Wortelpuntbehandeling

Een ontstoken wortelpunt kan veel pijn geven. Vaak is een ontstoken wortelpunt een gevolg van een eerdere behandeling bij de tandarts. Wanneer een gat of vulling te groot wordt en dicht bij de zenuw komt gaat deze dood door irritatie. De tandarts behandelt de dode zenuw door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij maakt de tandarts de tand of kies van binnen schoon. Het kan echter voorkomen dat het voor de tandarts onmogelijk is de tand of kies schoon te krijgen. Dit komt in de meeste gevallen door de vorm van het zenuwkanaal. Restanten van de dode zenuw kunnen hierdoor blijven zitten. Deze restanten gaan vaak na enkele jaren ontsteken. Dit noemen we een ontsteking aan de wortelpunt.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Robert Kok op 28-01-2022

Veel uitleg voorzichtig verdoven

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2022

Alles is van te voren goed uitgelegd. Tijdens behandelijk werd ook steeds verteld wat men ging doen. Behandeling is vrijwel pijnloos verlopen en heb nagenoeg geen napijn gehad.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2022

Deskundig en snel

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2022

Vriendelijke, rustige en zeer bekwame specialist. Stelde me zeer op mijn gemak, ik gaf aan heel zenuwachtig/bang te zijn. Ook de medewerkers waren heel behulpzaam en zorgzaam.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Ton (H.T.) Kienhuis op 27-01-2022

Vriendelijk, behulpzaam, geruststellend ( voor zover nodig)

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Harry Nijholt op 25-01-2022

Fijne en rustige behandeling. Uitleg behandeling en verder traject duidelijk.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Florina Gebbinck-Saptelei op 24-01-2022

Erg ardige en vriendelijke mensen. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik kreeg voldoende informatie over wat is gebeurd tijdens operatie en dat gaf mij een goed gevoel. Bedankt meestal aan meneer Mooren! Ik ging naar binnen met een best grote angst maar hij wist hoe hij mij gerust kon stellen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Hans Chevallier op 24-01-2022

Geweldig: ontspannen sfeer (met muziek), leuk praatje en specialist en medewerkers ging ook onderling leuk met elkaar om, deskundige uitleg en heel vriendelijk. Pijnloze behandeling en geen noemenswaardige napijn gehad.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Pj breen op 24-01-2022

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Yvonne de Kinkelder op 19-01-2022

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en ook tijdens de behandeling werd steeds verteld wat er gedaan werd en gevraagd hoe het ging

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2022

Snel geholpen. Pijnloze behandeling en prima op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2022

Prima geholpen door al het personeel, stelden goed gerust en duidelijke uitleg over de ingreep. Al met al een goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Martin Hengeveld op 13-01-2022

Zeer tevreden over Dr. Wetzels en medewerkers!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Martin Hengeveld op 13-01-2022

Zeer tevreden over Dr. Wetzels en medewerkers!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2022

Goed opgevangen en voorzien van de juiste info.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door E.G.R. Bouman op 10-01-2022

Duidelijke uitleg over de behandeling, ook over periode na de behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-01-2022

Dr Mooren en alle medewekers gaven me veel informatie over hetgeen er gedaan werd. Vooraf en tijdens de behandeling, zelf vind ik dit altijd erg fijn en geruststellend.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Willeke Severt op 08-01-2022

Mijn ervaring is dat de hele behandeling vanaf het begin tot het eind prima is verlopen. Dr. Wetzels en zijn medewerkers zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Betsie Kasander-Simonse op 07-01-2022

Werd steeds duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Rust straalde van alle medewerkers uit.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-01-2022

Ik heb twee behandelingen gehad, extractie kies en een wortelpunt behandeling, zag er best tegenop maar dankzij de deskundigheid van Dhr.Wetzels en de goede communicatie en adviezen ook van zijn Assistentes zijn beide behandelingen zeer goed verlopen Top!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 06-01-2022

Kan niet oordelen op basis van alleen een consult

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-01-2022

Geweldig. Goed op mijn gemak gesteld. Ontspannen sfeer.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Joop Harms op 04-01-2022

