ADRZ

In oktober 2014 is de maatschap kaakchirurgie verzelfstandigd van het ziekenhuis in Goes. De afdeling kaakchirurgie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes is blijven bestaan, maar is nu onderdeel van MKA groep. De Zeeuwse patiënt kan nu voor een kaakchirurgische behandeling terecht bij één van de locaties van MKA groep: ADRZ Goes, Victoriakliniek Zierikzee, Zorgboulevaart Vlissingen en Zuidlandstraat Terneuzen . Op de locatie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Goes vinden poliklinische en OK-behandelingen plaats.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-08-2022

-

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Falco op 07-08-2022

Duidelijke informatie verstrekking, vriendelijke geduldige arts.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-08-2022

Goed , zeer deskundig , vriendelijk , adequaat.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2022

Wat mij opviel was de goede uitleg. De ontspannenheid, vriendelijkheid en opgewektheid van de assistenten/ verpleegkundigen(?). Ook tijdens de behandeling werd ik voortdurend op de hoogte gehouden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Talitha op 28-07-2022

zeer vriendelijk en snel en prettig geholpen tijdens mijn vakantie.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

Het verliep allemaal heel vlot en accuraat. Ik vertrouwde dokter Bouwman meteen, hij stelt gerust en is zeer vriendelijk. Daardoor voelde ik mij op mijn gemak. Alles is goed uitgelegd, zodat ik wist waar ik aan toe was. De ingreep was pijnloos en vier uur later valt het nog mee. Ik werd gerustgesteld tijdens de ingreep en het verliep allemaal heel vlot. Binnen een half uur stond ik weer buiten. Het is me enorm meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door J-K Beije op 21-07-2022

Goede informatie vooraf . Je werd op je gemak gesteld. Vriendelijke arts en assistenten. Snelle behandeling

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door J. Korstanje op 20-07-2022

Behandeling van één tandimplantaat. Alles werd vakkundig uitgelegd. Korte behandeling zonder komplikaties of napijn.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2022

Het is geen leuke ingreep, maar ik vind echt dat ik goed en fijn geholpen ben. Alles verliep duidelijk en rustig. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en hoe ik zelf moet handelen de komende tijd. Ik heb slechter geslapen door de warmte (18-07) dan door de pijn. Dus ik ben zeer content.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-07-2022

Positief. Netjes behandeld, totaal geen pijn gehad. Vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-07-2022

Een Leuk team dat je gerusteld dikke pluim

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door M.J.M Schuit Bedaf op 09-07-2022

Deze is prima, vriendelijk en geruststellend naar patiënt. Prima uitleg van behandeling Vriendelijk en leuke mensen !

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door C. Michielsen op 09-07-2022

Je op je gemak stellen voor en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2022

Zeer goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2022

Zeer goed, ook alles goed uitgelegd zowel voor als achteraf

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-07-2022

Ik heb me van het begin tot het eind van de behandeling in goede, deskundige handen gevoeld.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-07-2022

ik zag best tegen de behandeling op en had dat van te voren aangegeven. Arts meldde me meteen dat hij hiervan op de hoogte was. Ik kon rustig bespreken dat ik het fijn zou vinden als hij vertelde wat hij deed. Hij legde goed uit wat er op de foto te zien was, hoe de kiezen lagen en welke consequenties dat eventueel had tijdens het trekken. De assistente (?) vertelde ook heel rustig wat er ging gebeuren en wat ik de dagen na de ingreep wel of niet mocht. Thuis dacht ik niet, wat had ze ook al weer gezegd, maar ik kon het goed onthouden omdat ze het rustig vertelde. Arts meldde tijdens de behandeling heel duidelijk wat hij deed en of het goed ging. Dat vond ik heel prettig. Al met al dus een hele goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Corne Schets op 01-07-2022

Uitstekende ervaring. De behandeling werd stipt op tijd uitgevoerd -geen wachttijd. Er werd precies verteld wat te verwachten was en gebeurde tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling zelf maakte de uitstekende sfeer en leuke gespreken tussen specialist en medewerkers het `bijna` een feestje. Hierdoor wordt je afgeleid en is de behandeling een stuk relaxter.

Lees verder

Cijfer 5

Ingezonden door audrey van ginneken op 30-06-2022

bel me maar ben beter in praten als schrijven een hel was het voor mij

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 28-06-2022

Van te voren was ik heel zenuwachtig, maar medewerkers en chirurg waren heel vriendelijk! Kortom heel goed geholpen! Top!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-06-2022

alles goed geregeld, vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Myriam Cok op 21-06-2022

Snelle, vriendelijke en professionele service!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Martin Witte op 08-06-2022

Op van de zenuwen, werd gerust gesteld door de vrolijk dames . Hebben precies uitgelegd wat er ging gebeuren. Alles 100 % meegevallen. Top

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-06-2022

Vriendelijke behandelaren en duidelijke uitleg over wat er gebeurd of gaat gebeuren wanneer gevraagd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2022

