Victoriakliniek

In de Victoriakliniek vindt u behandelingen op het gebied van kaakchirurgie. Dit zelfstandig behandelcentrum in Zierikzee is gevestigd in het voormalige Rode Kruisziekenhuis. Dankzij de kleinschaligheid kunt u bij de Victoriakliniek rekenen op persoonlijke en betrokken zorg met korte wachttijden.  Het team van de Victoriakliniek stelt zichzelf tot doel de patiënt op zijn/haar gemak te stellen vanaf het eerste moment. Goede uitleg, begeleiding en nazorg zijn voor ons erg belangrijk.
Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-08-2022

vakkundig geholpen en tydens behandeling, prima uitleg wat er ging gebeuren. toppie.. was erg op mn gemak daardoor,,

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2022

Vriendelijke en deskundige hulp. Alles wordt heel goed van te voren uitgelegd en toegelicht en de nazorg is prima.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

Fantastisch!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Anje v wijngaarden op 20-07-2022

Ik ben altijd bang voor zoiets( ook een tandarts) maar deze ploeg mensen bereiken t dat je toch kalm bent en blijft en je als mens benaderen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-07-2022

Uitstekend behandeld voor twee implantaten. Goede uitleg voor en tijdens de behandeling en geen probleem om een verdoving met Citanest ivm allergie/intolerantie te gebruiken.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-07-2022

Ik zag enorm op tegen het verwijderen (trekken) van een verstandskies na een vroegere ervaring met een tandarts. De medewerkers van de specialist waren empathisch en vooral net voor de ingreep werd ik echt gerust gesteld. Van de ingreep zelf waren de verdovingsprikjes vervelend. De ingreep zelf verliep voor mijn gevoel snel, professioneel en pijnloos. Natuurlijk voel je dat men in je mond werkt maar het viel 100% mee. Niets anders dan lof !! De napijn, en info over hoe deze te voorkomen, waren meer dan toereikend. Nu, twee dagen later, is het gebied rondom de ingreep gevoelig (de hechtingen denk ik) maar prima uit te houden met de voorgeschreven medicatie.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jan Boot op 05-07-2022

Door negatieve ervaringen in het verleden met de tandarts en omdat ik door depressie mezelf verwaarloosde moesten er resten van mijn ondergebit verwijderd worden en een prothese geplaatst worden. De begeleiding van de specialist en medewerkers was heel vriendelijk, begripvol en geruststellend. Van de ingreep zelf heb ik niks gevoeld Top

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door A.Kraaijenbrink op 02-07-2022

Onze verstandelijk gehandicapte dochter was van te voren erg angstig. Werd door alle medewerkers erg op haar gemak gesteld en ze waren heel lief voor haar. De heer Schoen ook. Ze vond iedereen erg lief zei ze. Heel fijn, ik mocht als vader bij haar blijven wat erg prettig was. Als ze ooit weer eens naar een kaakchirurg moet zullen we zeker hier terug komen. Zegt ze zelf ook en ik denk zeker dat ze dan veel minder angstig zal zijn. Alle lof voor iedereen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-06-2022

Het team werkt erg prettig samen en dat gaf mij rust.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Jan J de Waal op 29-06-2022

Helemaal niets op aan te merken alles was prima geregeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-06-2022

Goede ontvangst. Vriendelijk. Duidelijke instructies. Volgens tijdsplanning (het was wel aan het begin van de morgen). Specialist keek nog even verder dan alleen de kies die getrokken moest worden en heeft deze informatie teruggekoppeld naar mijn tandarts.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Tieman op 08-06-2022

Supergoed geregeld. Ontvangst erg professioneel. Assistentes laten je echt op gemak komen en leggen tegelijkertijd uit waar je rekening mee moet houden. Ga nog steeds niet voor mijn lol, maar op deze manier zeker vol te houden!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door W. op 31-05-2022

Duidelijke, uitgebreide en geruststellende uitleg en professionele behandeling. Eerder benoemde tip: eventuele uitloop/wachttijd graag even vooraf melden bij aanmelden bij balie.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Elly Coppoolse-van den Berg op 30-05-2022

Prima geholpen gedurende het hele traject. Voelde me in veilige handen. Mede door eerdere ervaringen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 18-05-2022

Snel en efficiënt geholpen, voor en tijdens de behandeling wordt verteld wat er gaat gebeuren/gedaan wordt

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-05-2022

De manier waarop de patient benaderd wordt schept veel vertrouwen. Vakkundig en efficient geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Nina keur op 09-05-2022

Hele fijne chirurg, veel aandacht en begrip voor de patiënt. Ook erg fijn dat er tijdens de behandeling met de patiënt gecommuniceerd wordt.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Huibert Hoek op 03-05-2022

Was voor mij de eerste keer, zeer fijn ontvangen . Je merkt hier dat er nog ruimte is voor de patient, hou dit vooral vast.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Eric Jonkers op 03-05-2022

Goed them deskundige mensen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jacques Euser op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Martin Pieterman op 26-04-2022

Dr. Batenburg legt het op een prettige, geruststellende manier uit wat hij gaat doen. Ook de beide assistenten zijn zeer vriendelijk en kundig. Tijdens de inwerking van de verdoving een fijn gesprek gehad op de manier zoals er thuis iemand op bezoek is. Geen pijn ervaren. Als de behandeling gedaan is er voldoende tijd (bij duizeligheid) om even te blijven zitten zodat je je daarna goed voelt.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Reuvers op 21-04-2022

Prima en snel met vakkundigheid en aandacht door alle personeel behandeld

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2022

In het weekend kreeg ik klachten van aften in mijn mond. Heel veel pijn omdat ik met de pijnstiller Ibuprofen na 3 dagen was gestopt. Ik heb toen paracetamol ingenomen. Zondag was de pijn heftig, ik het patiënt contactcentrum gebeld en na 10 min. belde kaakchirug Dr Schoen me op en na het horen van de klachten vertelde hij dat het een allergische reactie van het spoelmiddel was. Het advies om water met jozozout te koken en daarmee te spoelen. De pijn en na een paar dagen waren de aften verdwenen. Geweldig en hartelijk dank.

