Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 10

Ingezonden door Esther Kain op 10-10-2020

Op maandag 5 oktober voor intake bij kaakchirurg Dhr. Van Geel geweest om de wortelpuntbehandeling te bespreken. Vrijdag 9 oktober kon ik gelukkig al terecht. Ik ben zelf balie- assistente bij een tandartspraktijk, en ongelooflijk maar wel waar best angstig. Maar al mijn zenuwen zijn voor niets geweest. Heel rustig en deskundig behandeld door Dhr. Van Geel, door mijn angst werd echt alles stap voor stap uitgelegd. Best grappig dat ik normaal de patiënten doorverwijs, en nu zelf in de stoel lag. Kortom een zeer goede ervaring met MKA groep en in het bijzonder met Dhr.van Geel. Patienten zal ik dus zeker naar hem doorverwijzen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ingrid van Staden op 05-10-2020

Behandeling perfect geregeld. Vriendelijke benadering. Goede informatie. Niets op aan te merken.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2020

vanaf de intake tot en met de behandeling was er rust, contact, vriendelijkheid bij alle medewerkers. Vooraf gaven de assistentes goede informatie en stelden op het gemak. Bij de ingreep werd goed uitleg gegeven. Geen verder punten van aanbeveling of wat dan ook. Ook de informatiefolder geeft goede informatie. Vraag me alleen af of hij ook in andere talen wordt uitgedeeld, maar kan me bijna niet voorstellen dat dit niet zo is.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-09-2020

Heel fijn en vriendelijk geholpen, na de ingreep werd ik niet lekker en kon even rustig bijkomen op een rustige plek.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Johan van der Have op 28-09-2020

Alles verliep goed. 1 dag een beetje pijn ,erna snel herstel

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-09-2020

Voelde me deskundig behandeld!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Tineke van Hoepen- van Noorden op 20-09-2020

Deskundig team je wordt keurig geholpen en vragen worden goed en begrijpelijk beantwoord. Gedurende de ingreep wordt gevraagd hoe je je voelt en wordt vertelt wat ze aan het doen zijn. Al met al een zeer goede ervaring en weinig tot geen napijn.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-09-2020

Ondanks dat ik heel bang was voor de behandeling werd ik heel prettig door de assistente op mijn gesteld. De behandeling is me 100% mee gevallen.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-09-2020

Goede arts, legt goed uit waar hij mee bezig is. Het (zachtjes) zingen van de assistente was een pluspunt. Al met al een goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Marjon van den Berge-de Wilde op 10-09-2020

Medewerkers stellen je op je gemak en geven duidelijke informatie

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Astrid van sorge op 03-09-2020

Vakkundig geholpen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-09-2020

Correct vriendelijke mensen, duidelijk informatie tijdens en na de ingreep, plezierige ontspannen sfeer. Ik mocht mijn jas en zelfs mijn bril ophangen!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door K. van Steenoven op 31-08-2020

Goede ervaring. Pijnloos En deskundig behandeld

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door C.Freriks op 22-08-2020

Prettig behandeld, indien de mogelijkheid er is om gelijk te kunnen behandelen wordt dit ook gedaan.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Elise Baaij op 19-08-2020

Allereerst ben ik tot nu toe erg tevreden over de zorg van de kaakchirurg en de assistente dus over het algemeen heb ik een goede ervaring. Alleen wil ik wel een opmerking plaatsen evt ter verbetering. Ik heb een (stevige) angst voor prikken/verdovingen etc. Hier zag ik het meest tegenop van de hele behandeling. Gelukkig las ik op jullie website dat jullie er alles aan doen om de patiënt gerust te stellen, dus ging ik met een goed gevoel er naartoe. Dit viel op het begin wat tegen. De kaakchrirug nam even gauw met me door wat hij zou gaan doen en ik mocht in de stoel gaan liggen en dan zou hij even kijken. Ik vroeg hem wat er ging gebeuren en hierop zei hij:' alleen even verdoven'! Ik begrijp dat dit voor de meeste patiënten misschien zo is, maar bij mij dus niet. Ik moest ook zelf aangeven dat ik in de stoel wilde blijven ivm met flauwvallen en moest later ook zelf vragen om weer te gaan liggen. Ik kreeg het gevoel dat ik me 'aanstelde' of dat er geen tijd was om hier wat meer aandacht aan te geven. Hierdoor voelde ik me minder 'veilig'. Gelukkig ging tijdens de behandeling alles goed en snel. (Ik begreep later van de assistente dat deze arts ervaring heeft en wel doorpakt, dat zal er misschien ook mee te maken hebben). vlak voor en tijdens de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd, dat was heel fijn. Ook het praatje vooraf met de assisitente vond ik fijn en stelde me gerust. Over het algemeen ben ik erg tevreden, buiten het verdovingspuntje om.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Sonja ‘t Hart op 19-08-2020

