Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 9

Ingezonden door F.J.J.H. van Bommel op 15-02-2020

Vriendelijke ontvangst bij de balie van de afdeling Kaakchirurgie. Dr. van Geel is een rustige man die precies uitlegt wat hij gaat doen. Assistente komt over als zeer ervaren en is prettig in de omgang en in de communicatie. Goede instructie van de nazorg na de behandeling. Ik kom natuurlijk liever niet terug, maar als de noodzaak daartoe aanwezig is, dan graag weer bij Willem van Geel en zijn team! KLASSE!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Tanja bellers op 14-02-2020

Was best gespannen na een vervelende ervaring in het verleden, maar de medewerkers en de arts waren super vriendelijk en hielden echt rekening met me gevoel, en de behandeling was in een oogwenk voorbij, mijn tandarts had me speciaal verwezen naar de kaakchirurg meneer degreave, en ik ben daar zeer content mee geweest!! Een zeer vriendelijke man en zijn assistentes ook!!de toon zet de muziek, ik ben dankbaar dat de (toch een vervelende behandeling) ervaring zo positief is verlopen!!!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-02-2020

Heel vriendelijk, zorgzaam en vooral ook deskundig.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-02-2020

profesionele behandeling

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Dick Terlouw op 13-02-2020

Tevreden. Alleen de toegangkelijkheid van Vlietland is hopeloos, wachten op parkeerplaats en duur!!!

Lees verder