Professioneel en duidelijk advies, uitleg met kennis en geduld, snelle en adequate behandeling

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Van Zele Joseph op 28-12-2021

fijn onthaald in het ziekenhuis. vriendelijke verpleging en onthaal dame.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Vincent te Braake op 27-12-2021

Zowel de chirurg als de assistentes waren zeer vriendelijk en gaven telkens goed uitleg over wat ze gingen doen. Ook kreeg ik goed advies over wat de beste vervolgstap zou zijn. Nu hopen dat de "naweeēn" meevallen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 24-12-2021

Er moesten 2 tanden verwijderd worden. Prima uitleg, niks van gevoeld ( behalve de prikjes) en voordat ik het wist was het gebeurd.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 23-12-2021

Uitstekende behandeling; erg goed ervaren en de mensen waren heel aardig en stelden je gelijk gerust.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jolanda konings jaspers op 23-12-2021

Zeef fijn geholpen

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Vincent de Vries op 22-12-2021

Had een afspraak op termijn voor wortelpuntbehandeling. Ik kreeg steeds meer last van de betreffende kies. Dit heb ik gemeld. Binnen 2 dagen zat ik la in de stoel van de kaakchirurg. Super service!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door marcel maris op 19-12-2021

Kundig en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-12-2021

Vriendelijke medewerkers

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Jason Broos op 15-12-2021

Ik vind dat ik goed geholpen ben.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-12-2021

Ik kwam hier voor een wortelpuntbehandeling en er werd tijdens de procedure telkens door de arts goed uitgelegd wat hij ging doen en hoe lang het ging duren. Daarnaast stelde de assistente me ook gerust. Niet een fijne behandeling om te ondergaan, maar door beiden is het me mee meegevallen!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-12-2021

Snel aan de beurt. Alles netjes geregeld. Werd goed uitgelegd wat ze gingen doen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Marcel Eigner op 13-12-2021

Zeer deskundig

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door IG van Kaam op 09-12-2021

Aardige en kundige kaakchirurg. Ook de medewerkers zijn vriendelijk. Ik kreeg goede uitleg en regelmatig werd mij, tijdens de behandeling, gevraagd of alles goed ging. De praktijk ziet er netjes en schoon uit. Kortom een prima praktijk die.ik een ieder kan aanraden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-12-2021

Zeer deskundige kaakchirurg, vriendelijk en hij legt alles goed uit ook tijdens de ingreep. De assistentes zijn behulpzaam en vriendelijk, ook zij vertellen precies wat ze gaan doen. Kortom een fijne sfeer!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door G Brouwn op 08-12-2021

Snelle en pijnloze ingreep, medewerkers en dokter zijn informatief, behulpzaam en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door José W M Dinther op 02-12-2021

ik vond het prettig dat de specialist vertelde wat hij ging doen, zo ben je voorbereid op het geen dat komen gaat,dat zelfde geld voor de verpleegkundige.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door FXC Krapels op 01-12-2021

De hele behandeling maakte een professionele en verzorgde indruk

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door John Van der linde op 30-11-2021

Zeer goed ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-11-2021

Vriendelijk, relaxed, zorgzaam. Een operatie is nooit leuk maar ik voelde me veilig en in betrouwbare handen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Marja Gabrielse op 26-11-2021

Heel vriendelijk personeel. De behandeling verliep heel vlot en achteraf geen pijn gehad.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Harold Jägers op 22-11-2021

Professioneel, kundig, klantvriendelijk

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 22-11-2021

Top

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door A.Boogaards op 18-11-2021

Heel goed.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-11-2021

Goede ervaring, ging eigenlijk voor een consult. Maar de behandeling kon toen gelijk al gedaan worden. Tijdens de behandeling word je goed op de hoogte gehouden over wat ze aan het doen zijn.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Margreth Zuidgeest-damen op 14-11-2021

Was goed te doen en goede begeleiding

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Peter Lindhout op 11-11-2021

Fijn om tijdens de ingreep voortdurend op de hoogte te worden gehouden van wat er wordt gedaan.

Lees verder