Tandimplantaten

Mist u één, meerdere of al uw tanden en kiezen? Wilt u graag weer ongehinderd praten, lachen en eten? Dan zijn tandimplantaten mogelijk de oplossing voor u.
Cijfer 10

Ingezonden door Monique Tomasowa op 04-12-2020

Ik vond iedereen ontzettend vriendelijk en tijdens de behandeling werd er verteld wat er gebeurde. Dat vond ik erg prettig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M.J.A. Laros op 03-12-2020

Over de behandeling en de behandelend specialist kan ik geen verbeterpunten bedenken. Er is een vervolgafspraak voor controle gemaakt maar na een week heb ik nog geen bevestiging via de email gekregen. De twee verschillende offertes en het bedrag op de factuur van € 639,00 zijn serieuze tegenvallers.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2020

Je wordt op je gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2020

Correct behandeld

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-11-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door F. Buuron op 30-11-2020

Goede informatievoorziening voor en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Miranca Hage op 28-11-2020

Het was een fijne ervaring voor ons dat mijn dementerende moeder met zoveel zorg, respect en kunde behandeld werd.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Silvia Heijnen op 26-11-2020

De klik met de arts was er gelijk. Zowel hij als de assistentes legden ook alles goed uit. Zij bereidden mij voor op iedere stap die er gezet werd. Zo fijn!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 26-11-2020

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg, voor tijdens en na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Ine van Leyenhorst op 26-11-2020

Uitstekende ervaring, prima geholpen met goede uitleg ondanks dat het nooit en voor niemand een pretje is om naar een kaakchirurg te gaan!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-11-2020

Snel, doeltreffend en efficient geholpen. Zingen door verpleegster en hand op schouder helpt heel goed tijdens de operatie, tenminste bij mij

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Chris zwaan op 18-11-2020

Ben uitstekend geholpen en gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-11-2020

Mijn ervaring is positief

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door R. Krijnen op 13-11-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-11-2020

Binnen in het gebouw onduidelijk waar je precies moet zijn. Behandeling pijnloos en fijn dat tijdens de behandeling verteld word wat er precies gedaan word en hoe dat eventueel aan kan voelen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Nelly Bos-Terlouw op 12-11-2020

Begeleiding tijdens en voor plaatsing implantaat was uitstekend. Ik voelde me comfortabel. Daarna had ik nauwelijks pijnstillers nodig. De totale sfeer op de afdeling was heel prettig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Robert Boot op 07-11-2020

Plezierige locatie en ontvangst. Goede uitleg van kaak chirurg dr. Schoen. Legt alles goed en duidelijk uit. De behandeling verliep vlekkeloos.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-11-2020

Gewoon goed!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Kitty Coenen-Sep op 06-11-2020

Zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

De informatievoorziening was helder.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Fortuijn op 01-11-2020

Zie schrijven boven. Professionele mensen. Toppertjes.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-10-2020

Vooraf goed uitleg gekregen.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Boomkens op 17-10-2020

Professioneel, klantgericht, attent, punktueel, veel informatie gekregen. Alhoewel de wachttijd kort was, de verstrooing ( lectuur ) in de wachtruimte was karig, niets dus. Er is voor mij een afspraak gemaakt met een mondhygienist. De reden was mij niet duidelijk. Ik zal het vragen als ik er ben.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Liesbeth op 15-10-2020

Goede informatie, kundig personeel, alles is prima gegaan.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Loes Roovers op 15-10-2020

Ik heb een implantaat laten plaatsen in mijn bovenkaak. Ik heb de service bij MKA, zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal, als zeer prettig ervaren. Ook kaakchirurg Kouwenberg is een zeer vriendelijke vrouw.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Anja Deelen-Bakx op 09-10-2020

Alle lof voor medewerkers en dhr. Voute. De rust en de uitgebreide uitleg heb ik als zéér prettig ervaren. Ook het meedenken over de mogelijkheden.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Tanja Kaempfer op 03-10-2020

Afgelopen week mijn eerste implantaat gekregen. Ik voelde mij zeer op mijn gemak bij dr Bouwman (en assistenten). Nadat de verdoving (pijnloos) was gezet, werd wederom volledig pijnloos, in slechts een kwartier, het implantaat geplaatst. Dr Bouwman is een zeer vriendelijke, empathische en heel belangrijk, een zeer deskundige arts. Ik zou zeker voor een volgende behandeling weer voor dr Bouwman kiezen.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-10-2020