Prima behandeld, door mondkapjes e.d. soms moeilijk te verstaan tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 15-08-2020

Zeer vriendelijk,kundig en correct geholpen

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-08-2020

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Heb goede voorlichting gekregen, ook tijdens en na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Leendert Osté op 08-08-2020

100 % meegevallen, geen pijn achteraf nadat de verdoving was uitgewerkt, fijne medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ad Vreeke op 08-08-2020

Uitstekende behandeling

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-08-2020

Vriendelijke mensen. Goede uitleg en gerustgesteld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door MPFA Jongmans op 06-08-2020

Ik zag erg op tegen de behandeling. De verdoving werd zeer goed en vrijwel pijnloos toegediend. Ook tijdens de operatie werd constant gezegd wat men aan het doen was en werd er over leuke dingen geklets, dat leid af. Kortom, het viel me achteraf mee.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Justine Boonman-Bos op 04-08-2020

Afspraak snel geregeld. Duidelijke informatie. Herinnering sms. Professionele ontvangst. Patientgerichte en patientvriendelijke organisatie. Uitstekende medische behandeling. Duidelijke instructies nazorg. Locatie goed bereikbaar.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Verdoes op 30-07-2020

Goed geholpen, nauwelijks wachttijd, aardige arts, veel uitleg tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sam Kroezen op 29-07-2020

Ik ben enorm bang voor tandartsen/kaakchirurgen. De kaakchirurg die mijn eerste wortelpuntbehandeling deed heeft mijn mondhoek verbrand, waardoor deze specifieke behandeling extra gevoelig lag. Kaakchirurg van Geel en de assistenten hebben mij enorm op mijn gemak gesteld, waardoor ik de behandeling rustig onderging. Ik zou iedereen aanraden om naar deze kaakchirurg te gaan. 10/10!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Jaap Francke op 23-07-2020

Mede positieve ervaring betreft het stapsgewijs begeleiden en korte toelichting voor- en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door H Roeffen op 23-07-2020

positief

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-07-2020

Ze gaven goede uitleg ook tijdens de behandeling wat ze gingen doen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door F.H.J. Sobels op 16-07-2020

Met veel geduld ontvangen (ik was te laat). Behandeling viel erg mee met name door geruststellende mededeling van dr Bouwman en de medewerkers. Operatie verliep pijnloos!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door S.E.Buijs-Allaart op 15-07-2020

Voelde mij erg op mijn gemak. Zowel bij de medewerksters als bij de specialist. Hele duidelijke uitleg over medicijnen.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-07-2020

goed overleg tijdens de behandeling en daarvoor goede uitleg wat er gaat gebeuren en de risicos zijn en wat er na de behandeling te verwachten valt

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door G.Blommers op 13-07-2020

Eea voldeed boven verwachting aan de gestelde clientvriendelijkheid.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Aimee Bakker op 08-07-2020

Ik was erg nerveus voor de behandeling, dit werd goed opgepikt en meteen naar gehandeld waardoor ik mij enorm gerustgesteld voelde. De behandeling zelf is vlot en soepel verlopen en ik heb bij elke stap goede informatie gekregen over wat ik kon verwachten of wat ze gingen doen.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Romeijn op 02-07-2020

De specialist is zeker chirurgisch vaardig maar communicatief laat het wat te wensen over. De specialist verstrekt nauwelijks informatie voor, tijdens en na de behandeling. Een kort ja of nee is alles. Het voelt alsof er niet serieus naar je geluisterd wordt. Uitleg over de behandeling wordt niet gegeven. Je krijgt verdoving en ze loopt direct weer weg. Ook na de behandeling neemt de specialist geen afscheid. Alweer vertrokken naar de volgende patiënt. Geen gelegenheid tot vragen stellen. Het lijkt wel of we weer in de vorige eeuw zijn beland. Geen cliënt centred care in ieder geval. De assisterende verpleegkundige heeft mij wel veel informatie kunnen geven en vragen kunnen beantwoorden.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 02-07-2020

