Met spoed een kaakchirurg nodig?

Een afspraak voor een spoedgeval bij de kaakchirurg loopt in alle gevallen via uw tandarts. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met uw tandarts. Hij of zij kan de kaakchirurg direct bereiken om voor u snel een spoedafspraak te maken.
Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Netjes te woord gestaan Behandeling was zo klaar

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M. Ververs op 03-04-2021

Ik had een spoedbehanding van het trekken van een ontstoken kies en het spoelen van een fistel.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Omdat bij extractue de kies brak, direct doorverwezen naar de kaakchirurg van MKA. Binnen zeer korte tijd kon ik al terecht. Vriendelijk ontvangen. Fijn dat de tijd genomen wordt om uit te leggen wat er staat te gebeuren. Vakkundige praktijk!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-03-2021

In het kader van de voorbereiding voor een chemokuur i.v.m. uitgezaaide borstkanker en het daarbij ook te gebruiken middel Zometa heb ik bij mijn tandarts mijn gebit laten controleren. Er bleek een ontsteking te zitten in een wortel van een ooit ontzenuwde kies. Die ontsteking en dus de kies moest nu met spoed worden verwijderd. De behandelende kaakchirurg heeft dat in overleg met de behandelende afdeling oncologie van afdeling goed en snel opgepakt en uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-03-2021

Vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door H. Van der Meij-Rolaff op 20-12-2020

Ben goed geholpen en medewerkers waren heel meelevend.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door H op 20-12-2020

Ben goed geholpen en medewerkers waren heel meelevend.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2020

Ik kwam onverwachts in jullie praktijk waar ik erg goed werd opgevangen. Ik werd gerustgesteld en er werd goed uitgelegd wat de behandeling in ging houden. Geen enkel moment gespannen geweest!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Antoinette van den Berg op 10-11-2020

Ik ben risicogroep en long patiënt en moest met spoed naar de kaakchirurg voor het verwijderen van een kies en een bacteriële infectie. Fantastische kaakchirurg met evenzo geweldig personeel. Super goed en lief behandeld. Vakkundig, empathisch en professioneel met veel oog voor hygiëne en de COVID-19 maatregelen. Chapo

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door G Maaskant op 06-11-2020

Zeer goed Meelevend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door T.Baan-Koorn op 22-09-2020

De eerste kaakchirurg die mij behandelde vond ik vrij nors ,maar de laatste2 behandelingen had ik een vrouwelijke kaakchirurg en die was echt lief en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2020

Snel en deskundig geholpen

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-08-2020

Positieve ervaring is dat ik snel terecht kon en bij enorme pijnklachten snel weer gezien kon/mocht worden. Negatieve ervaring is dat er geen aandacht was voor de pijn tijdens de behandeling en alles gebagatelliseerd werd. En er totaal geen privacy was. Deur van behandelkamer bleef open ook tijdens de behandeling en HIX SYSTEEM met dagprogramma, inclusief namen, geboortedatum en reden van komst stond open voor mijn neus tijdens het wachten op de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Gül op 10-08-2020

Uitstekend behandeld! Snel en fantastisch geholpen door de assistentes, anesthesiologen en natuurlijk dr. Degraeve!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yola van der Schenk op 18-05-2020

Spontaan, correct.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door C J van Kralingen op 21-02-2020

Zeer snel geholpen , ( binnen 1 uur ) na een door verwijzing KNO arts

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Addie Willemse op 01-04-2019

Bijzonder zoals ik hier ontvangen werd! Vriendelijk, meelevend, informatief, aandacht kortom het was een bijzondere ervaring. Mijn dochter was er ook bij en zij was net zoals ik verrast.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-05-2017

zeer snelle behandeling. We konden gelijk de andere dag al terecht. We zijn erg goed geholpen! super!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2017

De afspraak om een kies te laten trekken kon wegens klachten gelukkig vervroegd worden. Uiteraard in overleg met de tandarts en wel op heel korte termijn. Super! Keurig behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door cheryl op 02-08-2016

prima

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Cijvat op 12-06-2016

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2015

Nooit in ziekenhuis gelegen. Nare ervaring, maar bezoek tijden . Spoedeisende afd ,, was fijn omdat ik mijn man gehele tijd Bij me had . Alleen met een hoofd kneuzing en oog letsel e.d Teveel patienten op kamer Van afd spoedeisende . Was veelste druk .

Lees verder