Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 20-03-2020

Vanaf het eerste moment een goede klik en aardig benaderd . Ook voor mij heel belangrijk , humor en kundigheid in 1 persoon .

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-03-2020

Zowel de secretaresse als de kaakchirurg en zijn assistenten stellen de patiënt op zijn gemak door te vertellen wat er gaat gebeuren, wat de gevolgen zijn en hoe het herstel kan verlopen. Prima

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mevr. J. Bakker op 13-03-2020

Vriendelijke ontvangst. Zowel medewerkers als kaakchirurg doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-03-2020

Zeer rustig en duidelijk over wat de chirurg gaat doen.zeer op je gemak gemaakt.

Lees verder

Cijfer 6.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-03-2020

Ik heb 'n zeer vriendelijke behandeling ervaren. Helaas vindt ik het wel allemaal nogal lang duren, therapie die niets geholpen heeft lange wachttijd eer men terug kan komen. Voor dat het eindresultaat behaalt is ben je 'n half jaar verder, en of het dan nog geholpen heeft is de vraag. Wanneer dit zich afspeelt met een "kaakprobleem" waardoor je slecht kan eten, ervaar je dit zeer ongemakkelijk. Ik persoonlijk vrees dan voor straks met een chronisch probleem te zitten.

Lees verder