Verstandskies verwijderen

Verstandskiezen verwijderen is een veel voorkomende behandeling. Bijna iedereen kent wel iemand die een verstandskies heeft laten verwijderen. Dit komt doordat verstandskiezen zelden een functie hebben en in veel gevallen aanleiding geven tot klachten.
Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-10-2020

Nvt

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2020

Bla bla bla

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over behandeling. Prettig hoe deze communicatie liep. Fijn om snel geholpen te zijn tijdens de afspraak! Echter was het wel fijn geweest om vooraf de coronamaatregelen te ontvangen. Daarnaast ook goed om in de mail (of sms) erbij te zetten dat parkeren buiten terrein betaald is. De straat waarin het ligt was bij ons afgezet en waren een klein rondje gaan lopen. Later kwamen we er pas achter dat het betaald parkeren was.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Was vooraf erg gespannend, maar de specialist heeft alles rustig uitgelegd. En achteraf eigenlijk bijna geen last.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Lloyd op 15-10-2020

W.F. van Geel is een zeer kundige kaakchirurg. Hij is uitermate vriendelijk, rustig en zorgzaam. Dat helpt het om gerustgesteld te worden tijdens een vervelende behandeling als deze. Daarnaast heb ik tijdens de behandeling en daarna vrijwel geen last gehad. En ik heb zelfs drie verstandskiezen laten verwijderen in één keer!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2020

De assistentes en de kaakchirurg waren heel vriendelijk, rustig en gaven uitleg wat er ging gebeuren. Tijdens de behandeling vertelden ze rustig hoe de behandeling verliep. Ik werd geholpen door zeer prettige mensen die deskundig over kwamen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Rosalie Hohmann op 13-10-2020

Dhr Mizbah en collega’s waren zeer kundig en het was een ongelofelijk snelle en goede procedure. Meer dan tevreden!!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Soumeya op 12-10-2020

Super fijne ervaring gehad

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Quintino de oliveira lima op 11-10-2020

Geen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door HM Koevoet op 09-10-2020

Alles goed geregeld. Netjes geholpen en erg vriendelijk behandeld!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Rene Smits op 09-10-2020

Positief

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Yousri op 09-10-2020

Vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Snel en goed

Lees verder

Cijfer 4.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-10-2020

Werd geruzied door verplegers, geen fijn gevoel, afspraak flink vertraagd, gehaast, vergaten daarna me überhaupt iets van spullen mee te geven, moest zelf teruggaan om recept aan te vragen, en geen uitleg gehad over verder verloop .

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2020

Behandeling viel mij 100% mee. Vriendelijke receptioniste en medewerkster. Kaakchirurg ook vriendelijk en geruststellend. Was zo gebeurd. Goede uitleg gehad en geen last of pijn. Foldertje voor de nabehandeling meegekregen om het vertelde toch nog even na te lezen.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2020

Iedereen was erg aardig en het verliep snel

Lees verder

Cijfer 4.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2020

Assistenten waren tijdens het klaarmaken van de behandeling voortdurend aan het klagen over een specialist totdat de chirurg binnenkwam. Dit wekt nou niet echt vertrouwen op voor de behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Emma op 08-10-2020

Prettige ervaring. Deskundige medewerkers en chirurg. Inmiddels locatie en chirurg aanbevolen aan kennis

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2020

Behandeling is prima gegaan, ik was angstig maar men wist hier goed mee om te gaan en mij te kalmeren

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Janneke van den Eerenbeemt op 07-10-2020

Ik ben heel fijn behandeld door lieve mensen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2020

Ik heb de behandeling als fijn ervaren. Er werd verteld wat ik kon verwachten, de specialist en medewerkers waren vriendelijk en alles werd me duidelijk uitgelegd. De behandeling ging erg vlot en viel me alles mee.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2020

geen lange wachttijd vriendelijk men nam de tijd om uit te leggen

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Annerieke op 01-10-2020

Het ging super snel, weinig last gehad, fijne mensen

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door B.van Driel- Dorst op 30-09-2020

Goed geholpen. Keurige uitleg!

