Met spoed een kaakchirurg nodig?

Een afspraak voor een spoedgeval bij de kaakchirurg loopt in alle gevallen via uw tandarts. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met uw tandarts. Hij of zij kan de kaakchirurg direct bereiken om voor u snel een spoedafspraak te maken.
Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2021

Bij tandarts een kies laten trekken, deze brak in stukken, daarna kon ik onmiddellijk bij de kaakchirurg terecht, deze heeft de achtergebleven wortels vakkundig verwijderd, top!!!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Prima behandeling in alle opzichten.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2021

Vriendelijk geholpen. Goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Elke van Uffel op 16-09-2021

Prima en snel behandeld bij spoedgeval.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Natascha de vries op 15-09-2021

Zo lief en vriendelijk.... ik was heel erg bang ivm een hele vervelende ervaring met een vorige kaakchirurg .... maar zowel de assistentes als de kaakchirurg stelden me gerust ( ook al lukte dat niet bij mij ivm de zenuwen) en vroegen ook steeds of alles nog goed versoofd was ed .... naderhand ook goede uitleg vd arts gehad over hoe verder .... echt super

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Halina Wisniewski op 02-09-2021

Ik ben erg dankbaar voor de inzet van Mr van Geel. Ik ben super snel geholpen en ik weet niet hoe ik hem moet bedanken.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door W.N. Bakker op 21-08-2021

De ingreep was onaangenaam ondanks adequate anesthesie, maar het herstel verliep boven verwachting gunstig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mike van Gogh op 15-08-2021

Mike heeft met z'n autisme met deze arts een fijn gevoel overgehouden, alles ging op een rustige vertrouwde manier. Abces verwijderd, drain geplaatst. We hopen dat dit ook zo gaat in franciscus Rotterdam als de verstandskies verwijderd wordt.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2021

Doordat mijn eigen tandarts mijn afgebroken kies, onmogelijk eruit kreeg, kon ik meteen terecht bij Dr Mooren, waar ik ontzettend blij mee was, en ik voelde me meteen daar op mijn gemak, hij haalde mijn kies(wortels) er met een kleine ingreep uit, ik voelde er niets van, ze waren erg vriendelijk allemaal, dus mijn complimenten voor DR Mooren en collega's .

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ria de Bruin op 03-07-2021

Prettige rustige omgeving plus behandeling

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Michiel Raap op 19-06-2021

Het is een nare ingreep om een kies te laten verwijderen, maar ik voelde me in professionele handen en ik was niet extreem gestressed daardoor. Wat ik ook fijn vond is dat de afspraak ook echt op de afgesproken tijd was, en ik niet bv. 40 minuten nog in het ziekenhuis hoefde te wachten.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Iris hendriksen op 11-06-2021

Het is supernetjes gedaan, en snel. Aardige mensen👌🏻

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2021

Tijdens en ziekenhuisopname heeft de behandelend arts (oncologe) opdracht gegeven voor een gebitscontrole door de afdeling kaakchirurgie. Dit in verband met het opsporing van de oorzaak van de koorts die ik had. De afspraak bij de kaakchirurgie was de volgende dag en is prettig en correct uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-05-2021

Erwin is erg bang van de tandarts. Maar de rust en het vertrouwen dat iedereen uitstraalde zorgde ervoor dat hij minder bang was

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Lion op 20-05-2021

Snelle service en vriendelijke, professionele benadering

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-05-2021

Ik kon met spoed de volgende dag gezien worden. Dit was erg fijn ivm erg veel pijnklachten. Super goed geholpen. Ik ben enorm dankbaar!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Netjes te woord gestaan Behandeling was zo klaar

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M. Ververs op 03-04-2021

Ik had een spoedbehanding van het trekken van een ontstoken kies en het spoelen van een fistel.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Omdat bij extractue de kies brak, direct doorverwezen naar de kaakchirurg van MKA. Binnen zeer korte tijd kon ik al terecht. Vriendelijk ontvangen. Fijn dat de tijd genomen wordt om uit te leggen wat er staat te gebeuren. Vakkundige praktijk!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-03-2021

In het kader van de voorbereiding voor een chemokuur i.v.m. uitgezaaide borstkanker en het daarbij ook te gebruiken middel Zometa heb ik bij mijn tandarts mijn gebit laten controleren. Er bleek een ontsteking te zitten in een wortel van een ooit ontzenuwde kies. Die ontsteking en dus de kies moest nu met spoed worden verwijderd. De behandelende kaakchirurg heeft dat in overleg met de behandelende afdeling oncologie van afdeling goed en snel opgepakt en uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-03-2021

Vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door H. Van der Meij-Rolaff op 20-12-2020

Ben goed geholpen en medewerkers waren heel meelevend.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door H op 20-12-2020

Ben goed geholpen en medewerkers waren heel meelevend.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2020

Ik kwam onverwachts in jullie praktijk waar ik erg goed werd opgevangen. Ik werd gerustgesteld en er werd goed uitgelegd wat de behandeling in ging houden. Geen enkel moment gespannen geweest!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Antoinette van den Berg op 10-11-2020

Ik ben risicogroep en long patiënt en moest met spoed naar de kaakchirurg voor het verwijderen van een kies en een bacteriële infectie. Fantastische kaakchirurg met evenzo geweldig personeel. Super goed en lief behandeld. Vakkundig, empathisch en professioneel met veel oog voor hygiëne en de COVID-19 maatregelen. Chapo

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door G Maaskant op 06-11-2020

Zeer goed Meelevend

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door T.Baan-Koorn op 22-09-2020

De eerste kaakchirurg die mij behandelde vond ik vrij nors ,maar de laatste2 behandelingen had ik een vrouwelijke kaakchirurg en die was echt lief en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2020

Snel en deskundig geholpen

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-08-2020

Positieve ervaring is dat ik snel terecht kon en bij enorme pijnklachten snel weer gezien kon/mocht worden. Negatieve ervaring is dat er geen aandacht was voor de pijn tijdens de behandeling en alles gebagatelliseerd werd. En er totaal geen privacy was. Deur van behandelkamer bleef open ook tijdens de behandeling en HIX SYSTEEM met dagprogramma, inclusief namen, geboortedatum en reden van komst stond open voor mijn neus tijdens het wachten op de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Gül op 10-08-2020

Uitstekend behandeld! Snel en fantastisch geholpen door de assistentes, anesthesiologen en natuurlijk dr. Degraeve!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yola van der Schenk op 18-05-2020

Spontaan, correct.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door C J van Kralingen op 21-02-2020

Zeer snel geholpen , ( binnen 1 uur ) na een door verwijzing KNO arts

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Addie Willemse op 01-04-2019

Bijzonder zoals ik hier ontvangen werd! Vriendelijk, meelevend, informatief, aandacht kortom het was een bijzondere ervaring. Mijn dochter was er ook bij en zij was net zoals ik verrast.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-05-2017

zeer snelle behandeling. We konden gelijk de andere dag al terecht. We zijn erg goed geholpen! super!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2017

De afspraak om een kies te laten trekken kon wegens klachten gelukkig vervroegd worden. Uiteraard in overleg met de tandarts en wel op heel korte termijn. Super! Keurig behandeld.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door cheryl op 02-08-2016

prima

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Cijvat op 12-06-2016

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2015

Nooit in ziekenhuis gelegen. Nare ervaring, maar bezoek tijden . Spoedeisende afd ,, was fijn omdat ik mijn man gehele tijd Bij me had . Alleen met een hoofd kneuzing en oog letsel e.d Teveel patienten op kamer Van afd spoedeisende . Was veelste druk .

Lees verder