Victoriakliniek

In de Victoriakliniek vindt u behandelingen op het gebied van kaakchirurgie. Dit zelfstandig behandelcentrum in Zierikzee is gevestigd in het voormalige Rode Kruisziekenhuis. Dankzij de kleinschaligheid kunt u bij de Victoriakliniek rekenen op persoonlijke en betrokken zorg met korte wachttijden.  Het team van de Victoriakliniek stelt zichzelf tot doel de patiënt op zijn/haar gemak te stellen vanaf het eerste moment. Goede uitleg, begeleiding en nazorg zijn voor ons erg belangrijk.
Cijfer 10

Ingezonden door Jan van Beveren op 20-05-2020

Zeer snelle afspraak kunnen maken en zeer vriendelijke ontvangst. Zeer proffesionele behandeling door assistenten en kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Iman Fase op 20-05-2020

Geen tips, prima ontvangst, behandeling en nazorg!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door VTJM Coenen op 16-05-2020

Voortreffelijk behandeld vanaf het maken van de afspraak tot en met afscheid nemen na de behandeling. De behandeling zelf was snel, efficiënt en deskundig. Geen enkele (pijn)klachten na de behandeling. Heb ondertussen familie doorverwezen naar Dr Schoen, die al afspraak heeft gemaakt.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2020

Een vriendelijke ontvangst en een ontspannen sfeer tijdens de behandeling met uitleg over het verloop, prima!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door jba.govers op 14-05-2020

Voor de behandeling op zich was er geen wachtlijst. Werd dezelfde week geholpen wat natuurlijk mooi is. De behandeling zelf ging vlot. Was binnen een half uur afgerond. Arts en verpleging vertelden steeds duidelijk wat er ging gebeuren. Ook vervolgtraject is duidelijk uitgelegd!! Verder geen bijz. te melden.

Lees verder