Gaatje in de bovenkaak

Het kan zijn dat de wortels van uw kiezen uitsteken in uw kaakholte. Als deze kiezen worden verwijderd, ontstaat er een open ruimte die direct in verbinding is met uw mond. In deze ruimte kan speeksel terecht komen. Hierdoor kan een ontsteking ontstaan. In dat geval moet u naar de kaakchirurg om de ruimte te laten sluiten.
Cijfer 8.7

Ingezonden door J.Peeters op 17-09-2020

Goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Rinus Schuiling op 26-08-2020

Ik was bij de kaakchirurg om een afgebroken kies, waaronder ook nog een ontsteking zat te laten verwijderen. Er was door de arts al verteld datver een kleine kans was dat er een gaatje in de kaak zou ontstaan. De kies werd met ontsteking zonder problemen verwijderd. 'S Avonds merkte ik dat er lucht door mn neus ging. Voor de zekerheid de volgende dag gebeld. Ik kon vrijwel direct komen. De arts vertelde wat hij ging doen, de assistente knoopte gezellig een gesprek aan tot de arts kon beginnen. Ook deze behandeling is prima verlopen. Een prima teamwork.šŸ‘

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ilja Bal op 16-10-2019

Zoals ik al aangaf, voelde wij ons vanaf het 1e telefoontje al helemaal begrepen. Je maakt niet vaak mee dat ze zo rekening houden met het autisme van onze zoon. Ze waren heel duidelijk en lief naar onze zoon toe. Zo veel geduld! Het is een kleine moeite, maar zo kostbaar. Daardoor zit je als ouder ook met een fijner gevoel in de wachtkamer te wachten. Een topteam!!! En een goed bewijs dat ze wel degelijk naar de lijst kijken met bijzonderheden die je als ouder invult.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door A. van de Vrede op 04-05-2019

Ik was met mijn moeder, die de Ziekte van Alzheimer heeft, bij Dr. Schoen. De assistentes waren zeer voorkomend en geduldig, en hielpen om mijn moeder uit de rolstoel in de behandelstoel te zetten en weer terug, en stelden haar op haar gemak. Chapeau!!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Frank Slager op 26-04-2019

Receptie, kaakchirurg Bouwman en assistentes een groot compliment !!! Zij geven je een geruststellend gevoel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Langenberg.J. op 17-01-2018

na een eerste kennismaking een afspraak gemaakt voor de behandeling van verwijderen tand in bovenkaak. Dit is tot tevredenheid vandaag gebeurd.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Slager op 12-10-2017

Iedereen is behulpzaam en geeft volop info tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door ingrid van steen op 16-01-2017

Zeer goede begeleiding voor iemand die extreem bang was.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Boogaard op 25-10-2016

Naar mijn mening is de behandeling tot nog toe goed uitgevoerd Ik heb deze behandeling ervaren als zeer Pijnlijk . Bij een evt. nieuwe behandeling zou dit volgens mij onder narcose moeten gebeuren of roesje

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2016

Vriendelijk personeel geen of weinig wachttijd ervaren specialist

Lees verder