24 May 2024

Functie-informatie:

Het betreft een dienstverband van 24 uur voor de duur van één jaar, vaste aanstelling is bespreekbaar.

De polikliniek MKA-chirurgie is een zelfstandige chirurgische polikliniek waar een goede samenwerking centraal staat. Het team is gedreven in het verlenen van optimale zorg aan onze patiënten.

We bieden je een mooie baan binnen een dynamische omgeving met veel uitdagingen. Als assistente maak je zelfstandig OPG’s en scans van patiënten, assisteer je bij behandelingen aan de stoel, verzorg je het omlopen tijdens een spreekuur, draag je zorg voor het voorbereiden, begeleiden en afhandelen van de spreekuren  en verzorg je de verslaglegging van patiëntgegevens in ons digitaal registratie-systeem (CS-HiX).

Je vormt samen met de MKA-chirurgen en je collega’s een dynamisch team. Samenwerking, flexibiliteit, professionaliteit en klantgerichtheid zijn de kernwaarden van waaruit wij werken. 
 

Wij zoeken kandidaten die:

  • Je bent in het bezit van het diploma tandarts- of doktersassistente op MBO-niveau.
  • Je bent inspirerend, enthousiast en ondernemend.
  • Je hebt een flexibele instelling, ook ten aanzien van inzetbaarheid en kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je werkt nauwkeurig, ook in stressvolle situaties.
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en draagt zelf ideeën aan.
  • Je hebt affiniteit met, en kennis van, relevante pc-applicaties. 

Wij bieden:

Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring zal in het gesprek naar voor komen en is afhankelijk van motivatie en ervaring. 
 

Interesse?

We gaan graag met je in gesprek over het aantal te werken uren en de mogelijkheden binnen MKA groep.
Kun je jezelf vinden in het bovenstaande profiel,  stuur dan je motivatie en CV vóór 6 juni 2024 naar s.degraaff@mkagroep.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sandra de Graaff via telefoonnummer 06-53 92 41 75.


Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen we om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.

 

Naar overzicht