Dr. R.H.K. Batenburg

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2022 39
  2. 2021 67
  3. 2020 81
  4. 2019 43
  5. 2018 54
  6. 2017 56
  7. 2016 15
Cijfer 9.7

Ingezonden door Jan Boot op 05-07-2022

Door negatieve ervaringen in het verleden met de tandarts en omdat ik door depressie mezelf verwaarloosde moesten er resten van mijn ondergebit verwijderd worden en een prothese geplaatst worden. De begeleiding van de specialist en medewerkers was heel vriendelijk, begripvol en geruststellend. Van de ingreep zelf heb ik niks gevoeld Top

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Huibert Hoek op 03-05-2022

Was voor mij de eerste keer, zeer fijn ontvangen . Je merkt hier dat er nog ruimte is voor de patient, hou dit vooral vast.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Eric Jonkers op 03-05-2022

Goed them deskundige mensen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Stefan Neels op 02-05-2022

Zowel de verpleegkundigen als de chirurg gaven bij iedere handeling uitleg wat er gebeurde. Goede zorg tijdens de ingreep en goede nazorg.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Melda Geerse Ruedisueli op 30-04-2022

Gemoedelijk, duidelijk, met respect, niet te lang niet te kort, heel prettig, pijnloos

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door R.H.Bouma op 29-04-2022

Deskundig en erg vriendelijk geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Martin Pieterman op 26-04-2022

Dr. Batenburg legt het op een prettige, geruststellende manier uit wat hij gaat doen. Ook de beide assistenten zijn zeer vriendelijk en kundig. Tijdens de inwerking van de verdoving een fijn gesprek gehad op de manier zoals er thuis iemand op bezoek is. Geen pijn ervaren. Als de behandeling gedaan is er voldoende tijd (bij duizeligheid) om even te blijven zitten zodat je je daarna goed voelt.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Noes Patty op 22-04-2022

Rustige/prettige sfeer. Goed opgevangen door medewerkers. Goede uitleg arts.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Rob Verschoore op 15-04-2022

Erg vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 10-04-2022

vriendelijke mensen, deskundige behandeling

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2022

De vakkennis valt op.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2022

Prettige ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2022

Normaliter = een 10 voor de specialist een utopie edoch dit team = specialist en assistenten zijn subliem

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Medewerkers leven goed mee vooral als je nerveus bent, mocht zelfs hand vasthouden

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Mark de Groot op 05-04-2022

Zeer vriendelijke en deskundige chirurg en personeel.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-04-2022

Voor de eerste keer bij dr. Batenburg geweest voor het trekken van 2 verstandskiezen. Zeer tevreden over de deskundige behandeling. Tijdens de behandeling vertelt hij precies wat hij gaat doen. Dit vond ik erg prettig. Assistentes zijn ook erg vriendelijk en stellen je op je gemak.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door E.A. Breugem op 30-03-2022

ik ben zeer tevreden over de behandeling, de bejegening, zorgvuldigheid en de duidelijk uitleg

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2022

Mijn gehandicapte dochter moest behandelt worden, hier werd zeer vriendelijk en. met begrip naar gehandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2022

verrassend heel goede behandeling en ervaring

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Peter Kramer op 22-03-2022

Top! In één woord, mede door de entourage heb ik het idee dat het voor het personeel ook prettiger werken is. Bereikbaarheid is prima, gratis parkeren is ook een pré, uitleg is prima, eigen inbreng kan en als gezegd het oogt mooi en rustig wat zijn weerslag op de patient heeft c.q. moet hebben.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Danielle Langeraar op 18-03-2022

goed Andere dag blauwe kin.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door H. Fontijne op 01-03-2022

uitgevoerd zoals verwacht

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-02-2022

Ik werd goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 4.5

Ingezonden door Niet openbaar op 09-02-2022

ik ben niet tevreden.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jm passenier-Kluyfhout. op 04-02-2022

Heel goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 02-02-2022

Vriendelijkheid van de balie tot aan de kaakchirurg! De assistenten stellen je erg op je gemak en vertellen tijdens de behandeling hoe het gaat/ wat er gaat gebeuren/hoe lang het nog duurt. Dit was erg prettig. De kaakchirurg was zeer kundig en binnen de kortste tijd zat de behandeling erop.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 31-01-2022

Vriendelijke assistenten, kundig personeel en duidelijke communicatie.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door HCL Vierveijzer op 31-01-2022

Super vriendelijke omgeving. Alle personeel heel geduldig . Alles werd uitgelegd ..ook tijdens de behandeling..

