Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Koen van Barneveld op 30-09-2022

Het was een erg plezierige ervaring, voor zover die plezierig kan zijn met het verwijderen van twee verstandskiezen natuurlijk. Ik had vervoer geregeld en was om en nabij twintig minuten te vroeg, kon echter al snel behandeld worden. De twee assistentes die de foto maakte en mij klaarmaakte voor de behandeling waren beide heel erg aardig en geruststellend over, erg fijn voorafgaande een ingreep. Ook de chirurg kwam kundig en geruststellend over. Details zoals na het verdoven een bekertje water om de bittere smaak weg te spoelen laat zien dat ook in details je hier goed behandeld wordt. Het team deed mij het volgende denken: "Ja, ik ben in goede handen en dit komt goed." Heb oordopjes in gedaan omdat ik niet zo van de boor geluiden hou, zacht genoeg zodat ik de aanwijzingen kon volgen, en ging allemaal voorbij in een oogwenk. Tussendoor werd nog de hele tijd gevraagd of het ging en ik geen pijn voelde. Geen enkel pijntje gehad uiteindelijk. Erg goed behandeld, chapeau aan het team!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door H.A. Looman op 30-09-2022

Zeer deskundige en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2022

Ik was zenuwachtig, maar ze stelden me gerust voor die tijd. Dus los van het feit dat het verwijderen van de kies geen prettige ervaring was, was de omgang met medewerkers wel prettig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2022

-

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door HJ Grooters-Bloemendaal op 28-09-2022

prettige ontvangst en er werd vertelt door de kaakchirurg wat hij ging doen. Ook mijn vragen werden beantwoord. Het ging bij mij om de rest van een afgebroken kies (de wortels) er uit te halen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Hans Nijssen op 28-09-2022

Ik werd snel en goed geholpen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2022

De specialist en de medewerkers geven een fijne uitleg over wat er gaat gebeuren. Als je vragen hebt, worden deze ook beantwoord. Ook hebben de balie medewerkers mij geholpen met het regelen van een juiste verwijzing van mijn tandarts.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2022

-

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-09-2022

Had speciaal naar Dr.Mooren gevraagd, hij is erg aardig en stelt je gerust. Hij heeft mij heel erg goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Maartje Tak op 20-09-2022

Erg fijne ervaring, al was de ingreep zelf alles behalve fijn, de medewerkers en de kaakchirurg hebben mij een goed en vertrouwd gevoel gegeven. Fijn dat ze tegen mij bleven praten tijdens de ingreep en ook heel lief waren daarna. Complimenten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 19-09-2022

Het zijn super kundige en aardige mensen ze doen je erg op je gemak stellen …van mij krijgen ze een 10

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 19-09-2022

Men was vriendelijk en legde alles goed uit als ik een vraag had naar hen toe. En wat de behandeling betreft ben ik er ook tevreden over en laat het zo weer doen dan ook.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 15-09-2022

Zeer vriendelijke mensen en kundig. Luisteren naar de patiënt en zorgen ervoor dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. Vertellen ook wat er op het moment gaat gebeuren wat ik persoonlijk heel fijn vond en vragen ook regelmatig of het goed gaat.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Ondanks mijn enorme angst wel goed behandeld. Kreeg rustig uitgelegd wat er ging gebeuren, werd door het hele proces begeleid en de chirurg zorgde ervoor dat het goed met mij ging.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-09-2022

Ik was erg zenuwachtig en ben flauwgevallen, maar ben goed opgevangen door alles medewerkers

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Stefan Hoijtink op 12-09-2022

ik zag enigszins op tegen de ingreep, maar door de manier van uitleg, voor en tijdens de behandeling word(wat er gaat gebeuren en wat je te verwachten kunt qua geluid en gevoel geeft dit vertrouwen en rust) hierdoor is mijn ervaring absoluut niet onprettig geweest!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 09-09-2022

Een hele goede ervaring. Had aangegeven het allemaal spannend te vinden. Iedereen daar heeft zijn best gedaan om mij op mijn gemak te voelen. Echt super

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jovana op 09-09-2022

Heel goed geholpen door Dr. Hout & zijn assistenten. Ik zou hem zeker aanraden!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jasper van Laarhoven op 09-09-2022

Ik werd vriendelijk ontvangen. Er werd mij deskundig uitgelegd wat er ging gebeuren en er werd vaak genoeg gevraagd of alles naar wens was. Ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Wesley De Vette op 08-09-2022

Ik was heel zenuwachtig, dit had ik gelijk aangegeven en ze hebben me stap voor stap meegenomen in wat ze deden. De ervaring was heel fijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 08-09-2022

Ik werd enorm goed opgevangen door de assistentes.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Heemskerk op 06-09-2022

Deze man denkt mee i.v.m. trombose om aanpassing te maken voor stopzetten pillen en alles in een keer te doen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-09-2022

3 verstandskiezen verwijderd zonder enig probleem. Super goed en lief geholpen door de medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-09-2022

-

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 31-08-2022

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg, werd op mijn gemak gesteld, ingreep ging snel, vriendelijke en kundige arts, leuke en gezellige assistentes, goede nazorg

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-08-2022

Zeer prettige ervaring !! Ondanks een voor mij vervelende ingreep . Er werd goed gecommuniceerd . Waardoor het in mijn geval prettig verliep

