Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 9.5

Ingezonden door Haas E A op 06-12-2019

Zie beoordeling hierboven.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-12-2019

Super snelle wortelpuntbehandeling. Prima uitleg van assistentes en specialist. Geen pijn of problemen gehad tijdens en na de ingreep.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Geert-bram Steijn op 05-12-2019

Erg vriendelijke mensen. Hebben mij gerust gesteld.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-12-2019

Ondanks pijnlijke behandeling. Goed verdoofd alles werd goed uitgelegd en assistentes waren vriendelijk en zelfs in voor grapje. Alles ging heel vlot ondanks dat er spoedgeval tussendoor kwam. Ik zou jullie aanraden ‼️

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 04-12-2019

Was erg fijn dat ik door iedereen vriendelijk behandeld werd en dat er steeds verteld werd wat er gedaan zou worden. Ook werd ik na afloop nog geinfomeerd over wat de kaakchirurg aantrof.

Lees verder