Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Angelo op 06-12-2021

Gedurende de behandeling werd alles stap voor stap benoemd zodat ik wist wat er ging gebeuren. Toen tijdens de behandeling bleek dat 1 van mijn kiezen nog niet volledig verdoofd was werd de behandeling meteen gestaakt, en werd er een extra spuitje gezet. Al met al een fijne ervaring gehad.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-12-2021

Net terug van de behandeling. Eén verstandskies getrokken en één voor 'de helft' laten verwijderen. Ging erg vlot allemaal, vooral de kies die in zijn geheel werd getrokken. Die voor de helft werd verwijderd duurde iets langer, wat logisch is omdat er wat geboord etc. moest worden. De verdoving stelt niets voor, de behandeling zelf dan ook niet meer. Alleen merk je wat getril en geduw, maar dat is eventjes en stelt niets voor. Goede ervaring, over twee weken moet ik weer en zal het totaal niet meer spannend vinden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-12-2021

Fantastisch geholpen

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-12-2021

Goede ervaring behalve het ongeïnteresseerde personeelslid

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2021

enthousiaste, communicatief vaardige specialist en medewerkster wachttijd na verdovingsprik ( ca. 20 tot 30 minuten ) wel lang geen napijn ! ben dus zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 02-12-2021

Ondanks de zenuwen voor aanvang van de behandeling is het toch behoorlijk meegevallen. Alles werd duidelijk uitgelegd en verteld wat er werd gedaan

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Suela Reci op 26-11-2021

In een woord: Top!! Ik was erg bang voor de ingreep, maar zowel de specialist als ook de medewerksters hebben hun best gedaan om mij gerust te stellen. Ik zou MKA groep en in bijzonder Dhr Hutsebout aan familie en vrienden aanraden.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marjan De bat op 26-11-2021

Ontzettend zenuwachtig en bang. Ik ben heel goed en lief geholpen door iedereen die me geholpen heeft. Alles viel 100% mee.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-11-2021

Fijne ervaring bij dr. Geel

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Lily op 23-11-2021

Tuurlijk is het geen pretje om je verstandskiezen weg te laten halen (zeker niet 3), maar ik vond de begeleiding enorm fijn. Ze houden je ook tijdens de behandeling continu op de hoogte van wat ze aan het doen zijn en ze stellen je vooraf op je gemak.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M. Struik op 11-11-2021

Deskundig en vriendelijk, met begrip voor het feit dat de patiënt gespannen is. Iedere handeling en de stappen tijdens de behandeling werden aangekondigd en uitgelegd. Dat heb ik als erg prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Celest op 08-11-2021

Heel erg goed geholpen en op mijn gemakt gesteld. Hierdoor een goede ervaring gehad.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Roosmarijn Achterberg op 04-11-2021

Goeie ervaring, ondanks dat ik erg zenuwachtig was is daar erg goed op gehandeld

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Souhailla el Fakiri op 03-11-2021

Top ervaring. Blijft natuurlijk een dingetje om je verstandskiezen te verwijderen maar werdt top geholpen door de chirurg en zijn assistente!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Zeer prettige ervaring. Fluitje van een cent

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Aardige mensen, geen 1 moment twijfel

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Brit op 02-11-2021

Hele fijne medewerkers en specialist. Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd en ook wanneer ze bezig waren met de behandeling vertelden ze wat ze gingen doen. Ook de nazorg werd goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door S.J. Bevelander-de Waaij op 02-11-2021

Prima ervaring bij Dr. Batenburg, mindere ervaring bij Dr. Schoen, zie boven

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Mej. R. S. op 28-10-2021

De receptioniste waren vriendelijk en helder. Mijn 1e indruk was dat de staff met plezier werkt en dat geeft een veilig gevoel. Werd door de assistenten goed geïnformeerd en tot rust gesteld. De dokter en assistenten hebben duidelijk verteld wat er ging gebeuren en wat ik kan verwachten. Over al een zeer prettige ervaring. Een pluim van mij naar Dhr. v. Geel en de assistenten. Dank!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Tessa van Heijningen op 27-10-2021

Hele goede ervaring. Ze gaven precies aan wat ze aan het doen waren.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mayke de Nooijer op 22-10-2021

Ontzettend lieve chirurg! Onwijs zenuwachtig door alle horror verhalen van verstandskiezen. De assistentes en de chirurg zelf helpen je er goed doorheen, zeker een aanrader!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 20-10-2021

Voor deze behandeling was ik vrij nerveus, ik moest namelijk twee keer terug en heb het niet zo op de tandarts etc.... De kaakchirurg en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Voorafgaand aan de behandeling (als de verdoving gaat werken) houden ze een gezellig babbeltje, waardoor je je meer op je gemak begint te voelen. Toen ik voor de tweede keer terugkwam, vroegen ze alle drie hoe het de vorige keer ging, ze tonen belangstelling. Ik kan er niks anders van zeggen dan dat ik deze specialist zou aanraden voor een behandeling.

