Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2022

Ik was erg tevreden, iedereen was heel aardig en geduldig

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-11-2022

Snel, kundig en pijnloos.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-11-2022

zeer goed behandeld

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door BH Rast-Beeks op 28-11-2022

Zeer goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jr Van bruggen op 28-11-2022

Super prettig, en vakkundig

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Frans Wieleman op 26-11-2022

Prima ontvangen, begeleid en alles toegelicht gekregen!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 24-11-2022

Gedurende de tijd dat ik aanwezig was, werd door allen die betrokken waren bij de ingreep duidelijke informatie verstrekt, goede uitleg gegeven bij wat er stond te gebeuren, alle tijd hiervoor genomen, ook uitgelegd wat ik de dagen thuis kon verwachten en preventief een recept voor pijnstilling meegegeven. Zeer professioneel en vriendelijk, een mooie combinatie!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2022

Warm welkom, er werd verteld hoe de behandeling zou verlopen, na de behandeling werd er goed en duidelijk advies geven

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2022

Prettige omgeving en personeel

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2022

alles werd goed uitgelegd tijdens de behandeling. Dat geeft rust en vertrouwen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-11-2022

Vriendelijk ontvangen, correct behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 15-11-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Kruger op 15-11-2022

Prettig en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 3.5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2022

Om te betreuren. Uit mijn bezoek is gebleken dat je met klachten überhaupt niet terecht kunt bij MKA Groep. Door mevrouw Mosart ben ik niet serieus genomen. Ik ben twee weken na mijn behandeling lang gekomen omdat ik mijn wang onder de bulten heb zitten van binnen. Mijn wang is op sommige momenten behoorlijk gezwollen en ik gebruik nog steeds pijnstilling voor de wang. Ben hiermee ook bij de huisarts geweest en die verwees mij door om terug te gaan naar de de kaakchirurg omdat deze bulten na behandeling zijn ontstaan. Bij mijn bezoek heb ik eerst 47 minuten (?!)gewacht in de wachtkamer waarna ze alleen mijn mond gespoeld heeft met water en zei u kunt gaan. Dat ik bloed in mijn mond kreeg daarna was gewoon normaal en naar de binnenkant van mijn wang is überhaupt niet gekeken. Er werd mij lacherig de deur gewezen.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2022

Ik ben goed en prettig ontvangen door de medewerksters, ondanks dat bij het maken van de rontgen foto's de medewerkster het apparaat in 1e instantie niet helemaal goed wist te plaatsen. Ik heb dat niet als vervelend ervaren en had het idee dat ze dit nog moest leren. De arts gaf duidelijke info voorafgaand aan de operatie en maakte een rustige en deskundige indruk. Ook gaf hij aan dat binnen zijn netwerk hij een collega t.z.t. kan inschakelen voor het vervolgtraject. De medewerkster gaf ook goede informatie en stelde mij voorafgaand aan de operatie op het gemak. Tijdens de operatie werd ik door hem op de hoogte gehouden hoe de svz was.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E.G op 01-11-2022

2 verstandskiezen laten trekken, goede uitleg voor en tijdens de behandeling. Ik vond de behandeling heel erg mee vallen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Tonnie Spekschoor op 31-10-2022

Ik werd goed geholpen. Kreeg goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ineke harkink schutte op 27-10-2022

Vriendelijke mensen en erg kundig. Goede uitleg tijdens behandeling en nadien ook. Verdoving zat er zeker 5 uur in en nu inderdaad een iets dikke en blauwige wang. Geen erge pijn, dus ik heb de pijnstillers niet meer nodig.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Marijke Kluppels-poppe op 26-10-2022

Ik was erg gespannen voor de ingreep, ik had traumatische ervaringen met kaakchirurgen van vroeger. De medewerkers en dr. Wetzels waren rustig, begripvol en stelden me gerust. Bijzonder aardig allemaal.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-10-2022

Bijzonder vriendelijk en kundig personeel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door M.kuijk op 25-10-2022

Vriendelijk en deskundig. Stellen je snel op je gemak.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Maureen op 22-10-2022

Het was prettig te ervaren hoe de zorgverleners om wisten te gaan met de spanning die ik had. Elke handeling werd uitgelegd en ook de daarbij komende gevoelens als druk op de tand of geluiden bij het door midden breken van de kies. Doordat dit stap voor stap werd uitgelegd, voelde ik mij ondanks de spanning toch nog redelijk comfortabel. De uitleg nadien over de leefregels heb ik ook als duidelijk en prettig ervaren. Een kleine - puntje was dat er geen coldpacks meer op voorraad waren waardoor er niet direct gestart kon worden met koelen. Verder top!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2022

