Kaakgewrichtsklachten

Heeft u last van uw kaakgewricht of pijnlijke kauwspieren? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De klachten kunnen ook spontaan ontstaan. Maar ook operaties, ongevallen, injecties of overbelasting kunnen deze klachten veroorzaken.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-07-2022

Prettig contact met zowel de arts als de medewerkers. Arts gaf duidelijke uitleg, stond open voor vragen, gaf een veilig gevoel.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-06-2022

Ik heb de informatie gekregen die ik zocht.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ga v brummelen op 06-04-2022

Heel goed vriendelijk goede uitleg en afspraken alty

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2022

Mijn ervaring was over het algemeen prima. Het personeel bij de balie en de vrouw die de foto's maakte waren heel vriendelijk. Helaas vond ik mijn ervaring met de kaakchrirurg iets minder. Er werd mij niet verteld wat zij ging doen zodra ik in de stoel zat (ookal was er nog geen ingreep), waardoor de pijn in mijn mond erg onverwachts kwam. Dit vond ik jammer en ik hoopte dat zij iets meer zou letten op hoeveel pijn ik had op dat moment. Verder was alles helemaal prima en heb ik niks vervelends ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door frank visser op 23-02-2022

Alles top met super vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-02-2022

Goed en professioneel

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Lis op 07-02-2022

Aardige mensen die hun best doen. Het is wel vervelend dat ik nog geen enkele afspraak optijd geholpen ben, sterker nog het is geen een keer gelukt me binnen 30 min te helpen. En dat al vroeg in de ochtend is niet wenselijk.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door danny groninger op 03-02-2022

de relaxte sfeer viel me erg op. Iedereen ging met elkaar om op een professionele maar toch vriendelijke en gemoedelijke manier om. Een plek waar je je op je gemak gesteld voelt.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2022

Beste mensen, Ik maak nu al een tijd veel gebruik van zorg binnen uw groep waardoor mij is opgevallen dat uw personeel betrouwbaar en vriendelijk is. Afspraken worden goed nagekomen sterker nog indien een afspraak kan worden vervroegd wordt ik als patiënt op de hoogte gesteld van de mogelijkheid. Ook denkt uw personeel mee als ik vragen heb. Kortom ik voel me gehoord en zeker serieus genomen iets wat in deze tijd niet meer al te vanzelfsprekend is. Mijn complimenten voor zowel de chirurg als het ondersteunend personeel binnen uw groep, Reggee

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-01-2022

Er wordt goed meegedacht bij het plannen van een afspraak. De arts is rustig, stelt op gemak en legt goed uit.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 08-12-2021

Na controle van kaak had ik verwacht dat arts de behandeling ter plaatse op zich zou nemen. Ik werd echter terugverwezen naar tandarts.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2021

goede uitleg en vlot verlopen!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Rian van Ostaijen op 18-11-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Scheffers H op 04-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2021

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door G Eefting Beuker op 13-09-2021

Nee

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-09-2021

Prettig en professioneel.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-08-2021

Klacht goed naar geluisterd Onderzoek was zorgvuldig Afwachten of advies helpt

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2021

Zeer vriendelijke en deskundige arts

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-07-2021

Medewerkers correct

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2021

Zeer goede ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mignon Willemen op 05-07-2021

Ik werd meteen gerustgesteld en heb een hele goede uitleg gehad hoe ik met mijn kaakprobleem kan omgaan!

Lees verder

Cijfer 5.2

Ingezonden door Anne Hartung op 09-06-2021

Niet fijn

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Helene Den Drijver op 07-06-2021

-

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Alexandra Pylorides op 24-05-2021

Ervaren, vriendelijke specialist en medewerkers. Ik werd snel geholpen. De specialist nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Na mijn afspraak ging ik met een zeer goed gevoel de deur uit!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door C. Grootjans op 12-05-2021

Door mij werd heel erg opgezien tegen de behandeling van de MKA-arts. Vooraf werd ik op mijn gemak gesteld. De behandeling is meegevallen en, voor zover ik als leek kan beoordelen, adequaat uitgevoerd. Goede informatieverstrekking door zowel MKA-arts als de betrokken medewerkers over de behandeling en de nazorg. Voor mij een pluspunt dat de behandeling plaats vond op het afgesproken tijdstip. Ik wou dat het elders ook zo zou zijn.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door A.c stolk op 10-05-2021

Nb

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door J.de Wit op 04-05-2021

Correcte behandeling en gesprek gehad.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-05-2021

Mijn ervaring was goed.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Maaike de Waal op 22-03-2021

De uitleg van de mondhygiënist was goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-03-2021

Ik heb het als een goede ervaring ondervonden want was erg gespannen maar moet eerlijk zeggen dat alles 100 %is meegevallen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

ik ben deskundig en netjes behandeld

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door JT Overdreef op 18-02-2021

ben heel tevreden over de behandeling, vindt alleen jammer dat ik te lang moest wachten dat ik geholpen kon worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A. van Driel op 09-02-2021

Prima locatie. Heel klantvriendelijk. Geen wachttijd. Mijn zorg in goede handen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-02-2021

Ik ben snel en kundig geholpen. Gemotiveerde mensen. Vlotte arts, makkelijk in omgang. Leuk team. Ik ben goed doorverwezen naar een kaakfysiotherapeut. Kreeg een formulier met meerdere therapeuten in mijn omgeving.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Peter op 27-01-2021

Ben goed netjes behandeld en te woord gestaan

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Val op gezicht. Snel terecht gekund en goede uitleg gehad.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 22-12-2020

Ik ben erg blij met de deskundigheid en duidelijke uitleg van dr.van Geel.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-10-2020

Goed.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2020

TEST

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2020

Alleen jammer dat mijn partner naar buiten werd gestuurd van wege corona. Terwijl ik zijn steun wel kon gebruiken.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door m.c. friskes op 20-11-2018

ik heb 2 implantaten gekregen en ben er tot heden zeer tevreden over

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-07-2018

Zeer tevreden over de behandeling van de Kaakchirurg A. Krakkai en zij team. Jammer dat er door de maatschap (typische Zeeuws) niet naar kwaliteit wordt gekeken maar naar andere belangen. Wederom verlaat iemand met kwaliteit Zeeland en dat is geen pluspunt Voor Zeeland.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2018

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door M Jansen op 01-03-2018

Fijn dat ik zo snel terecht kon op de afd kaakchirurgie. Assistenten waren erg vriendelijk en behulpzaam. De specialist had voor mijn gevoel ,weinig tijd / geduld om mijn vragen te beantwoorden, dat gaf me even een onaangenaam gevoel. De specialist was tijdens behandeling aardig en correct.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door van Eenennaam, Jolanda op 25-08-2017

Ben zeer vakkundig geholpen, heel prettig dat de arts zo veel rust uitstraalt en heel duidelijk vertelt wat hij gaat doen. Over het overige personeel ben ik ook tevreden. Het enige wat ik jammer vond is de lange wachttijd tijdens mijn laatste afspraak, maar ik ben nogal ongeduldig.. verder niets dan lof, ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Mol-Traas op 10-06-2017

niets opn aan te merken

Lees verder