Spoedgeval

Een afspraak voor een spoedgeval bij de kaakchirurg loopt in alle gevallen via uw tandarts. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met uw tandarts. Hij of zij kan de kaakchirurg direct bereiken om voor u snel een afspraak te maken.
Cijfer 7.7

Ingezonden door T.Baan-Koorn op 22-09-2020

De eerste kaakchirurg die mij behandelde vond ik vrij nors ,maar de laatste2 behandelingen had ik een vrouwelijke kaakchirurg en die was echt lief en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2020

Snel en deskundig geholpen

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-08-2020

Positieve ervaring is dat ik snel terecht kon en bij enorme pijnklachten snel weer gezien kon/mocht worden. Negatieve ervaring is dat er geen aandacht was voor de pijn tijdens de behandeling en alles gebagatelliseerd werd. En er totaal geen privacy was. Deur van behandelkamer bleef open ook tijdens de behandeling en HIX SYSTEEM met dagprogramma, inclusief namen, geboortedatum en reden van komst stond open voor mijn neus tijdens het wachten op de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Gül op 10-08-2020

Uitstekend behandeld! Snel en fantastisch geholpen door de assistentes, anesthesiologen en natuurlijk dr. Degraeve!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yola van der Schenk op 18-05-2020

Spontaan, correct.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door C J van Kralingen op 21-02-2020

Zeer snel geholpen , ( binnen 1 uur ) na een door verwijzing KNO arts

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Addie Willemse op 01-04-2019

Bijzonder zoals ik hier ontvangen werd! Vriendelijk, meelevend, informatief, aandacht kortom het was een bijzondere ervaring. Mijn dochter was er ook bij en zij was net zoals ik verrast.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-05-2017

zeer snelle behandeling. We konden gelijk de andere dag al terecht. We zijn erg goed geholpen! super!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2017

De afspraak om een kies te laten trekken kon wegens klachten gelukkig vervroegd worden. Uiteraard in overleg met de tandarts en wel op heel korte termijn. Super! Keurig behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door cheryl op 02-08-2016

prima

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Cijvat op 12-06-2016

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2015

Nooit in ziekenhuis gelegen. Nare ervaring, maar bezoek tijden . Spoedeisende afd ,, was fijn omdat ik mijn man gehele tijd Bij me had . Alleen met een hoofd kneuzing en oog letsel e.d Teveel patienten op kamer Van afd spoedeisende . Was veelste druk .

Lees verder