Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 8.8

Ingezonden door M van den Broeke op 19-06-2024

Op zeer prettige wijze geholpen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door René van Oorschot op 18-06-2024

Verwijdering van kies was met behoorlijk veel boren en is in kleine stukjes gedaan. Was heftiger dan verwacht.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Bert van Rossum op 18-06-2024

kort en snelle expertise.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Roshnie Somaroe op 17-06-2024

Fijn personeel, zij hebben mij ondanks de angst gerust gesteld!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Fenna Kersten op 17-06-2024

Fijne uitleg gegeven door arts en assistent, voelde me daardoor erg op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-06-2024

Weinig informatie vooraf. Met de behandeling gelukkig wel genoeg informatie gekregen. Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Femke Martens op 15-06-2024

Ondanks dat het op de dag van mijn behandeling ( verwijderen van tand) erg druk was qua patienten, nam de aardige chirurg rustig de tijd voor mij. Behandeling verliep goed.

Lees verder

Cijfer 4.3

Ingezonden door Niet openbaar op 15-06-2024

Communicatie van arts was er niet. Diegene die de verdoving toediende moet meerdere keren injecteren tijdens de behandeling . Tijdens het trekken van de tand brak de tand met als gevolg moest de restanten eruit gebruikt worden. Dit geheel was erg pijnlijk ondanks de diverse verdovingen .

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 14-06-2024

behandeling snel en correct

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Dieuwertje op 10-06-2024

Erg fijne ervaring gehad, alles verliep soepel en ik kreeg voldoende informatie over de stappen van het proces. De kaakchirurg was professioneel en zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-06-2024

Professionele en toegankelijke arts, legt alle stappen tijdens de ingreep rustig uit. Ik vind het oprecht een groot gemis dat ik bij het inplannen van de afspraak al niet informatie heb ontvangen. Dan had ik me beter kunnen voorbereiden op de impact (vermoeidheid, koorts, zwelling, niet werken).

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-06-2024

De ingreep verliep snel, ontspannen, deskundig en pijnloos. Na een paar dagen kreeg ik toenemende pijn. Na contact met de mka groep, dat vlot verliep, kreeg ik een antibiotica kuur. Toen dat na 6 dagen niet echt hielp, kreeg ik na hernieuwd telefonisch contact dat zonder veel wachten snel tot stand kwam een spoedafspraak. Daar is alles prima afgehandeld. Kortom, een dikke pluim voor de mensen van de mka groep

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-06-2024

De ingreep verliep snel, ontspannen, deskundig en pijnloos. Na een paar dagen kreeg ik toenemende pijn. Na contact met de mka groep, dat vlot verliep, kreeg ik een antibiotica kuur. Toen dat na 6 dagen niet echt hielp, kreeg ik na hernieuwd telefonisch contact dat zonder veel wachten snel tot stand kwam een spoedafspraak. Daar is alles prima afgehandeld. Kortom, een dikke pluim voor de mensen van de mka groep

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Dianne v vlaenderen op 07-06-2024

Ze waren heel rustig na mij toe ook de omgeving was rustig.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Johannes G.J. Mebius op 07-06-2024

Super !!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A de Hamer Simoens op 06-06-2024

Zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Inge ter Riet op 05-06-2024

Wat een lieve en kundige mensen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-06-2024

Ik was heel zenuwachtig en dokter zei dat het mee valt en was ook zo. Ik was al snel klaar voordat ik het wist.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jasper van der Noordt op 03-06-2024

Je komt er niet voor je lol, maar iedereen was zeer deskundig en vriendelijk. Ook tijdens de behandeling bleef de specialist vertellen wat hij deed, ging doen en wat ik kon voelen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door L Boelhouwers op 03-06-2024

Behandeling ging vlot en pijnloos. De verdovingprikjes waren een beetje gemeen, maar wel uit te houden. Het is me erg meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2024

31-5-2024 Via de tandarts een spoedverwijzing gekregen voor de kaakchirurg, nadat ik drie weken terug een infectie kreeg aan een doorkomende verstandskies die dicht bij de zenuw lag en ook nog eens op de kies daarnaast drukte. Hierdoor had ik veel pijn en een trismus gekregen. Na de antibioticakuur van de tandarts was het dan zover afgelopen dinsdag en ik zag er enorm tegenop door verhalen van anderen, omdat de verstandskies dicht bij de zenuw lag. Het is me enorm meegevallen, kreeg duidelijke informatie en medewerkers stelden me op me gemak en waren erg vriendelijk. Allebei de kiezen zijn heel snel en kundig verwijderd, er hoefde bij mij ook niet geboord te worden in het kaakbot, ik kreeg een enorme druk op m'n kaak wat even niet prettig was, maar het was echt voorbij voordat ik er erg in had. Eindelijk waren de kiezen eruit en was ik van de pijn af. Wat een opluchting, ben de kaakchirurg erg dankbaar dat hij me van m'n pijn verlost heeft.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2024

Goed en snel geholpen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Jael op 30-05-2024

Het was perfect. het feit dat Dr Wetzels bij elke stap vertelde wat hij ging doen en hoe het kon voelen was erg fijn en stelde mij erg gerust.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 30-05-2024

Was een gezellige assistent omdat we even op de chirurg moesten wachten

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jacqueline op 30-05-2024

Heel fijn ontvangen. Door de assistentes en kaakchirurg! Vertelde precies wat ze gingen doen hoe ze t deden dus ik werd goed voorbereid hoe ze me verstandskies eruit gingen halen. Dit nam een stuk van me zenuwen weg!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-05-2024

Fijn, correct en professioneel, dank !

