Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Daniel Pasman op 16-10-2020

Was doodsbang ,op gemak gesteld door dokter en assistenten,nog even een leuk gesprek gehad met elkaar,tijdens de behandeling de dokter goed begeleid en mijn op mijn gemak gesteld waardoor alles mee viel

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2020

Geen ervaring

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2020

Fijn en goed geholpen. Namen de tijd voor me.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Malakusea op 15-10-2020

Hele lieve mensen! Gaven me een vertrouwd gevoel. Leggen alles duidelijk uit. Ook nu met de corona regels is alles perfect georganiseerd!

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Bijna een uur gewacht.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Geen

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Linda Sonneveld op 15-10-2020

Ondanks dat het geen pretje is om bij de kaakchirurg langs te moeten heb ik tijdens het maken van de afspraak en ook voorafgaand aan de behandeling verschrikkelijk gelachen. Het trekken van 3 tanden en kiezen werd daardoor verzacht.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Heb geen behandeling ondervonden dus kan niet echt beoordelen had alleen advies nodig voor plekje op tong

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Delia Mouton op 14-10-2020

Ik ben vanochtend om 09.00 uur heel erg goed geholpen aan een kies extractie door Mevr. Crisi en haar assistent. Ik had zeker niet t gevoel of ze nog wakker moesten worden met een bak koffie. Die hadden ze al op en stonden erg paraat wat mij een vetrouwd gevoel gaf. Persoonlijk ben ik een man met veel vragen en die werden netjes en secuur beantwoord. Wat mij erg opviel was dat beide dames mij vertelde wat er tijden de kleine operatie gaande was, wat mij erg goed deed. Simpelweg wist ik waar ik aan toe was wat mij gerust stelde. Kort maar krachtig: voelde mij meer thuis als bij mijn eigen tandarts en de proffesionaliteit straalde er af. Waarom ik een 9 geef als cijfer is dat ik in het informatieboekje lees dat ik een spoelmiddel moest krijgen op recept. Dit is niet benoemd en ook telefonische contact word lastig met zo een dikke wang. Voor de rest super tevreden. Ga zo Door!!!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2020

Is goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Peeters op 13-10-2020

Ook al ben ik door de tandarts met niet erg duidelijke klacht doorverwezen, toch heb ik het gevoel gekregen door de arts goed geïnformeerd te zijn, en zo samen tot de juiste aanpak van de klacht te zijn gekomen. Voorlopig tot tevredenheid, ook al is het pas twee weken geleden gedaan.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2020

Bijzonder goed ontvangen door medewerkers, ik was (acuut)doorgestuurd door de tandarts. Alles wat gedaan moest worden werd goed uitgelegd. Ook tijdens de behandeling was er goed contact. Na de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat er was gedaan en hoe verder. Al met al: prima!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-10-2020

Keurig behandeld en tijdens behandeling steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Petra wioning op 12-10-2020

Nooit prettig als er elementen uit je gebit moeten . Na 15 jaar tobben moesten er twee kiezen eruit wat zo jammer is ondanks dit prima behandeling

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Positief 👍

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jf van Everdink op 12-10-2020

Mooie ambiance, geen voorziening voor de mond reinigen voor de behandeling. In handenwas fonteintje toilet!!!

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Zie boven Geen fijne ervaring We hadden omdat de behandeling in het ziekenhuis plaats zou vinden wellicht de verwachting van begrip en begeleiding te hoog gesteld maar desalniettemin was de heer ....vlg arts niet te behandelen aldaar zeer vermoeid en zeer teleurgesteld over de wijze waarop een plaatsvind

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Leggen goed uit wat gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door N.F. Bába op 09-10-2020

-

Lees verder

Cijfer 3.2

Ingezonden door Niet openbaar op 09-10-2020

Bij aankomst in klein arsenaal niemand te zien, alleen 2 aanmeldapparaten. Geprobeerd aan te melden maar dat werkte niet. Volgens dame in wachtkamer moet ik een barcode hebben. Email en SMS doorzocht maar ik vind geen barcode. Ten einde raad het telefoonnummer uit email gebeld en wordt mij verteld dat ik naar de 1e etage moet. Daar zit wel iemand aan de balie die beweert dat in de email staat dat het op de 1e etage is. Dit heb ik bij thuiskomst nog nagekeken en dit staat er echt niet in!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Suzanne op 08-10-2020

Ik ben erg bang en mvr Kouwenberg heeft me daar goed in begeleid en de assistenten waren ook superlief en gaven me totaal niet het gevoel dat ik me aanstelde. Dat was superfijn, heb namelijk ook weleens anders meegemaakt.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2020

Er zat veel vaart in de behandeling, wat mij goed deed.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2020

Duidelijke uitleg Mooie en schone locatie

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door H de Wolf-Pellenaars op 07-10-2020

Zeer vriendelijk personeel en dokter

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2020

Duidelijke uitleg en geruststelling over wat er moet gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2020

Ben super goed geholpen goed op mijn gemak gesteld echt perfect.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Regina van Leeuwen op 06-10-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ireen de Bruijckere op 06-10-2020

Behandeling als bijzonder prettig ervaren! Je bent ietwat gespannen voor de ingreep. Hier werd goed mee omgegaan door geven van informatie waar men mee bezig was, dit stelde gerust!!

