Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Goede en zorgvuldige behandeling

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Samantha de Winter op 15-04-2021

Prima ervaring. De behandeling zelf is uiteraard niet prettig, maar al snel werden de zenuwen minder. Kundig personeel. Ingreep was snel gedaan, erg fijn! Pijn achteraf viel mij alles mee!

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

was al weken zenuwachtig voor de ingreep. Maar ik ben zo op m,n gemak gesteld .

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Jesica Mengie op 15-04-2021

Het was mijn eerste keer voor mijzelf. Ik een goede ervaring

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Gert 't Hart op 14-04-2021

Ben enorm fijn behandeld en gedurende de operatie stap voor stap op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van de behandeling. De arts is zeer vriendelijk en rustig en stelde mij op het gemak. Nagenoeg geen pijn na de behandeling gekregen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2021

goede behandeling

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2021

Ok

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door M.C.Jansen op 14-04-2021

deskundig, fijn dat elke stap/handeling wordt toegelicht; persoonlijk contact

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

zeer goed en zorgzaam , en aandacht mogen ontvangen . ik zou het een ander aanraden voor een behandeling . top

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door ada meijer op 13-04-2021

vriendelijk;zorgzaam;transparantie over en tijdens de behandeling;heb me comfortabel gevoeld tijdens de hele behandeling

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door G.A. Wassink op 13-04-2021

alles werd duidelijk uitgelegd, werd gevraagd of ik zenuwachtig was dat vond ik prettig. Je kon je verhaal kwijt.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door E Jeitler op 12-04-2021

Prima. Vriendelijk ontvangen en met alle nodige informatie op de ingreep voorbereid. Tevens goed geïnformeerd over hoe te handelen na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Friskes op 09-04-2021

Vriendelijk. En dat is heel belangrijk!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Britt Mennink op 09-04-2021

Geholpen door een hele fijne arts en assistentes. Ik ben erg bang voor de tandarts en werd door de arts en assistentes fijn gerustgesteld. Tijdens de behandeling heb ik gelukkig niets meer gevoelt en alles werd goed uitgelegd. Goede ervaring!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door E Wolsink - Schol op 08-04-2021

ben goed behandeld , er werd steeds vertelt wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door T van Beers op 08-04-2021

Ik was doodzenuwachtig en heel bang daar was alle begrip voor ik ben goed geholpen en ondersteund om rustiger te worden de behandeling is mij heel veel mee gevallen en tijdens de behandeling stelden ze mij steeds gerust

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Eric Northolt op 08-04-2021

Sympatieke doktor en assistenten.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

Werd goed op mijn gemak gesteld en deskundig geholpen. Naderhand werd duidelijk uitgelegd wat de verwachtingen voor de komende tijd zal zijn

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Schoonen op 07-04-2021

Werd goed op mijn gemak gesteld .Er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren dus dat gaf mij een rustig gevoel.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jan de Boer op 07-04-2021

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen . Duidelijke route , via foto, gesprekje , verdoving naar de behandelkamer. Duidelijke uitleg tijdens de ingreep. Nergens ook maar een sprankje pijn gevoeld. Voelde me comfortabeler dan bij een gewoon tandartsconsult.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Max Nales op 06-04-2021

Prima behandeling gehad. Gebouw oogt gedateerd maar binnen is alles ok.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door M Wessels-Hartog op 03-04-2021

De rust die van de Kaakchirurg Degrave en de assistenten uit gaat.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door J.A. ten Haaf op 02-04-2021

prima behandeling,geen napijn

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2021

Met name de inbreng van de heer Mooren en zijn behandelteam ervaar ik als super. Het maken van een afspraak vond ik rommelig en medewerkster moest ook enkele keren nog navraag doen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2021

Ik ben prima geholpen, men stelde me op mijn gemak, de medewerkers namen de tijd voor me. Ik ben zeer tevreden met de MKA groep,

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door C Kassenberg op 30-03-2021

Ik ben super fijn behandeld. Goed op mijn gemak gesteld. Het team zijn echt toppers...!! 👍👍👍👍

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Ernst Jan Luiten op 29-03-2021

Wortelpuntbehandeling is ( op de verdoving na) pijnvrij te ondergaan ,dagen erna nog wel een stijve blauwe snuit maar ja ..ach ..kan gekker Het aantal voorgeschreven pijnstillers is overdreven, heb precies 1 ibuprofen pilletje genomen (ook nog op advies) en heb er nu 19 over..

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door yvonne provoost op 27-03-2021

Goede ervaring, prima uitleg gehad en zeer vriendelijke medewerkers.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Mimi de Zeeuw op 26-03-2021

Prima ik als oudere en ivalide niets dan lof.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Betrokken medewerkers en een fijn behandeld arts. Bij ontvangst gaf ik mijn angst voor de operatie aan. Hier luisterde de arts goed naar, en t.t.v de operatie stelde de arts mij gerust met een fijne/prettige begeleiding.