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2024

Op mijn gemak gesteld, vriendelijk kundig personeel, duidelijke uitleg behandeling, fijne kaakchirurg. Dag erna toch medicatie nodig werd snel opgelost.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2024

Kundige medewerkers. Ingreep viel alles mee. Vind zelf iets meer informatie over het proces van tevoren wel prettig.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 27-05-2024

Goed, deskundig en snel

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-05-2024

Wegens eerdere ervaring bij verstandskiezen onder heel zenuwachtig vooraf. Ben goed gerustgesteld door zowel Dr. Verweij als het overige personeel. Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd en uiteindelijk zijn beide verstandskiezen boven tegelijk getrokken (eigenlijk niet het plan). Minder dan 15 minuten op de stoel en ik stond weer buiten. Nu 3 dagen na de behandeling heb ik minder last dan van de twee kiezen onderin die apart van elkaar zijn getrokken. Ik heb ook maar een héél minieme hoeveelheid bloed gezien tijdens de nazorg. Ik zou verstandskiezen verwijderen nooit aanbevelen aan iemand want het blijft niet leuk, maar als het toch moet dan kan ik Dr. Verweij wel aanbevelen.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-05-2024

Er moesten 2 verstandskiezen uit en ik was erg zenuwachtig. Ben goed op mijn gemak gesteld en de behandeling is goed gegaan. Ook de tijd na de behandeling weinig ongemak gehad

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door A.J. Brouwer-van Riemsdijk op 24-05-2024

bij mij moesten 2 kiezen getrokken worden. Ik ben vooral bang voor de prikken voor verdoving Het viel mij erg mee met de pijn. Elke handeling werd gemeld en de rustige manier van handelen was voor mij heel fijn. Ik voelde mij op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Saskia Römer op 23-05-2024

Angst voor de tandarts. Na 20 jaar weer geweest en binnen 2 weken zat ik bij MKA voor het trekken van 2 verstandskiezen. Hele rustig chirurg. Legde alles goed uit. Had oog voor mij en mijn angst.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door M. Holtrop op 18-05-2024

Het gesprek vooraf met dokter Mostart was heel verhelderend en begripvol. Daarna geweldig goed begeleidt door dokter Mostart tijdens het trekken van mijn kies. Daardoor gerustgesteld en duidelijk gehoord wat ze tijdens de handeling ging doen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 18-05-2024

Fijne ervaring gehad bij het verwijderen van mijn verstandskies. Behandeling verliep snel, voor ik het wist was de tand eruit.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-05-2024

Het ging zoals beloofd. Geen pijn en binnen 15 minuten de behandeling afgerond. Goede nazorg mbt pijnmedicatie en antibiotica.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Micke op 17-05-2024

Hele prettige ervaring gehad, zelf ben ik best angstig en ze hebben me erg op mijn gemak gesteld!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-05-2024

Ik voelde me erg serieus genomen en dat gaf mij vertrouwen in de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Rafael van den Eijnden op 14-05-2024

Er werd goed naar me geluisterd, ik kreeg heldere instructies en binnen zeer korte tijd was de ingreep klaar, een dag later was alles netjes geheeld en had ik geen last meer

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Miranda Maas op 14-05-2024

Ik ben erg tevreden! Mocht ik in de toekomst nog eens een kaakchirurg nodig hebben dan kom ik zeker weer hierheen. Terwijl ik hiervoor een uur moet rijden. Heel vriendelijk en kundig personeel. Goed en snel geholpen. Top!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Lisa Kranenberg op 14-05-2024

Ze waren erg vriendelijk, maakte een praatje. Behandeling verliep spoedig zonder problemen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Roel Alberts op 12-05-2024

Zeer vriendelijke kaakchirurg en overig personeel. Snel en vakkundig behandeld. Helaas geen lift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn of in rolstoel zitten. Dit wordt wel netjes op de website vermeld.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Norbert op 09-05-2024

A very badly inflamed tooth was removed without pain. He has ulcerosa colitis, so it was important to have the tooth removed in the hospital in case there were any problems in the process. Unfortunately, since I go to the hospital quite a lot, I receive an infusion every 6 weeks due to my illness. I am always very grateful for the expertise and maximum care and kindness I receive at the hospital.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Sem Bienefelt op 06-05-2024

Aardig personeelm kundig, geose uitleg. Goede begeleiding

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Sjaak van den Berg op 06-05-2024

Zeer prettig ervaren Prima uitleg door de specialist en assistente Pijnloos en snel geholpen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Martine Bliek-Sinnema op 04-05-2024

Het contact met specialist en zeker met de assistenten was vriendelijk en plezierig. Geen vraag was te gek en er werd goed geluisterd naar sensaties tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Berend op 03-05-2024

Goede zorg!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door P.Coppens op 01-05-2024

hele vlotte behandeling geheel volgens afspraak.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2024

Alles perfect geregeld

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Huitink op 27-04-2024

ontzetten vriendelijke en vakkundige medewerkers

Lees verder