Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 9

Ingezonden door Kamze Tulum op 21-04-2021

Zeer fijne ervaring gehad. Ik kwam er met tranen in mijn ogen en liep weg met een glimlach.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Zowel de specialist als de assistent waren heel vriendelijk en kalm. De specialist was continu stap voor stap aan het uitleggen wat hij deed en waarom! Dat vond ik heel fijn. Was een hele goede afleiding voor iemand die daar trillend van de angst zat. Het ging bij mij om twee verstandskiezen trekken. Een ervan was al uitgetrokken voordat ik het door had!! Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Ik was heel erg zenuwachtig en een klein beetje bang, maar werd door iedereen echt super goed gerustgesteld. Hele lieve mensen die me hielpen. De kaakchirurg was een superlieve vrouw en de ingreep viel me super erg mee!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Fijne ervaring. Voelde zeer veilig en deskundig aan.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2021

Ontzettend gerustgesteld door al het personeel.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Wouter Aalders op 20-04-2021

Het ging allemaal erg vlot en de medewerkers waren professioneel. De kaakchirurg zelf heeft alles duidelijk uitgelegd en zelfs de verdovingen deden geen pijn. Helemaal super gegaan!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Huffmeijer op 19-04-2021

Na een zeer onvriendelijk en onduidelijk ontvangst aan de balie toch heel fijn geholpen. Er was duidelijke uitleg en begrip voor spanning en daar werd goed op gereageerd. Verdoving werd heel goed geplaatst en de gehele behandeling heb ik als prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 19-04-2021

Rustig en duidelijke vriendelijke uitleg wat er gaat gebeuren, je voelt je er "gewoon" mens en geen patiënt. Ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Thom Duijvelaar op 16-04-2021

Ik was nog nooit verdoofd of bij de kaakchirurg geweest. Het personeel was erg begripvol en kwam rustig en professioneel over. Ze vertelde bij elke stap wat er gebeurde ene aarom ze dat deden, ook vonden ze het niet erg om extra informatie te vertellen wanneer er naar gevraagd werd

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Veerle Heydanus op 15-04-2021

Hele aardige assistenten. Stelde me erg gerust.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Chantal op 14-04-2021

Ik ben met open armen ontvangen door lieve medewerkers en een meedenkende arts. Ze waren erg meelevend en stelde me gerust. Ze waren allemaal heel vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Thomas Kouwenhoven op 14-04-2021

Vriendelijk, maar bovenal kundig personeel!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Ik ben er goed op mijn gemak gesteld en goed geholpen door iedereen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-04-2021

Goede efficiënte behandeling

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-04-2021

Was echt heel fijn, voor zover zo'n behandeling fijn kan zijn. Voelde me erg op mijn gemak en ik merkte dat de arts ook echt wist wat ze deed en haar best deed voor mij.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Mirjam Smaal-van Hemert op 09-04-2021

Zowel het personeel als de chirurg waren prettig aanwezig. Tijdens de behandeling was er ondersteuning en een goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2021

Ik vond het heel spannend en ze hebben mij enorm gerust gesteld. Ik heb een hele fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2021

Goeie ervaring gehad. Ik heb aan beide kanten zowel onder als boven mijn verstandskiezen laten trekken. De mannelijke kaakchirurg heeft veel ervaring en deskundigheid. Legt goed uit wat die gaat doen en praat constant tijdens de behandeling zodat je op de hoogte bent wat er gaande is. Voor mij was dit absoluut plezierig.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door van der West op 08-04-2021

Fijne arts en assistente. Hadden veel begrip voor de spanning die ik had voor de behandeling. Bereikbaarheid voor mindervaliden is lastig. Verder wordt er zeer netjes en schoon gewerkt.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marcel op 08-04-2021

Zeer prettig ontvangen. Er werd snel en professioneel gewerkt, en toch tijd voor geruststelling en persoonlijke aandacht. Twee kiezen verwijderd, zonder pijn en door 1 tablet ibuprofen 600mg geen napijn of ongemak ervaren. Mijn angst en bezorgdheid waren totaal overbodig.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2021

