ADRZ

In oktober 2014 is de maatschap kaakchirurgie verzelfstandigd van het ziekenhuis in Goes. De afdeling kaakchirurgie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes is blijven bestaan, maar is nu onderdeel van MKA groep. De Zeeuwse patiënt kan nu voor een kaakchirurgische behandeling terecht bij één van de locaties van MKA groep: ADRZ Goes, Victoriakliniek Zierikzee, Zorgboulevaart Vlissingen en De Beet Terneuzen . Op de locatie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Goes vinden poliklinische en OK-behandelingen plaats.
Cijfer 8.8

Ingezonden door C Luyendijk op 10-07-2020

goede behandeling alleen lange wachttijd in stoel

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-07-2020

In 2014 ben ik voor het eerst bij dr. Schoen (op aanraden van mijn tandarts) geweest voor het verwijderen van een doorgebroken verstandskies, rechtsonder. Geheel naar wens en tevredenheid verlopen, een zeer gedreven en vriendelijke specialist. Echt een 10 waard! Met deze uitstekende ervaring ben ik in 2019 weer naar bij dr. Schoen gegaan, deze keer voor het verwijderen van een niet doorgebroken verstandskies links onder, omdat er op de foto een niet acute ontsteking zichtbaar was bij de tandarts. Er was verder niets aan de hand met de verstandskies, zat niet in de weg, was verder gaaf. Helaas, deze keer was de behandeling/ingreep en verschrikking en heb ik hier blijvend letsel aan overgehouden omdat tijdens de ingreep er een zenuw geraakt is. Daarnaast heeft dr. Schoen het niet voor elkaar gekregen om de verstandskies in zijn geheel te verwijderen, hij heeft de wortelpunten achtergelaten. Nu, een jaar later, ben ik achter gekomen dat deze ingreep niet volgens de richtlijnen is uitgevoerd. De verstandskies had in mijn situatie er niet helemaal uit gehoeven, zelf niet gemogen vanwege het risico op zenuwletsel. En coronectomie (de kroon van de verstandskies verwijderen) was op zijn plaats geweest en de enige juiste keuze. Helaas is met mij vooraf aan de behandeling dit niet besproken/toegelicht. Dr. Schoen is helemaal onnodig voor de hele verstandskies gegaan wat voor de rest van mijn leven een impact zal hebben en inmiddels ook andere medische complicaties heeft veroorzaakt. Ik blijf mij steeds afvragen of dit gewoon pech is en/of dat dr. Schoen gewoon zijn dag niet had of dat hij in deze echt onjuist de behandeling heeft uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-07-2020

gerust stellende communicatie en goede informatie en service door operatieteam (specialist + medewerkers) telefonisch contact als nazorg vanmiddag zeer op prijs gesteld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door evert eckhardt op 05-07-2020

vlotte behandeling, geen wachttijd, pijnloze ingreep en wat verrassend was, geen napijn.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2020

Super....voelde goed!

Lees verder