Chirurgische kaakcorrectie

Heeft u een afwijkende stand van de kaak? De kaakchirurg kan de stand van uw kaak met een operatie corrigeren. Voor deze behandeling kunt u terecht bij MKA groep.
Cijfer 7.8

Ingezonden door Theo Peters op 11-08-2022

Had een informatief gesprek

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Shermila Doran op 20-07-2022

Kaakchirurg heeft zijn belofte waargemaakt. Ik had helemaal geen pijn gevoeld bij het trekken alle boven tanden. Hij stelt je gerust door zijn professionele opstelling tijdens eerste consult en uitvoering.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Ellen ((moeder van Eline Krabbenborg ) op 08-07-2022

Zie hierboven. Verder geen bijzonders.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 11-06-2022

Positief

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door H Terwisscha op 08-06-2022

Prima uitleg, prima behandeling

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door P.D.L. Schless op 20-05-2022

extreme angstig: voortreffelijk opgevangen en serieus genomen waardoor de ingreep geen traumatische ervaring is geworden . Niets dan lof

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door P.D.L. Schless op 20-05-2022

extreme angstig: voortreffelijk opgevangen en serieus genomen waardoor de ingreep geen traumatische ervaring is geworden . Niets dan lof

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Mhjmfontein op 05-05-2022

Prettig

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Andre faber op 28-04-2022

Het was,, een goede behandeling en goed op elkaar afgestemd

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Kyra op 13-04-2022

De binnenkomst was prettig voor onze dochter. De arts was erg vriendelijk en duidelijk. De overige medewerkers waren ook erg vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Medewerkers leven goed mee vooral als je nerveus bent, mocht zelfs hand vasthouden

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Marcin op 25-01-2022

Productie

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door midya ahmed nayef op 24-01-2022

ik ben zeer angstig voor naalden/spuitjes maar ik ben zo goed gerustet gesteld en alles netjes en duidelijk uitgelegt zijn echt super netjes goed en beleefd

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ad Geldof op 03-01-2022

super vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Paassens op 17-11-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Magda Heesen op 06-11-2021

de eerste keer ( ik kwam voor consult), wilde de dienstdoende chirurg , die niet op de lijst voorkwam, mijn kies trekken . Gelukkig wist ik zelf dat dat niet kon (trombose moest ingesteld en ik moest een recept voor antibiotica krijgen ) Ik ben dus voor helemaal niets naar het ziekenhuis gegaan . Ook al niet gemakkelijk voor mij . De kaak foto die gemaakt is , is niet doorgestuurd naar mijn tandarts , toen ik daar naar toe ging voor consult een paar dagen later. Ik hoop dat dat nu gebeurd is Recept voor antibiotica heb ik meegekregen en trombosedienst heb ik op de hoogte gesteld van de datum van de ingreep .

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door E.P.Magito op 05-11-2021

Over het hele traject ,vanaf melden bij de MKA groep tot en met de chirurgische ingreep in het ziekenhuis, zeer goede begeleiding. Prettige omgang met alle medewerkers , zij nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en je gerust te stellen.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door R.groetelaers op 03-11-2021

Ik heb weinig ervaring ben pas 1x geweest en goed behandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Wouter Oomens op 05-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Alara op 23-09-2021

Voor mij is de vriendelijkheid heel erg belangrijk. Iemand geruststellen komt hierbij kijken wanneer iemand aardig is en die je op je gemak stelt. Een ziekenhuis bezoek is al spannend genoeg en een gespannen of afstandelijke dokter hebben we niet nodig. Medeleven tonen in gevoelens.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-09-2021

Goed.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-08-2021

Netjes ontvangen. Nog niets gebeurd alleen foto gemaakt. 13 september terugkomen i.v.m. hartklep operatie januari 2022.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-08-2021

Zie eerdere toelichting

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ron Flipse op 20-06-2021

TOP

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-06-2021

Zeer netjes en goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door J. Versteeg op 05-06-2021

Heldere uitleg over de ingreep. Korte wachttijd. Tijdens de ingreep uitvoerige informatie. Zeer geslaagde ingreep.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2021

Goede ervaring bij de behandeling

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sedat sekerci op 26-05-2021

Nvt

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-05-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2021

Niet voor herhaling vatbaar . De restanten zijn er nu toch uit.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2021

Geen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door J. Kleijn op 20-04-2021

Prima. Goed overleg gehad. Goede info en geruststelling tijdens behandeling. Echt fijne mensen bij de kaakchirurgie.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jakob van Krimpen op 19-04-2021

Te weinig voor een voldoende beoordeling

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Theo Halma op 19-03-2021

was niet leuk ,maar het is me na

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 18-03-2021

Prima ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

Prettige en probleemloos geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-03-2021

Waren duidelijk en klantvriendelijkheid Stelde mij gerust

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 22-02-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2021

duidelijke informatie, prettige en deskundige contacten

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Henny de Man op 28-01-2021

Vanmiddag zijn alle tanden en kiezen (boven) getrokken, waarna de prothese is geplaatst. Dit alles binnen het half uur. Nu 3 uur later is het gevoelig maar meer ook niet!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Verdikt op 24-01-2021

Goede ervaring. Zeer deskundige en vriendelijke specialist met verstand van zijn werk.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Nieveld op 20-11-2020

Als je met iemand komt die hé begleid moeten ze daar ook begrip voor hebben en dat haden ze niet

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jannie Pietersma op 10-11-2020

Deskundige behandeling en goede zorg / geruststelling tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2020

Zeer goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2020

Voelde mij een nummer. Lopende band werk. Geen enkel contactmoment tussen specialist en mijzelf. "Geen vragen meer, nee. Oke tot volgende afspraak."

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Ik weest niet wat ik er van moest ver wachten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 20-09-2020

Het zijn heel vriendelijke mensen en zeer kundig ,wat je vraagt geven ze heel vriendelijk antwoord.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door a.g.vluggen op 10-09-2020

Het was voor mij een belevenis vol nostalgie . Het betreden van de oude zeevaartschool, waar je in de soliede betegelde gangen en trappen als het ware het rumoer ervaart van de vele scholieren die van hieruit tenslotte de zeevaart zijn gaan bevolken. De roep van mijn naam, toen ik eenmaal aan de beurt was, galmde zodanig dat zelfs de verstaanbaarheid verminderd werd. Of kwam dat door het coronamondkapje.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Nel Perdok-Vijfhuizen op 18-06-2020

alles heel duidelijk uitgelegd en verzorgd. prettige sfeer tijdens behandeling.

Lees verder