Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-09-2021

gedurende de behandeling werd ik stap voor stap geïnformeerd over de te ondernemen stappen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Mjh de Groot op 16-09-2021

Allemaal prettige en vriendelijke mensen . De arts was ook geruststellend .

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door E.R Ensink-Croes. op 15-09-2021

Ervaring was als verwacht.

Lees verder

Cijfer 6.2

Ingezonden door Niet openbaar op 15-09-2021

Ik heb nog geen ervaring met de specialist. Dus ik kan voor nu niet hierover beoordelen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2021

Klach

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 09-09-2021

Hele lieve mensen die je geruststellen en goed informeren.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door R.J.A. Verpalen op 09-09-2021

Een ingreep is nooit prettig , maar ik zowel de vrolijke assistentes als de behandelde kaakchirurg stelde mij gelijk op mijn gemak. Met name de uitleg tijdens de behandeling , want je kunt niets mee beleven tijdens de ingreep heb ik als prettig ervaren. Opmerking : top werk en nagenoeg geen last de dagen erna. Bedankt voor de snelle hulp.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-09-2021

Zeer waardevol de manier arts en assistentes patiënt tegemoet treden. Ook de voorspelbaarheid geeft vertrouwen. Kortom: chapeau!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 02-09-2021

Ben angstige patient en op de dag van de behandeling ben ik daar zeer goed opgevangen. Tevens heb ik niets gevoeld en voor ik het wist was het gebeurd. Tevens waren de assistentes bijzonder aardig en vrolijk en toonden veel belangstelling voor de patient. Indien er iemand in mijn omgeving naar de kaakchirug zou moeten, zal k zeker Dr. Batenburg adviseren

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-09-2021

Prima geholpen. Duidelijke uitleg voor tijdens en na operatie.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 31-08-2021

Vriendelijke en professionele begeleiding van de ingreep

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Annette Noordzij op 30-08-2021

Iedereen was erg aardig en geruststellend

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Willem van Dorp op 30-08-2021

Ik heb thans voor de derde keer een wortelpuntbehandeling ondergaan. Ik heb achtereenvolgens 3 behandelingen gehad (Apex 25), derhalve aan dezelfde kies (bovenkaak) door 3 verschillende kaakchirurgen in diverse jaren. De laatste keer heb ik kaakchirurg Degraeve gekozen die dit uitgevoerd heeft, geheel pijnloos, ook bij thuiskomst geheel pijnloos, zowel de behandeling/ingreep, specialist Degraeve en de manier waarop de medewerksters mij behandelden verdienen allemaal zonder meer het cijfer 9. En nu maar hopen dat diezelfde kies me met rust laat.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Inge ter Veer op 26-08-2021

Ik was erg nerveus vanwege een vervelende ervaring in het verleden. Het team heeft mij erg op mijn gemak kunnen stellen en ik heb van de wortelpunt operatie niets gevoeld. Men was erg aardig en stelde gerust. Vroegen ook steeds of alles goed ging.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 20-08-2021

Ondanks de spanning vooraf, en de uitgelopen wachttijd, ben ik enorm gerustgesteld door de assistente. Zij vertelde vooraf nogmaals hoe het zou gaan verlopen. Heel geduldig, vriendelijk en lief. Ik voelde me in goede handen, en nu na de wortelpunt behandeling zou ik niet meer tegen de volgende opzien. Als wachttijden uitlopen is het niet prettig, maar ik wil zelf ook goed verzorgd en behandeld worden wanneer dat nodig is.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Bouwens op 19-08-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-08-2021

Deskundig, vriendelijk en goed uitleggen wat er gebeurt. Behandeling is pijnloos verlopen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-08-2021

Prima behandeling

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-08-2021

Professioneel, kundig en vriendelijke medewerkers.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niek Ridderhof op 10-08-2021

Fantastische mensen die vakkundig te werk gaan. Twee verstandskiezen laten trekken en een wortelpunt behandeling gehad. Zeer tevreden over de professionele aanpak.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Cisca Pantekoek op 09-08-2021

Geweldig , snel geholpen , vriendelijke assistente (s) Duidelijk in uitleg v d behandeling ! Zou het n ieder aanraden . Compliment !!👍

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door W. Wassink op 08-08-2021

