Gaatje in de bovenkaak

Het kan zijn dat de wortels van uw kiezen uitsteken in uw kaakholte. Als deze kiezen worden verwijderd, ontstaat er een open ruimte die direct in verbinding is met uw mond. In deze ruimte kan speeksel terecht komen. Hierdoor kan een ontsteking ontstaan. In dat geval moet u naar de kaakchirurg om de ruimte te laten sluiten.
Cijfer 8.2

Ingezonden door Christien op 31-05-2023

Ontzettend fijn geholpen antwoord op mijn vragen gekregen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Cathy Dekker op 23-05-2023

Hele goede ervaringen met Dokter van Geel en de behandeling is ook heel goed gegaan. Aardige man en de assistente ook super aardig en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jonas Bähr op 29-03-2023

Dr. van Geel en alle andere zorgmedewerkers die mij hebben geholpen waren absoluut top! Efficiënt en vakkundig, maar ook menselijk en niet gehaast. Hartelijk dank voor de uitstekende zorg!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door C.A.Meeus op 20-01-2023

duidelijke informatie, klantvriendelijk, geven je vertrouwen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Michel van Uhm op 16-12-2022

Ik was zeer tevreden dat ik zo snel terecht kon en ben geholpen, de mensen waren zeer behulpzaam en bekwaam. Petje af!!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2022

Prettige ervaring

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door V d togt op 19-08-2022

Zeer vlot en fijne behandeling vriendelijk perso

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-06-2022

Het team werkt erg prettig samen en dat gaf mij rust.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-05-2022

zeer deskundig en professioneel. Heldere uitleg. Snel en efficiënt proces. Sommige dames iets afstandelijk "streng maar rechtvaardig"... Het voornaamste: mijn probleem kon heel snel en adequaat opgelost worden (antrum perforatie).

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

mijn ervaring is goed je wordt goed geholpen en uitleg krijg je

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Piet Hamelink op 26-11-2021

vlotte snelle behandeling

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Jean-Pierre Hellemons op 11-08-2021

Assistent was top, adm ondersteuning compleet waardeloos.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Martien van Heeswijk op 12-07-2021

Het was een hele goede ervaring. Helemaal geen pijn/last gekregen na de behandeling. Alleen jammer dat ik 4 weken moest wachten voordat ik behandeld kon worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 11-07-2021

Het cijfer 9 is bewust gekozen want mijn ervaring met de MKA groep is super goed. De ontvangst was prettig. De medewerkers waren allemaal erg professioneel en toch voelde het direct als vertrouwd. De kaakchirurg was ook erg vriendelijk, duidelijk, super kundig en ik voelde me direct in goede handen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Han van de Velde op 28-06-2021

zeer voorkomend personeel, straalt rust uit.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2021

Zowel de chirurg als de assistente wisten mij goed op mijn gemak te stellen, ik kreeg vooraf en tijdens de behandeling duidelijke uitleg. Ik vond het prettig om nadien een folder mee te krijgen waarin de instructies werden herhaald.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Annelous Klaassen-Bastianen op 30-10-2020

Door de tijd waarin we leven, is iedereen extra bedekt waardoor ik geen enkel gezicht zag. Des te belangrijker is het dan dat behandelaren zich voorstellen. Eerst werd er een foto gemaakt in het ene hokje, in het andere hokje werd de foto beoordeeld (ik neem aan dat dit de behandelend arts mevrouw Kouwenberg is geweest) en in weer een andere kamer waren 2 behandelaren die mijn kies trokken. Ze hadden het over kippen en over een hechting die ze moesten zetten maar niet deden omdat ze dat niet nodig vonden. Met mijn ogen dicht onder de doek, behoorlijk nerveus werd mij advies gegeven over de tijd die volgt na het trekken van de kies. Hier heb ik niks van onthouden. Daarnaast heeft mijn verdoving van 15.45u-22.30u gewerkt. Volgens mij had met minder narcoticum ook hetzelfde resultaat behaald kunnen worden. Dit was naar mijn mening niet goed gedoseerd. Ik neem aan dat mevrouw Kouwenberg mij aan het eind nog heeft gesproken want er was aan het eind een 3de behandelaar in de kamer. Zij had tenminste het fatsoen om nog even met mij wat woorden te wisselen en te wachten tot ik de kamer uit was voor ze wegliep. Zij heeft zich in mijn ogen het meest professioneel en medelevend opgesteld. Ik neem de deskundigheid van het trekken van de kies ook niet in twijfel maar het allemaal wat vriendelijker en iets voorzichtiger gekund.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door J.Peeters op 17-09-2020

Goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Rinus Schuiling op 26-08-2020

Ik was bij de kaakchirurg om een afgebroken kies, waaronder ook nog een ontsteking zat te laten verwijderen. Er was door de arts al verteld datver een kleine kans was dat er een gaatje in de kaak zou ontstaan. De kies werd met ontsteking zonder problemen verwijderd. 'S Avonds merkte ik dat er lucht door mn neus ging. Voor de zekerheid de volgende dag gebeld. Ik kon vrijwel direct komen. De arts vertelde wat hij ging doen, de assistente knoopte gezellig een gesprek aan tot de arts kon beginnen. Ook deze behandeling is prima verlopen. Een prima teamwork.?

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ilja Bal op 16-10-2019

Zoals ik al aangaf, voelde wij ons vanaf het 1e telefoontje al helemaal begrepen. Je maakt niet vaak mee dat ze zo rekening houden met het autisme van onze zoon. Ze waren heel duidelijk en lief naar onze zoon toe. Zo veel geduld! Het is een kleine moeite, maar zo kostbaar. Daardoor zit je als ouder ook met een fijner gevoel in de wachtkamer te wachten. Een topteam!!! En een goed bewijs dat ze wel degelijk naar de lijst kijken met bijzonderheden die je als ouder invult.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door A. van de Vrede op 04-05-2019

Ik was met mijn moeder, die de Ziekte van Alzheimer heeft, bij Dr. Schoen. De assistentes waren zeer voorkomend en geduldig, en hielpen om mijn moeder uit de rolstoel in de behandelstoel te zetten en weer terug, en stelden haar op haar gemak. Chapeau!!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Frank Slager op 26-04-2019

Receptie, kaakchirurg Bouwman en assistentes een groot compliment !!! Zij geven je een geruststellend gevoel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Langenberg.J. op 17-01-2018

na een eerste kennismaking een afspraak gemaakt voor de behandeling van verwijderen tand in bovenkaak. Dit is tot tevredenheid vandaag gebeurd.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Slager op 12-10-2017

Iedereen is behulpzaam en geeft volop info tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door ingrid van steen op 16-01-2017

Zeer goede begeleiding voor iemand die extreem bang was.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Boogaard op 25-10-2016

Naar mijn mening is de behandeling tot nog toe goed uitgevoerd Ik heb deze behandeling ervaren als zeer Pijnlijk . Bij een evt. nieuwe behandeling zou dit volgens mij onder narcose moeten gebeuren of roesje

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2016

Vriendelijk personeel geen of weinig wachttijd ervaren specialist

Lees verder