Tandimplantaten

Mist u één, meerdere of al uw tanden en kiezen? Wilt u graag weer ongehinderd praten, lachen en eten? Dan zijn tandimplantaten mogelijk de oplossing voor u.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Vincent de Vries op 06-12-2021

Goede ervaring, ondanks dat het altijd een spannende zaak is om naar de kaakchirurg te gaan. Rust en goede uitleg helpt zeer.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Vincent de Vries op 06-12-2021

Goede ervaring, ondanks dat het altijd een spannende zaak is om naar de kaakchirurg te gaan. Rust en goede uitleg helpt zeer.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2021

Zag erg tegen behandeling op, achteraf geen spijt. Goede duidelijke voorlichting .

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-11-2021

mijn ervaring is positief en alles is goed verlopen, ik heb alweer een karbonaatje gegeten , enkel alleen werd de eerste afspraak op de zelfde dag geannuleerd door Dr. Mooren , dat was minder , Hij zal wel ziek geweest zijn kan iedereen gebeuren m.vr.groet Herman Nijenhuis eveneens op advies van Drs. Prof . Eelco Hakman

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Christel Lauret-Seifart op 28-11-2021

Ik was best een beetje bang voor deze behandeling maar ben tot nu toe erg goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door martien de Looff op 27-11-2021

Heel fijn dat zowel de kaakchirurg, als de assistentes steeds vertellen wat ze gaan doen tijdens de behandeling. En ook checken hoe het met mij gaat. Dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Ik heb eerdere negatieve ervaringen met de kaakchirurg elders. De ervaringen van nu zijn vele malen positiever en deskundiger.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Maria Jose dos Santos op 24-11-2021

Ik voel me in goeden handen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Vera Kolff op 24-11-2021

Vriendelijk ontvangen . Gerust gesteld en een pijnloze behandeling . Ook de nazorg is goed. Ze bellen je zelfs op om te vragen hoe het gaat!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Henk Witjes op 19-11-2021

Geruststellend

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Stefine Geurtsen op 17-11-2021

prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 11-11-2021

Goed professioneel geholpen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 11-11-2021

prima behandeling gehad, top

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Y. L. De Bie op 11-11-2021

Geweldig al het parsoneel heel vriendelijk en geduldig

Lees verder

Cijfer 6.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-11-2021

Heb documentatie meegekregen om afweging te maken

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-11-2021

Alles klopte, van voorbereiding tot uitvoering van de ingreep tot afhandeling ervan.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-11-2021

Heel goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-11-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Anja van Oorschot op 08-11-2021

Fijne benadering, duidelijke uitleg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door margo wevers op 07-11-2021

Vriendelijk, deskundig en bekwaam.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Diana Dorsman Hendrikse op 06-11-2021

Prima voelde mij echt op mijn gemak, had niet het idee dat ik maar een nummer ben. Erg vriendelijk geholpen staan ook open voor een praatje

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-11-2021

Prima behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Goede zorg geleverd

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Wendy Wagemans op 29-10-2021

Ik ben 10 jaar geleden in het sfg geweest voor het verwijderen, en daarna het opnieuw plaatsen, van een implantaat. De omgang was toen zoveel fijner. Er werd geluisterd en goed gekeken. Ook de nazorg was fijner. Nu had ik het gevoel alsof het lopende band werk was. Ik voelde me gewoon een nummer dat aan de beurt was. Liggen, prik prik, ik voel nog steeds iets, prik prik prik, trek de implantaat eruit (tegen mijn boventanden), schoonmaken, hechting, krijg een gaasje in je mond gepropt. Dan krijg je te horen: ik verwacht geen complicaties, anders even bellen.....en daar is de deur. Ik ben blij dat ik voor een andere instantie gekozen heb om weer een implantaat te plaatsen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Gert Doornbosch op 29-10-2021

Ik werd netrjes ontvangen en de ingreep begon op tijd. De chirurg gaf duidelijk tekst en uitleg wat hij aan het doen was tijdens de ingreep.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-10-2021

Afspraak was alleen om te bekijken of een implantaat mogelijk is.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2021

Het was me bij binnenkomst niet zo duidelijk dat ik op de eerste verdieping moest zijn Daarna geen enkele opmerking mijnerzijds anders dan positief: vriendelijk, professioneel en efficiënt

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Anja Goudzwaard-Viergever op 19-10-2021

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 17-10-2021

Goede informatie, altijd vriendelijk, lieve mensen die je goed gerust kunnen stellen !

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Anne-Marie Sinke op 15-10-2021

rustige vakkundige behandeling zonder verdere problemen, nagenoeg geen napijn.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2021

👍 👍

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Van Everdink op 11-10-2021

Optimaal deskundig

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door J. van Miert op 10-10-2021

Benadering patiënt door behandelassistente zou iets meer proactief mogen, vooral tijdens verblijf wachtkamer.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Snel geholpen prima personeel

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Prettige behandeling door alle medewerkers! Vriendelijk,duidelijk, vlot; kortom een prettige ervaring.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-10-2021

Prettig geholpen alleen heeft het bijna 1jaar geduurd voordat de hele procedure met de zorgverzekering en alles er om heen klaar was

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2021

Ik ben voor zowel een wortelpuntbehandeling als een implantaat bij 2 verschillende kaakchirurgen bij het Slingeland ziekenhuis geweest. Beiden waren duidelijk in de uitleg van hetgeen dat er zou gebeuren tijdens de behandelingen waardoor ik me goed op mijn gemak voelde. Ook de assistentes zijn erg vriendelijk en meegaand.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M Verdult op 01-10-2021

Prima! So far so good

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Hutting P.Th op 01-10-2021

ik heb een 1e gesprek gehad waarbij ik een duidelijke uitleg heb gehad over de behandeling welke ik krijg. door de behandelend specialist en verzorgend personeel ben ik correct en met zorg behandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door M.G.J. Buijs op 29-09-2021

Goed overleg met P.J.Schoen over de mogelijkheden.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2021

die was goed, geen aanmerkingen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door C. van Liere op 27-09-2021

Het verwijderen van restant kiezen en tanden(nov. 2020) tot het plaatsen van implantaten met nazorg (mei/aug 2021), is zeer goed verlopen. Tijdens het gehele traject goed begeleid. Het resultaat ziet er perfect uit, aldus de tandtechnieker.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Maria Doggen op 22-09-2021

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van zowel de specialist als de medewerkers. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg, erg betrokken, meelevend.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 19-09-2021

Gastvrije ontvangst, deskundig personeel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 15-09-2021

Hele fijne ervaring, goede uitleg, vriendelijke mensen. Voor iemand met angst om in een tandarts stoel te liggen is dit heel fijn om zo te ervaren

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-09-2021

goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Eric Wijkstra op 07-09-2021

Zeer vriendelijk en leggen netjes uit wat er gaat gebeuren en wat de eventuele gevolgen zouden kunnen zijn.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2021

de kleinschaligheid is zeer goed bevallen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 03-09-2021

Vriendelijke en deskundig, dat stelde mij zeker gerust.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ine Hendrikse op 02-09-2021

Ik ben heel fijn geholpen door Dr. Schoen en zijn medewerkster echt een heel leuk en professioneel team. Top!🌼🌼🌼

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door jenny vrijenhoek op 29-08-2021

vakkundig en vriendelijk behandeld, goed verdoofd.

Lees verder