Heel goed en rustige behandeli

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 20-05-2022

--

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Edwin Thissen op 19-05-2022

op mijn gemak gesteld en zeer netjes en kundig geholpen. geen pijn ervaren en de behandeling was vlot verlopen. Ook goede nazorg met advies.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-05-2022

Goede uitleg en opvang

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Dinke Kole-Groenewegen op 11-05-2022

Ik werd met aandacht en zorg omringd . Deskundige behandeling, zowel door de assistenten als door “SnelleJelle” kaakchirurg Dhr. X. de Greave

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jean-Claude op 11-05-2022

Het viel me gelijk op hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen was !! en was gelijk vertrouwd met de kaakchirurg A.A.E Hutsebout en natuurlijk niet te vergeten zijn 2 assistenten die me van te voren goeie uitleg gaven . Een dikke pluim voor dit team en daarvoor ook een cijfer 10

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door René Sandee op 10-05-2022

Heel goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2022

Je wordt op je gemak gesteld en serieus genomen. Er wordt uitgelegd wat er gedaan wordt. Vriendelijke sfeer

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mandy ouwenee op 04-05-2022

Heel fijn geholpen met een duidelijke uitleg

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Mike van Leeuwen op 02-05-2022

Vier van mijn verstandskiezen moesten getrokken worden, hiervan zijn er nu twee getrokken, waarvan er één schuin tegen de andere kiezen stond. Er is duidelijk verteld wat de bedoeling was en er is gevraagd of ik als eerst de linker of rechterkant wilde laten behandelen. Hierna is er duidelijk verteld wat er precies ging gebeuren en wat ik na de behandeling zou kunnen verwachten. De chirurg en assistentes waren erg vriendelijk en de behandeling is zonder problemen gebeurd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-04-2022

Onverwacht via de tandarts naar de kaakchirurg omdat de kies afgebroken was tijdens het trekken en er een stukje wortel was blijven zitten. Heel erg vriendelijk en behulpzaam de mensen in Goes, ze proberen je echt gerust te stellen. Ook de kaakchirurg zelf, super aardig en gewoon.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Willy Oostdijk op 26-04-2022

Vriendelijk, behulpzaam en geduldig maar toch snel!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door M.J. de Jager op 22-04-2022

Het hele traject vanaf afspraak tot behandeling verliep vlot en vakkundig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Peter Nije op 20-04-2022

Prima geholpen, viel erg mee. ;-)

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Aline Boone op 18-04-2022

Ondanks de zenuwen, een fijne behandeling gehad. Werd genoeg rekening gehouden met me en goed uitgelegd wat er ging gebeuren

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door M van den bergen op 14-04-2022

Prima uitleg gekregen. Alles word goed uitgelegd wat je te wachten staat.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2022

Ondanks enorme angst voor de ingreep, konden de medewerkers en kaakchirurg mij op mijn gemak stellen. Tijdens de procedure kreeg ik uitleg over wat gaande was, dit heb ik als erg prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Fons Breepoel op 10-04-2022

Ik was voor de behandeling heel bang, maar ben zo gerust gesteld. Mijn ervaring is heel goed, snel behandeld echt supper.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Renee Regenspurg-Gasille op 07-04-2022

Naar de kaakchirurg gaan is nooit een pretje, maar het valt allemaal mee,als je behandeld wordt door Dr.P.Schoen en zijn medewerkers. Alles wordt uitgelegd. Je bent in de beste handen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Paul Hofman op 30-03-2022

Vandaag geweest top servies ondanks dat er en collega ziek was top behandeld !!! En dikke 10

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2022

Vanaf het binnenstappen in de eerste behandelkamer t/m het afscheid van de specialist, een veilig gevoel m.b.t. de goede informatie die gegeven wordt, de deskundigheid en (tijdens het inwerken van de verdoving) even een persoonlijke noot door de beide assistentes. (Geeft dan gelijk een gerust en veilig gevoel i.p.v. een clean, zakelijke, afstandelijke benadering!)

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door H.J. Drayer op 23-03-2022

Geen last van het trekken gehad. Wel blijft gaatje open.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2022

In het kader van de AVG zou ik graag zien dat de secretaresse geen persoons- en medische gegevens vraagt aan de cliënt aan het loket waar andere wachtende cliënten deze informatie kunnen horen . Wordt als indiscreet ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2022

Ik heb (idee van de dame die voor mij was behandeld) gevraagd om een dubbele verdoving. Mede daardoor was de behandeling vrijwel pijnloos. Thuis ben ik met twee paracetamolletjes en een coldpack het bed ingedoken en heb twee uren heerlijk geslapen. Daarna geen last / pijn meer gehad!! Dus: dank!!!!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2022

Vriendelijk en deskundig medewerkers. Alle stappen van de behandeling worden gesproken en uitgelegd. Geen haast en alle tijd wordt genomen om je te informeren en behandelen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Alie Reverma op 15-03-2022

Zeer vriendelijke benadering met een nauwkeurige uitleg over elke stap die gezet werd. Er werd rekening gehouden met mijn rugklacht en mijn wens tijdens de behandeling. Zeer professionele en vriendelijke behandeling ondergaan.

Lees verder