Dr. G. Mensink

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2022 28
  2. 2021 53
  3. 2020 29
  4. 2019 15
  5. 2018 3
  6. 2017 4
  7. 2016 30
Cijfer 8.2

Ingezonden door Sozef op 13-05-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 4.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-05-2022

Die was erg slecht! Continu gezeur over een paar minuten te laat. En het nazorgtraject was uitermate slecht gestuurd. Buiten kantoortijd van het kastje naar de muur gestuurd, voor hulp!

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-04-2022

Alles prima. Maar de nazorg is flut omdat het aangegeven telefoonnummer niet bereikbaar is

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 22-04-2022

Gewoon perfect

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-04-2022

Goede uitleg /informatie Prettige benadering

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Henk Witjes op 22-04-2022

Het team dat mij behandelde creëerde voortdurend een veilige situatie. Er werd voortdurend verteld wat er ging gebeuren, regelmatig werd gevraagd naar mijn welbevinden, er werd ook duidelijk gemaakt dat de behandeling geheel volgens plan verliep. Zeer prettige ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door E van den hoek op 11-04-2022

Was erg zenuwachtig maar ben heel goed opgevangen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Jose Mattheussensens Jansen op 08-04-2022

Weet de naam van kaakchirurg niet meer Maar heeft mij uitstekend behandeld geen pijn nabloedingen 👍👍👍

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Xx

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door a.c. Lindhout op 01-04-2022

ben uitermate tevreden over de behandeling

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2022

Al eerder bij deze specialist geweest voor een implantaat. Daarom weet voor de specialist gekozen. Lekker dichtbij, kan het aanlopen en altijd correct behandeld. Top

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Dhr M van Liempd en dochter. op 30-03-2022

Iedereen was zeer behulpzaam voor mijn vader die al op leeftijd is. We zijn uitstekend geholpen ook door de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-03-2022

Ze waren heel lief voor mijn dochtertje (9 jaar), veel werd ook echt aan haar gevraagd, wat voor haar heel prettig was. Ze kreeg ook veel complimentjes en dat was voor mijn dochter heel belangrijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-03-2022

goed behandeld en weinig pijn of overlast

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 26-02-2022

Parking is niet heel groot, staan veel auto's kort op elkaar dus voor patiënten niet heel veel plek. Bij binnenkomst is het even zoeken waar je heen moet. Eenmaal op de plek waar je moet zijn gaat alles goed. Netjes ontvangen en uitgelegd wat er gedaan dient te worden.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Tessa Michielsen op 26-02-2022

Parking is niet heel groot, staan veel auto's kort op elkaar dus voor patiënten niet heel veel plek. Bij binnenkomst is het even zoeken waar je heen moet. Eenmaal op de plek waar je moet zijn gaat alles goed. Netjes ontvangen en uitgelegd wat er gedaan dient te worden.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-02-2022

Goed en professioneel

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door CM Cornelisse op 09-02-2022

Vriendelijk ontvangen, precies op tijd geholpen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door R.van Diermen op 09-02-2022

Ik was erg zenuwachtig maar het bleek niet nodig te zijn ik werd gelijk gerustgesteld

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-02-2022

Zie overig

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Dorus op 04-02-2022

Ik ben zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-02-2022

IT was ok fast and goed no pain .

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door R van Poppelen op 20-01-2022

Als goed behandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2022

Het plaatsen van implantaat is me 200 % meegevallen. Door de goede verdoving is de ingreep pijnloos en snel verlopen. Napijn heeft voornamelijk uit een zeurderig gevoel bestaan, gebruik van pijnstilling is niet nodig geweest. Bij controle na ca. 6 weken zag implantaat er goed uit om een afspraak te kunnen maken bij tandarts voor het voorbereiden van de kroonplaatsing 3 maanden na de ingreep van het implantaat.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Frank Plasmans op 14-01-2022

Behandeling is tijdens bezoek niet uitgevoerd doordat besloten werd het onder narcose te moeten doen. 23 feb nieuw poging

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door E.A.J. Roelen op 14-01-2022

Jammer dat de voorbereiding en communicatie niet goed is verlopen. Heb vertrouwen dat het de volgende keer wel goed gaat.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Patrick Punt op 14-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door S. Jonkman op 14-01-2022

Met uitzondering van de receptionist, zie eerdere toelichting

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Rob Swart op 17-12-2021

Prettige zorgzame benadering

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2021

Erg goed geholpen, rekening gehouden met mij als patiënt, top

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-12-2021

Goede ervaring behalve het ongeïnteresseerde personeelslid

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door E.van hal van elteren op 21-11-2021

Goed geholpen volgens afspraak.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Naomi Timmers op 11-11-2021

Voor de tweede keer onder sedatie gebracht hier, om drie gewone kiezen te laten trekken. De eerste keer was al een enorme fijne ervaring en de tweede keer wederom niks dan lof! Dr. Mensink behandeld je zeker niet als een nummer en behandeld de patiënten op basis van hun wensen en behoeften. Wederom erg blij met de behandeling van de anesthesie (die je écht enorm gerust stellen) en van dr. Mensink. Weinig pijn gehad en (nog) geen complicaties. Top team!!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-11-2021

Ik was heel bang om te gaan en ook aan het begin van de behandeling. Maar de behandeling is rustig en duidelijk aan me uitgelegd waardoor ik toch rustiger kon ademhalen en minder bang was. De ingreep zelf was heel snel weer voorbij en ik voelde er bijna niks van. Conclusie: hele goede ervaring!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Toppers! Vriendelijk en professioneel

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Erg gehaast en onpersoonlijk.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Top chirurg en fijne medewerkers. Behandeling was zo gedaan!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2021

Zeer prettige ervaring. Fluitje van een cent

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Lieke van zundert op 13-10-2021

Heel vriendelijk, duidelijk en alle tijd.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 03-10-2021

Goede ervaring ook de narcose super Geen misselijkheid .zie verder boven bij opmerkingen .was lastig met uitslapen dat ik steeds naar beneden gleed Kwam ook niemand waaraan ik kon vragen om de beensteun wat hoger te zetten . Wel super lieve telefonistes. Altijd vriendelijk .

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M Verdult op 01-10-2021

Prima! So far so good

Lees verder

Cijfer 3.5

Ingezonden door Karin maas op 24-09-2021

Ik was erg ontdaan en moest het echt even relativeren, erg triest zoals het ging, echt triest

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Arno Luijsterburg op 24-09-2021

Alles werd rustig en duidelijk verteld en uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-09-2021

Alles was duidelijk en tijdens de behandeling werd goed aangegeven wat ging gebeuren, dit maakte het een stuk minder spannend.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door C. Cornelisse op 20-08-2021

Er heeft nog geen behandeling plaatsgevonden, er zijn wel afspraken gemaakt.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door M.J. Eversdijk op 18-08-2021

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-07-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-07-2021

Snel en goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Esmeralda Delhez op 23-07-2021

Ik was enorm zenuwachtig voor de behandeling om mijn verstandskies te laten trekken Uiteindelijk zijn er gelijk 2 getrokken Fijn dat het zo gelopen is en nu nog wat last maar blij dat ik straks geen last meer heb van deze verstandskiezen Super goed geholpen ook omdat ik zo zenuwachtig was Dank jullie wel voor de goede zorgen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-07-2021

Er is tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren Ik ben goed geïnformeerd en op mijn gemak gesteld! Complimenten voor de verpleegkundige en kaakchirurg!

Lees verder