Met spoed een kaakchirurg nodig?

Een afspraak voor een spoedgeval bij de kaakchirurg loopt in alle gevallen via uw tandarts. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met uw tandarts. Hij of zij kan de kaakchirurg direct bereiken om voor u snel een spoedafspraak te maken.
Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-06-2022

Onze zoon van 7 is goed geholpen! De behandeling mocht vlot verlopen!! Iedereen was er even vriendelijk! De mka groep is dan ook zeer aan te bevelen!!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 09-06-2022

Zo zenuwachtig Zo bang was ik Het is zo meegevallen, dank zijhet personeel Heel veel dank

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jean-Claude op 11-05-2022

Het viel me gelijk op hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen was !! en was gelijk vertrouwd met de kaakchirurg A.A.E Hutsebout en natuurlijk niet te vergeten zijn 2 assistenten die me van te voren goeie uitleg gaven . Een dikke pluim voor dit team en daarvoor ook een cijfer 10

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 10-05-2022

Prima ervaring. Ondanks dat het rustig was en ik voor spoed kwam, vond ik het jammer dat 2 andere kiezen waar een ontsteking boven zit niet meteen mee getrokken konden worden omdat ik voor spoed kwam. Dit kostte hooguit 10 minuten, het was 12 uur en er zat maar 1 persoon in de wachtkamer. Nu moet ik hiermee wachten tot de volledige extractie plaatsvind, terwijl de arts duidelijk aangaf alles zsm eruit ivm gezondheid. Wat maakt die 10 minuten en 2 kiezen extra dan uit, als het om gezondheid gaat? Verder een prima behandeling, geen open verbinding met neus gelukkig en top geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 04-05-2022

Top

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-04-2022

Onverwacht via de tandarts naar de kaakchirurg omdat de kies afgebroken was tijdens het trekken en er een stukje wortel was blijven zitten. Heel erg vriendelijk en behulpzaam de mensen in Goes, ze proberen je echt gerust te stellen. Ook de kaakchirurg zelf, super aardig en gewoon.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Peter Nije op 20-04-2022

Prima geholpen, viel erg mee. ;-)

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2022

Het eerste contact leek nergens op, zie hiervoor. Vervolgens was het prima geregeld en is het voorspoedig verlopen. Ook de gevraagde check werd direct aan de cardioloog gerapporteerd.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Mike Koorengevel op 08-04-2022

Ik heb nooit kunnen verzinnen dat ik 1 uur in de nacht in het weekend behandeld zou kunnen worden door een kaakchirurg. TOP👍

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yvon Van Den ijssel op 30-03-2022

Helemaal top erg vriendelijk

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Peter Kramer op 22-03-2022

Top! In één woord, mede door de entourage heb ik het idee dat het voor het personeel ook prettiger werken is. Bereikbaarheid is prima, gratis parkeren is ook een pré, uitleg is prima, eigen inbreng kan en als gezegd het oogt mooi en rustig wat zijn weerslag op de patient heeft c.q. moet hebben.

Lees verder

Cijfer 4.2

Ingezonden door M. v.d. Maden op 17-03-2022

Mijn behandeling was een regelrechte nachtmerrie, Bij het verwijderen van de brug en de 2 kiezen gilde ik het uit van de pijn. Chirurg zei dat hij niet meer verdoving kon geven. Ik ben nu doodsbang geworden om nog naar tandarts of Kaakchirurg toe te gaan. Ik heb sinds ik COPD heb heel veel last van pijn aan tanden en kiezen en hierdoor wil ik een ondergebit. Nu durf ik gewoon niet meer om de overige tanden en kiezen te laten trekken . Het was een complete hel waarin ik terecht kwam. Ik heb al eerder zo'n ervaring 20 jaar geleden gehad bij een tandarts, had ook ontstoken kies en enorm veel pijn, Bij hem had ik ook de maximale verdoving, maar gaf toch nog extra verdoving en toen voelde ik niks meer. Dus het kan wel degelijk nog beter verdooft worden . Dit wil ik nooit meer.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Monica vd Kamp op 16-03-2022

Perfecte en zeer vakkundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Irene Brakman op 06-02-2022

Met een abces in mijn kaak werd ik door de tandarts doorverwezen naar de kaakchirurg, daar kon ik dezelfde middag nog terecht. Besloten werd om de kies te verwijderen en deze werd in Zierikzee verwijderd. Toen het abces geheeld was kon na veertien dagen de kies worden verwijderd. Ik ben met veel vriendelijkheid ontvangen en alles was er opgericht om mij op mijn gemak te stellen. Waarvoor veel waardering. Er werd ook precies uitgelegd wat er zou gebeuren en ook tijdens het trekken werd het uitgelegd. Binnen 15 minuten was alles verwijderd. Ik heb er een hele goede ervaring aan over gehouden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-02-2022

Deze keer weer een goede ervaring met medewerkers, vriendelijk, adequaat en meelevend. Nu ook een chirurg die met duidelijke en verhelderende informatie kwam.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-01-2022

Ben ivm een ontstoken kies en medicatie doorgestuurd. Ik kon snel terecht en ben supersnel en goed geholpen. Alleen de trap bij de entree is als je slecht loopt een opstakel

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Monique Rhuggenaath op 17-01-2022

Chapeau!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2022

We zijn super goed opgevangen en behandeld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2022

Prima geholpen. Eerst nog gekeken voir dat er iets gedaan werd en trekken was niet nodig bleek daar. Wel is een lift geen overbodige luxe. Ik als minder valide had moeite met de trap waarna je uitgeput bovenkomt en weinig adem krijgt met dat mondkapje.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marcel de Waard op 13-12-2021

Ben zeer tevreden en dankbaar voor de vakkundige en snelle service. :-,)

