Kaakgewrichtsklachten

Heeft u last van uw kaakgewricht of pijnlijke kauwspieren? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De klachten kunnen ook spontaan ontstaan. Maar ook operaties, ongevallen, injecties of overbelasting kunnen deze klachten veroorzaken.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Scheffers H op 04-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2021

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door G Eefting Beuker op 13-09-2021

Nee

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-09-2021

Prettig en professioneel.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-08-2021

Klacht goed naar geluisterd Onderzoek was zorgvuldig Afwachten of advies helpt

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2021

Zeer vriendelijke en deskundige arts

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-07-2021

Medewerkers correct

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2021

Zeer goede ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mignon Willemen op 05-07-2021

Ik werd meteen gerustgesteld en heb een hele goede uitleg gehad hoe ik met mijn kaakprobleem kan omgaan!

Lees verder

Cijfer 5.2

Ingezonden door Anne Hartung op 09-06-2021

Niet fijn

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Helene Den Drijver op 07-06-2021

-

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Alexandra Pylorides op 24-05-2021

Ervaren, vriendelijke specialist en medewerkers. Ik werd snel geholpen. De specialist nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Na mijn afspraak ging ik met een zeer goed gevoel de deur uit!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door C. Grootjans op 12-05-2021

Door mij werd heel erg opgezien tegen de behandeling van de MKA-arts. Vooraf werd ik op mijn gemak gesteld. De behandeling is meegevallen en, voor zover ik als leek kan beoordelen, adequaat uitgevoerd. Goede informatieverstrekking door zowel MKA-arts als de betrokken medewerkers over de behandeling en de nazorg. Voor mij een pluspunt dat de behandeling plaats vond op het afgesproken tijdstip. Ik wou dat het elders ook zo zou zijn.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door A.c stolk op 10-05-2021

Nb

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door J.de Wit op 04-05-2021

Correcte behandeling en gesprek gehad.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-05-2021

Mijn ervaring was goed.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Maaike de Waal op 22-03-2021

De uitleg van de mondhygiënist was goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-03-2021

Ik heb het als een goede ervaring ondervonden want was erg gespannen maar moet eerlijk zeggen dat alles 100 %is meegevallen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

ik ben deskundig en netjes behandeld

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door JT Overdreef op 18-02-2021

ben heel tevreden over de behandeling, vindt alleen jammer dat ik te lang moest wachten dat ik geholpen kon worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A. van Driel op 09-02-2021

Prima locatie. Heel klantvriendelijk. Geen wachttijd. Mijn zorg in goede handen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-02-2021

Ik ben snel en kundig geholpen. Gemotiveerde mensen. Vlotte arts, makkelijk in omgang. Leuk team. Ik ben goed doorverwezen naar een kaakfysiotherapeut. Kreeg een formulier met meerdere therapeuten in mijn omgeving.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Peter op 27-01-2021

Ben goed netjes behandeld en te woord gestaan

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Val op gezicht. Snel terecht gekund en goede uitleg gehad.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 22-12-2020

Ik ben erg blij met de deskundigheid en duidelijke uitleg van dr.van Geel.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-10-2020

Goed.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2020

TEST

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2020

Alleen jammer dat mijn partner naar buiten werd gestuurd van wege corona. Terwijl ik zijn steun wel kon gebruiken.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door m.c. friskes op 20-11-2018

ik heb 2 implantaten gekregen en ben er tot heden zeer tevreden over

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-07-2018

Zeer tevreden over de behandeling van de Kaakchirurg A. Krakkai en zij team. Jammer dat er door de maatschap (typische Zeeuws) niet naar kwaliteit wordt gekeken maar naar andere belangen. Wederom verlaat iemand met kwaliteit Zeeland en dat is geen pluspunt Voor Zeeland.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2018

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door M Jansen op 01-03-2018

Fijn dat ik zo snel terecht kon op de afd kaakchirurgie. Assistenten waren erg vriendelijk en behulpzaam. De specialist had voor mijn gevoel ,weinig tijd / geduld om mijn vragen te beantwoorden, dat gaf me even een onaangenaam gevoel. De specialist was tijdens behandeling aardig en correct.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door van Eenennaam, Jolanda op 25-08-2017

Ben zeer vakkundig geholpen, heel prettig dat de arts zo veel rust uitstraalt en heel duidelijk vertelt wat hij gaat doen. Over het overige personeel ben ik ook tevreden. Het enige wat ik jammer vond is de lange wachttijd tijdens mijn laatste afspraak, maar ik ben nogal ongeduldig.. verder niets dan lof, ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Mol-Traas op 10-06-2017

niets opn aan te merken

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Mariska Siesse op 04-06-2017

Ik ben zeer tevreden hoe ik behandel bent en de assistente vond ik supper hoe zij mij door de behandeling hebben gehoplen

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door J Prins v.d. Kooy op 01-06-2017

Kon snel tussen door een behandeling krijgen.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door p w ploeg op 01-06-2017

een pijnelijke operatie, trots verdoving

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 23-05-2017

Heb een goede ervaring, Deskundigheid, zorgvuldigheid, patientvriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2017

heel erg tevreden

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-03-2017

De behandeling verliep kort en accuraat.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door E r h Kooman op 04-03-2017

Snel , vriendelijk en vlot geholpen ..

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2017

Ik heb het als goed ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Stefan van Doorn op 13-01-2017

Goed gerustgestreld als je in de stoel zit. Geen overdreven pijnklachten. Erg tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door M. Lopatka op 24-11-2016

vriendelijke receptioniste en aardig personeel. stelde me op mijn gemak tijdens zenuwen. wel het idee dat verdoving nog niet goed werkte toen de behandeling begon. ondanks hand opsteken ging de dokter gewoon verder. wel het gevoel dat deskundige aan het werk was. na afloop vriendelijk het beste gewenst. ondanks de pijn en zenuwen een fijne omgeving en aardige mensen. geen ziekenhuissfeer.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Katinka van Meijeren op 13-10-2016

eerste keer heel uitgebreid uitleg gekregen over de ingreep en het zetten van verdovingen e.d. Beide keren bij de ingreep heeft de arts me verteld wat hij aan het doen was en wat ik daarvan mag voelen. Ook vroeg hij geregeld of ik pijn had. Al met al erg prettig.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yvonne Goeman - van der Sluis op 26-08-2016

Vriendelijke en rustige medewerksters; beleefd, attent. Specialist dr. Bergsma heeft nauwkeurig onderzoek gepleegd en goed geluisterd naar mijn klachten. Komt rustig en betrouwbaar over. Ben uitermate tevreden over zijn benadering naar mij toe.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-12-2015

Behandeling gedaan door Dr.Roos en Team. Zeer goed

Lees verder