Met spoed een kaakchirurg nodig?

Een afspraak voor een spoedgeval bij de kaakchirurg loopt in alle gevallen via uw tandarts. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met uw tandarts. Hij of zij kan de kaakchirurg direct bereiken om voor u snel een spoedafspraak te maken.
Cijfer 8.7

Ingezonden door R.van Hoecke op 31-05-2023

Snelle en deskundige hulp

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 09-05-2023

Veel ervaring ! En goede uitleg tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Edwin Van Beurden op 28-04-2023

Vond het fijn dat ik meteen geholpen/behandeld werd ondanks de drukte

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 26-04-2023

Ik ben geholpen door mw Abeloos en dhr Putters. Ben zo tevreden over hun. Ik ben heel erg bang voor de tandarts, en vorige week ben ik bij een invaller van mijn eigen tandarts geweest om een kies te laten trekken. Als eerste ging de verdoving al helemaal verkeerd en heeft hij meerdere malen verdoving moeten geven en had ik nog steeds pijn tijdens het trekken. Maar ook het trekken ging helemaal verkeerd en de kies brak af en hij kreeg het er niet verder uit. Hij was zolang bezig geweest en had er daarna zo ontzettend veel pijn, dus moest met spoed naar de kaakchrirurg Ik had een spoedafspraak bij mevrouw Abeloos nadat mijn eigen tandarts mijn kies er niet uit kreeg die afgebroken was. Ik heb zoveel angst voor de tandarts dus keek enorm op tegen de afspraak, maar ik werd enorm gerust gesteld door mw Abeloos, en de verdoving werkte gelijk en heel goed. Daar kan de tandarts waar ik vorige week naar toe moest nog van leren.. Om mij niet te lang te hoeven laten wachten op mw Abeloos heeft dhr Putters de behandeling afgemaakt en het stuk eruit gehaald. Ondanks dat ik nu heel veel pijn heb, ben ik enorm blij dat ik geweest ben en zo enorm goed geholpen ben en op mijn gemak ben gesteld. Dus alleen maar complimenten. Ook wil ik toch nog wel even mw Abeloos succes wensen met de bevalling en komst van de baby.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2023

Zeer snel geholpen, goede service, deskundig en sympathiek

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Loes Banning op 19-04-2023

Ben erg op mijn gemak gesteld. Arts gaf goede uitleg, super vriendelijk. Assistentes ook erg vriendelijk. Vragen werden goed beantwoord. Uitleg bij alles wat ze deden. Zeer tevreden over de behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2023

Controle in spoed ivm verdachte verdikking goed en deskundig begeleid

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2023

Nadat ik bont en blauw na een bezoek aan de tandarts en na een langdurige behandeling zonder resultaat om een tandwortel te verwijderen met spoed naar de kaakchirurg was gestuurd zag ik hier wel erg tegen op, maar werd hier zo fantastisch geholpen en gerust gesteld; de wortel was binnen 5 minuten zonder problemen vakkundig verwijderd.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2023

Wachttijd is te begrijpen,maar als zover is dan gaat het goed en snel.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Joris Steigenga op 10-04-2023

Na het oplopen van fors letsel in het aangezicht kon ik snel terecht bij MKA groep. De kaakchirurg heeft mij gerust kunnen stellen, uitleg gegeven over het opgelopen letsel en mij doorverwezen naar de oogarts voor verdere beoordeling. Zowel nu als in het verleden heb ik MKA groep als erg prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Mjt Van Den Hoek op 07-04-2023

Professioneel geholpen goede Dokter en gelijk doorpakken Vriendelijke assistentes

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Gerrit Woestenenk op 06-04-2023

Hele aardige vakkundige mensen , die zoals in mijn geval een spoedgeval , extra dienst tijd draaien. Ze hebben mij uitstekend behandeld en begeleid.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Gerrit Woestenenk op 06-04-2023

Hele aardige vakkundige mensen , die zoals in mijn geval een spoedgeval , extra dienst tijd draaien. Ze hebben mij uitstekend behandeld en begeleid.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door J. Vogelaar-Keldermans op 23-03-2023

Aardige baliemedewerster en op de assistente en ook de kaakspecialist was niks aan te merken

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 15-03-2023

Positief: - dat ik zeer snel terecht kon bij de MKA groep - bij 2 bezoeken zeer korte wachttijden (prettige ervaring) - fijne omgeving - deskundige uitstraling

