijke mensen. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik kreeg voldoende informatie over wat is gebeurd tijdens operatie en dat gaf mij een goed gevoel. Bedankt meestal aan meneer Mooren! Ik ging naar binnen met een best grote angst maar hij wist hoe hij mij gerust kon stellen.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2022

Snel geholpen. Pijnloze behandeling en prima op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Martin Hengeveld op 13-01-2022

Zeer tevreden over Dr. Wetzels en medewerkers!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Martin Hengeveld op 13-01-2022

Zeer tevreden over Dr. Wetzels en medewerkers!

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2022

Ik was erg zenuwachtig voorafgaand aan de verwijdering van mijn verstandskies. Dit werd door de specialist niet of nauwelijks opgemerkt en er werd door hem bijna geen aandacht geschonken aan geruststelling; de empathie miste ik een beetje. De verpleegkundige en assistente daarentegen probeerden me op mijn gemak te stellen, wat erg fijn was. De ingreep zelf gaat ontzettend snel en is gelukkig niet pijnlijk.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2022

Ben erg op mijn gemak gesteld (ben zeer bang voor de tandarts), en werd ook rustig door de behandeling geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Willeke Severt op 08-01-2022

Mijn ervaring is dat de hele behandeling vanaf het begin tot het eind prima is verlopen. Dr. Wetzels en zijn medewerkers zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-01-2022

Ik heb twee behandelingen gehad, extractie kies en een wortelpunt behandeling, zag er best tegenop maar dankzij de deskundigheid van Dhr.Wetzels en de goede communicatie en adviezen ook van zijn Assistentes zijn beide behandelingen zeer goed verlopen Top!

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 05-01-2022

Goed opgevangen en netjes geholpen. Door de dames. Ook antwoord gekregen op mijn vragen. De dokter deed het prima. Het kan denk ik niet anders maar deed wel goed zeer de behandeling

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Michel Roes op 03-01-2022

Goede ervaring, snelle behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Kaylee scheggetman op 03-01-2022

Ze leggen goed uit en b

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Frits Nab op 01-01-2022

Zie boven

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-12-2021

Prima! Deskundige specialist en assistenten.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Vincent te Braake op 27-12-2021

Zowel de chirurg als de assistentes waren zeer vriendelijk en gaven telkens goed uitleg over wat ze gingen doen. Ook kreeg ik goed advies over wat de beste vervolgstap zou zijn. Nu hopen dat de "naweeēn" meevallen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A.J. Hemeltjen op 24-12-2021

De voorbereiding was prima geregeld en de begeleiding alsmede de informatie, al dan niet gevraagd, was goed en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Hans Abbink op 20-12-2021

Prima ontvangst en heel goede behandeling. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Ik was al niet erg ongerust vooraf en dat bleek terecht.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2021

Goede ervaring en zeer deskundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 14-12-2021

Verliep soepel en duidelijk

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-12-2021

Ik kwam hier voor een wortelpuntbehandeling en er werd tijdens de procedure telkens door de arts goed uitgelegd wat hij ging doen en hoe lang het ging duren. Daarnaast stelde de assistente me ook gerust. Niet een fijne behandeling om te ondergaan, maar door beiden is het me mee meegevallen!

Lees verder