Chirurgische kaakcorrectie

Heeft u een afwijkende stand van de kaak? De kaakchirurg kan de stand van uw kaak met een operatie corrigeren. Voor deze behandeling kunt u terecht bij MKA groep.
Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2020

Voelde mij een nummer. Lopende band werk. Geen enkel contactmoment tussen specialist en mijzelf. "Geen vragen meer, nee. Oke tot volgende afspraak."

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Ik weest niet wat ik er van moest ver wachten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 20-09-2020

Het zijn heel vriendelijke mensen en zeer kundig ,wat je vraagt geven ze heel vriendelijk antwoord.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door a.g.vluggen op 10-09-2020

Het was voor mij een belevenis vol nostalgie . Het betreden van de oude zeevaartschool, waar je in de soliede betegelde gangen en trappen als het ware het rumoer ervaart van de vele scholieren die van hieruit tenslotte de zeevaart zijn gaan bevolken. De roep van mijn naam, toen ik eenmaal aan de beurt was, galmde zodanig dat zelfs de verstaanbaarheid verminderd werd. Of kwam dat door het coronamondkapje.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Nel Perdok-Vijfhuizen op 18-06-2020

alles heel duidelijk uitgelegd en verzorgd. prettige sfeer tijdens behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2020

Geweldige en vooral kundige chirurg

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Claudia de Keijzer op 02-02-2020

Als het geen pijnlijke behandeling was, voelde ik me bijna thuis.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door G. van der Burg op 18-02-2019

Zeer goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Corry Milius op 29-11-2018

was erg nerveus maar Dr.Mensink en zijn assistenten stelde mij gerust en ik kreeg precies alles uitgelegd wat er ging gebeuren en ik was verbaasd dat het eigenlijk zo meegevallen was en alle lof voor Dr.Mensink

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-11-2018

positief

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jaap den Boer op 04-10-2018

Mijn ervaring is goed: Vriendelijke assistentes en alles wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook de kaakchirurg bespreek en legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat de beste optie is,en werkt rustig. Daardoor voel je je toch wel redelijk op je gemak. Al met al een goede ervaring,ondank het geen er moet gebeuren.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-09-2018

is correct behandeld en goede inlichting tijdens de behandeling en fijn personeel die je van alles op de hoogte hou!!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2018

Was goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Daan van Mulligen op 30-05-2018

Positieve man de kaakchirurg en stelt je samen met de assistenten erg op je gemak . Fijn om tijdens de behandeling de chirurg met de assistenten te horen dat het allemaal goed gaat . Daardoor voel je je juist op je gemak !

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Bram Stouten op 25-04-2018

Correcte manier van afspraak maken, vervolgens bij de kaakchirurg Schoen een uitstekende behandeling, met assistentes die een thuisgevoel geven. Na de behandeling van de wortelpunt weinig tot geen pijn gehad. Kortom een echte aanrader !!!!!!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Marjolein de Groot op 21-04-2018

Ik ben heel erg goed behandeld en geholpen door Zeelandcare en ik was na mijn behandeling ben ik ook heel goed geïnformeerd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-02-2018

Ging allemaal goed. Zeer voorspoedig

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2018

correcte behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Robbert Cortie op 10-01-2018

De arts nam de tijd voor uitleg van de ingreep aan mijn zoon van 14 jaar en stelde de vragen aan hem . Dat vond ik zeer positief.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2017

Erg vriendelijk en deskundig personeel. Arts komt rustig en geruststellend over ( dr Kouwenberg) Snel en efficiënt geholpen. Mooi gebouw alleen de bereikbaarheid was ietsje minder en kleine parkeerplaats. Maar dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben over de arts, assistentes en de behandeling zelf. Ik zou er de volgende keer weer naartoe gaan.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jac de Bruijn op 23-11-2017

