ADRZ

In oktober 2014 is de maatschap kaakchirurgie verzelfstandigd van het ziekenhuis in Goes. De afdeling kaakchirurgie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes is blijven bestaan, maar is nu onderdeel van MKA groep. De Zeeuwse patiënt kan nu voor een kaakchirurgische behandeling terecht bij één van de locaties van MKA groep: ADRZ Goes, Victoriakliniek Zierikzee, Zorgboulevaart Vlissingen en De Beet Terneuzen . Op de locatie in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Goes vinden poliklinische en OK-behandelingen plaats.
Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-12-2019

Ondanks pijnlijke behandeling. Goed verdoofd alles werd goed uitgelegd en assistentes waren vriendelijk en zelfs in voor grapje. Alles ging heel vlot ondanks dat er spoedgeval tussendoor kwam. Ik zou jullie aanraden ‼️

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Rohan de Geus op 02-12-2019

Prima behandeld, wel veel last de dagen erna, maar uit de flyer die je meekrijgt staan voldoende tips die zwelling, koorts etc kan helpen tegengaan

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2019

Mijn verstandskiezen aan de linker kant zijn door Hutsebaut verwijderd. Achteraf vond ik dat ik weinig informatie van deze specialist kreeg en mij niet echt op mijn gemak voelde. Gelukkig zijn mijn verstandskiezen er nu uit maar ik zou Hutsebaut niet aanraden. Degraeve heeft laten zien hoe het wel kan bij het verwijderen van mijn verstandskiezen aan de rechter kant. Deze specialist gaf goede informatie en was erg vriendelijk en daarom een 9! Medewerkers aan de telefoon om een afspraak te maken of verzetten soms een onvriendelijke ondertoon in het gesprek. Assistenten tijdens de ingreep erg vriendelijk en kundig.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door w. henstra op 09-11-2019

volledig op mijn gemak gesteld voor de behandeling; goed uitleg gegeven wat er ging gebeuren; ook na de behandeling goede informatie verstrekt met betrekking tot het genezingsproces.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 31-10-2019

Goede uitleg. Duidelijke uitleg. Goede attitude. Empatisch vermogen. Duidelijk Antwoord op mijn vragen. Ik vind het prettig dat specialist goed contact heeft met mijn ( hele goede) tandarts.

Lees verder