Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2022

Ik vond het heel eng, maar de dokter en assistentes hebben alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd, hierdoor werd ik enorm gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2022

Kundige, ervaren medewerkers. Geven duidelijkheid, uitleg tijdens de behandeling. Geeft mij rust.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Lidie Hegeman op 29-09-2022

Prima zo

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2022

De hele behandeling (afgezien van de verdovingsprik) was voorbij zonder er iets van te merken. Dr. Mooren werkte zeer naar mijn tevredenheid. Petje af.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door E.A.M. Maza Diaz-Klapwijk op 28-09-2022

Ik werd snel en vriendelijk behandeld met duidelijke uitleg door Dr Geel. Net als de eerste keer.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2022

De arts en de assistenten waren erg vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Denny Reijngoudt op 23-09-2022

Alles ging lekker vlot en doelgericht Was al voorbij voor ik er erg in had

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Patricia Van der horst op 22-09-2022

Ondanks mijn grote angst , ben ik goed op mijn gemak gesteld. Een vertrouwd en veilig gevoel. Erg vriendelijke arts en personeel.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 21-09-2022

Vond dokter en assistenten heel erg vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door A.j.Regtop op 21-09-2022

Was een zeer professionele behandeling

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-09-2022

Lange wachttijd voordat consult kon plaatsvinden. Na het consult was het gelukkig mogelijk snel behandeld te worden. De behandeling door dr. Van Hout en zijn team was deskundig. Ik werd goed geïnformeerd en er was aandacht voor mijn vragen. De ervaring was dus zeker positief.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Wendy van Duyse op 19-09-2022

Vriendelijk ontvangen, geruststellend, goede uitleg over de behandeling. Schone lichte werkruimte met een muziekje op de achtergrond. Een fijn vakbekwaam team.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Wendy van Duyse op 19-09-2022

Vriendelijk ontvangen, geruststellend, goede uitleg over de behandeling. Schone lichte werkruimte met een muziekje op de achtergrond. Een fijn vakbekwaam team.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2022

Ik keek heel erg op tegen de ingreep maar werd meer dan gerustgesteld en er werd heel goed naar me geluisterd.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Leny Adriaans op 14-09-2022

Helemaal tevreden. Kan niet anders zeggen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Mariëtte Broos op 08-09-2022

Het hele team is zeer vakkundig. Men werkt efficiënt en legt ook duidelijk uit wat er gaat gebeuren ook tijdens de ingreep. Alles ziet er ook heel schoon uit. Zeker kan ik dit team aanbevelen.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2022

Ik kwam nerveus binnen, maar dat was snel weggenomen door de deskundige mensen om mij heen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Wevers op 07-09-2022

Heel tevreden met een goede uitleg wat er gedaan gaat worden. Ook de pijnbestrijding wordt heel zorgvuldig gedaan!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Yıldız Burger op 07-09-2022

Ik ben zo gerustgesteld door de assistenten en chirurg. Daardoor viel het reuze mee.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-09-2022

ging allemaal op rolletjes, na eerdere consulten mee gemaakt te hebben ging voorspoedig

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-09-2022

Dhr. Mooren en zijn team zijn heel kundig en hebben mij heel rustig en goed geholpen, ondanks mijn zenuwen en angst voor verdovingsspuiten.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door X op 02-09-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 31-08-2022

Resultaat is m.i. goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door steph Oerlemans op 30-08-2022

tot nu toe goed

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-08-2022

Vriendelijk personeel, tips voor na de behandeling, niet mondeling maar liever op papier zetten. Gedeeltelijk wordt het ook genoemd.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-08-2022

prima

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Marijke Hiemstra op 25-08-2022

Erg vriendelijke assistenten aan de stoel.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-08-2022

Ik werd op mijn gemak gesteld, heel vriendelijk benaded en behandeld. Echt zo tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 25-08-2022