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2023

Het enige wat ik kan verzinnen wat niet leuk is is dat er in breda gezegd wordt mevr U moet dinsdag terug komen in Roosendaal voor de tijd wordt U nog gebeld dat ik dan zelf moet gaan bellen naar die tijd Roosendaal weet dan van niets ik sta er helemaal niet in voor dinsdag vreemd dan contact met B.O.Z omdaat dr Gooris die dag daar werkt die dame ging het effe uitzoeken gelukkig kwam ze met de mededeling dat ik dinsdag 12.00 uur werd verwacht. Opgelost maar ik moet dit gewoon weg niet hoeven doen! Als ik niet gaat bellen zit ik nu nog te wachten! Dus de communicatie zou beter moeten !! Op dr. Gooris is niets aan te merken!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Bianca op 01-03-2023

Nooit leuk om een kies te laten trekken maar hier werd ik zo goed ontvangen van baliemedewerker tot assistente s en kaakchirurg, super tevreden. Ik werd netjes behandeld ,alles werd van te voren goed besproken en onder het trekken goed op de hoogte gehouden. Fantastisch

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Iet Hasselaar op 16-02-2023

Door slechte behandeling van mijn tandarts kwam ik met een abces en helse pijn bij de kaakchirurg terecht. Gelukkig kon ik diezelfde dag komen. De kaakchirurg heeft me vooraf verteld wat er ging gebeuren en heeft adequaat gehandeld.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Rob IJzerman op 03-02-2023

Grote kies 46 moest verwijderd worden ivm wortelfractuur waardoor ik veel pijn had. Eigen Tandarts durfde het zelf niet aan omdat ik hartpatiënt ben en heeft contact opgenomen met SKB Kaakchirurgie of er nog ruimte was om mij te helpen die dag. Ik kon nog die zelfde dag terecht en toen ik daar aankwam kon ik gelijk geholpen worden door de Kaakchirurg en was ik snel van de pijn af. Heb de behandeling als prettig ervaren en was zeer ontspannen, grote klasse!

Lees verder

Cijfer 5.2

Ingezonden door Sylvia op 22-12-2022

Ben niet tevreden tot nu toe. Tandarts foto gemaakr. Zag 2 grote gaten. Moest met spoed getrokken worden. Zie vorig verhaal

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Yara Poortvliet op 15-12-2022

Vlotte en deskundige afhandeling.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Yara Poortvliet op 15-12-2022

Vlotte en deskundige afhandeling.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door J.G. Wensink op 16-11-2022

Snel en adequaat behandeld met reen goede uitleg tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jeanette Schrama op 11-11-2022

Hartstikke lieve mensen die mij gerust stelde, vakkundig te werk gingen, steeds vroegen of alles met mij goed ging, en mij een veilig gevoel gaven.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2022

Vanuit seh onderzoek bij kaakchirurg, snel, zorgvuldig, uitgebreid en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Haverhoek op 07-10-2022

Voelde mij gehoord

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2022

De specialist en de assistente benoemde de gehele behandeling wat er gebeurde. Dit was erg prettig.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2022

Ik heb erg tegen de behandeling opgezien. De assistenten waren zeer vriendelijk, geruststellend en vooral informatief. De behandeling ging prima. Informatie over de nazorg werd zowel mondeling als per folder verstrekt. Al met al: heel goed geholpen. Nog net niet voor herhaling vatbaar. Maar prima gegaan.

Lees verder

Cijfer 4.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-09-2022

Slecht

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2022

Vriendelijk, ze luisterden serieus naar me en handelden er naar. Ze namen de tijd, ondanks de strakke planning. Er was een heel goede sfeer onderling en dat is prettig.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Sander op 15-08-2022

Ik kwam met spoed binnen doordat de tandarts mijn verstandskies niet los kreeg. Toen ben ik goed geholpen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-06-2022

Onze zoon van 7 is goed geholpen! De behandeling mocht vlot verlopen!! Iedereen was er even vriendelijk! De mka groep is dan ook zeer aan te bevelen!!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 09-06-2022

Zo zenuwachtig Zo bang was ik Het is zo meegevallen, dank zijhet personeel Heel veel dank

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jean-Claude op 11-05-2022

Het viel me gelijk op hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen was !! en was gelijk vertrouwd met de kaakchirurg A.A.E Hutsebout en natuurlijk niet te vergeten zijn 2 assistenten die me van te voren goeie uitleg gaven . Een dikke pluim voor dit team en daarvoor ook een cijfer 10

