Dr. R.H.K. Batenburg

Kaakchirurg Zeeland

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2024 10
  2. 2023 65
  3. 2022 51
  4. 2021 67
  5. 2020 81
Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 22-04-2024

Kundig, voorkomend, fatsoenlijk, aardig. Allemaal!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 25-03-2024

Geen lange wachttijd Prima behandeld,goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door De Spirt R.A. op 12-03-2024

uitermate correcte en vriendelijke behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jan Hendrik Blom op 30-01-2024

iedereen even vriendelijk

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Esther Tuinman op 22-01-2024

Het inplannen van de afspraak ging vlot, ik kon snel terecht en de medewerkster aan de telefoon was zeer vriendelijk. De behandeling is prima verlopen. Alles werd goed uitgelegd, dit in combinatie met dat het team rust uitstraalde, maakte de behandeling zo aangenaam mogelijk. Ook was er goede aandacht voor de nazorg.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jan Vermaas op 17-01-2024

Er moest een kies uit de onderkaak getrokken worden. Door ontsteking van de wortelpunten was dit een pijnlijke geschiedenis, maar het moest toch gebeuren. Dr. Batenburg heeft bekwaam en voortvarend gehandeld.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Jan van de Putte op 17-01-2024

Bijzonder vriendelijke benadering Vlotte en succesvolle behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Marit van Winkelen op 14-01-2024

Goede begeleiding, veel informatie over de behandeling en zeer snelle ingreep

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2024

Zeer rustige, vriendelijke en kundige medewerkers, geeft vertrouwen in een goede afloop van de ingreep.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2024

goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 31-12-2023

Had & heb vertrouwen in arts & behandelende collega’s (positief en deskundig). Alleen afspraak (lang wachten met constant hoofdpijn) niet top

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Gerard Mol op 28-12-2023

Ik ben uiterst tevreden over de MKA afd. in Goes. De behandelende kaakchirurg dhr. Batenburg vond ik heel erg deskundig. Ik vond het b.v. heel goed dat hij eerst zelf nog beoordeelde (op foto) of de gevraagde behandeling wel degelijk nodig was. Daarbij was hij ook nog erg patiëntvriendelijk en relaxed. De beide assistenten waren ook supergoed. Ze stelden me gerust en legden de procedure heel nauwkeurig uit en ook wat er daarna stond te gebeuren. Over het algemeen voelde ik door de prima verdoving weinig pijn. Alleen het hakken, trekken, breken en boren was soms te merken. Natuurlijk niet erg aangenaam maar onvermijdelijk. Top team daar, hoor !

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jan Snoep op 23-12-2023

Ik ben goed behandelt. Ga zo door

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 19-12-2023

vriendelijke benadering; duidelijke uitleg

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Thea Dalebout-Van Schaik op 16-12-2023

Ik was erg bang voor de behandeling. Zo wie zo voor de tandarts dus ook voor de kaakchirurg Zou fijn zijn dat daar aandacht aan besteed wordt. Deze keer was het extreem die angst. De behandeling was onvermijdbaar, maar was zeer pijnlijk.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Vreeswijk- van der Linden op 13-12-2023

Ik kwam ivm een prothese en was heel erg bang. De chirurg legde alles heel rustig uit bij de intake en ook bij de behandeling werd me duidelijk gezegd wat er precies ging gebeuren. Ook de assistentes waren zeer lief en geruststellend en daardoor voelde ik me ,met mijn angst, echt serieus genomen. De hele ingreep is mij enorm mee gevallen omdat ik goed wist wat me te wachten stond. Echt heel fijn allemaal!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Marjolein oltheten op 08-12-2023

Heel fijn om een positieve ervaring te hebben rondom een operatie/ ingreep, als je daar angsten voor hebt opgebouwd. Ik denk dat ik minder gestrest ben voor een volgende behandeling ergens aan mijn lichaam.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Annelies Jacobs Tijssen op 01-12-2023

In een woord geweldig geholpen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Eef Schönberger op 30-11-2023

Ik werd door Dr. Batenburg goed geïnformeerd wat hij ging doen . Ook de beide assistenten waren zeer behulpzaam en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door DRIES VAN.DER REEST op 29-11-2023

Keurig netjes!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door A.M.J. Barends- Sabee op 09-11-2023