Fijne, kritische arts, die eerst zorgvuldig heeft gecommuniceerd over de behandeling en over nabehandeling bij de tandarts. Gemoedelijke sfeer en een pluim ook voor de vriendelijke assistentes. Kortom, ik bevond me in professionele handen en dat was heel geruststellend.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Daniella Eggermont op 06-08-2021

Ik was heel nerveus maar was achteraf echt niet nodig geweest .de spuit en de hele behandeling NIKS gevoeld en de napijn is uitgebleven ,Dokter was heel vriendelijk en het Personeel ook dus geef ik een DIKKE 10

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Patricia van Slooten op 04-08-2021

Ik was erg gespannen en voor het eerst bij Mka voor deze behandeling. Zeer vriendelijk ontvangen en snel en goed geholpen door de chirurg. Ook zijn assistentes waren top! Blij met deze goede eerste ervaring en mijn verlossing van de pijn! Trouwens nauwelijks napijn gehad. Top! Bedankt allemaal!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door J.K.A. van der Reest op 03-08-2021

noodzakelijke behandeling is zeer goed uitgevoerd

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Marian Schoone op 02-08-2021

Wel een wachttijd na moment van de afspraak, maar anderzijds is ook tussendoor even tijd voor je als je een vraag hebt! Algehele ervaring prima.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 31-07-2021

Het waren lieve aardige mensen. Specialist als medewerkers.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2021

Ik ben goed geholpen 28-07-2021. Er werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten en welke stappen de chirurg nam.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Susanne Langendam op 23-07-2021

Prettig, dokter Mavros vertelde alles tijdens de operatie direct en duidelijk uit wat hij deed en waarom! Dat was erg fijn!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Lonie simonse op 23-07-2021

Ik wil een heel groot compliment geven .......voor de lieve aandacht, begripvol en vriendelijkheid!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-07-2021

Prettig en vakkundig behandeld

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 21-07-2021

Fijne mensen erg op de patiënt gericht stellen je gerust en leiden je stap voor stap door de behandeling heen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Elna Potappel-Potappel op 21-07-2021

Was best zenuwachtig toen ik binnen kwam maar door de gemoedelijke sfeer en fijne begeleiding door het personeel was ik snel op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2021

Proma

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2021

Ik heb het als prettig ervaren dat de arts tijdens de hele behandeling vertelde wat hij ging doen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-07-2021

heel correct

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 16-07-2021

Erg vriendelijk, kundig personeel, Voelde me snel op mijn gemak doordat ze, alles wat ze deden, goed uitlegde.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door drs Bouke Jan van der Veen op 16-07-2021

Gewoon goed !!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door drs Bouke Jan van der Veen op 14-07-2021

Gewoon goed !!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Nicole van Oevelen-Rossi op 14-07-2021

De meiden zijn direct, duidelijk. Erg fijn

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-07-2021

Vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg met betrekking tot de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-07-2021

Duidel

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-07-2021

Tijdens het gehele traject goed voorzien van informatie, ook tijdens de ingreep. Op een rustige manier, respectvol en open voor vragen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-07-2021

Het enige dat ik wil opmerken is dat er omeprazol werd voorgeschreven, terwijl dit al onderdeel is van mijn chronische medicatie, die ik bij de intake heb opgegeven.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 07-07-2021

Goed personeel, alles werd goed uitgelegd.Zag er tegen op, maar de behandeling viel reuze mee Geen verbeter punten.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Lothar op 02-07-2021

Zeer fijne artsen , men eerste gedachte is dat ik liever hier heen ga dan naar eigen tandarts . Smorgens gebeld dat ik dacht dat er wat was en kon binnen 2 uur terecht. Echt super

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 02-07-2021

zeer goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door JH Bunskoek op 29-06-2021

Goede voorlichting t.b.v. van de ingreep. Kundig en geruststellend personeel. Dokter Mavros kom een beetje verward over maar tijdens de ingreep is hij toch de vakman en vertel je precies wat hij aan het doen is. Echt een pijnloze ingreep chapeau.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 23-06-2021

Rustige fijne arts die voldoende informatie geeft tijdens de behandeling, prettige ervaring gehad ondanks de behandeling

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 23-06-2021

Fijn geholpen. Er werd verteld tijdens de behandeling war ze gingen doen en wat je kon ervaren. Bv. Kan nu zout proeven. Heb ik als zeer fijn ervaren. En ik werd gebeld dat ik eerder kon komen voor deze behandeling dan eerst was afgesproken. Was ik heel blij mee.

Lees verder