Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 9.5

Ingezonden door jeanine kleijn op 17-03-2020

ik ben erg vriendelijk ontvangen. helaas waren de foto's van mijn kaak nog niet doorgestuurd door mijn tandarts maar dat was snel geregeld en ook zonder verwijsbrief van mijn tandarts kon de afspraak doorgaan. ik was erg zenuwachtig maar ben al gauw op mijn gemak gesteld, de foto's van mijn kaak werden nog doorgenomen en kreeg daarna een verdoving. ik mocht daarna gelijk door naar de behandelkamer en werd daarbij gerustgesteld door de assistente tot mijn verdoving helemaal was ingewerkt. ze gaf me uitleg over hoe het kon gaan en wat ik kan verwachten. na 5 minuten was ik klaar en kreeg ik informatie voor na de behandeling en een voorschrift voor medicijnen bij de apotheek. alles bij elkaar heb ik ondanks alle spanning en zenuwen een prettige ervaring gehad

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-03-2020

Goede ervaring gehad

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Carlijn de Gaaij op 11-03-2020

Heel tevreden!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2020

Ik zag er flink tegen op. Maar alles viel mee. Iedereen was rustig en het ging erg snel.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Monique Smetsers op 10-03-2020

Prima, ik had wat angst, deze is door de arts en medewerkers grotendeels weggehaald. Ik heb de behandeling relatief rustig kunnen ondergaan. Ik was alleen niet voorbereid op de enorme zwelling van mijn wang/lip. Wellicht is het wel doorgegeven, maar dit heb ik niet opgeslagen.

Lees verder