Voor de 2e keer bij dezelfde chirurg geweest. Zeer tevreden, snel behandeld en duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Voelde gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Ben van Paassen op 07-11-2023

Goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door A.J. Visser op 31-10-2023

Veel klachten na behandeling dus een mail gestuurd en binnen een half uur teruggebeld, wel geruststellend

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door J. P. Martijn op 27-10-2023

Iedereen is zeer vriendelijk en stelt zo nodig gerust

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Ger Bosselaar op 26-10-2023

prima opvang en behandeling

Lees verder

Cijfer 5.7

Ingezonden door Iris op 24-10-2023

De assistentes en receptioniste waren erg aardig en professioneel. De specialist daarin tegen is naar mijn mening erg onprofessioneel. Hij negeerde mijn klachten. Ik gaf aan erg veel pijn te hebben en hij negeerde het. Dit heeft 5minuten lang geduurd met intensse pijn. Huh stelde zichzelf niet voor. Ook zei hij geen gedag. Helaas weet ik zijn naam niet.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 23-10-2023

Implantaat is goed en snel geplaatst, zonder veel napijn.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 23-10-2023

Is al in één van bovenstaande velden beschreven

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Astrid Geelhoedt op 21-10-2023

Ontspannen sfeer. Zeer klantvriendelijk en professioneel!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Eric Berrevoets op 20-10-2023

Ik ben op een vriendelijke manier ontvangen en er is tijd genomen voor uitleg. Ook tijdens de behandeling werd ik op de hoogte gehouden. Het feit dat je naar een kaakchirurg moet is niet leuk maar door de afgelopen ervaring zie ik het vervolg positief tegemoet.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door M. de Steur op 20-10-2023

Dit was de eerste keer dat ik met de MKA-groep te maken had. Een positieve ervaring. Hopelijk kan ik dat na mijn 2e behandeling ook nog zeggen :-)

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 11-10-2023

Super goede ervaring geen klagen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ton Quist op 10-10-2023

Nadat ik op verzoek van MKA mijn afspraak moest verzetten, was het nog een hele puzzel binnen afzienbare tijd bij een andere kaakchirurg terecht te kunnen. Uiteindelijk naar Zierikzee gereden. Daar was alles in een woord 'grenzend aan perfectie'. Een uitstekend adres voor een behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M Janse op 17-09-2023

Hartstikke goed!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Ilse Fraanje-de Jonge op 31-08-2023

Super vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Ineke Jacobs op 22-08-2023

👍👍

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 17-08-2023

Fantastisch geholpen. Geen pijn gehad en goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door HMB van Oudenaarde Jonker. op 11-08-2023

Heel kundig en netjes geholpen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door W.J.E. Stroosnijder-de Schipper. op 06-08-2023

Bijzonder goed. Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg over hetgeen ging gebeuren. Perfect.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door W van Schelven op 05-08-2023

Rustige benadering, werken op tijd , goede werksfeer.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2023

Ze werken mooi op tijd. Aardig personeel en geven goede uitleg. Gewoon prima!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Meta Neleman op 25-07-2023

Vriendelijk, duidelijk, snel. Wel spannend doordat mijn hart erg snel en groots bonkte. Ik lag helemaal onder een doek ook daardoor spannender geloof ik.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door H. de Ruiter op 19-07-2023

Geweldig behandeld door zowel de kaakchirurg als de assistentes. Zag er erg tegen op maar ben op een zeer positieve manier door het traject begeleid.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door H. de Ruiter op 19-07-2023

Geweldig behandeld door zowel de kaakchirurg als de assistentes. Zag er erg tegen op maar ben op een zeer positieve manier door het traject begeleid.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 01-07-2023

Super vriendelijke medewerkers !

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-06-2023

op een zeer prettige manier geholpen door iedereen daar

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Hieke op 10-06-2023

Goed en snel geholpen. Alles werd uitgelegd en ik had het gevoel op de medewerkers te kunnen vertrouwen. Ik kon mijn afspraak ook makkelijk verplaatsen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jw van nieuwenhuijze op 08-06-2023

Nvt

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2023

Zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 25-05-2023

Belangrijk dat ik op mijn gemaakt werd gesteld, tijdens de gehele behandeling op de hoogte werd gehouden wat de arts deed, deskundige medewerkers en arts, erg vriendelijk

Lees verder