Ik kon snel bij de kaakchirurg terecht en werd vriendelijk en deskundig geholpen en van informatie voorzien. Ook tijdens behandeling gaf de chirurg heel duidelijk aan wat hij ging doen en wat ik kon verwachten, waardoor je toch ontspannender in de stoel ligt.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Hugo Nijhof op 18-10-2022

Naar mijn inzicht goed opgeleid personeel. Ze stellen je gerust en vertellen precies wat ze gaan doen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 17-10-2022

Prettig ontvangen door het team met heldere uitleg voor, tijdens en na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Maikel Giesbers op 12-10-2022

Alles werd duidelijk uitgelegd en de sfeer voelde goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Ahmet Delioglu op 11-10-2022

Alles was goed geregeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Annika Stoverink op 10-10-2022

Was lichtelijk nerveus voor een dubbele ingreep nl kies trekken en een wortelpuntbehandeling. Begeleiding was heel fijn, geruststellend, goede sfeer. Alles werd goed uitgelegd. Niets geen pijn gevoeld, zowel het verdoven niet als tijdens de gehele behandeling niet.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jaap Scheepers op 10-10-2022

Zeer prettig. Vriendelijke, bekwame medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2022

zoals eerder omschreven

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2022

Zag echt tegen ingreep op. Dank aan arts en medewerkers!!!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2022

Zag er best wel tegen op . Enorm meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Willeke Stam op 06-10-2022

Voor de tweede keer door uw specialisten behandeld en heb hier een prima ervaring mee Zeer goede uitleg en erg vriendelijk En achteraf ook nooit pijn

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Colinda op 04-10-2022

Super fijne ervaring 17 juli 2022 kiezen laten trekken en op 21 september 2022 voortanden en snijtanden boven en beneden laten trekken daarnaar prothese er gelijk op… Ik had een stukje kaakbot dat ik vervelend vond zitten .. deze os op de 21 ste zonder te veel moeite verwijderd… heb 2 dagen pijnstillers geslikt daarnaar geen pijn meer en prothese zit perfect Hele fijne kaakchirurg vooral als je angst heb hij legt alles heel duidelijk en rustig uit en let op je lichaamshouding

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door HJ Grooters-Bloemendaal op 28-09-2022

prettige ontvangst en er werd vertelt door de kaakchirurg wat hij ging doen. Ook mijn vragen werden beantwoord. Het ging bij mij om de rest van een afgebroken kies (de wortels) er uit te halen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2022

Snelle en adequate behandeling ondergaan.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-09-2022

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2022

Geen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-09-2022

Zeer goed.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Petra van Leeuwen op 15-09-2022

Vriendelijk en heel rustig personeel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door G.van Huet op 15-09-2022

Vriendelijk en deskundig

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Er moest een restant van de kies verwijderd worden. Door vroegere ervaringen was ik heel erg bang. Maar de begeleiding die ik heb gehad door dr Mostart en team hebben ervoor gezorgt dat ik een veel betere ervaring heb nu. Heel fijn en lief begeleid, alles heel goed stap voor stap uitgelegd. Niets gevoeld, het ging zo snel (ik was echt verbaasd) en bijna geen napijn. Dank je wel hiervoor!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Ondanks mijn enorme angst wel goed behandeld. Kreeg rustig uitgelegd wat er ging gebeuren, werd door het hele proces begeleid en de chirurg zorgde ervoor dat het goed met mij ging.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Goed geholpen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-09-2022

Heel tevreden. Fijne zorgmedewerkers/chirurg. Duidelijke uitleg, netjes .

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Stefan Hoijtink op 12-09-2022

ik zag enigszins op tegen de ingreep, maar door de manier van uitleg, voor en tijdens de behandeling word(wat er gaat gebeuren en wat je te verwachten kunt qua geluid en gevoel geeft dit vertrouwen en rust) hierdoor is mijn ervaring absoluut niet onprettig geweest!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ine Frenken op 08-09-2022

De ervaring in alle opzichten positief!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door thea van Delft op 08-09-2022

Vriendelijk, ontspannen sfeer. Geruststellend.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Wevers op 07-09-2022

Heel tevreden met een goede uitleg wat er gedaan gaat worden. Ook de pijnbestrijding wordt heel zorgvuldig gedaan!

Lees verder