Gaatje in de bovenkaak

Het kan zijn dat de wortels van uw kiezen uitsteken in uw kaakholte. Als deze kiezen worden verwijderd, ontstaat er een open ruimte die direct in verbinding is met uw mond. In deze ruimte kan speeksel terecht komen. Hierdoor kan een ontsteking ontstaan. In dat geval moet u naar de kaakchirurg om de ruimte te laten sluiten.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Ilja Bal op 16-10-2019

Zoals ik al aangaf, voelde wij ons vanaf het 1e telefoontje al helemaal begrepen. Je maakt niet vaak mee dat ze zo rekening houden met het autisme van onze zoon. Ze waren heel duidelijk en lief naar onze zoon toe. Zo veel geduld! Het is een kleine moeite, maar zo kostbaar. Daardoor zit je als ouder ook met een fijner gevoel in de wachtkamer te wachten. Een topteam!!! En een goed bewijs dat ze wel degelijk naar de lijst kijken met bijzonderheden die je als ouder invult.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door A. van de Vrede op 04-05-2019

Ik was met mijn moeder, die de Ziekte van Alzheimer heeft, bij Dr. Schoen. De assistentes waren zeer voorkomend en geduldig, en hielpen om mijn moeder uit de rolstoel in de behandelstoel te zetten en weer terug, en stelden haar op haar gemak. Chapeau!!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Frank Slager op 26-04-2019

Receptie, kaakchirurg Bouwman en assistentes een groot compliment !!! Zij geven je een geruststellend gevoel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Langenberg.J. op 17-01-2018

na een eerste kennismaking een afspraak gemaakt voor de behandeling van verwijderen tand in bovenkaak. Dit is tot tevredenheid vandaag gebeurd.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Slager op 12-10-2017

Iedereen is behulpzaam en geeft volop info tijdens de behandeling.

Lees verder