Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 7.8

Ingezonden door Rien Heijnen op 18-01-2021

Snelle en deskundige behandeling

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2021

Vakkundige dokter, koos beste optie voor de operatie. Gedurende de ingreep niks gevoeld, leuk gepraat met het personeel. De dokter en personeel stelde mij gedurende de ingreep gerust en zeiden dingen die konden gebeuren, in totaal half uurtje geweest, waarvan de ingreep nog geen 10 minuten.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door A. Wisse op 17-01-2021

Ondanks dat het niet iets is om naar uit te zien is het vooral door de perfecte behandeling enorm meegevallen. Keurig op afgesproken tijdstip. Deskundige kantoormedewerksters. Erg vriendelijke assistente die duidelijk uitleg gaf over vervolgtraject en een zeer bedreven chirurg die het 'moeilijke geval' in korte tijd tot een goed einde bracht. Zodanig dat er nauwelijks pijn was achteraf. Een dikke 10!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Iñaki Martín Soroa op 15-01-2021

I already wrote a lot in the other boxes, you can read that

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Angela Brandwijk op 15-01-2021

-

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door jj stolk op 14-01-2021

Zeer goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Davy-lee Noordzij op 14-01-2021

Ondanks mijn paniekaanval tijdens de behandeling ben ik zeer goed geholpen door zowel het baliepersoneel , de chirurg en assistente.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door L. Hijink op 14-01-2021

Zag erg op tegen deze behandeling door een slechte ervaring enkele jaren geleden. Maar het viel 100% mee. Ze namen de tijd en ruimte voor mijn vragen. Hielden er rekening mee dat ik er zo tegen op zag. Wellicht geluk gehad deze keer, maar naderhand nauwelijks last gehad.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Sandra van Ostaijen op 13-01-2021

Tegenstrijdig advies. Maar samen toch besloten om verstandskies te verwijderen. Kon gelijk dus kon ik me er ook niet druk over maken.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door E. Smit op 13-01-2021

Ik moest mijn verstandskiezen (3 stuks aan één kant) laten verwijderen en zag daar best tegenop. Dr. Mooren en Tanja (maar ook de rest van de medewerkers) hebben me tijdens de hele behandeling heel prettig begeleid en op mijn gemak gesteld. Ze waren allemaal super vriendelijk en bekwaam. Mocht iemand in mijn omgeving hier ook naar de kaakchirurg moeten, zal ik zeker zeggen dat ze in goede handen zijn. Bedankt voor de goede zorgen!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2021

was fluitje van een cent.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door P.Glogowski op 13-01-2021

Het was mijn eerste keer, dus ik had een beetje stress. Het duurde allemaal misschien 10 minuten. Professionaliteit in elk opzicht. Ik ben twee dagen na de behandeling en heb geen enkele pijnstiller of zwelling genomen. Dr. W.F. van Geel is met zijn team een ​​topper onder kaakchirurgie afdeling. Met een glimlach zijn kamer heb ik gelaten. Nog een maal bedankt.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Janneke Reijmer op 12-01-2021

Erg vriendelijk personeel. Duidelijk wat er gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Floris op 12-01-2021

uitstekend behandeld, ook assistenten waren heel vriendelijk en optimistisch.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Keurig geholpen door de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Emiel Kooiman op 11-01-2021

Meneer Goey is kalm en professioneel. Stelt je gerust en doet goed z’n werk!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Aleyna yaman op 08-01-2021

Super goed geholpen voor het eerst geweest voor het verwijderen van mijn verstandkiezen en het liep allemaal heel goed.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 07-01-2021

Alles werd netjes uitgelegd voor en tijdens de procedure (trekken verstandskiezen). Ook toen ik niet helemaal lekker werd na de verdoving en tijdens het trekken, werd er goed voor me gezorgd wat echt heel fijn was. Het foldertje wat je meekrijgt met patiënten informatie vond ik alleen niet helemaal volledig. Ook zou er iets meer uit zichzelf uitgelegd kunnen worden over waarom de verstandskiezen eruit moeten.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Yara de Koeijer op 07-01-2021

De specialist en de medewerkers waren enorm aardig en stelde me erg op mijn gemak. Verder was alles snel achter elkaar, waardoor het er snel op zat. Dit was enorm fijn!

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Henny Jansen op 07-01-2021

Vriendelijk en zorgzaam personeel

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Jan Steenbeek op 07-01-2021

Prettig. Arts was heel capabel en geen complicaties gehad (nog)

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-01-2021

Het was mijn eerste ervaring met een kaakchirurg. Ik ben prima geholpen en de verstandskies is vakkundig getrokken. De pijn in de dagen erna is reuze meegevallen. Je krijgt goede en volledige informatie over de ingreep en adviezen na afloop. Ook het gesprek met de assistente tijdens het inwerken van de verdoving was erg prettig. Kortom, dik tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-01-2021

Prima ervaring. De behandeling werd heel goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door J. Kansen-Snikkers op 04-01-2021

Specialist luistert goed naar je en leg alles heel goed uit evenals de medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niels Krones op 04-01-2021

Goed en vriendelijk personeel. Je werd goed op je gemak gesteld en er werd goed uitgelegd wat de behandeling stap voor stap in zou houden. Buiten de vooraf aangegeven lichte druk en aparte geluiden die bij de behandeling gepaard gaan heb ik me zeer op mijn gemak gevoeld en geen pijn ervaren bij deze behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Koomans v.d. Dries-van Beers op 04-01-2021

100 % meegevallen. zag er enorm tegenop.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 01-01-2021

Ik weet de naam van de specialist niet meer maar het was een super lieve meneer die je goed gerust kan stellen. Ik was zelf heel erg gespannen en jullie hebben mij hier heel goed in geholpen. Ik zal zeker bij jullie terugkomen. Ook is het heel snel en pijnloos verlopen, achteraf had ik bijna geen last van de getrokken tand.

