Tandimplantaten

Mist u één, meerdere of al uw tanden en kiezen? Wilt u graag weer ongehinderd praten, lachen en eten? Dan zijn tandimplantaten mogelijk de oplossing voor u.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Ik heb alleen maar goede ervaring met MKA groep. Vorig jaar boven verstandskies laten verwijderen en implanten laten zetten. Gisteren beneden verstandskies laten verwijderen en implantaten laten zetten. Medewerkers zorgzaam en betrokken bij patienten. Goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Prettig in omgang! Zeer duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling. Ondanks de behandeling toch gerust, prima dus.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Deze blijkt m.i. voldoende uit bovengenoemde waardering!!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Eric Wijkstra op 12-04-2021

Ondanks dat ik nooit op dit soort behandelingen zit te wachten, heb ik de behandeling toch als "prettig" ervaren door de rust en vriendelijkheid van zowel dr Mooren als alle medewerkers er omheen!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2021

Heel goed geholpen. Geen nabloedingen geen pijnstillers nodig.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2021

De behandeling is met de nodige zorg uitgevoerd en ik ben er tevreden over.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Bart op 03-04-2021

Dhr van Geel heeft me behandelt Verwijderen van tanden Rustige man Zeer vriendelijk Praat je door de behandeling Mensen voor angst voor de tandarts zou ik Dhr van Geel zeer aanraden

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door R baert op 02-04-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2021

Prima vooraf geïnformeerd. Snel afspraak kunnen maken. Behandeling goed verlopen en begeleid.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Pieternel Schilders op 30-03-2021

Rust uitstralen van de arts en verpleegkundige ! Geweldig

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door s.gierkink op 26-03-2021

Het is gewoon een top chirurg, Reeds meerdere implantaten in het verleden geplaatst en nooit ook maar iets van een ongemak ervaren

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Niks op aan te merken. Bijzonder lief

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 22-03-2021

Het ging gewoon goed en goed is goed!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Ben Meuleman op 22-03-2021

Super. Complimenten

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Weija Bodewitz op 18-03-2021

Vriendelijke mensen, geen wachttijd, behandeling zeer goed. Voldoende tijd uitgetrokken voor nacontrole. Echt zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 15-03-2021

Implantaat snel vlot en zonder pijn gezet, vriendelijke medewerkers, voordat ik het wist stond ik weer buiten (wel goed geïnformeerd)

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Jan Verbraak op 12-03-2021

Goede snelle behandeling Weinig last of pijn

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2021

Top

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2021

Goed geholpen, kundige specialist. Beperkte keuze aan data en tijden ivm meerdere locaties. Behandelkamers direct aangrenzend aan wachtkamer. Per behandeling drie verschillende ruimtes betreden is minder functioneel en klantvriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Gerrit Maaskant op 09-03-2021

Was heel bang maar eigenlijk niet nodig. Verdoving prikken zijn niet lekker maar wel nodig. Daarna niets meer van de behandeling gevoeld. De eerste 8uur wel napijn gehad maar was goed te dragen. In mijn geval mocht ik geen pijn stiller nemen in evr band met Hartfalen. Dit opgelost met paracetamol 2x500 om de vier uur. Na 24uur geen pijn meer nog wel verdooft gevoel. Behandeling valt 100% mee.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jacqueline Berkel op 08-03-2021

vriendelijke dame bij de intake en hetzelfde geldt voor de assistenten en de specialist. Ik vind het ook heel fijn dat ze goed uitleggen wat er gaat gebeuren. Dat stelde mij op m'n gemak. En de ingreep was snel voorbij zonder pijn te voelen. Ik had een verdoving gekregen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Han Smits op 08-03-2021

Zeer patiënt vriendelijk en goede informatie oever de behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

Ik ben perfect behandeld en correct uitgelegd wat het traject volgt

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Cobie Sinke op 04-03-2021

Dokter Bouman heb ik ervaren als een ontzettend fijne/vriendelijke en rustige chirurg. Met kunde en betrouwbaarheid. De stoel medewerksters waren ook heel vriendelijk, voor mij een dikke 10!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-03-2021

