Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 7.7

Ingezonden door Alexander Smeenk op 07-02-2023

Duidelijke uitleg wat mij geruststelde. Verder waren de medewerkers zeer attent. Niet alleen de chirurg maar ook de mevrouw van de röntgenfoto en de assistente waren naar mijn zeer geruststellend

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-02-2023

Waanzinnig. In 10 minuten twee verstandskiezen eruit (waaronder een moeilijk verwijderbare) inclusief hechtingen, zonder een pijntje te voelen. Groot verschil met toen mijn tandarts het zelf ging doen (ruim een uur en veel pijn). Fijne en professionele behandeling, er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen. Had niet beter gekund. Helaas moest ik in de avond teruggekomen omdat de wond niet wilde dichten. De behandelaar was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-02-2023

Prima operatie, alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Prettig behandeld door de verpleegkundigen en arts. Het duurde wel even voordat de arts er was, die had veel andere patiënten.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 04-02-2023

Verliep zonder problemen. De arts en verpleegkundigen vertellen goed wat de procedure is en wat ze doen tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-02-2023

Het was een hele fijne ervaring. De chirurg en assistente waren heel aardig en rustig en legden alles wat ze gingen doen goed uit, dat vond ik wel fijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 01-02-2023

Keurige kaakchirurg. Niets anders dan lof!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door C.Rijpstra op 01-02-2023

Snelle, vlotte behandeling

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Cathy Van Loon op 01-02-2023

Ik moest lang wachten tot dat ik aan de beurt was. Verderest toen ik eenmaal werd geholpen ging het vrij snel.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Zerin op 01-02-2023

Ik werd goed ontvangen en geholpen. Behandeling ging super snel en ik werd gerust gesteld.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 31-01-2023

Keek er erg tegenop maar werd goed ontvangen en behandeling viel reuze mee. Wel vervelend dat ik nog lang moest wachten van tevoren, dan bouwt de spanning erg op

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niek Winkelhorst op 30-01-2023

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mw. Wisse op 27-01-2023

Vriendelijke en kundige kaakchirurg. Tijdens de ingreep werd er regelmatig gevraagd hoe het met mij ging en of het pijn deed. Kaakchirurg gaf aan wat hij deed zodat ik wist wat hij deed. Ook was hij rustig waardoor ik mij op mijn gemak voelde.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-01-2023

Omdat mijn vrouw in Breda 3 maanden moest wachten voor een behandeling, kregen wij de tip om naar Roosedaal te gaan. Wachttijd 1 maand. Goede, duidelijke uitleg, en tijd voor vragen voor de behandeling. Eenmaal in Roosedaal bleek dat de behandeling zou langer gaan duren, omdat deze na het maken van foto's gecompliceerder bleek te zijn. We kregen de optie om 1 uur te wachten i.p.v. terug te moeten komen. Goede nabehandeling. Geweldig team! Onze complimenten!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Amber Berghout op 24-01-2023

Was heel zenuwachtig, maar fijne mensen

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 23-01-2023

Geen ervaring

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-01-2023

de tand werd goed en snel verwijderd.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Bo Suijkerbuijk op 18-01-2023

Ik was erg bang en ze hebben me erg gerust gesteld. Erg prettig!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door P. van Broekhoven op 18-01-2023

Zeer snel, pijnloos, men verteld rustig en precies wat er gaat gebeuren. Complimenten!!!

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2023

Mijn ervaring was heel goed. Mijn tandarts heeft het zelf geprobeerd, waardoor ik heel bang was voor de ingreep. Maar dat werd begrepen en ik werd gerust gesteld. Dus dat maakte dit een hele fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Samantha op 18-01-2023

Netjes en fijn behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Seth Wezendonk op 16-01-2023

Ik heb een prettige ervaring gehad bij het verwijderen van mijn verstandskiezen. Toen ik voor de eerste behandeling in februari bij de MKA groep kwam, was ik vooral bang voor de behandeling zelf en de verdoving. De kaakchirurg luisterde naar mijn zorgen en heeft vanaf het moment van de verdoving tot de behandeling zelf uitgelegd wat ze allemaal deden.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Arjanne Verwijs-Geuze op 16-01-2023

Iedereen is daar super vriendelijk En dat is heel fijn als je stress heb van wat er gaat Gebeuren in je ? mond Een aanrader.; mevr Kouwenberg super lief

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-01-2023

2x een verstandkies verwijderd en nu 2 implantaten gezet. Nooit pijn gehad, wel iets gevoelig na het plaatsen van de implantaten maar heel tevreden over de behandelaar en de behandeling!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Esra Hartskeerl op 15-01-2023

Ik voelde me op mijn gemak en werd gerustgesteld. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en er werd tijd genomen. Ook werd er regelmatig gecheckt hoe ik me voelde. Het was al met al een fijne ervaring!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Vincent caspers op 13-01-2023

Goed geholpen door het team en chirurg Wetzels, twee verstandskiezen laten verwijderen waaronder een die afgebroken was . Vakkundig en snel verwijderd , heb geen pijn en klachten gehad na de behandeling . Vriendelijk personeel en leggen goed uit wat ze gaan doen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Dide Heinne op 13-01-2023

Ik vond het meevallen want het deed geen zeer zelfs de verdoving prikken deden minder zeer dan ik had verwacht.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Riccardo Ten Cate op 13-01-2023

Mensen waren zeer geduldig, professioneel en kundig!