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door T.G van Renswou op 19-10-2021

SUPER HARDHANDIG BEHANDELD. KAN OOK ANDERS!!!!! VERDOVING WERD ER GEWOON IN GERAMD NIET NORMAAL!!!!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2021

Zie boven

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Melanie Jansen op 18-10-2021

Flink pijn gehad na de bahandeling. Tot wel 12 dagen met flinke pijnstillers moeten doen. Ook is met het verwijderen mm lip geraakt en daar 2 hechtingen ingezet. Helaas is dit niet mooi bijgetrokken. Litteken. Flink balen. Slechte zaak hoe dit gebeurt is.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2021

Verwijdering verstandskies. Prettige uitleg en behandeling gehad.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Margo van Zweden op 15-10-2021

Zie bovenstaande. Wat een warme zorg. Erg fijn!

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2021

3 niet al te beste afspraken gehad, uiteindelijk wel goed gekomen

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Jimmy Muilman op 14-10-2021

Kwam binnen was al snel aan de beurt , fotootje maken, daarna zo goed als bijna gelijk door voor de behandeling, 2 kiezen eruit was zo gebeurd

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Rashida Forster op 14-10-2021

Dr Geel is een meester in zijn werk. Stelt je gerust en geeft netjes door tijdens de behandeling hoe en wat er gaat gebeuren. Top behandeling!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2021

Deze mensen zijn lief, zorgzaam en hebben begrip voor je angst. Alles wordt van A tot Z goed uitgelegd. Heel fijn!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door G.E.A.van den Berg op 12-10-2021

Sereen . Het omgaan van het medisch personeel met elkaar. Prettig om te zien.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Goede uitleg, goede begeleiding.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en stellen je op je gemak

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Zeer professioneel, aardig, geduldig…

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-10-2021

Zeer tevreden! Leuk gesprek, behulpzame mensen met kennis van zaken! Al met al een zeer prettig bezoek. Waarin de kaakchirurg oog heeft voor de patiënt.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-10-2021

Aparte ervaring om door een kaakchirurg geholpen te worden.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 05-10-2021

Ik kijk terug naar een prettige ervaring. De ingreep was snel gebeurd, en tijdens de behandeling werd mij duidelijk verteld wat de specialist deed.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door M.H.J.L.Gardien op 03-10-2021

Deskundig personeel die je geruststeld en goed adviseerd

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sander Middeldorp op 29-09-2021

Al met al een goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Mooie locatie, Ontvangst goed. Assistentie vriendelijk. Wat betreft de kaakchirurg! Erg zakelijk, ruw, had vooral het idee dat het snel moest gaan. Van de behandeling zelf, verwijderen van verstandskies niets gevoeld, ook na de behandeling geen napijn of klachten ervaren. Met vriendelijke groet, Patiënt M uit S

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Arts had veel geduld. Assistent heeft mij goed gerust gesteld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2021

Ik was erg zenuwachtig voor de ingreep. Ik ben goed gerust gesteld en erg fijn begeleid door de behandeling. Heel fijn, groot compliment naar de specialist en medewerkers.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2021

.

Lees verder

Cijfer 1.2

Ingezonden door Robert Thellier op 22-09-2021

Zie bovenstaand !

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-09-2021

Ik was ontzettend nerveus (lees: ik was doodsbang) voor het trekken/snijden van mijn verstandskiezen, maar dr. Mooren heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij stelde mij gerust/rustige aanpak, snelle behandeling, duidelijke uitleg tijdens behandeling over de te nemen stappen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door H. Veerbeek op 15-09-2021

Best wel nerveus voor de behandeling (twee kiezen en een tand er uit laten halen, waar een tandarts zich niet aan waagt), maar alles verliep soepel en vertrouwd. Professioneel. Kundig. Keurige informatie. Alles correct. Prima.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Roos Burghard op 15-09-2021

Onze ervaring was zeer goed. Alles werd door iedereen super fijn uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-09-2021

De medewerkers waren allemaal vriendelijk en bereid alle vragen rustig te beantwoorden. Tevens werd van te voren duidelijk verteld wat ze gingen doen en wat er eventueel te horen of voelen zou zijn. Ook fijn dat er even werd gecontroleerd of de verdoving goed werkte. Dr. Bronkhorst kwam met een goed alternatief voor het verwijderen van de gehele verstandskies, namelijk alleen het verwijderen van de kroon. Dit was veel minder belastend en verliep soepel en snel.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-09-2021

Prima, geen opmerkingen

Lees verder