Moet vriewndelijk blijven, want de behandeling is nog niet afgewerkt omdat over 3 weken de klemmetjes op de inplantaat gezet worden wat mijn ondergebit vast zet.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-10-2020

De dokter had me goed voorbereid op de behandeling. Hij verwachtte dat er geen bot opbouw nodig zou zijn, maar hij kon dat pas zien als hij dat open had gemaakt. Ik ging dus met goed vertrouwen de operatie in. Na de vervelende verdovings prikken begon een poosje later de behandeling. Toch bot opbouw nodig. Als je daar dan ligt, moet je alles maar over je heen laten komen. Je weet echt niet wat er allemaal met je gebeurd. Best een heftig gebeuren. Achteraf had ik liever iets meer geweten wat bot opbouw inhoudt. Tijdens de behandeling werd er gezegd dat er verkleuringen en zwellingen zullen zijn. Dit stond ook in het foldertje dat ik meekreeg. Maar dat dit zo heftig zou zijn had ik me niet gerealiseerd. Ik heb me een week niet durven laten zien. Vrijwilligerswerk en sporten niet gedaan. Ik ben benieuwd hoelang ik daar last van heb. De operatie is nu 5 dagen geleden en ik zie er nog niet uit. Ook daar mag best wat meer aandacht aan gegeven worden.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door robin vrij op 01-10-2020

Leuke vent en leuke meiden dus was wel gezellig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Peter van Steen op 01-10-2020

Ik wordt altijd persoonlijk en erg prettig behandeld door zowel de spe ialist als de medewerkers. Voor, tijdens en na de behandeling

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2020

Vriendelijk en tevreden

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Ilse de de Pater op 26-09-2020

De bloeding tijdens de behandeling was akelig maar er was begrip voor de nare situatie van mij als patiënt. En alles is goed gegaan, ook nadien in het genezingsproces. Zelfs geen extra pijnmedicatie hoeven te slikken.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door NC Bouman op 25-09-2020

Rustige manier van werken, je wordt op je gemak gesteld, heldere uitleg over wat er gebeurt

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 25-09-2020

De kaakchirurg en de assistente hebben zeer kundig en prettig gehandeld. De aangevend assistente werkte minder accuraat.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Paul van Rooijen op 25-09-2020

Uitermate prettige bejegening; zeer goede behandeling en uitleg.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 24-09-2020

alleen maar positief

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2020

de behandeling was prima het ging reuze vlot.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Johanna Franken op 21-09-2020

zeer positief

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-09-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door P.H. Poppe op 16-09-2020

Er werd heel goed uitgelegd door de chirurg wat er ging gebeuren, ook de andere medewerkers waren attent, zorgzaam en heel attent ook tijdens en na de operatie. Ik werd begeleid naar de afsprakenbalie en er werd afscheid genomen. Ik ben nog nooit zo aardig en attent behandeld.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2020

Heel goed geholpen, veel uitleg voor en tijdens de ingreep.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door M STANDAERT op 09-09-2020

Dr Hutsebaut Zeer tevreden Hij is vlug en correct M.Standaert

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Adriënne Roks op 07-09-2020

Was heel angstig het wachten op een medewerkster maakte de spanning nog groter.De arts die me heeft geholpen was heel rustig en heel aardig.Maar toen ik naar huis mocht (met bakje en zakdoeken voor het bloed)moesten we weer wachten op een medewerkster aan de balie en zelf vragen om een recept.Papiertje voor nazorg wat ik kreeg klopte ook niet bij mijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Adriënne Roks op 07-09-2020

Was heel angstig het wachten op een medewerkster maakte de spanning nog groter.De arts die me heeft geholpen was heel rustig en heel aardig.Maar toen ik naar huis mocht (met bakje en zakdoeken voor het bloed)moesten we weer wachten op een medewerkster aan de balie en zelf vragen om een recept.Papiertje voor nazorg wat ik kreeg klopte ook niet bij mijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mevr.F.Flannigan op 02-09-2020

Zeer tevreden over de behandeling,uitleg en arts en personeel.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-08-2020

veel vertrouwen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door CAM Swinkels- van der Wegen op 29-07-2020

Ik ben alleen maar vol lof!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 10-07-2020

heel goede verzorging

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-07-2020

gerust stellende communicatie en goede informatie en service door operatieteam (specialist + medewerkers) telefonisch contact als nazorg vanmiddag zeer op prijs gesteld.

Lees verder