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Petra Brouwer op 29-11-2021

Ik moest snel geholpen worden en ik kon meteen terecht, top!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door J. A. Kazenbroot op 29-11-2021

De nodige prikken deden echt pijn maar dat kan niet anders. Het ligt dus niet aan de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door J. A. Kazenbroot op 29-11-2021

De nodige prikken deden echt pijn maar dat kan niet anders. Het ligt dus niet aan de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Sebastian Tilleman op 25-11-2021

Behandelingen an sich zijn goed. Je wordt in mijn optiek goed geïnformeerd en de behandeling is snel. Nazorg is ook duidelijk. Maar zoals eerder gemeld kan de hulp beter wanneer je (spoedeisende)hulp nodig hebt buiten besrijfsuren.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door de Hr. C.J. Helbers op 31-10-2021

goed luisterend oor , duidelijke uitleg omtrent de behandeling .prettig en snel geholpen. aanrader .zijn ook vriendelijk. En kundig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-10-2021

goede en op een vriendelijke manier behandeld.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-10-2021

ik moest met spoed een kies laten trekken, bij aankomst viel mij tegelijk op dat een ieder zeer vriendelijk was. Behandeling op zich was totaal pijnloos. Duidelijke info vooraf en wat te doen nadien.. Alle lof voor dit team ++. Je zou er bijna voor je plezier naar toe gaan.....

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2021

Bij tandarts een kies laten trekken, deze brak in stukken, daarna kon ik onmiddellijk bij de kaakchirurg terecht, deze heeft de achtergebleven wortels vakkundig verwijderd, top!!!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Prima behandeling in alle opzichten.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2021

Vriendelijk geholpen. Goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Elke van Uffel op 16-09-2021

Prima en snel behandeld bij spoedgeval.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Natascha de vries op 15-09-2021

Zo lief en vriendelijk.... ik was heel erg bang ivm een hele vervelende ervaring met een vorige kaakchirurg .... maar zowel de assistentes als de kaakchirurg stelden me gerust ( ook al lukte dat niet bij mij ivm de zenuwen) en vroegen ook steeds of alles nog goed versoofd was ed .... naderhand ook goede uitleg vd arts gehad over hoe verder .... echt super

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Halina Wisniewski op 02-09-2021

Ik ben erg dankbaar voor de inzet van Mr van Geel. Ik ben super snel geholpen en ik weet niet hoe ik hem moet bedanken.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door W.N. Bakker op 21-08-2021

De ingreep was onaangenaam ondanks adequate anesthesie, maar het herstel verliep boven verwachting gunstig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mike van Gogh op 15-08-2021

Mike heeft met z'n autisme met deze arts een fijn gevoel overgehouden, alles ging op een rustige vertrouwde manier. Abces verwijderd, drain geplaatst. We hopen dat dit ook zo gaat in franciscus Rotterdam als de verstandskies verwijderd wordt.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2021

Doordat mijn eigen tandarts mijn afgebroken kies, onmogelijk eruit kreeg, kon ik meteen terecht bij Dr Mooren, waar ik ontzettend blij mee was, en ik voelde me meteen daar op mijn gemak, hij haalde mijn kies(wortels) er met een kleine ingreep uit, ik voelde er niets van, ze waren erg vriendelijk allemaal, dus mijn complimenten voor DR Mooren en collega's .

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ria de Bruin op 03-07-2021

Prettige rustige omgeving plus behandeling

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Michiel Raap op 19-06-2021

Het is een nare ingreep om een kies te laten verwijderen, maar ik voelde me in professionele handen en ik was niet extreem gestressed daardoor. Wat ik ook fijn vond is dat de afspraak ook echt op de afgesproken tijd was, en ik niet bv. 40 minuten nog in het ziekenhuis hoefde te wachten.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Iris hendriksen op 11-06-2021

Het is supernetjes gedaan, en snel. Aardige mensen👌🏻

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2021

Tijdens en ziekenhuisopname heeft de behandelend arts (oncologe) opdracht gegeven voor een gebitscontrole door de afdeling kaakchirurgie. Dit in verband met het opsporing van de oorzaak van de koorts die ik had. De afspraak bij de kaakchirurgie was de volgende dag en is prettig en correct uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-05-2021

Erwin is erg bang van de tandarts. Maar de rust en het vertrouwen dat iedereen uitstraalde zorgde ervoor dat hij minder bang was

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Lion op 20-05-2021

Snelle service en vriendelijke, professionele benadering

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-05-2021

Ik kon met spoed de volgende dag gezien worden. Dit was erg fijn ivm erg veel pijnklachten. Super goed geholpen. Ik ben enorm dankbaar!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Netjes te woord gestaan Behandeling was zo klaar

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M. Ververs op 03-04-2021

Ik had een spoedbehanding van het trekken van een ontstoken kies en het spoelen van een fistel.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Omdat bij extractue de kies brak, direct doorverwezen naar de kaakchirurg van MKA. Binnen zeer korte tijd kon ik al terecht. Vriendelijk ontvangen. Fijn dat de tijd genomen wordt om uit te leggen wat er staat te gebeuren. Vakkundige praktijk!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-03-2021

In het kader van de voorbereiding voor een chemokuur i.v.m. uitgezaaide borstkanker en het daarbij ook te gebruiken middel Zometa heb ik bij mijn tandarts mijn gebit laten controleren. Er bleek een ontsteking te zitten in een wortel van een ooit ontzenuwde kies. Die ontsteking en dus de kies moest nu met spoed worden verwijderd. De behandelende kaakchirurg heeft dat in overleg met de behandelende afdeling oncologie van afdeling goed en snel opgepakt en uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-03-2021

Vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door H. Van der Meij-Rolaff op 20-12-2020

Ben goed geholpen en medewerkers waren heel meelevend.

Lees verder