Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-02-2020

Zeer vriendelijk ontvangen. De ingreep werd van te voren rustig en zeer goed uitgelegd. De arts vertelde ook vooraf gedetailleerd wat er ging gebeuren. Ook tijdens de ingreep hield hij mij voortdurend op de hoogte waar hij mee bezig was. Dit alles gaf bij mij zeer veel vertrouwen en werkte geruststellend. Ook de informatie voor de nazorg door zowel de arts als de assistente en speciale schriftelijke info was zeer goed. Totale indruk: Top !

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Erik Roos op 16-02-2020

nette organisatie. Behandeling keurig op tijd. Goed voorafgaand aan, en tijdens de behandeling ingelicht over wat gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Remco Suijkerbuijk op 10-02-2020

Hartstikke gezellig, beide keren nu. Uitleg is ook meer dan duidelijk. Hangt een ontspannen sfeer.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 10-02-2020

Prima voorgelicht voor en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-02-2020

zie boven

Lees verder