Dr. R.H.K. Batenburg

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2020 77
  2. 2019 43
  3. 2018 54
  4. 2017 56
  5. 2016 15
Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2020

Kundige kaakchirurg en lieve zorgzame assistentes.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Tonny Timmer op 02-12-2020

Vriendelijk en duidelijkheid over wat er gaat gebeuren

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Ine van Leyenhorst op 26-11-2020

Uitstekende ervaring, prima geholpen met goede uitleg ondanks dat het nooit en voor niemand een pretje is om naar een kaakchirurg te gaan!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Anne-Mieke van Waveren op 25-11-2020

het meest last heb ik gehad van de verdovings prik in mijn gehemelte. beetje ongelukkig plekje gekozen denk ik, erg pijnlijk. ik voel het nu nog. verder was het super snel gebeurt en weinig last achteraf. specialist was erg zakelijk, de medewerkers waren erg vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Leonard Walhout op 22-11-2020

goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door riet kostense op 20-11-2020

keurig netjes te woord gestaan en op je gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door A.T. van Holten op 18-11-2020

De wond bleef bloeden. Na 5 uur kreeg ik toch goed advies om het bloeden te stelpen/stoppen. Het verdient misschien aanbeveling steriel verbandgaas mee te geven na een behandeling.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-11-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 17-11-2020

Goed geholpen door alle medewerkers. Gerustgesteld voor de behandeling en op de door mij gestelde vragen kreeg ik voldoende informatie. De behandeling, het verwijderen van een kies, is naar mijn mening goed uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Bob herrebout op 13-11-2020

Heel goed..

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-11-2020

Binnen in het gebouw onduidelijk waar je precies moet zijn. Behandeling pijnloos en fijn dat tijdens de behandeling verteld word wat er precies gedaan word en hoe dat eventueel aan kan voelen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

Vandaag een wortelpuntbehanding gehad, zowel assistentes als de chirurg kundig? Vriendelijk en duidelijk

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Sanne op 03-11-2020

Fijne ervaring gehad, hele lieve assistente’s en natuurlijk een hele goede kaakchirurg! Bedankt voor de goede behandeling en (na)zorg!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Anneke van der Meer, J.G. op 01-11-2020

Omdat ik lang moest wachten bij het aanmelden bij de receptie, moest de arts wat langer op mij wachten. Hij kwam mij halen en reageerde geïrriteerd, ik moest opschieten omdat hij precies op schema werkte. Ik vond dat geen vriendelijke ontvangst. Op de behandelkamer waren de verpleegkundigen erg aardig en zij vertelden precies wat de arts zou gaan doen. Door hen voelde ik mij op Mn gemak gesteld. Tijdens de behandeling was de arts vriendelijk. Ik kon na afloop merken dat hij gehaast was. Over spoelen is mij niet verteld welke alternatieve middelen er zijn. Ik had gemeld niet tegen het gebruikelijk voorgeschreven middel te kunnen. Vandaag 2 dagen na de behandeling gaat het goed met mij, nog wat pijn bij de wond, in het kaakgewricht en oorpijn.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-10-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door dietmar leerhoff op 27-10-2020

super goede ervaring

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-10-2020

Na een vervelende ervaring met een kaakchirurg, al weer 45 jaar geleden, was ik best zenuwachtig. Maar hele vriendelijke behandeling. Snel en vakkundig en informatie wat er gebeurde. Weinig napijn gehad. Al met al een hele positieve ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2020

Goede uitleg, ook tijdens de behandeling werd telkens gezegd waar de chirurg mee bezig was. Dat was geruststellend.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2020

Specialist was erg kort en te zakelijk. Daar kan hij in groeien. Assistenten zijn top.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-10-2020

Moet vriewndelijk blijven, want de behandeling is nog niet afgewerkt omdat over 3 weken de klemmetjes op de inplantaat gezet worden wat mijn ondergebit vast zet.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door robin vrij op 01-10-2020

Leuke vent en leuke meiden dus was wel gezellig.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Fred van 't.Loo op 29-09-2020

Prettige ontvangst, word volledig op je gemak gesteld, zelfs tijdens de behandeling. Alles wat er gaat gebeuren wordt duidelijk uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Paul van Rooijen op 25-09-2020

Uitermate prettige bejegening; zeer goede behandeling en uitleg.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Ria Lievense-Lankhaar op 24-09-2020

Goed geholpen en gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ada Olko op 19-09-2020

Mijn dochter is snel en zeer professioneel geholpen. Goede uitleg passend bij de leeftijd van mijn kind. Telefonisch contact was aangenaam. De assistente in het ziekenhuis was heel aardig. Algemeen heel goed indruk achtergelaten.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Willem Dijk op 30-08-2020

Duidelijke en goede behandeling.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Elise Baaij op 19-08-2020

