Dr. W. Sorghabi, Kaakchirurg West-Brabant
Cijfer 8.5 Bekijk beoordelingen

Drs. W. Sorghabi

Kaakchirurg West-Brabant
BIG-registratie(s)
39917268302 / 59917268301

 

Drs. Sorghabi werkt als kaakchirurg en implantoloog NVOI bij MKA groep op de locaties Roosendaal en Bergen op Zoom. Zijn aandachtsgebieden zijn algemene MKA-chirurgie, preprothetische chirurgie en implantologie, aangezichtstraumatologie, chirurgische orthodontie en orthognathe chirurgie (operatieve kaakcorrecties). 

Hij volgde zijn studies tandheelkunde en geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn specialisatie MKA-chirurgie vond plaats in het Universitair Medisch Centrum Groningen en Isala klinieken in Zwolle. 

Duidelijke communicatie en persoonlijke, respectvolle zorg op maat voor elke patiënt vindt hij erg belangrijk in het uitoefenen van zijn vak.

Drs. W. Sorghabi is werkzaam bij MKA groep op de locaties in West-Brabant.

Kaakchirurg

Een kaakchirurg is een arts die afwijkingen in en rondom de mond, het aangezicht en de hals behandelt. Verstandskiezen, ontstekingen en kaakgewrichtsafwijkingen zijn voorbeelden van vakgebieden waar een kaakchirurg zich mee bezig houdt. De kaakchirurg bezit naast een tandartsdiploma ook een artsdiploma. Het werkterrein van de kaakchirurg bevindt zich namelijk op het raakvlak van de tandheelkunde en de geneeskunde.