Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-04-2024

Kon na telefonisch contact zeer snel terecht en werd snel geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Judith op 22-04-2024

Allereerst een pluim voor de assistente die mij de verdoving toediende. Ik had aangegeven dat ik erg bang was voor de behandeling. Ze stelde me meteen op m'n gemak en legde me precies uit welke handeling ze ging doen. Nogmaals dank! In de operatiekamer werd door de andere assistente de behandeling uitgelegd, duidelijk en weer was ik op m'n gemak. De kaakchirurg vroeg tijdens de behandeling steeds ook of het ging. Zeer vriendelijke kaakchirurg en assistentes die mij op m'n gestelde!!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Stephanie Schuurman op 20-04-2024

Fantastisch

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Stephanie Schuurman op 20-04-2024

Fantastisch

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door T.h.H. Braam op 19-04-2024

Snel, efficiënt, vriendelijk en doortastend.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2024

Vandaag de behandeling gehad. Voelde mij in professionele handen. Wat ik prettig vond is dat de specialist en zijn assistente heel duidelijk aangeven wat ze aan het doen zijn. Goede communicatie en ook prettig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door loes Flick van Haeften op 15-04-2024

Natuurlijk was ik best bang. gelukkig hadden beide assistentes daar erg veel aandacht voor en dat stelt dan ook gerust. Dr. Wetzels was ook behalve vriendelijk erg kundig.Normaal gesproken doen de injecties erg veel pijn maar dat gebeurde nauwelijks. Rustig pratent over wat er gebeurde ging de hele behandeling erg vlot. Begeleidende info buitengewoon nuttig voor thuis . Natuurlijk is zo,n ingreep verre van prettig maar ik had niet durven hopen dat alles in rust en expertise zo prima zou verlopen. Dus wat mijn betreft een TIEN voor alledrie en veel dank natuurlijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2024

al met al een aangename ervaring

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2024

al me

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door a.seen op 14-04-2024

het was zeer goed en alles werd goed uitgelegd b.v wat de behandeling inhoud en wat er ging gebeuren en ook de nazorg was was erg fijn

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Coumans op 12-04-2024

Fijne mensen die mij op mijn gemak stelde, alles goed uitlegde wat zij gingen doen Het was voor mij een prettigervaring.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Loes De Grauw-Baars op 12-04-2024

De manier waarop ik ontvangen werd, was heel warm en vriendelijk, alle lof, voor de dame die de foto van je gebit maakt en je ophaalt voor de verdoving etc. Hierdoor voel je geen angst of ongemak.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door T. Peeters op 04-04-2024

Stipt op tijd door een vriendelijk team bekwaam en duidelijke uitleg geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 03-04-2024

Ik heb een operatie aan mn wortelpunten gehad en kreeg voor de behandeling goed uitleg en werd gerustgesteld dat ik geen pijn mocht voelen en dat gebeurde ook niet.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Marion Kramp van Waardenburg op 03-04-2024

voelde me erg op mijn gemak, dit kwam vooral door de vriendelijkheid,en rustige benadering van het personeel. ook werd er vooraf duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door A. Peters op 03-04-2024

Ik zag erg tegen de behandeling op. De uitleg en benadering door Dr. Mooren en zijn medewerkers heeft mij zeer geholpen. Een uitermate deskundig en patiëntgericht team die de behandeling op prima wijze heeft uitgevoerd. Zeer geruststellend voor mij als patiënt.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-04-2024

prima

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-04-2024

prima

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Rene Bode op 28-03-2024

zeer correct en vriendelijk. duidelijke uitleg wat men gaat doen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-03-2024

Ik was erg zenuwachtig, ben uitstekend opgevangen. Alle medewerkers bijzonder vriendelijk, alles werd goed uitgelegd. Behandelend arts was betrokken, wekte veel vertrouwen, ook legde alles goed uit.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2024

Ik vond het een gerustgevende ervaring, geen pijn en een hele fijne arts en assistentie.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door RJ Kiefte op 26-03-2024

Werd prima geholpen door receptie,daarna naar asistenten chirurg. Bij chirurg uitleg wat hij ging doen. Tijdens de behandeling ook uitleg wat erging gebeuren,prima

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2024

prima arts en medewerkers leggen alles goed uit hoe de behandeling zal verlopen. geeft voldoende vertrouwen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 22-03-2024

Vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door JH Papavoine op 21-03-2024

Voor mij de eerste keer, maar het voelde meteen vertrouwd en goed door de hartelijke ontvangst. goed voorbereid ook, afspraak op tijd. gesprek vooraf heel prettig. Ik werd goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Ook heel blij dat de ingreep is geslaagd. was voor mij wel belangrijk.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-03-2024

Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd. Personeel en arts waren aardig en stellen je gerust. Ik ging met een fijn gevoel naar huis

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Gerda van der Harst - van Staaij op 19-03-2024

Fantastisch team, met spoed verwezen, meteen geholpen. Werd gerustgesteld en elke stap van de behandeling werd uitgelegd. Aanrader!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Erica Kaak op 17-03-2024

Dr. Mooren is een vriendelijke en deskundige arts, heeft tijd voor je en stelt je op je gemak. Heel erg blij met Dr. Mooren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Ineke Lindhout op 14-03-2024

Ik was erg bang voor de behandeling maar dankzij Dr Bouman en de assistentes is het me 100 procent meegevallen. Ze stellen je zo op je gemak Fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2024

Ik was weg angstig maar werd goed gerustgesteld door de assistente. Tijdens de behandeling werd ook steeds verteld wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-03-2024

Vakmatig zeer professioneel, en tevens mensgericht (aardig, betrokken en communicatief).

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jeanine van Poecke-Martens op 09-03-2024

deskundig, veilig, vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door W.L. van der Brugge op 08-03-2024

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Uitgebreid geïnformeerd, ook tijdens en na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Wim Rensink op 07-03-2024

voor mij is alles prima verlopen.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-03-2024

Heel efficiënt en snel. Aandachtspunten: Patiënten iets meer gerust stellen voor de operatie, en een paar minuutjes nemen om vragen te beantwoorden die de patiënt nog zou kunnen hebben. Maar ik kan me voorstellen dat productie eisen hoog zijn en weinig tijd bestaat voor contact tussen patiënt en specialist/medewerkers.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Jan Spruit op 03-03-2024

goede uitleg voorafgaand en tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-03-2024

het is prima verlopen en een goede ervaring. voor jullie is alles gewoon maar voor mij spannend.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-02-2024

Zeer tevreden over contact met de arts en de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-02-2024

Prettige ontvangst. Snel en professioneel geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Monique Sengers op 27-02-2024

Ik vind de receptioniste niet zo aardig. Maar de rest van het zorgpersoneel helemaal Top!!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Vincent van Eijden op 27-02-2024

geen bijzonderheden.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Petra Kerstens de Wit op 23-02-2024

Zeer deskundige begeleiding tijdens de behandeling. De assistente stelt gerust en geeft goede uitleg. Ook tijdens de behandeling, stap voor stap vertellen wat er gebeurt. Ze hebben echt oog voor je en je voelt geen nummer. De arts ook duidelijk uitleg wat er aan de hand is wat er gaat gebeuren. Zeer tevreden!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door meer-verheijen@ziggo.nl op 20-02-2024

Heel goed geholpen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 18-02-2024

Gewoon vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Stel dat je erg opziet tegen de behandeling, worden de scherpste kantjes meteen weggenomen. Dat kan een wereld van verschil maken.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-02-2024

Zorgvuldig, deskundig, helder

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-02-2024

Goed ontvangen en geholpen Opmerking over de muziek in de wachtruimte en behandelkamer: S.v.P. een andere keuze als die op de commerciële zender…(?). House-achtste muziek en te luid geeft geen rustig / ontspannen gevoel.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-02-2024

Goed en vriendelijk geholpen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-02-2024

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Annet van Mourik op 13-02-2024

wat een ontzettende aardige mensen, de kaakchirurg is vriendelijk, geeft voldoende uitleg en luistert naar je vragen. Ik was erg gespannen, maar werd ongelooflijk goed op mijn gemak gesteld door de kaakchirurg en de assistentes, kreeg heel rustig alles uitgelegd wat er ging gebeuren. De behandeling verliep pijnloos door de goede verdoving en de napijn viel alles mee.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-02-2024

Ondanks dat het natuurlijk geen plezierige behandeling is was het een goede ervaring, de rust die er heerste en de goede uitleg,voor tijden en na de behandeling zorgen voor een goede ervaring. Ik ben ook dankbaar dat mijn kies behouden is gebleven.

Lees verder