Er werd erg duidelijk tijdens de behandeling verteld welke stappen er gedaan werden. De verdoving werkte zo goed dat ik echt nergens iets van voelde. Prima ervaring!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-08-2022

Kies getrokken na wortelpuntbehandeling. Prima zorg en aandacht

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 24-08-2022

Iedereen stelde mij op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door mansour zariouh op 23-08-2022

Goede ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 22-08-2022

Een vlotte, vriendelijke behandeling. Du

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Erna Verhoeven op 21-08-2022

Prima ervaring, de arts en de assistentes waren heel toegankelijk, ze letten goed op, gaven tijdens gesprek voldoende ruimte om vragen te stellen en tijdens de behandeling voldoende informatie om te weten hoe het proces liep en de arts liet weten wat hij tijdens de operatie tegenkwam en wat zijn gedachten daarover waren. Arts en assistentes waren heel rustig, geruststellend en sympathiek. Kan volgens mij niet beter.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-08-2022

Zeer vriendelijk ontvangen. Kreeg duidelijke uitleg over elke handeling die zou worden verricht. Heb weinig nabloeding gehad en geen pijn na de behandeling. Zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Martin Stoutjesdijk op 18-08-2022

Tijden conform afspraak, duidelijke uitleg van de behandeling, medewerkers tonen belangstelling, tijdens ingreep betrokken bij het voortgangsproces. Heel fijne en professionele aanpak.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Ineke Bolderman op 18-08-2022

Ik kon heel snel terecht en men was vriendelijk, duidelijke uitleg,

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-08-2022

Na het maken van een foto gesproken met de behandeld arts omtrent oplossingsrichting. Goede uitleg wat er gaat gebeuren en dit ook ervaren tijdens de behandeling. In alle rust vond de uitleg en de behandeling plaats. Professionele zorgverlener die oog heeft voor de "klant"

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Falco op 07-08-2022

Duidelijke informatie verstrekking, vriendelijke geduldige arts.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-08-2022

Het was zeer prettig om tijdens de behandeling als mens benaderd te worden, steeds werd er gevraagd of het nog ging, er werd uitleg gegeven.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-08-2022

vakkundig geholpen en tydens behandeling, prima uitleg wat er ging gebeuren. toppie.. was erg op mn gemak daardoor,,

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-08-2022

Ik heb de behandeling als vrij ruw en zeer pijnlijk ervaren. Het was beslist geen pijnloze behandeling, zoals dat wel aangegeven wordt. Achteraf krijg ik de indruk dat de verdoving onvoldoende is geweest.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2022

Wat mij opviel was de goede uitleg. De ontspannenheid, vriendelijkheid en opgewektheid van de assistenten/ verpleegkundigen(?). Ook tijdens de behandeling werd ik voortdurend op de hoogte gehouden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

Heel goed, veel vertrouwen in professionaliteit van specialist en assistenten. Goede behandeling met toelichting. Kwaliteit en patiënt staan voorop. Top.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

Het verliep allemaal heel vlot en accuraat. Ik vertrouwde dokter Bouwman meteen, hij stelt gerust en is zeer vriendelijk. Daardoor voelde ik mij op mijn gemak. Alles is goed uitgelegd, zodat ik wist waar ik aan toe was. De ingreep was pijnloos en vier uur later valt het nog mee. Ik werd gerustgesteld tijdens de ingreep en het verliep allemaal heel vlot. Binnen een half uur stond ik weer buiten. Het is me enorm meegevallen.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-07-2022

Prettig en professioneel behandeld in een ontspannen sfeer.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Fieke van der Lelie op 24-07-2022

prima

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 24-07-2022

Positief, op de communicatie over medicijn gebruik na.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 22-07-2022

Wederom een zeer prettige en pijnloze behandeling waarbij ik goed werd geïnformeerd door de specialist.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door M.J.L. in het Veld op 20-07-2022

Goede uitvoering van werkzaamheden. Rustig maar efficient.

Lees verder