Botankers

Een botanker is een hulpmiddel voor de orthodontist om tanden of kiezen te verplaatsen naar een andere positie. Voor het plaatsen van een botanker verwijst de orthodontist u vaak naar de kaakchirurg. Bij MKA groep vindt u een team van ervaren kaakchirurgen.
Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-03-2021

Vond het jammer dat dit niet bij mijn telefonische afspraak medegedeekd was.

Lees verder

Cijfer 3.7

Ingezonden door Astrid Kamps op 22-01-2021

Kan nog geen oordeel geven over behandeling, specialist, medewerkers en mijn ervaring. Behandeling moet nog starten. Heb alleen intake gehad. Die was plezierig en had een goed gevoel bij de specialist

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 27-11-2020

Nu 2 behandelingen gehad. Ben goed opgevangen, voelde me goed tijdens de ingreep. Ik kreeg steeds informatie van zuster en arts! Nu het vervolg!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niels Burger op 04-11-2020

Erg vriendelijk en duidelijk.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-11-2020

Ik ben erg angstig voor naalden en toen ik geroepen werd door een assistent om een OPG te laten maken vroeg ik aan haar of het mogelijk was om een extra spray verdoving te krijgen. Zij zei dat dit niet perse nodig is en dat dit meer voor kinderen is. Hierdoor voelde ik mij niet serieus genomen. Ik vond dit erg onprofessioneel.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Lotte op 27-10-2020

Supervriendelijke arts en assistentes die je op je gemak stellen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 02-09-2020

We zijn prima geholpen. Mijn dochter werd door het personeel goed opgevangen. Zij heeft de behandeling positief ondergaan.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door H.J. Alberts op 01-06-2017

Behandeling is langdurig

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 17-03-2017

Volgens orthodontist zouden de drie kiezen en plaatsen van twee botanks in 1 ingreep gebeuren. Dit ook aangegeven aan telefoniste bij het maken van de afspraak en dit was ook in de verwijsbrief van de orthodontist vermeld. Echter heeft de kaakchirutg maar 2 kiezen getrokken en 1 botanker geplaatst, terwijl op de site ook staat dat meerdere botankers in 1 x geplaatst kunnen worden. Zijn motivatie was dat dit teveel was voor in 1 keer en dat er niet genoeg tijd voor was ingepland. Hierdoor moeten we dus nu nog een extra keer terug komen en een keer extra naar de orthodontist, omdat de beugel dan nog niet kan worden bevestigd aan de botankers. Ik wist niet dat mijn zoon er zoveel last van zou hebben, hij heeft nu al 4 dagen veel pijn en koorts gehad en moet dit dus nu over een maand nog een keer doormaken. Ik baal hier echt van.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Inge van Eijzeren op 16-02-2017

Prima verlopen. Fijne, zeer menselijke begeleiding

Lees verder