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2022

De vriendelijke ontvangst bij de receptie en de sfeer in de behandelkamer heb ik als prettig en geruststellend ervaren. Voorafgaand aan de behandeling werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. En tijdens de behandeling werd verteld wat er gebeurde en hoe het verliep. Dit alles helpt om minder gespannen te zijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Klaas Mastenbroek op 09-04-2022

Perfect

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2022

Keurige, vakkundige/professionele en zeer vriendelijke behandeling, zeer duidelijke uitleg van de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2022

Normaliter = een 10 voor de specialist een utopie edoch dit team = specialist en assistenten zijn subliem

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Leuk om daar te liggen is anders maar de manier waarop je wordt "behandeld" is erg aangenaam en stelt je gerust. De kaakchirurg met zijn assistentes zijn duidelijk wat men doet en of gaat doen. En mijn kiesellende is hopelijk nu voorbij.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Medewerkers leven goed mee vooral als je nerveus bent, mocht zelfs hand vasthouden

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door A.J. Meintema op 05-04-2022

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Mark de Groot op 05-04-2022

Zeer vriendelijke en deskundige chirurg en personeel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 04-04-2022

Vriendelijke mensen, heel soms iets meer uitleg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door S.van der Schoor op 31-03-2022

Ze stellen je allemaal gerust fijn gevoel dat je in goede handen bent.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door E.A. Breugem op 30-03-2022

ik ben zeer tevreden over de behandeling, de bejegening, zorgvuldigheid en de duidelijk uitleg

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Peter Kramer op 22-03-2022

Top! In één woord, mede door de entourage heb ik het idee dat het voor het personeel ook prettiger werken is. Bereikbaarheid is prima, gratis parkeren is ook een pré, uitleg is prima, eigen inbreng kan en als gezegd het oogt mooi en rustig wat zijn weerslag op de patient heeft c.q. moet hebben.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Monique Kloet op 20-03-2022

Mijn achterste kies getrokken bij mij, zeer vriendelijke Kaakchirurg en personeel. Kundig en je op je gemak stellen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door @nje v Wijngaarden-Bus op 13-03-2022

Ik had angst vandaar dat t lang duurde eer ik ging maar de angst was onterecht Chapeau voor t team van Dr Bouman

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Th.J.Volkeri op 07-03-2022

Prima geregelde afspraak. Vriendelijke mensen en vakkundige behandeling. Duidelijke uitleg en vriendelijke geruststelling. Ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door O.I. Coolbergen-Geelhoed op 23-02-2022

Ik ben heel accuraat geholpen en er werd goed uitgelegd wat de behandeling inhield. Ik voelde me op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-02-2022

Fijne rustige sfeer in het pand. Fijn dat tijdens het inwerken van de verdoving iemand naast me zat, die geruststellend met me babbelde. Ik vind het altijd spannend dit soort ingrepen, maar op een gegeven moment kon ik me gewoon overgeven aan de kundige handen van de specialist en de assistenten. De wond is probleemloos geheeld.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door J. Rouw op 18-02-2022

Het is de 2e keer dat ik een behandeling bij de kaakchirurg had. Beide ervaringen heb ik, hoewel ik er tegen opzag, als positief ervaren. Waarschijnlijk om de rust die er van de arts en medewerkers uitging en de zorgvuldigheid bij de voorbereiding en behandeling. Dat wekt vertrouwen!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-02-2022

Ben zeer tevreden over ontvangst en informatie voor, tijdens en na de behandeling. Voelde me op m’n gemak terwijl ik tegen de behandeling opzag.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door L.Reijngoudt op 10-02-2022

Vakkundig geholpen Gerust gesteld door personeel Goeie ervaring

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Irene Brakman op 06-02-2022

Met een abces in mijn kaak werd ik door de tandarts doorverwezen naar de kaakchirurg, daar kon ik dezelfde middag nog terecht. Besloten werd om de kies te verwijderen en deze werd in Zierikzee verwijderd. Toen het abces geheeld was kon na veertien dagen de kies worden verwijderd. Ik ben met veel vriendelijkheid ontvangen en alles was er opgericht om mij op mijn gemak te stellen. Waarvoor veel waardering. Er werd ook precies uitgelegd wat er zou gebeuren en ook tijdens het trekken werd het uitgelegd. Binnen 15 minuten was alles verwijderd. Ik heb er een hele goede ervaring aan over gehouden.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Peter Berends op 27-01-2022

Erg goed ontvangen, en een zeer goede uitleg over het gehele traject

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2022

Vriendelijke, rustige en zeer bekwame specialist. Stelde me zeer op mijn gemak, ik gaf aan heel zenuwachtig/bang te zijn. Ook de medewerkers waren heel behulpzaam en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Izak Visser op 25-01-2022

Super positief. dokter Schoen deskundig en heel vriendelijk. Medewerksters idem.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Pj breen op 24-01-2022

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2022

Zeer deskundig, vriendelijk en erg goed georganiseerd. Zeer zorgvuldige informatie

Lees verder