Kaakgewrichtsklachten

Heeft u last van uw kaakgewricht of pijnlijke kauwspieren? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De klachten kunnen ook spontaan ontstaan. Maar ook operaties, ongevallen, injecties of overbelasting kunnen deze klachten veroorzaken.
Cijfer 10

Ingezonden door m.c. friskes op 20-11-2018

ik heb 2 implantaten gekregen en ben er tot heden zeer tevreden over

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-07-2018

Zeer tevreden over de behandeling van de Kaakchirurg A. Krakkai en zij team. Jammer dat er door de maatschap (typische Zeeuws) niet naar kwaliteit wordt gekeken maar naar andere belangen. Wederom verlaat iemand met kwaliteit Zeeland en dat is geen pluspunt Voor Zeeland.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-06-2018

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door M Jansen op 01-03-2018

Fijn dat ik zo snel terecht kon op de afd kaakchirurgie. Assistenten waren erg vriendelijk en behulpzaam. De specialist had voor mijn gevoel ,weinig tijd / geduld om mijn vragen te beantwoorden, dat gaf me even een onaangenaam gevoel. De specialist was tijdens behandeling aardig en correct.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door van Eenennaam, Jolanda op 25-08-2017

Ben zeer vakkundig geholpen, heel prettig dat de arts zo veel rust uitstraalt en heel duidelijk vertelt wat hij gaat doen. Over het overige personeel ben ik ook tevreden. Het enige wat ik jammer vond is de lange wachttijd tijdens mijn laatste afspraak, maar ik ben nogal ongeduldig.. verder niets dan lof, ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Lees verder