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 30-08-2022

Erg vriendelijke mensen, de arts zorgt dat je je op je gemak voelt wat erg fijn is. Verder snel geholpen en was de behandeling volledig pijnloos.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Sanne op 29-08-2022

2x hele fijne ervaring gehad!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Annelies Bleeker op 29-08-2022

Specialist gewoon goed, assistentes bijzonder aardig, zorgen ervoor dat je je kan ontspannen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-08-2022

Kort geleden via m'n tandarts doorverwezen voor het verwijderen van een verstandskies welke voor problemen zorgde. Snelle en doeltreffende aanpak van het probleem.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Lauri Bongers op 26-08-2022

Goede ontvangst, fijne uitleg over wat er te wachten staat en de nazorg thuis.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 25-08-2022

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad. Alles werd vooraf en tijdena de behandeling uitgelegd en er werd meerdere keren gevraagd of alles goed ging.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 25-08-2022

Ik vond het best eng, maar ben goed gerust gesteld

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Anoniem op 15-08-2022

Behandeling zelf was niks op aan te merken. De nazorg was echter heel slecht. Heb van een assistente een paar adviespunten gekregen met heel weinig informatie. Ik werd bijv. geadviseerd on te drinken met een rietje, iets wat volgens bijna ekledeskundigen wordt afgeraden. Ik heb niks gehoord over de mondspoelling met zoutwater of Perioaid(Heb ik zelf moeten onderzoeken en aanschaffen). Verder is mij niks verteld over het spoelen van de extractiewond met een spuitje, heb ik ook zelf moeten achterhalen. Nazorg was echt niet optimaal.

Lees verder

Cijfer 6.2

Ingezonden door Niet openbaar op 15-08-2022

Ondanks dat er iets fout ging tijdens mijn operatie en ik het heel eng vond werd er goed rekening met mij gehouden en werd ik gerust gesteld. Wel vond ik het vervelend dat toen ik na de operatie zware klachten ervaarde ik een voicemail bericht moest achterlaten en niet iemand te spreken kreeg. Het was fijn dat er snel werd terug gebeld, en ik antibiotica kreeg voorgeschreven, maar ik vond het vervelend dat er niet iemand even naar mijn wonden wilden kijken zodat er zeker het juiste werd gedaan en ik gerust gesteld zou worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Demi Streur op 12-08-2022

Goede behandeling gehad, ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-08-2022

Een beetje zag ik er toch wel tegen op ,maar het viel mij meer dan 100% mee ! Heel aardige man , plus de behandeling was zo gebeurd ! Geen pijn gehad ook nauwelijks nabloeden ! Assistentes waren ook heel aardig !

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2022

Er zijn vier verstandskiezen verwijderd onder narcose. Vooraf in het traject zijn er foto's gemaakt, kreeg een folder mee. Week voor de ingreep werd ik gebeld en werden alle vragen beantwoord. Doordat deze vragen beantwoord waren werd de ingreep minder spannend. Vooraf de ingreep zelf heb ik goede uitleg gekregen, werd precies verteld wat men ging doen. Werd gerust gesteld door de anesthesioloog. Vervolgens na de behandeling werd ik wakker en de kaakchirurg is toen nog langs geweest.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2022

Vriendelijke en deskundige hulp. Alles wordt heel goed van te voren uitgelegd en toegelicht en de nazorg is prima.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Lynn Klaassen op 01-08-2022

Superervaring! Afgelopen dinsdag 2 verstandskiezen verwijderd door Dr mooren....ik zag er vreselijk tegenop....maar nergens voor nodig....het is 100% meegevallen Na paar dagen last...met medicatie goed te doen....nu weer volledig hersteld!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

N.V.P

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

N.V.P

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Sanne van Hummel op 27-07-2022

Ontzettend lieve, meedenkende en kundige medewerkers. Ik heb ontzettende angst voor tandheelkundige ingrepen en de chirurg en assistenten hebben mij geweldig door de hele behandeling heen geholpen. De angstdrempel om de andere verstandskies te laten verwijderen is hierdoor echt kleiner geworden

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Marina Hubregtse op 26-07-2022

uitermate vriendelijk en deskundig

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Amil Oosterhof op 26-07-2022

Het was mijn eerste keer en ik vond het zeer spannend. Alle medewerkers waren echt meedenkend en vertelde prima en rustig wat ze aan het doen waren. Het was een fijne ervaring en ik voelde me in veilige handen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marga Vijfhuizen op 25-07-2022

Ik voelde me in vertrouwde handen. Werd tijdens de ingreep goed geïnformeerd en dat voelde geruststellend.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 25-07-2022

Alle mensen die erbij waren zijn echt super lief geweest hebben mij enorm goed geholpen bij mijn angst.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-07-2022

Ik was gelijk aan de beurt en de behandeling verliep zeer snel. Het is fijn dat ik niet lang hoefde te wachten, maar het maakte de behandeling wel een beetje 'onpersoonlijk'. Het hele proces voelde wat gehaast en daardoor ben je toch minder snel geneigd om zorgen of vragen te uiten. De medewerkers waren wel allemaal heel vriendelijk en er werd ook op meerdere punten gevraagd hoe ik me voelde en of alles oké was; dat was prettig. Ik had een aantal dagen na de behandeling wel een aantal vragen, maar ik kon daar niet direct mee bij een medewerker terecht. De optie om via de telefoon een vraag in te spreken is nogal verwarrend.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door angela op 22-07-2022

fijn

Lees verder