Als je veel pijn hebt, is het super dat je nog dezelfde dag terecht kunt bij de kaakchirurg. Niemand vindt een bezoek aan de kaakchirurg echt prettig, maar als het moet, dan was de behandeling hier snel, de arts rustig en doortastend en het zorgpersoneel zeer aardig.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Conny Sijlmans op 30-06-2020

De behandeling zelf ( wortelpuntoperatie) deed echt pijn, dat verwachtte ik niet.. Ik kan op zo n moment niet helpen dat ik fysiek reageer als er van die pijnscheuten door je kaak gaan. Ik werd gelukkig bij verdoofd. Het leek een beetje de hel... Maar ik verwachtte dat de napijn heel erg zou zijn en dat viel in eerste instantie mee. ( woensdagnamiddag geholpen)Eerste dagen geen pijnstilling genomen omdat het draaglijk was. Vanaf zondag ging het meer zeer doen en ben wat pijnstilling gaan nemen gedurende enkele dagen maar dat hielp niet echt, de zwellingen veranderden steeds en maandags bijna een week na ingreep. werden mijn lippen aan een kant dik en ontstond er zo n harde schijf in mijn mond en werd wat huiverig.. Deze schijf verdween weer na enkele dagen , en al met al na 11 dagen was het een eind over!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door J. H.Lorier op 29-06-2020

Dikke pluim voor specialist en medewerkers. Zeer kundig. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren voor en tijdens de behandeling. Behandeling viel erg mee. Totaal geen pijn.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-06-2020

Kundige en rustige kaakchirurg die alles goed uitlegt. De assistentes zijn geweldig en stellen je op je gemak. Heel fijn bij een stressvolle ingreep

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door JD Chrispijn op 25-06-2020

Positief. Helder en duidelijk. Professioneel personeel.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 24-06-2020

Goede professionele informatie vooraf aan de behandeling. Geen pijnklachten tijdens de behandeling. Na afloop een samenvatting van wat werd gevonden en gedaan en duidelijke instructies voor de volgende dagen. Tandarts doet de follow-up.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Marieke Busink op 18-06-2020

Na goed advies over weekje antibiotica een week later uitstekend behandeld en na 2 dagen nagenoeg pijnvrij na wortelpuntontstekingen weghalen en dichtmaken van wortelkanalen en wondsluiting. Uitstekende benadering ook tijdens coronatijd. Dikke pluim voor arts en medewerkers.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 15-06-2020

Hele goede ervaring. Duidelijke uitleg wat er tijdens de behandeling gaat gebeuren en wat nadien te verwachten valt en wat mogelijk is. Geen lange wachttijden

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Peter Hendrikse op 09-06-2020

Zeer goede ervaring. Ik zag erg tegen de behandeling op, maar is me alles meegevallen. Heb zelf nauwelijks napijn.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2020

de verpleegkundige gaf mij vertrouwen, duidelijkheid, stelt je op je gemak en was toegangkelijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-06-2020

Perfecte uitleg en behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 04-06-2020

Zeer kundige specialist, en altijd heel lief personeel. Ook tijd voor een praatje...

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Titia van Doorn-Froma op 15-05-2020

Enige minpunt - los van uw expertise overigens - is dat patiënten i.v.m. De Corona situatie geen gebruik mogen maken van het toilet in het ziekenhuis. Dit had kennelijk bij het afspreken vermeld moeten worden. Ik was hiervan echter niet op de hoogte. Ziekenhuis-policy? In mijn geval had ik een eindje te rijden van en naar huis.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door jba.govers op 14-05-2020

Voor de behandeling op zich was er geen wachtlijst. Werd dezelfde week geholpen wat natuurlijk mooi is. De behandeling zelf ging vlot. Was binnen een half uur afgerond. Arts en verpleging vertelden steeds duidelijk wat er ging gebeuren. Ook vervolgtraject is duidelijk uitgelegd!! Verder geen bijz. te melden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door W.M.E.M. Terporten op 13-05-2020

Ontvangst was rustig. Foto maken: ging duidelijk en rustig. Behandeling inclusief informatievoorziening: duidelijk, deskundig, rustig en volledig. Ik heb geen wensen/suggesties op dit moment.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Joost van Damme op 04-05-2020

Snel, deskundig en professioneel

Lees verder