Een zeer ervaren Ards. Bijna al mijn tanden zijn getrokken door kaakchirurgen. Ik heb lange tanden die muurvast zitten en kiezen waaraan de wortels haken zitten. Ik ben niet bang van de tandarts en geen angst. Nu zijn de laatste door dr. Voute getrokken. Ik ben erg technisch en wil weten van de plan van aanpak is en met welk gereedschap dit gedaan word. Ik kreeg overal antwoord op. Zijn uitleg: deze tanden waar veel vulling in zat die breken af en moeten wij de wortels er met ....... en zo verder. Ik heb ook mijn vroegere ervaringen besproken. Ik heb gevraagd om een goede verdoving en voor nadien goede pijnstillers. Nu die heb ik ook gekregen, want ik heb niets geen pijn gehad tijdens het trekken, en zelfs nadien niet met de goede pijnstillers in de weken er na. Wel wat suf. Tijdens het trekken kraakte het behoorlijk en werd er flink geduwd en gewrongen, dr. Voute weet van aanpakken. Alles is goed genezen en na ca 5 mnd kan ik met boven en ondergebit goed bijten. Voor mijn is dr. Voute een vakman.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-11-2017

Fijn Goede en behulpzame medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2017

Gaat prima

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-06-2017

heel goed

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door A.M. Tuithof op 31-05-2017

De behandeling waar ik tegenop zag viel erg mee. Alles werd goed uit gelegd en de arts en medewerkers warenwaren echt begripvol.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Elize Van de Sande- monzon op 31-05-2017

Super goed geholpen, veel uitleg gekregen, verdoving viel ook mee.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Kieboom op 09-05-2017

Behandeling was snel achter de rug

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-04-2017

die was goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door wim broekmeulen op 25-03-2017

goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door R.Dirkx op 07-03-2017

ik werd vriendelijk ontvangen, arts was vriendelijk, gaf me de gelegenheid te zeggen wat ik wilde zeggen, was rustig waardoor ik ook rustig kan blijven. korte wachttijd. dus positieve ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Camilo Quist op 02-03-2017

Geweldig puur.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door samantha Struijk op 02-03-2017

ik ben netjes geholpen, en ze stelde mij gerust

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2017

Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen. Steriel, goede apparatuur.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Cemal op 05-02-2017

Ik werd altijd heel snel geholpen, wachtte weinig en het ging allemaal heel snel. Ik ben erg tevreden met de behandeling!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Beau van Heusden op 01-02-2017

Erg netjes en vriendelijk. Hebben verstand van zaken voelde mezelf erg prettig.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door ACJ in t Groen op 23-01-2017

Prettige ervaring dankzij de deskundigheid en duidelijke uitleg van de medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2017

mijn ervaring met deze behandeling was naar tevredenheid.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-12-2016

Zeer goed

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door kevin matthijs op 11-10-2016

