Chirurgische kaakcorrectie

Heeft u een afwijkende stand van de kaak? De kaakchirurg kan de stand van uw kaak met een operatie corrigeren. Voor deze behandeling kunt u terecht bij MKA groep.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Wouter Oomens op 05-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Alara op 23-09-2021

Voor mij is de vriendelijkheid heel erg belangrijk. Iemand geruststellen komt hierbij kijken wanneer iemand aardig is en die je op je gemak stelt. Een ziekenhuis bezoek is al spannend genoeg en een gespannen of afstandelijke dokter hebben we niet nodig. Medeleven tonen in gevoelens.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-09-2021

Goed.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-08-2021

Netjes ontvangen. Nog niets gebeurd alleen foto gemaakt. 13 september terugkomen i.v.m. hartklep operatie januari 2022.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-08-2021

Zie eerdere toelichting

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ron Flipse op 20-06-2021

TOP

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-06-2021

Zeer netjes en goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door J. Versteeg op 05-06-2021

Heldere uitleg over de ingreep. Korte wachttijd. Tijdens de ingreep uitvoerige informatie. Zeer geslaagde ingreep.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2021

Goede ervaring bij de behandeling

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sedat sekerci op 26-05-2021

Nvt

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-05-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2021

Niet voor herhaling vatbaar . De restanten zijn er nu toch uit.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2021

Geen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door J. Kleijn op 20-04-2021

Prima. Goed overleg gehad. Goede info en geruststelling tijdens behandeling. Echt fijne mensen bij de kaakchirurgie.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jakob van Krimpen op 19-04-2021

Te weinig voor een voldoende beoordeling

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Theo Halma op 19-03-2021

was niet leuk ,maar het is me na

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 18-03-2021

Prima ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

Prettige en probleemloos geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-03-2021

Waren duidelijk en klantvriendelijkheid Stelde mij gerust

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 22-02-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2021

duidelijke informatie, prettige en deskundige contacten

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Henny de Man op 28-01-2021

Vanmiddag zijn alle tanden en kiezen (boven) getrokken, waarna de prothese is geplaatst. Dit alles binnen het half uur. Nu 3 uur later is het gevoelig maar meer ook niet!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Verdikt op 24-01-2021

Goede ervaring. Zeer deskundige en vriendelijke specialist met verstand van zijn werk.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Nieveld op 20-11-2020

Als je met iemand komt die hé begleid moeten ze daar ook begrip voor hebben en dat haden ze niet

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jannie Pietersma op 10-11-2020

Deskundige behandeling en goede zorg / geruststelling tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2020

Zeer goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2020

Voelde mij een nummer. Lopende band werk. Geen enkel contactmoment tussen specialist en mijzelf. "Geen vragen meer, nee. Oke tot volgende afspraak."

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Ik weest niet wat ik er van moest ver wachten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 20-09-2020

Het zijn heel vriendelijke mensen en zeer kundig ,wat je vraagt geven ze heel vriendelijk antwoord.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door a.g.vluggen op 10-09-2020

Het was voor mij een belevenis vol nostalgie . Het betreden van de oude zeevaartschool, waar je in de soliede betegelde gangen en trappen als het ware het rumoer ervaart van de vele scholieren die van hieruit tenslotte de zeevaart zijn gaan bevolken. De roep van mijn naam, toen ik eenmaal aan de beurt was, galmde zodanig dat zelfs de verstaanbaarheid verminderd werd. Of kwam dat door het coronamondkapje.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Nel Perdok-Vijfhuizen op 18-06-2020

alles heel duidelijk uitgelegd en verzorgd. prettige sfeer tijdens behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2020

Geweldige en vooral kundige chirurg

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Claudia de Keijzer op 02-02-2020

Als het geen pijnlijke behandeling was, voelde ik me bijna thuis.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door G. van der Burg op 18-02-2019

Zeer goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Corry Milius op 29-11-2018

was erg nerveus maar Dr.Mensink en zijn assistenten stelde mij gerust en ik kreeg precies alles uitgelegd wat er ging gebeuren en ik was verbaasd dat het eigenlijk zo meegevallen was en alle lof voor Dr.Mensink

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-11-2018

positief

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jaap den Boer op 04-10-2018

Mijn ervaring is goed: Vriendelijke assistentes en alles wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook de kaakchirurg bespreek en legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat de beste optie is,en werkt rustig. Daardoor voel je je toch wel redelijk op je gemak. Al met al een goede ervaring,ondank het geen er moet gebeuren.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-09-2018

is correct behandeld en goede inlichting tijdens de behandeling en fijn personeel die je van alles op de hoogte hou!!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2018

Was goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Daan van Mulligen op 30-05-2018

Positieve man de kaakchirurg en stelt je samen met de assistenten erg op je gemak . Fijn om tijdens de behandeling de chirurg met de assistenten te horen dat het allemaal goed gaat . Daardoor voel je je juist op je gemak !

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Bram Stouten op 25-04-2018

Correcte manier van afspraak maken, vervolgens bij de kaakchirurg Schoen een uitstekende behandeling, met assistentes die een thuisgevoel geven. Na de behandeling van de wortelpunt weinig tot geen pijn gehad. Kortom een echte aanrader !!!!!!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Marjolein de Groot op 21-04-2018

Ik ben heel erg goed behandeld en geholpen door Zeelandcare en ik was na mijn behandeling ben ik ook heel goed geïnformeerd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-02-2018

Ging allemaal goed. Zeer voorspoedig

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2018

correcte behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Robbert Cortie op 10-01-2018

De arts nam de tijd voor uitleg van de ingreep aan mijn zoon van 14 jaar en stelde de vragen aan hem . Dat vond ik zeer positief.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2017

Erg vriendelijk en deskundig personeel. Arts komt rustig en geruststellend over ( dr Kouwenberg) Snel en efficiënt geholpen. Mooi gebouw alleen de bereikbaarheid was ietsje minder en kleine parkeerplaats. Maar dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben over de arts, assistentes en de behandeling zelf. Ik zou er de volgende keer weer naartoe gaan.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jac de Bruijn op 23-11-2017

Een zeer ervaren Ards. Bijna al mijn tanden zijn getrokken door kaakchirurgen. Ik heb lange tanden die muurvast zitten en kiezen waaraan de wortels haken zitten. Ik ben niet bang van de tandarts en geen angst. Nu zijn de laatste door dr. Voute getrokken. Ik ben erg technisch en wil weten van de plan van aanpak is en met welk gereedschap dit gedaan word. Ik kreeg overal antwoord op. Zijn uitleg: deze tanden waar veel vulling in zat die breken af en moeten wij de wortels er met ....... en zo verder. Ik heb ook mijn vroegere ervaringen besproken. Ik heb gevraagd om een goede verdoving en voor nadien goede pijnstillers. Nu die heb ik ook gekregen, want ik heb niets geen pijn gehad tijdens het trekken, en zelfs nadien niet met de goede pijnstillers in de weken er na. Wel wat suf. Tijdens het trekken kraakte het behoorlijk en werd er flink geduwd en gewrongen, dr. Voute weet van aanpakken. Alles is goed genezen en na ca 5 mnd kan ik met boven en ondergebit goed bijten. Voor mijn is dr. Voute een vakman.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-11-2017

Fijn Goede en behulpzame medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2017

Gaat prima

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-06-2017

heel goed

Lees verder