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 10-05-2022

Prima ervaring. Ondanks dat het rustig was en ik voor spoed kwam, vond ik het jammer dat 2 andere kiezen waar een ontsteking boven zit niet meteen mee getrokken konden worden omdat ik voor spoed kwam. Dit kostte hooguit 10 minuten, het was 12 uur en er zat maar 1 persoon in de wachtkamer. Nu moet ik hiermee wachten tot de volledige extractie plaatsvind, terwijl de arts duidelijk aangaf alles zsm eruit ivm gezondheid. Wat maakt die 10 minuten en 2 kiezen extra dan uit, als het om gezondheid gaat? Verder een prima behandeling, geen open verbinding met neus gelukkig en top geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 04-05-2022

Top

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-04-2022

Onverwacht via de tandarts naar de kaakchirurg omdat de kies afgebroken was tijdens het trekken en er een stukje wortel was blijven zitten. Heel erg vriendelijk en behulpzaam de mensen in Goes, ze proberen je echt gerust te stellen. Ook de kaakchirurg zelf, super aardig en gewoon.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Peter Nije op 20-04-2022

Prima geholpen, viel erg mee. ;-)

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2022

Het eerste contact leek nergens op, zie hiervoor. Vervolgens was het prima geregeld en is het voorspoedig verlopen. Ook de gevraagde check werd direct aan de cardioloog gerapporteerd.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Mike Koorengevel op 08-04-2022

Ik heb nooit kunnen verzinnen dat ik 1 uur in de nacht in het weekend behandeld zou kunnen worden door een kaakchirurg. TOP?

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yvon Van Den ijssel op 30-03-2022

Helemaal top erg vriendelijk

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Peter Kramer op 22-03-2022

Top! In één woord, mede door de entourage heb ik het idee dat het voor het personeel ook prettiger werken is. Bereikbaarheid is prima, gratis parkeren is ook een pré, uitleg is prima, eigen inbreng kan en als gezegd het oogt mooi en rustig wat zijn weerslag op de patient heeft c.q. moet hebben.

Lees verder

Cijfer 4.2

Ingezonden door M. v.d. Maden op 17-03-2022

Mijn behandeling was een regelrechte nachtmerrie, Bij het verwijderen van de brug en de 2 kiezen gilde ik het uit van de pijn. Chirurg zei dat hij niet meer verdoving kon geven. Ik ben nu doodsbang geworden om nog naar tandarts of Kaakchirurg toe te gaan. Ik heb sinds ik COPD heb heel veel last van pijn aan tanden en kiezen en hierdoor wil ik een ondergebit. Nu durf ik gewoon niet meer om de overige tanden en kiezen te laten trekken . Het was een complete hel waarin ik terecht kwam. Ik heb al eerder zo'n ervaring 20 jaar geleden gehad bij een tandarts, had ook ontstoken kies en enorm veel pijn, Bij hem had ik ook de maximale verdoving, maar gaf toch nog extra verdoving en toen voelde ik niks meer. Dus het kan wel degelijk nog beter verdooft worden . Dit wil ik nooit meer.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Monica vd Kamp op 16-03-2022

Perfecte en zeer vakkundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Irene Brakman op 06-02-2022

Met een abces in mijn kaak werd ik door de tandarts doorverwezen naar de kaakchirurg, daar kon ik dezelfde middag nog terecht. Besloten werd om de kies te verwijderen en deze werd in Zierikzee verwijderd. Toen het abces geheeld was kon na veertien dagen de kies worden verwijderd. Ik ben met veel vriendelijkheid ontvangen en alles was er opgericht om mij op mijn gemak te stellen. Waarvoor veel waardering. Er werd ook precies uitgelegd wat er zou gebeuren en ook tijdens het trekken werd het uitgelegd. Binnen 15 minuten was alles verwijderd. Ik heb er een hele goede ervaring aan over gehouden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-02-2022

Deze keer weer een goede ervaring met medewerkers, vriendelijk, adequaat en meelevend. Nu ook een chirurg die met duidelijke en verhelderende informatie kwam.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-01-2022

Ben ivm een ontstoken kies en medicatie doorgestuurd. Ik kon snel terecht en ben supersnel en goed geholpen. Alleen de trap bij de entree is als je slecht loopt een opstakel

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Monique Rhuggenaath op 17-01-2022

Chapeau!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2022

We zijn super goed opgevangen en behandeld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2022

Prima geholpen. Eerst nog gekeken voir dat er iets gedaan werd en trekken was niet nodig bleek daar. Wel is een lift geen overbodige luxe. Ik als minder valide had moeite met de trap waarna je uitgeput bovenkomt en weinig adem krijgt met dat mondkapje.

Lees verder