Ik was mega zenuwachtig maar de medewerkers weten hier goed mee om te gaan. Uitleg was helder en de behandeling ging snel.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

Proffesioneel en deskundig Zeer vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Verjagen g h op 07-04-2021

Iedereen is ontzettend aardig.De kaakchirurg mijnheer W.van Geel heeft mij erg goed gerustgesteld door alles precies te vertellen wat hij ging doen.Toppie.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

patiënt met licht verstandelijke beperking en autisme. Kreeg voor en tijdens behandeling heel duidelijke en voor haar goed te begrijpen uitleg! Ook goed gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

De medewerkers stelden me gerust

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2021

Goed geholpen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Dick van Hattem op 06-04-2021

Prettige benadering van binnenkomst t/m het weggaan!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2021

deskundig behandeld

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2021

Mijn ervaringen zijn positief, goede ontvangst, ingreep was heftig maar pijnloos. De arts straalde rust en vertrouwen uit.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door e.m.driessen op 05-04-2021

Pre-behandeling informatie was OK. Na behandeling, vooral tav het process/procedure/gebruik van een koude compress zou meer verduidelijking kunnen gebruiken. Bij mij begon de pijn/dikke wang pas na 5 dagen op te spelen, nog steeds aan de pijnstillers en vloeibaar voedsel.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door A.Neijenhuis op 05-04-2021

Ik zag er erg tegen op maar viel reuze mee.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Romy op 05-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mara van Vliet op 02-04-2021

Super goede kaakchirurg

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jajjjvan wey janssen op 01-04-2021

Zag er erg tegen op hun hebben me fijn gerustgesteld ben fijn geholpen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-04-2021

Het ging goed

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-04-2021

Mvt

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2021

Echt een super goede ervaring. Iedereen daar denkt mee met je!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Redwan Rifi op 31-03-2021

Goede ervaring vriendelijk personeel specialist kwam deskundig over

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2021

Ik was super bang voor een tandarts maar niets gevoeld super behandeld

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door J. Barendrecht op 29-03-2021

Snelle en kundige behandeling. Geen wachttijd voor een afspraak voor behandeling. Vriendelijke medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Tristan van Uum op 28-03-2021

Goede ervaring

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Frank Toebes op 27-03-2021

Fijne medici die de ingreep hebben uitgevoerd

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Chantalle op 25-03-2021

Bij het maken van de afspraak was degene aan de telefoon een beetje onvriendelijk. De kaakchirurg en de assistenten zijn zorgzaam en kundig

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

Netjes op tijd geholpen. . De assistente was erg vriendelijk en stond open voor vragen stellen Elke handeling tijdens de ingreep werd door de arts aangekondigd en probleemloos uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Latife op 24-03-2021

Goed behandeld. Voelde goed en vertrouwd.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

Hele vriendelijke medewerkers die je op een prettige en geruststellende manier door de operatie heen helpen. Aardige en zeer kundige specialist die de tijd neemt, goed luistert zowel voor als tijdens de behandeling en met rust de behandeling uitvoert. De behandeling viel me hierdoor erg mee

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Liz Teurlings op 24-03-2021

Prettige vriendelijke behandelaren. Ze stelde mij erg op mijn gemak tijdens de behandeling en gaven veel informatie waardoor ik me kon voorbereiden op wat er ging komen. Erg positief over hoe alles is verlopen!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Meike van den Heuvel op 24-03-2021

Ik ben erg snel en vriendelijk geholpen. Vroegen mij naar hoe de vorige keer was gegaan en maakte een praatje zodat ik mij minder zenuwachtig ging voelen. De meiden waar ik door ben geholpen waren ook erg sociaal en niet alleen gericht op het puur professionele gebied. Gewoon erg luchtig wat ik erg fijn vond.

Lees verder