Goede Verdoving . Geen pijn . Implantaat goed gezet

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-02-2021

Ik werd vriendelijk geholpen en deskundig.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Devos op 24-02-2021

Het was mijn Belgische tandarts die me doorverwezen heeft naar dr X. Degraeve als 'topchirurg' en dit werd alleen maar bewaarheid. Communicatie was zeer goed en was onder de indruk van de kunde. Ik ben heel tevreden en zou de ingreep meteen opnieuw doen ook al het voor mij anderhalf uur rijden.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door M.Zoutendijk-heijse op 24-02-2021

Leuk is het nooit, maar toch erg meegevallen. Niet heel veel klachten achteraf. Iedereen vriendelijk en deskundig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Carla Reijnhoudt-Jonkheer op 24-02-2021

Er werd goed geluisterd naar mijn bevindingen van eerdere behandelingen elders. Er werd duidelijk verteld wat de behandeling inhield. Tijdens de behandeling werd gevraagd hoe het met mij ging. Heel fijn!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jaap Geleijnse op 23-02-2021

Zeer zorgzaam

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Alison Jolley op 20-02-2021

Alles was duidelijk uitgelegd. Alleen na de eerst behandeling van wortel verwijderen was ik niet gewaarschuwd voor de hevige pijn die ik kon krijgen ( en heb gekregen)

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 16-02-2021

Iedereen is zeer professioneel en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Jaap Kriekaard op 15-02-2021

Ik heb al mijn implantaten naar tevredenheid door dhr. Hutsebaut laten plaatsen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door P.Katsman op 11-02-2021

Positief.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Kim op 10-02-2021

weinig wachttijd, de behandeling is van te voren netjes vertelt

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Zwaan op 10-02-2021

Is een vriendelijke groep die je op je gemak steld.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-02-2021

Mijn ervaring is goed. Geen commentaar. Ik ben een tevreden klant.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-02-2021

Prettig en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2021

Prima geholpen. Duidelijke informatie.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-02-2021

Prima geholpen. Duidelijke informatie.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Wim Veraart op 02-02-2021

Tot op heden zeer tevreden en pijnloos.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-02-2021

Alles bij elkaar bleek achteraf mee re zijn gevallen. Alles werd stapsgewijs verteld

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-02-2021

Alles bij elkaar bleek achteraf mee re zijn gevallen. Alles werd stapsgewijs verteld

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Radboud Kemme op 29-01-2021

Alleen aan de balie verliep het wat traagjes bij het inplannen van een vervolgconsult, verder top.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door S.Heijnen op 28-01-2021

Ook deze keer weer erg tevreden over de behandeling. Implantaat ging er vlot in en absoluut geen napijn gehad. Heel fijn dat er tijdens de behandeling verteld wordt wat er gaat gebeuren. Dat stelde mij nog meer op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-01-2021

Heb in het verleden heeel veel bij tandartsen gelopen... En veel narigheid en angst gekend. Dus nu stond ik ook niet te trappelen. Maar achteraf is het mij mee gevallen. (niet zulke akelige ruimte s en fijne mensen aan het werk)

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2021

Heel goed, kan niet beter wensen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Dick Oonk op 23-01-2021

Dr. Mooren heeft al eerder een inplantaat geplaatst en ook deze keer ging het vlekkeloos, pijnloos en ook naderhand maar 1 dag apserine nodig gehad . En wat ik erg gewaardeerd heb (super eigenlijk) is dat er een brug geplaats over 2 restant kiezen afgebroken was. ook de kiezen ware afgebroken. De Tandarts vroeg of Dr. Mooren kon bekijken of er daar ook 2 implantaten geplaats kunnen worden. Maar Dr. Mooren heeft meteen tijdens inplantaat plaatsen ook de restanten van de 2 kiezen verwijderd wat mij 2 maanden in tijd scheelt daar het druk is ..... dit is in mijn ogen een super service en wilde ik toch even genoemd hebben

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 23-01-2021

het was geen geintje viel tegen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Karin Van Woerkum op 22-01-2021

Wat een ontzettend lieve mensen, iedereen was vriendelijk en nam alle tijd voor mijn zoon van 10

Lees verder