Allereerst ben ik tot nu toe erg tevreden over de zorg van de kaakchirurg en de assistente dus over het algemeen heb ik een goede ervaring. Alleen wil ik wel een opmerking plaatsen evt ter verbetering. Ik heb een (stevige) angst voor prikken/verdovingen etc. Hier zag ik het meest tegenop van de hele behandeling. Gelukkig las ik op jullie website dat jullie er alles aan doen om de patiënt gerust te stellen, dus ging ik met een goed gevoel er naartoe. Dit viel op het begin wat tegen. De kaakchrirug nam even gauw met me door wat hij zou gaan doen en ik mocht in de stoel gaan liggen en dan zou hij even kijken. Ik vroeg hem wat er ging gebeuren en hierop zei hij:' alleen even verdoven'! Ik begrijp dat dit voor de meeste patiënten misschien zo is, maar bij mij dus niet. Ik moest ook zelf aangeven dat ik in de stoel wilde blijven ivm met flauwvallen en moest later ook zelf vragen om weer te gaan liggen. Ik kreeg het gevoel dat ik me 'aanstelde' of dat er geen tijd was om hier wat meer aandacht aan te geven. Hierdoor voelde ik me minder 'veilig'. Gelukkig ging tijdens de behandeling alles goed en snel. (Ik begreep later van de assistente dat deze arts ervaring heeft en wel doorpakt, dat zal er misschien ook mee te maken hebben). vlak voor en tijdens de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd, dat was heel fijn. Ook het praatje vooraf met de assisitente vond ik fijn en stelde me gerust. Over het algemeen ben ik erg tevreden, buiten het verdovingspuntje om.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Sonja ‘t Hart op 19-08-2020

Prima behandeld, door mondkapjes e.d. soms moeilijk te verstaan tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 19-08-2020

Zeer vriendelijk ontvangen De behandeling zeer zorgvuldig uitgevoerd

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door E.A.L. de Graaff op 14-08-2020

Ik heb de ingreep (ervaring) als zeer positief ervaren nu 24 uur later totaal geen hinder of last van de ingreep ondervonden. Het hele team dat mij bij de ingreep heeft bij gestaan en geholpen heeft was heel professioneel en zeer aardig en geruststellend. Al met al is de ingreep heel goed verlopen. Zou het zo weer laten doen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Leendert Osté op 08-08-2020

100 % meegevallen, geen pijn achteraf nadat de verdoving was uitgewerkt, fijne medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ad Vreeke op 08-08-2020

Uitstekende behandeling

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-08-2020

Vriendelijke mensen. Goede uitleg en gerustgesteld

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Justine Boonman-Bos op 04-08-2020

Afspraak snel geregeld. Duidelijke informatie. Herinnering sms. Professionele ontvangst. Patientgerichte en patientvriendelijke organisatie. Uitstekende medische behandeling. Duidelijke instructies nazorg. Locatie goed bereikbaar.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 29-07-2020

Goed zeer vriendelijk en behulpzaam dik tevreden

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 24-07-2020

Fijn

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Roel Zwier op 22-07-2020

Prima ontvangst met daarbij een korte bondige en duidelijke uitleg over de procedure en de mogelijke stappen. Zowel de specialist als de assistentes geven duidelijk aan wat te verwachten, stellen gerust en gaan voortvarend en zeer correct te werk. De daadwerkelijke behandeling was voorbij voor ik het in de gaten had, de voorbereidingen duurde wel even, het enige oncomfortable was een verdovingsprik in het verhemelte, dat duurde ongeveer 1 seconde. Zeer tevreden met de behandeling en de aanpak die hier werd verzorgt.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-07-2020

Ze gaven goede uitleg ook tijdens de behandeling wat ze gingen doen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 21-07-2020

Hele positieve ervaring, ze stellen je gerust en nemen de tijd voor je. De dokter houdt je op de hoogte van wat er gaat gebeuren. Ga zo door .

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-07-2020

Goed voorbereid en op gemak gesteld, vriendelijke dokter en personeel, snelle behandeling met goede nazorg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door S.E.Buijs-Allaart op 15-07-2020

Voelde mij erg op mijn gemak. Zowel bij de medewerksters als bij de specialist. Hele duidelijke uitleg over medicijnen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-07-2020

Zeer vriendelijk en goed behandeld door alle medewerkers. Ingreep verliep vlot en er werd vervolgens ook voldoende aandacht besteed aan de periode na de behandeling (nazorgadvies). Zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 13-07-2020

Werd zeer goed en vriendelijk ontvangen, gerustgesteld en behandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Silvia De Jong op 08-07-2020

Ik ging voor het verwijderen van een verstandskies. Wat een geweldig team! Voelde me erg op mn gemak!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Judith Van der kroon op 07-07-2020

Ik ben heel goed geholpen ook het personeel vond ik erg vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Pieter van der Wulp op 24-06-2020

Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding. Direct het gevoel in goede handen te zijn. De gehele behandeling wordt zowel ervoor als tijdens goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Marieke Busink op 18-06-2020

Na goed advies over weekje antibiotica een week later uitstekend behandeld en na 2 dagen nagenoeg pijnvrij na wortelpuntontstekingen weghalen en dichtmaken van wortelkanalen en wondsluiting. Uitstekende benadering ook tijdens coronatijd. Dikke pluim voor arts en medewerkers.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-06-2020

De gehele behandeling is me 100% meegevallen. Was goed verdoofd en heb totaal niets gevoeld. Ben vriendelijk en duidelijk geholpen. Zou er zo weer naar toe gaan bij een volgende behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2020

de verpleegkundige gaf mij vertrouwen, duidelijkheid, stelt je op je gemak en was toegangkelijk.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2020

Goed ontvangen. Duidelijke uitleg tijdens behandeling

Lees verder