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Ton (H.T.) Kienhuis op 27-01-2022

Vriendelijk, behulpzaam, geruststellend ( voor zover nodig)

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2022

Vanaf de intake heb ik uitleg ontvangen over de vervolgstappen voor het krijgen van een implantaat. Ik vond het spannend om de behandeling te ondergaan. Vooraf ben ik goed geinformeerd en ook tijdens de behandeling werd met verteld wat er ging gebeuren. Iedere stap was erg kort en voelde keer op keer succesvol. Na de behandeling heb ik nogmaals een goede uitleg gehad over het vervolgtraject. (controle en doorverwijzing voor opbouw bij tandarts) Het enige wat ik voelde na het verdwijnen van de verdoving is de aanwezigheid van de zelfoplosbare hechtdraadjes. Geen irritatie of pijn of iets dergelijks. Beter had het niet kunnen verlopen naar mijn mening.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Stan van de Ven op 17-01-2022

Al een aantal keer bij dr. Batenburg geweest, vandaag voor het plaatsen van een implantaat. Dr. Batenburg is erg vriendelijk en deskundig, ik heb alle vertrouwen in hem. Ik vind het prettig dat hij tijdens de behandeling ook vertelt wat hij doet. Assistentes zijn ook super aardig en stellen je op je gemak. Locatie is uniek met uitzicht op zee :-) al zie je dat niet als je in de stoel ligt, misschien iets met een spiegel op plafond...idee?

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-01-2022

Hele vriendelijke medewerkers, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. En je kan er vrij snel terecht.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2022

Prima geholpen door al het personeel, stelden goed gerust en duidelijke uitleg over de ingreep. Al met al een goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door piet cevaal op 12-01-2022

Perfect geholpen

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Hennie Schoenmaker op 08-01-2022

Ik heb zeer goede ervaring met de behandeling van de MKA groep. Prima arts, aardige assistentes en werd erg op mijn gemak gesteld. Een goede uitleg over de behandeling voor en tijdens de ingreep.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M.v.d.Wekken- Maijs op 07-01-2022

goede ervaring.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 04-01-2022

Snel, ter zake, pijnloos, schoon, vriendelijk, correct

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-01-2022

Ik was best heel zenuwachtig, weet dat ik snel flauwval en wist niet wat ik moest verwachten maar vond het erg eng. Ik viel dus ook al flauw bij de verdoving prikken. Was bang dat ik weet ging flauwvallrn bij het trekken van de kiezen, maar dat viel gelukkig heel erg mee. Medewerkers waren heel zorgzaam en zeiden steeds wat ze deden dat was heel fijn. Maar van tevoren even checken hoe ik er bij zat was nog wel fijn geweest.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Patricia Merkx op 03-01-2022

Geen tips erg vriendelijk en kundig geholpen. Ik was nl zelf erg nerveus en angstig vd behandeling maar het is mij 100% meegevallen doordat ik erg gerust gesteld werd en op de hoogte gehouden werd van wat er ging gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-12-2021

Prima geholpen, je merkt toch duidelijk een verschil tussen het trekken van een kies door de tandarts of een kaakchirurg. Dat begint bij de toediening van de verdoving en de pijn na de behandeling, allemaal net iets minder pijnlijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2021

Voor het eerst naar de kaakchirurg. Met lood in mijn schoenen naar binnen. Binnen word je netjes opgevangen en stellen ze je gerust. Tijdens de behandeling wordt netjes verteld wat er gebeurt en wat hij gaat doen. Ben zeer tevreden over de aanpak van mijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2021

Voor het eerst naar de kaakchirurg. Met lood in mijn schoenen naar binnen. Binnen word je netjes opgevangen en stellen ze je gerust. Tijdens de behandeling wordt netjes verteld wat er gebeurt en wat hij gaat doen. Ben zeer tevreden over de aanpak van mijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Gerard van Osch op 15-12-2021

Wil zeggen dat de hele behandeling als je het kan prettig was. Ik ben zeker altijd gespannen voor de tandarts. Maar de rustige, duidelijke, uitleg en het op je gemak stellen waren zeer fijn. Dus de behandeling was top! Dus dank aan Dhr Batenburg en zijn 2 assistenten op 14 december. Groeten, Gerard van Osch

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Riet v.d. Have op 14-12-2021

Goede vlotte behandeling

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door John Van der linde op 30-11-2021

Zeer goed ervaren.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Marja Gabrielse op 26-11-2021

Heel vriendelijk personeel. De behandeling verliep heel vlot en achteraf geen pijn gehad.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 09-11-2021

Ik heb heel wat traumatische ervaringen achter de rug met tandartsen en was heel angstig...maar wat een lieve mensen en wat een fijne kaakchirurg het is me hartstikke meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Rene Riemens op 06-11-2021

Er heerst een plezierig sfeer en er is een hoge mate van deskundigheid. De behandeling liep volgens het boekje!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door S.J. Bevelander-de Waaij op 02-11-2021

Prima ervaring bij Dr. Batenburg, mindere ervaring bij Dr. Schoen, zie boven

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Nagelkerke op 31-10-2021

Er werd mij duidelijk verteld wat er ging gebeuren en tijdens de behandeling werd mij ook stap voor stap verteld wat er op dat moment gedaan werd.

Lees verder