Lees verder

Cijfer 5.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-01-2021

De behandeling was snel en accuraat, de bejegening liet wat te wensen over.

Lees verder

Cijfer 4

Ingezonden door Bekker op 31-12-2020

De dame bij de balie was erg vriendelijk maar de arts is incompetent

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Anoniem op 30-12-2020

Van receptie tot aan assistenten tot aan kaakchirurg is iedereen ontzettend vriendelijk en geduldig. Al mijn vragen werden beantwoord en alles rondom de behandeling werd uitgelegd waardoor ik me rustig en veilig voelde. Veel humor was daarbij erg welkom. Ook al heb ik nu best veel pijn ik ben toch blij te zijn gegaan.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Stephanie op 28-12-2020

Vriendelijk geholpen voor verwijderen verstandskies boven. Assistentes stelden gerust en zetten de verdoving. Daarna was de verstandskies binnen 1 minuut verwijderd. Al met heeft er 25 min gezegen tussen al binnenkomst en lokatie verlaten waarbij verstandskies is getrokken. Hechten nadien vond kaakchirurg niet nodig.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-12-2020

Mijn ervaring was zeker goed nergens om over te klagen! Ben vriendelijk geholpen met alles en goed geïnformeerd! Heel erg tevreden!! Bedankt!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Ebru Kurucu op 24-12-2020

Alles werd gecommuniceerd en was duidelijk. De medewerkers waren vriendelijk. Dus een top ervaring!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jelmer Landman op 24-12-2020

Het was geen makkelijke ingreep, maar uit de houding van de arts kreeg ik veel vertrouwen. Heb het als zeer prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 24-12-2020

Snel behandeld en goeie instructies.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door melanie stolwerk op 23-12-2020

Super goede ervaring gehad. Kies en verstandskies waren er zeer uit. Er werd ook goed geholpen en verteld wat ze gingen doen. Heb het niet zo op tandartsen maar hier heb ik me geen seconde gespannen gevoeld. Ondanks de ontsteking die in na de behandeling kreeg super goed geholpen en medicatie gekregen. Zou er voor de volgende keer weer heen gaan.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Ilirjana Shala op 23-12-2020

Ik ben nu voor de tweede keer bij jullie geweest. Beiden keren ben ik super lief geholpen en hebben jullie mij erg op mijn gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Danny van Os op 23-12-2020

een keer eerder een kies laten trekken. toch wel angstig voor de behandeling vooral de verdoving die wordt toegediend wordt niet prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 21-12-2020

Zeer prettige ervaring!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Marc Belder op 21-12-2020

Voldoende informatie tijdens de behandeling, waardoor je duidelijk weet waar je aan toe bent

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Feisal Omrani op 21-12-2020

.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Kirsten Van Oosterhout op 21-12-2020

Vlotte behandeling met medewerkers die mij op mijn gemak stelden.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-12-2020

Voorafgaand aan de behandeling is alles goed uitgelegd en dr behandeling verliep soepel.

Lees verder

Cijfer 6.2

Ingezonden door L. Boers op 17-12-2020

Recentelijk twee verstandskiezen laten verwijderen door dr. Voute. Qua medische kennis een prima arts, maar zijn bejegening vond ik niet prettig. Weinig uitleg van te voren, begon abrupt met de behandeling, stelde mij voor en tijdens de behandeling niet gerust. Ik voelde mij niet op mijn gemak bij deze arts. De behandeling viel mij alles mee, maar had een stuk prettiger kunnen verlopen als deze arts mij gezien had als patiënt. Hulde aan de assistente die mijn verdovingen heeft geplaatst! Ontzettend vriendelijke vrouw, stelde mij op mijn gemak en nam echt de tijd voor mij en mijn vragen. Dankzij haar heb ik de behandeling goed doorstaan. Helaas nog twee verstandskiezen te gaan. Voor mij reden genoeg om voor een andere kaakchirurg te kiezen.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door A. vd Kar op 17-12-2020

Verstandskies is verwijderd. De binnenkant van mijn wang is van voor tot achter beschadigd. Hier heb ik meer pijn van dan van de wond van de verstandskies.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2020

Mede werkers zijn zeer behulpzaam en mee levend met de patient Proberen de patient op een goede manier gerust te stellen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Eline Kater op 17-12-2020

Gisteren is mijn verstandkies verwijderd. Ik vond dit ergspannend, maar ik werd hier goed in begeleid. Ze legde goed uit wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2020

Ik zag er enorm tegenop om mijn verstandskiezen te laten trekken. Mede daardoor 6 jaar gewacht. Maar uiteindelijk is het alles meegevallen. Ik werd erg op mijn gemak gesteld door de arts en hij nam de tijd om alles uit te leggen wat er moest gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2020

Ik ben erg goed behandeld. Ik vond het toch best spannend maar ben op mijn gemak gesteld en zowel de verpleegkundigen als arts hebben mij goed begeleid.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Rob Duim op 16-12-2020

Goed op de hoogte gehouden qua tijden behandeling Zeer vriendelijke assistentes en deskundige chirurg Complete behandeling (dwarsliggende verstandskies) pijnloos en snel gebeurd

Lees verder