Botopbouw

Mist u één of meerdere tanden en wilt u deze graag laten vervangen door implantaten? Om implantaten succesvol te laten plaatsen is een bepaald botvolume noodzakelijk. Is het volume van het bot niet toereikend? Dit kan de kaakchirurg oplossen door een botopbouw uit te voeren.
Cijfer 10

Ingezonden door Bettina Witvoet op 29-06-2020

Zeer goede ervaring. Dr. Degraeve en de andere medewerkers zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling worden alle stappen uitgelegd, dat is erg prettig. Ik heb het volle vertrouwen in de kundigheid van dr. Degraeve.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door J.Steinz op 30-05-2020

Hele goede deskundige behandeling, veel uitleg

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2020

Tijdens het plaatsen van de implantaten, werd ik goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurde of gebeuren zou. Ik heb de betrokken mensen als zeer vriendelijk ervaren

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mevr. H.A. H. Adriaans op 21-12-2018

Ik ben prettig en goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door N. Ventevogel-Janse op 06-03-2017

Positieve ervaring. Zeer deskundig handelen, doeltreffend en gericht

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 24-02-2017

Op zich goede ervaring. Twee opmerkingen: de offerte is onder de maat en er is een afspraak verschoven zonder dit met mij af te stemmen. Is later na contact wel weer recht gezet.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door D.E.J. van den Doel op 26-01-2017

tot nu toe goed botopbouw moet nog gebeuren...

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-08-2016

Heel goed.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Johan Breel op 20-06-2016

Ik heb een implantaat in mijn bovenkaak laten plaatsen. Omdat er ter plaatse te weinig bot aanwezig was is er ook bot bijgeplaatst. De behandeling is zeer kundig uitgevoerd door Dr. Degraeve en zijn team. Dit gaat in een aantal fasen. Eerst vindt er een consult plaats en wordt gekeken, aan de hand van een rontgenfoto, welke behandeling er nodig is. Daarna volgt een afspraak voor de feitelijke behandeling, in mij geval dus het plaatsen van een implantaat + bijplaatsen bot. Tijdens het eerste consult wordt ook goed uitgelegd hoeveel de kosten van de behandeling bedragen. Voor de behandeling legt Dr. Degraeve uit wat hij gaat doen. De behandeling start met een verdoving, daarna wordt het implantaat in de kaak geschroefd en wordt het bot bijgeplaatst. Tijdens de gehele behandeling geeft Dr. Degraeve exact aan wat hij aan het doen is. Na de behandeling een cool pack mee naar huis om zwelling zoveel mogelijk tegen te gaan. Met een receptje voor pijnstilling en een spoelmiddel kan het herstel dan beginnen. Heb nagenoeg geen napijn ondervonden. Na ongeveer 6 weken volgt een controle en wordt oa gekeken of de botaangroei voldoende is. Dan na ongeveer 3 maanden na de 1e behandeling moet het schroefje van het implantat nog worden vervangen om het plaatsen van de kroon bij de tandarts mogelijk te maken. Bij deze behandeling vindt er ook weer verdoving plaats. Mijn ervaring met Dr. Degraeve en zijn team is dus uitstekend. Voor een eventueel volgend implantaat ga ik zeker naar hem terug!

Lees verder