Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 9.3

Ingezonden door Juliette de Visser-Duyvelaar op 07-07-2020

Ik zag erg op tegen de behandeling die ik moest ondergaan omdat ik in het verleden erg veel pijn en ellende heb gehad met dezelfde behandeling. Er moesten wortel resten weggenomen worden. Van de verdovingsspuiten heb ik niks gemerkt de behandeling was niet prettig maar er werd telkens uitgelegd wat er ging gebeuren ik had geen pijn.Zowel dokter Degreave als de assistente waren zeer lief en kundig.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-07-2020

Goede en snelle service. Ik heb maar weinig last gehad van het trekken van twee verstandskiezen en voelde me in goede handen tijdens de ingreep.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-07-2020

Dr van Geel straalde rust en deskundigheid uit wat ook is gebleken tijdens de behandeling, goede samenspraak. Dank u wel. Nieuwe ervaring voor mij in een rustige betrouwbare omgeving dat is het streven van MKA groep en mijn ondervinding. Heel veel succes MKA groep.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Priscilla Tijssen op 27-06-2020

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de balie medewerkster. Zij stelde mij heel erg op mij gemak. Verder vertelde de specialist tijdens de ingreep bij elke handeling wat hij ging doen wat ik als zeer prettig ervaren heb.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Freek Verdult op 24-06-2020

Erg vriendelijk en professioneel, niet alleen de behandeling maar ook veel duidelijke uitleg. En fijne afleiding dat er tijdens de behandeling wat gesproken wordt, tegen mij en tegen elkaar, alsmede ook een grapje gemaakt wordt en een muziekje op de achtergrond staat. Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn dat gevraagd wordt rustig te ademen door de neus, maar de doek over het gezicht schoof over mijn neusgaten en dat maakt het wat lastig.

Lees verder