Zorgboulevaart

De Zorgboulevaart in Vlissingen is hét centrum voor gezondheid en welzijn van Walcheren. In dit centrum zijn verschillende zorgdiensten en voorzieningen bij elkaar gebracht. Hierdoor ontvangt u de best geïntegreerde zorg: op maat en met aandacht. Een lichamelijk probleem is vaak niet op te lossen door enkel een operatie of behandeling. Het traject voorafgaand aan de operatie, evenals de revalidatie en het herstel zijn van wezenlijk belang. Omdat wij binnen de Zorgboulevaart alle benodigde zorg onder één dak bieden, bent u ervan verzekerd dat u op het juiste moment de juiste behandeling door de juiste specialist ontvangt.
Cijfer 9

Ingezonden door Jan IJntema op 16-05-2022

Goede organisatie. Vriendelijke medewerkers. Snelle en pijnloze behandeling. Gewoon heel goed.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Adri Dierkx op 16-05-2022

Was/ben in behandeling voor implantaat. Hele traject is probleemloos verlopen, uitstekende voorlichting en behandeling op zich en daarna pijnloos. Controle over 6 weken.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-05-2022

was vantevoren gespannen maar achteraf viel het reuze mee

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Erlyn de Wijze op 12-05-2022

Wat een supergoed team, geruststellend naar mijn dochter, vriendelijk, precies zeggen wat ze gaan doen👍👍👍

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Stefan Neels op 02-05-2022

Zowel de verpleegkundigen als de chirurg gaven bij iedere handeling uitleg wat er gebeurde. Goede zorg tijdens de ingreep en goede nazorg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Karolina op 02-05-2022

Ik ben tevreden

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Lyla Kadri op 01-05-2022

Voor mijn 2e implantaat. Erg tevreden. Totaal geen pijn gehad. Vriendelijk personeel. En een aardige arts.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Melda Geerse Ruedisueli op 30-04-2022

Gemoedelijk, duidelijk, met respect, niet te lang niet te kort, heel prettig, pijnloos

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door R.H.Bouma op 29-04-2022

Deskundig en erg vriendelijk geholpen.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door V. Schepers op 26-04-2022

Nogmaals zeer deskundig team maar te weinig informatie over de ingreep enz.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Smp Elve op 22-04-2022

In Vlissingen ,vriendelijke ontvangst receptie,zeer goede opvang en begeleiding door kaakchirurg,en zijn medewerkers. En een goede uitleg voor en tijdens de behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Richard Jornick op 22-04-2022

Prima ontvangst en uitleg wat er op het programma stond

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Noes Patty op 22-04-2022

Rustige/prettige sfeer. Goed opgevangen door medewerkers. Goede uitleg arts.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Marika Sinke op 20-04-2022

Prettige vlotte behandeling, voldoende informatie en was fijn dat er aandacht was voor mij, eventuele zenuwen, of ik tegen de behandeling op zag.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2022

Zie boven.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Helma Leunis Jonkers op 20-04-2022

Zeer vriendelijke en en rustige benadering , goed uitgelegd wat er moet gebeuren. Tijdens de behandeling wordt je gerustgesteld dat het goed gaat.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Robin van den Bor op 20-04-2022

Ik weet de naam van de specialist niet meer maar de ingevreep verliep heel fijn en vlot. Ik werd goed op mijn gemak gesteld en er werd mij duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. 10/10 beoordeling!

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2022

De reden dat ik zo laag cijfer geef, is dat ik nu nog met een heel dik gezicht rond loop terwijl het afgelopen donderdag ben geholpen. Zit nu dik onder de medicatie/pijnstillers. Is echt vies tegengevallen. Ik baal echt!!!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2022

Afspraak op tijd en duidelijke uitleg over hoe en wat de mogelijkheden zijn .

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Rob Verschoore op 15-04-2022

Erg vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2022

Het eerste contact leek nergens op, zie hiervoor. Vervolgens was het prima geregeld en is het voorspoedig verlopen. Ook de gevraagde check werd direct aan de cardioloog gerapporteerd.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Gommert van Maldegem op 14-04-2022

ontspannen sfeer tijdens behandeling en geen spanning .kortom prettig behandeld en zeggen wat ze gingen doen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

Prima geholpen niks aan te merken

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2022

TEST

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 10-04-2022

vriendelijke mensen, deskundige behandeling

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2022

De vakkennis valt op.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2022

Prettige ervaring.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Effectief en doelmatig behandeld. Geen wachttijd. Specialist en medewerkers nemen de tijd om uit te leggen wat er gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 04-04-2022

Iedereen legt het duidelijk uit, stelt je op je gemak, ingreep ging snel en pijnloos. Een hele positieve ervaring! Dokter Bouwman is ook echt top, heeft oog voor je als patiënt, je kunt hem alles vragen en hij legt het goed en duidelijk uit. De behandeling heeft hij ook snel en daadkrachtig uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-04-2022

Voor de eerste keer bij dr. Batenburg geweest voor het trekken van 2 verstandskiezen. Zeer tevreden over de deskundige behandeling. Tijdens de behandeling vertelt hij precies wat hij gaat doen. Dit vond ik erg prettig. Assistentes zijn ook erg vriendelijk en stellen je op je gemak.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2022

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Er wordt steeds uitgelegd wat er gaat gebeuren en ze doen hun best je op je gemak te stellen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2022

Mijn gehandicapte dochter moest behandelt worden, hier werd zeer vriendelijk en. met begrip naar gehandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 29-03-2022

verrassend heel goede behandeling en ervaring

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Danielle Teclegiorgis op 23-03-2022

Omdat mijn verstandskies behoorlijk schuin lag kwam er best wat sjorren en trekken bij kijken om hem te verwijderen. Het deed geen pijn. En ook na de behandeling heb ik geen hele erge pijn gehad. Dr Schoen en medewerkers waren heel erg vriendelijk en hebben alles rustig uitgelegd. Dat stelde me wel gerust.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 22-03-2022

Fijn en geruststellend, ik word vaak slecht tijdens het beginnen van een behandeling. Heb dit van te voren ge zegt en hier is echt opgelet en in gedacht. Echt fijn ook voor angstige mensen.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Gertjan Bouterse op 22-03-2022

Alles in een rustige en persoonlijke sfeer. Ook de info tijdens de behandeling, van zowel chirurg als assistenten is duidelijk en ‘prettig’. Ergo: ‘t Is anders dan een terrasje pakken, maar zeer tevreden.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-03-2022

Nog geen behandeling gehad. Was enkel voor vooronderzoek/advies.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Danielle Langeraar op 18-03-2022

goed Andere dag blauwe kin.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-03-2022

Vlot en vakkundig geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Monique Tomasowa op 12-03-2022

Heel fijn, prettig, snel en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 08-03-2022

Prettige ontvangst, duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren, ook tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Lisa van der Maas op 07-03-2022

Prima. Vragen beantwoorden via telefoon heel goed.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-03-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-03-2022

Prettig behandeld, erg vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door N Consemulder op 04-03-2022

Iedereen is erg vriendelijk, stellen je op je gemak. Duidelijke uitleg.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 01-03-2022

Prima!

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-03-2022

Fijne ervaring.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Michelle op 27-02-2022

Dhr Schoen was erg aardig en nam de tijd voor mij. Hoewel ik super zenuwachtig was stelde hij mij gerust.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Vera Meulblok op 25-02-2022

Ze waren allemaal heel vriendelijk en stelde je echt op je gemak

Lees verder