E. van Hooft

Kaakchirurg

 

Aantal reviews per jaar

  1. 2020 10
  2. 2019 5
  3. 2018 4
  4. 2017 3
  5. 2016 12
Cijfer 8.3

Ingezonden door Lois op 13-07-2020

Vriendelijk personeel. Behandeling was snel voorbij. Aangenaam verrast.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 02-03-2020

Helaas vond ik het eerste contact aan de receptie-balie een beetje kil overkomen.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 11-02-2020

Een heel positieve ervaring. De chirurg vertelde tijdens behandeling wat en met name waarom hij deed wat hij deed. Bijv; druk op de kies zetten zodat deze makkelijker los zou laten. Deze en andere uitleg van medewerkers gaven mij een prettig gevoel bij een niet zo'n fijne behandeling.(niemand gaat voor z'n plezier naar de kaakchirugie)

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-02-2020

Assistentes zijn echt heel aardig.Een dikke pluim.Wat ik jammer vind is dat voor patiënt niet alles vanzelfsprekend is,dus misschien iets betere uitleg door kaakchirurg van wat er gaat gebeuren.Indien dit iets anders zal verlopen ook het waarom en op wat voor termijn het oorspronkelijke dan plaats gaat vinden.Bv bij plaatsen implantaat,als er dan botopbouw moet plaatsvinden dit eerst weer moet aangroeien en er dan weer een termijn overheen gaat voor het geplaatst kan worden.Dit is voor hun vanzelfsprekend,maar voor patiënt niet.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jimmy Jaquet op 03-02-2020

Mijn eerste ervaring met de MKA groep. Was hier voor restwortel(en) verwijdering. Deze zijn vakkundig en met de juiste zorg verwijderd. Ook het team er omheen was vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. Ik heb voor de MKA groep gekozen omdat het voor mij gevoelsmatig de juiste keuze was, tevens werd deze mij geadviseerd door mijn tandarts. De specialist is buiten zijn vakkundigheid ook spontaan. Ook na de behandeling netjes sterkte gewenst en beterschap! Mijn keuze voor eventuele verdere behandelingen in de toekomst gaan dan uiteraard ook weer uit naar dit vertrouwde adres.

Lees verder