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-03-2021

Blijft een rare zaak (jaren geleden zaten ze op vliegveld seppe, ook zelfde ervaring) Slechte informatie voorziening, je voelt je n instrument, geen geruststelling. Een enkeling deed haar best, rest niet onaardig maar ook niet aardig. Behandeling was wel snel, doekje over mn ogen tegen t licht was t meest troostend...

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door R van Aalderen op 25-03-2021

Okay

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door A. Drübers op 25-03-2021

prima behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

Iedereen was vriendelijk en duidelijk. Dat is voor mij met een problematisch verleden erg belangrijk. Ik heb er een hekel aan als mensen te dichtbij komen en dit was voor mij helemaal goed.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-03-2021

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 23-03-2021

Goed.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Marleen van Sundert op 22-03-2021

Ronduit slecht. De operatie zelf zal best goed gedaan zijn, dat weet ik over een tijdje pas na de controle. Maar ik voelde me een nummertje bij de arts en assistenten; Ga maar zitten, hop stoel achterover, 2 spuiten ter verdoving, doek over mn hoofd tegen het licht en om het steriel te houden en toen wachten op de arts. Geen gezichten gezien en de arts was bot en lomp. Mijn hoofd hardhandig naar rechts draaien, terwijl een tang mijn lip aan de linkerkant ontzettend veel pijn deed. En zeggen dat ik stil moest liggen, anders zouden zij niet goed kunnen merken of de verdoving goed zat. Voordat ik weer rechtop zat was hij al weg, net als de assistente die de operatie mee deed. Dit alles heeft mij een ontzettend slecht gevoel gegeven. Na mijn 1e afspraak met Dr. Van Hooft voelde het contact met hem al niet goed. Nadat ik thuis gekomen was heb ik meteen terug gebeld om te vragen of ik een andere arts kon krijgen voor de operatie. Dit was niet gebruikelijk, dus nee. Ik ben erg teleurgesteld. Ik ben al geen held met tandartsbehandelingen en ik ben hier allerminst gerustgesteld door wie dan ook. Terwijl ik meerdere malen heb uitgesproken dat ik het spannend vond. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2021

Zeer goede behandeling door de kaakchirurg- Mostart. Ik kan de alleen maar dankbaar zijn!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Claudia Prick van Wely op 18-03-2021

Ik snap waarom mijn tandarts me door heeft verwezen naar Dr. Mooren, wat een fijne dokter. Legt alles rustig uit wat er stap voor stap gaat gebeuren. Heel fijn voor iemand met angst. Ook de assistentes waren erg aardig en zorgzaam, tijdens de behandeling werd er regelmatig aan me gevraagd hoe het ging.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Stefan Zeeman op 17-03-2021

Xx

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Melissa Koppelman op 16-03-2021

Van te voren had ik mijn zenuwen aardig onder controle, dacht ik, want toen ik eenmaal aan de beurt was werd ik toch erg zenuwachtig. Dokter Mooren heeft me wel aardig gerustgesteld voor de operatie. Eenmaal in de stoel heb ik wel wat tranen gelaten maar de assistenten en iedereen die in de kamer aanwezig was waren zo lief voor me. Tijdens de behandeling werd precies verteld wat ze aan het doen waren en wat de volgende stappen waren, hierdoor werd ik tijdens de behandeling wat rustiger. Wat ik vooral ook prettig vond was dat de assistente tijdens de operatie af en toe even m'n schouder vast pakte en vroeg hoe het ging. Ik ben heel erg blij dat ik door deze dokter + assistentes ben geholpen, we wisten wat ze deden, hoe ze je rustig moeten krijgen en hoe ze het luchtig kunnen houden. Al met al een 'fijne' ervaring die ik dan ook een 10 zou geven.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Betül Dilek op 16-03-2021

Heb heel fijn ervaren, zo

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 15-03-2021

Duidelijk en vriendelijke

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Maurice Montulet op 15-03-2021

Goed.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jan - Dirk van Manen op 13-03-2021

Boven verwachting.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Roosmarijn op 11-03-2021

Ben zelf erg angstig voor de tandarts en alles daaromheen. Maar de behandeling ging er goed, er werd stap voor stap vertelt wat ze gingen doen en wat ik hoorde. Voelde me erg op m'n gemak gesteld, ondanks m'n angst.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Johan de Groot (neem aan dat wanneer ik kies voor niet anoniem, alleen mijn naam zichtbaar is)? op 11-03-2021

De kaakchirurg kwam relaxed over en legde bij elke handeling uit wat hij aan het doen was tijdens de behandeling. De assistente vulde dit af en toe nog aan en was ook erg vriendelijk. Aan de receptie ook allervriendelijkst te woord gestaan.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-03-2021

Voor mijn eerste ervaring geef ik een 8, vriendelijke medewerkers, kaakhirurg is vertrouwd, geeft rustgevende en duidelijke uitleg en doet zijn werk goed. Bedankt voor alles. Veel succes! Met vriendelijke groet, Olga

Lees verder