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2020

Op een prettige manier behandeld.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2020

-

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Jurgen Kotvis op 29-09-2020

Professioneel, geruststellend. Zeer tevreden over ingreep door meneer Degraeve (en assistentes)

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 25-09-2020

Zeer vriendelijk, professioneel, deskundig, empathisch, zowel door Dr. Bouwman als assistentes. Ze stellen je echt op je gemak. Erg tevreden.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Damian K. op 24-09-2020

erg aardige dokter en verpleegsters, allemaal goed gedaan

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-09-2020

Geen

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 23-09-2020

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2020

Ik vond het (naar omstandigheden) een prettige ervaring. Ik werd steeds heel vriendelijk en bemoedigend te woord gestaan. De specialist kwam erg deskundig over en wist al snel wat er moest gebeuren. De verdoving was zo gezet en deed amper pijn. Toen deze in gewerkt was, was de behandeling binnen 10 minuten voorbij en kon ik weer gaan. De medewerkers en specialist wilde dat ik langzaam vertrok zodat ik niet flauw of om zou vallen. Al met al voelde ik me goed verzorgd.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Daphne Duijvelaar op 21-09-2020

Fijne sfeer, goede uitleg en begrip voor mijn angst. Dankjewel

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Jari Milhous op 19-09-2020

Ik persoonlijk vind het gebouw wat primitief aandoen, ik vind het heen en weer rijden met rolstoel met nog verdoofde patiënten een beetje klungelig overkomen, behandeling is netjes uitgevoerd, personeel heel vriendelijk en correct.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-09-2020

Pijnloze extractie van kies in onderkaak. Uitstekende informatie vooraf, tijdens en na de ingreep. Heel ontspannen sfeer. Al met al een ervaring, die ik nog niet eerder bij een extractie had meegemaakt.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Robin op 18-09-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Viola van as op 17-09-2020

Ondanks angst voor verwijderen verstandskiezen, is de operatie reuze meegevallen. De nazorg behoeft aandacht, zie overige.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2020

Zeer vriendelijk, ontspannen, geruststellend en meedenkend in vervolgtraject (ook t.a.v verzekering etc).

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Marloes Rijk op 09-09-2020

Ik was zenuwachtig voor de behandeling maar de medewerkers hebben mij op mijn gemak gesteld en dat zorgde ervoor dat ik ontspannen was tijdens de behandeling. Ze waren heel aardig.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Arjen van der Lely op 08-09-2020

Na een eerdere slechte ervaring is mij het dit keer toch meegevallen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Remo op 03-09-2020

Alles verliep goed. Het werd duidelijk uitgelegd en de heer Mizbah en zijn collega’s waren zeer behulpzaam. Fijne ervaring

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 02-09-2020

Erg helder uitgelegd wat de bedoeling was en hoe dat aangepakt moest worden. Knap om tijdens het behandelen de uitleg rustig over te brengen, complimenten daarvoor!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Juliette van Bommel op 01-09-2020

Helaas door complicaties (ontsteking) vaker bij jullie langs moeten komen dan gepland. Maar het is geen enkel probleem geweest om tussendoor te komen. Ook het contact in het weekend met de dienstdoende kaakchirurg verliep keurig en netjes. Hij belde netjes terug op afgesproken tijdstippen om te bekijken of er al verbetering was en of er nog wat geregeld moest worden. Ook de extra controle bij dr. Gooris verliep uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kortom ondanks alle ellende en pijn die ik helaas gehad heb door de ontsteking ben ik uiterst tevreden op de manier waarop ik begeleid ben. Dank hiervoor.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Willem Dijk op 30-08-2020

Duidelijke en goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door A.L.A. Moes van Vooren op 29-08-2020

zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-08-2020

Medewerkers en specialist checkten tijdens de behandeling telkens of alles nog goed ging.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door M. Wessels op 21-08-2020

De assistente die röntgenfoto's van mijn mond maakte en mijn verdoving deed, vond ik heel kil en klantonvriendelijk. Ik vond de ingreep erg spannend en zij nam niet eens de moeite om uit te leggen wat ze ging doen. Ook was ze vrij fysiek en hardhandig toen ik niet in de juiste positie stond voor de röntgenfoto. Ik had deze behandeling graag anders ervaren, want mijn spanning steeg alleen maar door deze manier van werken.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-08-2020

op het begin ff spannend maar het zat er weer snel op !

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 11-08-2020

Rustige, vriendelijke en professionele aanpak. Alles werd zonder stress gedaan. Behandeling ging snel.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door J. van der Ster (Ouder) op 08-08-2020

Patient: had een kalmeringsmiddel genomen en herinnert zich nog wel het een en ander. Heeft het spannend maar positief ervaren. Ouders: natuurlijk spannend, maar werden zeer vriendelijk door het personeel ontvangen en goed bijgepraat door de assistente. Moet nog even gezegd worden...... we vonden het erg komisch dat toen we buiten liepen richting de auto, wij uitgezwaaid werden door de behandelaars! 😆🤩

Lees verder