Hallo, mijn naam is Kevin Matthijs (31). Hier een artiekel over mijn/het , avontuur der kaakoperatie. Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen met het traject van wegen o.a hygiënische redenen en omdat mijn gebit een chaotisch boeltje was. (er werd mij gevraagd o.a door reisbureaus om foto's te mogen maken van mijn gebit ,omdat het zoveel op de bergtoppen van de alphen leek(haha)alles stond werkelijk waar Schots en scheef. Ik ben voor deze klachten in behandeling gegaan bij Dhr.Peerlings. er zijn inmiddels 4 verstandskiezen getrokken 2 volwassenenkiezen getrokken. Ook breng ik regelmatig een bezoek aan de mondhygiëne praktijk(Mvr.M.van Heusden) te vlasmarkt middelburg. Zonder aarzelen begon ik dit avontuur,maar naarmate de dag ges oordeel dichterbij kwam begon ik toch zwakte te vertonen. Ik verzette afspraak omdat ik ZO bang was voor de operatie. Na vele gespreken met Marja van Heusden en Dhr Hutsenbaut En een schouderklopje van meneer Peerlings is de moed toch tot me gekomen. Op woensdag 5 okt. Jongstleden zou ik geopereerd worden.(tip) Een paar dagen voor je operatie lekker uit eten gaan. 2x per week en de rest naar behoefte...Ik werd erg goed ontvangen in het adrz op 5 okt. Het ging allemaal Erg snel. Voor ik het wist stond ik me omtekleden en lag ik voor het eerst in me leven in een ziekenhuis bed. En ik kreeg me eerste infuus WooWej. Na een uurtje door de draaimolen te hebben gerold werd ik door een vriendelijke zuster "mendy" naar de operatie kamer gebracht. Na een 3 tal slangen op me romp te hebben gekregen(het leek wel een apk-chek) kwam Dhr Hutsenbout de kamer (nr2) binnen lopen. Ik was fanatiek in gesprek over sport met "mendy" en voordat ik het besefde was ik op een wolk ver van de aarde vandaan. na 90 opereren zat het er op. Werd naar de kamer gebracht waar men rustig kan ontdoen van het slaperige uitje in de ruimte op n wolk. Nu begint het,als je net zoveel energie heb als een gazelle die achterna word gezeten door een luipaard,maak dan je borst maar nat. De eerste week moet je beseffen dat je niks anders mag doen dan rusten Oja en rusten. Het personeel in het adrz was zeer bekwaam en betrokken. Hierbij wil ik dan ook al het personeel dat paraat stond betreft mijn operatie vanuit mijn diepste bedanken voor jullie provisionele en warme verzorging. de koel elementen moet je( achteraf gezien#1 )2 dagen. Na de operatie tegen de wangen aan binden ivbm 2 washandjes en een sjaal of de sok vanuit het ziekenhuis. (#1 ik verwisselde om de 2 uur dus ook zo  snachts de koelpats) doe je dit langduriger heb je kans de de zwelling toeneemt. In de namiddag kwam Dhr Hutsenbaut nog even buurten , dit bewijst hoe betrokken en hartelijk deze chirurg is. Wederom stelde hij mij gerust Dat de operatie goed was verlopen. Ik besefde me toen op dat moment dat ik mijn angst had overwonnen. Ik voelde me euforisch,Op naar het hertel. Eenmaal thuis begon het zwaarste niks doen dus. Qua eten is het verstandig om te beginnen met goedemorgen van danoontje en veel sap drank. Warme drank word afgeraden. Kip,bloemkool,aardappels,wortels,havermout e.d kun je in een blander vermalen en aanmaken met melk tot een heerlijk gerecht. mc Donald werd ook blij gezien hun aandelen stegen toen ik dagelijks een milkshake afnam. Tip : bewaar je rietje die zijn groter als bij de supermarkt. Een kindertandenborstel brengt gemakmet zich mee.  Vandaag (11 okt. zijn mijn hechtingen verweiderd in het adrz goes en ook hier werden we hartelijk ontvangen. Hierbij wil ik een quote uiten: ik was zo bang om het te doen, Maar na de operatie van Dhr.Hutsenbaut zou ik het morgen weer over doen... Theam Vlissingen,goes, zeelandcare en uiteraard Dhr Hutsenbaut hartelijk bedankt voor de goede zorg. Het gaat u voorspoedig...mvg Kevin Matthijs

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E. Kleijn op 19-09-2016

Restant van kies is relatief snel en deskundig verwijderd. Eerst gebitsfoto gemaakt en verdoving gegeven. Overal duidelijke uitleg over gehad. Binnen een uur weer klaar. Prima.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-09-2016

Ik vond het goed hoe de medewerkers met mij omgingen en hoe ze mij voor, tijdens en na de behandeling op mijn gemak lieten voelen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 20-12-2015

Iedereen is vriendelijk en kundig, ik ben zeer tevreden en mijn dochter ook. Bedankt :)!!

Lees verder