Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 10

Ingezonden door Erwin van Vuuren op 18-01-2021

Ik de hele behandeling als prettig ervaren

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Martin Pijlman op 18-01-2021

Gezellige en huiselijke ervaring

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2021

Hele vriendelijke medewerksters, die je je allervriendelijkst op je gemak stellen! Prima kaakchirurg, goede communicatie, snel en vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2021

Bij beide implantaten goede ervaring opgedaan met MKA groep

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2021

Duidelijk uitleg over vervolg van behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jean-Pierre Knuit op 17-01-2021

Mijn kies was ontstoken, werd s morgens doorgestuurd van de tandarts, middags kon ik gelijk geholpen worden. Zowel de arts als de assistenten deden goed vertellen wat er aan de hand was en wat ze gingen doen. En ben zeer tevreden over de deskundigheid van Dr Degraeve

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-01-2021

Positieve ervaring, alles werd tevoren goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 15-01-2021

Vriendelijk ontvangen. Goed op de hoogte gehouden dat de kaak chirurg iets uitliep en waarom

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Benjamin magid op 15-01-2021

Super goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Peter Wittenbols op 15-01-2021

Vriendelijk, voorkomend en gericht op het belang van de patiënt. Dit geldt voor zowel de arts als het medisch personeel. Kaakchirurgen worden vaak afgeschilderd als botte slagers maar mijn ervaring bewijst het tegendeel en dat mag gezegd worden.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door J.Bronsveld op 15-01-2021

Sociaal en geruststellend.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ingrid Koolen op 14-01-2021

Ik kon heel snel terecht om een kies te laten verwijderen, zodat het ‘beugel traject’ geen vertraging op hoeft te lopen. Daarnaast MKA als vriendelijk, professioneel, kundig ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Sandra le Pair op 14-01-2021

Fijne dames bij t verwelkomen op de afdeling en dokter van Geel is gewoon een topper.Echt een vakkundig,betrouwbare,geruststellende,aardige arts.Petje af voor deze man.En dat mag je m vertellen ook van mij.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Wha bartels op 14-01-2021

Snel en goed.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Manon Ebbers op 13-01-2021

Ik ben goed geholpen

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door walter op 13-01-2021

PRETTIGE ERVARING

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door B. Gussinklo op 13-01-2021

Goede organisatie en plezierige werkwijze!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jente op 13-01-2021

Verstandskies trekken is nooit fijn. Maar ik werd goed geholpen, werd goed gerust gesteld en ze gaven goede aandacht. Vroegen vaak of alles goed ging en of ik geen pijn had. Goede informatie mee gekregen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Job op 13-01-2021

Ik werd heel goed geholpen!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niculae op 13-01-2021

Specialisten met ervaring

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mireille ten Have op 12-01-2021

Fijn en correct geholpen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door A.C. Bol op 12-01-2021

Snel, efficient, pijnloos en duidelijk

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door P van Wely op 12-01-2021

Zie voorgaande Ik weet niet welle dpecialist me geholpen heeft Dus niet Kouwenberg

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Ilse Fraanje-de Jonge op 12-01-2021

Voor een behandeling naar een specialist moeten, brengt toch wat spanning met zich mee, door de omgeving en rust van arts en personeel wordt je vanzelf een stuk rustiger!

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door P. Mighorst op 11-01-2021

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 08-01-2021

Goed me ontvangst, snelle diagnose!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-01-2021

Goede en vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en heel goed geholpen

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 08-01-2021

we hebben een gesprek gehad met dr kouwenberg .tijdens het gesprek zijn er afspraken gemaakt voor de behandeling. toen de dag aangebroken was zijn alle afspraken van tafel geveegd en is de behandeling anders gegaan als afgesproken. tevens is de ingreep ook door een andere aets gedaan .dit is voor een kind met autisme en adhd heel erg vervelend dat dingen ineens andera gaan dan afgesproken en hierdoor ook geen voorbereiding gedaan kon worden door mij als ouder.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door H.E. Roodenburg - Ringeling op 08-01-2021

Zeer vriendelijke ontvangst, ik voelde me zeer op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling en over de informatie die ik hierover heb gekregen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-01-2021

goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-01-2021

Klantvriendelijk, toelichting op proces en begeleiding tijdens behandeling perfect

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Ron Veen op 07-01-2021

Alles is perfect verlopen goede behandeling gehad prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Annelies van den Berge op 07-01-2021

Ik werd op tijd geholpen, alles werd goed uitgelegd, werd op mijn gemak gesteld d.m.v. een ontspannen praatje, werd vriendelijk te woord gestaan.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Alex Bakarbessy-Wouters op 07-01-2021

Vriendelijk personeel. Ik werd op mijn gemak gesteld. De arts legde goed uit wat er aan de hand was en wat hij ging doen. De behandeling werd prettig uitgevoerd.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Birgit Gietman op 06-01-2021

Ondanks dat dr. Bouwman mijn kies heeft moeten trekken, ging ik toch met een vertrouwd en een heel goed gevoel naar buiten. Alles werd goed uitgelegd en het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Anja Schot op 06-01-2021

Zij luisterden naar mijn signalen. Angst en pijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Veralucia fernandes op 04-01-2021

Goed geholpen

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ilse Bierstekers op 03-01-2021

ik ben zeer goed geholpen door chirurg Degraeve en zijn team, alleen maar lof hoe vriendelijk en deskundig dit team is, ik heb tijdens en na de behandeling geen pijn ervaren.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-01-2021

Snel geholpen en behandeling viel mee.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-01-2021

Zeer klantvriendelijk en betrokken.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-01-2021

Ik ben heel vriendelijk en correct behandeld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 31-12-2020

Ik was erg bang voor het trekken van een afgebroken kies in de onderkaak, maar de behandeling viel mee, prettig behandeld en gerustgesteld voor de professionele houding van zowel Dr. Bouwman als de operatieassistente en nauwelijks napijn op de dag na de extractie.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 31-12-2020

De informatieverstrekking is uitstekend. Ik ben heel goed en heel vriendelijk geholpen

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-12-2020

Alles was netjes en ik ben goed ontvangen en gerust gesteld.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 30-12-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 30-12-2020

Top!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door N. De Jongr op 29-12-2020

Rustige benadering, duidelijke uitleg.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-12-2020

Heel snel en zonder pijn geholpen bij verwijderen van een wortel rest.

Lees verder