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2023

Prima behandeld. Alleen waren de pijnstillers vergeten voor te schrijven dus moest daarvoor achteraf zelf bellen.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Mevrouw Lazeroms Van Gils op 12-01-2023

Prima arts die tijdens de behandeling goed aangeeft wat hij doet en stelt je gerust.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-01-2023

Ik ben zeer goed geholpen door de kaakchirurg en de assistenten.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 11-01-2023

Ik was vooraf gespannen, maar ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Dhr van Geel legde precies uit wat hij ging doen gedurende de gehele behandeling. Dit vond ik zeer fijn. Ook was ik tevreden over het team tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Wenyinmi op 11-01-2023

De medewerkers waren zo gezellig. Je merk dat ze onderling veel lol hebben, en dat stelde mij op mijn gemak. Werd veel gelachen en gekletst. Het minst bij de specialist zelf naar mijn ervaring, daarom heb ik haar een puntje lager gegeven dan de rest. Dat neemt niet weg van haar professionaliteit, maar wel iets van mijn comfort.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2023

Plezierig contact, duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren voor en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-01-2023

Duidelijke uitleg gekregen voorafgaand, tijdens en na de behandeling. Dit gaf rust en vertrouwen. Daarnaast ook fijne medewerkers/assistenten, die goed werk verrichten en ook extra informatie gaven. Wel fijn dat er een extra boekje met uitleg bijzat, omdat er veel informatie wordt gegeven, dan kan je het thuis rustig nalezen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Joey van den broeke op 09-01-2023

Hij mag iets rustigere te werk gaan, deed soms wel hardhandig.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Hanneke op 06-01-2023

Extra tijd in de wachtkamer gezeten, gelukkig met afleiding van mr bean maar dit was niet bevorderlijk voor de zenuwen. Prettig dat je gedurende de behandeling op de hoogte wordt gehouden van alle handelingen. Ik had zelf prettig gevonden als er een muziekje aan had gestaan in de ruimte waar je de verdoving krijgt. Zodat je niet alle geluiden van andere patiënten hoort

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-01-2023

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Derek Hoed op 04-01-2023

Er werd vanaf het begin duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren. Vervolgens werd ik netjes verdoofd en werd er goed gekeken of ik niks voelde. De behandeling was kort en pijnloos. Naderhand werd er nog meer informatie gegeven waar ik op heb kunnen bouwen. Al met al enorm fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Annie Mateman op 04-01-2023

Ik was erg zenuwachtig, maar de behandeling viel erg mee, en ging vlot. Direct na de behandeling kreeg ik een verkoelingspack, dat vond ik erg fijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Henk Kootstra op 04-01-2023

In eerste instantie helaas geen oproep ontvangen via MKA voor het maken van een afspraak. In de mail verstuurd door mijn tandarts aan MKA, met verwijzing en info, stond wel degelijk het verzoek aan MKA vermeld om contact met me op te nemen. Hieraan is door MKA geen gehoor gegeven en heb ik zelf na enkele maanden mijn tandarts hierover geraadpleegd. Na contact tandarts met MKA ontving ik mail van MKA om contact op te nemen voor het plannen van een behandeldatum. Jammer, zodoende ontstond er een behoorlijke vertraging in de uiteindelijke behandeling

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Lana Nieboer op 03-01-2023

De assistente waren erg aardig en stelde mij erg op gerust. Ik voelde mij erg op gemak tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Manon Potter op 29-12-2022

Het was een zeer traumatische ervaring, de Kaakchirurg begon zonder van tevoren te waarschuwen met verdovingen inspuiten, hier schrok ik al van. Hij stelde zich niet eens voor, daarnaast moet ik toen ik eenmaal op de stoel lag een kwartier wachten voordat hij weer terug kwam. Tijdens de behandeling heb ik continu pijn ervaren en moest de assistente zelf zeggen dat we even tussendoor moesten stoppen. De chirurg was een norse man en erg kortaf. Ik heb nog nooit zo erg getrild en gehuild. De behandeling zelf deed veel pijn en er moest continu bijgespoten worden met verdoving, wat ook geen pretje was. Daarnaast is er zo hard aan mij kaak getrokken dat ik daar nu ook erg veel last van heb. Ook doordat er bijgespoten moest worden heb ik nu twee dagen later nog steeds een gedeelte van mijn kaak verdoofd. Ik vind het erg slordig en onprofessioneel gedaan allemaal met weinig zorg voor de patiënt. Ik kom hier nooit meer terug en kan nou niet meer naar de tandarts gaan zonder bang te zijn.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 27-12-2022

De arts deed z'n werk snel en efficiënt. En vertelde duidelijk wat hij deed. Verder werd ik goed afgeleid doordat hij een gesprek voerde met de assistente

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 21-12-2022

Dr Mooren is niet alleen erg vakkundig, maar ook zeer gericht op de mens. Tijdens de behandeling weet hij op een heldere en transparante wijze uitleg te geven over de voortgang van de behandeling en stelt hij de patiënt ook gerust. Ik ben Dr Mooren en zijn assistenten hier dan ook erg dankbaar voor.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-12-2022

Goede ervaring, vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-12-2022

Goed ontvangst pijnloze behandeling, nazorg mag van mij iets beter

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Rick van den Bos op 16-12-2022

Prima vriendelijk personeel

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-12-2022

Prima ervaring. De tweede keer moest ik alleen wel heel erg lang wachten, een minuutje of 40.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Phoebe Dobson op 16-12-2022

Ik was enorm nerveus voor de ingreep maar de behandelaars voelden mij goed aan. Ze legden mij stap voor stap uit wat ze deden en bleven communiceren tegen mij tijdens de handelingen, dat vond ik erg prettig.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Leo Bijvoet op 15-12-2022

Heel fijn was dat de chirurg elke stap tijdens zijn behandeling hardop beschreef en ook of hij zelf tevreden was over elke stap. Na de behandeling geen pijn, geen aspirine nodig, geen zwelling en braaf de voorschriften op het Informatieblad gevolgd.

Lees verder