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-10-2020

Dokter die overheersend was en chagrijnig was , kort af , niet gerustgesteld en kon er niet fijn mee praten of vragen stellen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door R. de Meyer op 04-10-2020

De kaakchirurg kwam heel geruststellend over. Ik vroeg hem om een second opinion over de inschatting of er wel 3 kiezen getrokken moesten worden, omdat ik van 2 kiezen absoluut nooit last had. Hij gaf een duidelijke uitleg bij de röntgenfoto en liet de keuze aan mij. De informatie die ik mondeling kreeg van hem en ook van de assistente kreeg ik later nog mee in een hele duidelijke flyer.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door a.letterman op 02-10-2020

heel goed geholpen tijdens behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 02-10-2020

Vriendelijk en deskundig personeel!!!

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2020

op een prettige manier behandeld.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-10-2020

Prettige ontvangst met goede uitleg. Vriendelijke, duidelijke en uitgebreide toelichting over behandeling. Directe afspraak voor vervolgbehandeling.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door L.Jonker-Krijgsman op 30-09-2020

Bij binnenkomst werd ik al vriendelijk ontvangen De medewerkers waren erg aardig en informeerden me prima en begrijpelijk over alles Dr Bouwman vertelde me steeds vooraf wat hij ging doen en gaf goede uitleg Ik was blij dat hij de behandeling deed en voelde me veilig door de deskundigheid van hem en het team dat aanwezig was

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door L.Jonker-Krijgsman op 30-09-2020

Bij binnenkomst werd ik al vriendelijk ontvangen De medewerkers waren erg aardig en informeerden me prima en begrijpelijk over alles Dr Bouwman vertelde me steeds vooraf wat hij ging doen en gaf goede uitleg Ik was blij dat hij de behandeling deed en voelde me veilig door de deskundigheid van hem en het team dat aanwezig was

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2020

Deze was goed jullie waren eerlijk wat de wacht tijden waren

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2020

Mijn ervaring is heel goed. Het was maar kort dat ik jeuk had van de verdoving in mijn lip. (Bij een ander was dit denk ik wel een uur.) 's Middags heb ik voor de zekerheid nog een paracetamol genomen.. Verder heb ik geen pijn gehad; alleen een beetje gevoelig. Vond het uitstekende draadje van hechting lastig. Er werd gezegd dat het zou oplossen; was niet het geval. Waarschijnlijk is het op een gegeven moment losgekomen en heb ik onbewust ingeslikt.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Fred van 't.Loo op 29-09-2020

Prettige ontvangst, word volledig op je gemak gesteld, zelfs tijdens de behandeling. Alles wat er gaat gebeuren wordt duidelijk uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door pronk op 29-09-2020

deskundige behandeling gecombineerd met een correcte humane benadering ; kortom professioneel

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Jolanda De Bruijn op 28-09-2020

Positieve ervaring Goed ontvangen en snel geholpen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door J. Kruis op 26-09-2020

Alle lof. Heb ik ook persoonlijk meegedeeld. De specialist was volgens mij De Graeve (weet het bijna 100% zeker), in ieder had hij een Vlaamse tongval.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-09-2020

Alles goed en snel verlopen😀

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Ria Lievense-Lankhaar op 24-09-2020

Goed geholpen en gerustgesteld.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Braat A.M.M. op 24-09-2020

Tanden bovenkaak verwijderen en prothese inbrengen. Snel en vriendelijk geholpen in een erg ontspannen sfeer.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 23-09-2020

Vriendelijke medewerkers ,goede begeleiding en behandeling was naar tevredenheid

Lees verder

Cijfer 4.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-09-2020

Mijn ervaring was verre van prettig. De verdoving werkte pas na de 15 min wachttijd en aan de arts was te merken dat zij daardoor geïrriteerd was. Verder werd er geen rekening mee gehouden dat ik eerde een vervelende ervaring heb gehad met verdovingen en werd deze zonder veel toelichtig toegediend waardoor ik in paniek raakte. Hierbij hielp het niet dat er geen familielid in de kamer erbij aanwezig mag zijn.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door M.G.J. Mol - van de Velde op 22-09-2020

Ingreep was niet fijn maar de omgang met medewerkers was prima en met de specialist ook.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door D E Wiebrecht op 22-09-2020

heel netjes op het gemak stellen ,uitleggen wat er gaat gebeuren .

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 22-09-2020

Prima behandeling

Lees verder