Slijmvliesafwijkingen

In uw mond kunnen verschillende afwijkingen voorkomen waar u last van heeft. Een aft is een veel voorkomende afwijking. Maar ook blaasjes, wondjes of de vorming van wratjes komen regelmatig in de mond voor. Deze klachten worden veroorzaakt door een afwijking in de slijmvliezen. De kaakchirurg behandelt slijmvliesafwijkingen.
Cijfer 7.5

Ingezonden door Beer Pijpker op 23-11-2020

Het was kort maar krachtig, alleen foto beoordelen of holtes aanleiding konden geven tot sinitis.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door J.W.R.J. Maassen op 21-11-2020

Alles was in orde.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-11-2020

Ik ben erg op m'n gemak gesteld, medewerkers namen alle tijd om uit te leggen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Frank van Ieperen op 27-10-2020

Kwam in eerste instantie alleen om een vreemd bobbeltje te laten beoordelen maar in overleg met de dokter direct het weefsel laten wegnemen. De specialist en assistenten waren communicatief vaardig en gaven een deskundige indruk. Mijn ervaring is daarom positief.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Peter Haast op 04-09-2020

Dr. Kouwenberg in naar mijn mening een hele kundige kaakchirurg en geeft goede informatie over de ingreep en eventuele bijwerkingen. Daarnaast ervaar ik haar als een vriendelijke persoonlijkheid. Dit geldt ook voor haar collega's.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Wim van den Berg op 15-01-2020

De chirurg en de assistentes waren heel vriendelijk en stelden je op je gemak. Er werd duidelijke uitleg gegeven over wat er ging gebeuren. Ook tijdens de behandeling werd af en toe gezegd wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door P. Tanis op 10-03-2018

Na een zeer duidelijke uitleg betreffende mijn probleem, ben ik door dokter Degraeve en zijn staf, op een voortreffelijke wijze geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Cpm hoppenbrouwers op 30-08-2016

Mijn ervaring is zeer positief

Lees verder