Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-01-2022

Prima ontvangst + kundig en aardig geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-01-2022

Zeer vriendelijk en goed geholpen, alles werd zeer duidelijk uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door O Koenders op 26-01-2022

alles prima verlopen zeer aardige medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Kees Iriks op 26-01-2022

bij binnenkomst even zoeken waar ik moest zijn. Verder was de behandeling kort , bondig , niet vervelend!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-01-2022

Het was best een heftige behandeling maar niet pijnlijk en iedereen was correct, duidelijk en vriendelijke

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Izak Visser op 25-01-2022

Super positief. dokter Schoen deskundig en heel vriendelijk. Medewerksters idem.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ellie schrijver op 25-01-2022

Heel fijn geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Astrid.stevens. op 24-01-2022

Ik ben meer dan tevreden hoe alles is gegaan.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-01-2022

Goede uitleg voordien / werd erg op m’n gemak gesteld/ erg vriendelijke receptioniste en assistentes / kundige arts. Voordien had ik gevraagd of ik foto moest mailen. Hoefde niet, maar toen ik op afspraak kwam bleek van wel. Niet zo handig.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-01-2022

het liep als een geoliede machine. iets meer persoonlijke aandacht van de specialist was fijn geweest. Voor hem routine , voor mij niet

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door R van Poppelen op 20-01-2022

Als goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Franken-Oosterbos op 20-01-2022

Ik ben zeer op mijn gemak gesteld. Alles werd vantevoren goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Jessy de Neve op 19-01-2022

Mevrouw aan de balie alles behalve vriendelijk. Ik was te laat blijkbaar voor mijn afspraak. In mijn agenda stond 11:00. Ik kom daar zenuwachtig en met de beste bedoelingen want ik verwacht een afspraak te hebben om 11:00. Blijkt dit 10:00 te zijn. De woorden van mevrouw waren: uw achternaam. Nog een keer uw achternaam. Dan ga ik voor u kijken want u bent een uur te laat!! De klantvriendelijkheid was hier nergens te bekennen. Goh u had een afspraak om 10:00, ik ga voor u kijken of de afspraak alsnog door kan gaan en anders kijken we voor een andere oplossing. Ik was hier totaal niet over te spreken. Het verdere verloop met de behandelaar voor mijn verstandskiezen is goed verlopen. Niks op aan te merken. Terug bij de balie om gegevens te verwerken en uit te leggen blijft mevrouw een vooroordeel hebben. Begrijpelijk dat ze uit moet leggen wat je niet mag voor een behandeling maar de manier waarop. Niet roken niet drinken niet blowen, dat zou een teleurstelling zijn. Mevrouw had zeker een vooroordeel terwijl dit in haar functie zeker ongepast is.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-01-2022

Prettige ervaring. Begeleiding was goed.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2022

Netjes behandeld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Wies Garcia op 18-01-2022

Prima ervaring, geen pijn gehad, alles werd goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door C Dollenkamp op 17-01-2022

Je ligt onder een doek. Er gebeurd vanalles in je mond. Arts en assistent zeggen wat tegen elkaar..... Ik had het fijn gevonden als er tijdens dd behandeling iets tegen me gezegd werdt of misschien wat rustige muziek op de achtergrond.... Dat voelt prettiger. Denk ik.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2022

Alle medewerkers waren aardig en geruststellend en wat ze zeiden kwam ook overeen met wat er aansluitend gebeurde.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2022

Duidelijk en open communicatie

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Patrick Punt op 14-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Els Huijzers op 13-01-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2022

Die was goed,en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-01-2022

Prima behandeling gehad

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door piet cevaal op 12-01-2022

Perfect geholpen

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 12-01-2022

Ben erg op mijn gemak gesteld (ben zeer bang voor de tandarts), en werd ook rustig door de behandeling geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door D. Kleinpenning op 12-01-2022

Zie boven

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door William Westveer op 12-01-2022

Dik tevreden

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Con Latour op 12-01-2022

Ik heb een goede ervaring gehad met Mevr Kouwenberg en ook de assistenten. Ze waren open en luisterden naar mij op een betrokken manier.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-01-2022

Het is voor mij de eerste keer, en hopelijk de laatste, maar ik heb een positieve ervaring met de MKA groep.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 11-01-2022

Geen centje pijn gehad tijdens het trekken van de kies. Fijn dat je verteld wordt wat ze gaan doen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2022

Goede informatie vooraf, tijdens en achteraf de behandeling

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Edwin Nijsse op 10-01-2022

Werd eerst door de assistente op mijn gemak gesteld en netjes verdoofd. Daarna zeer vakkundig geholpen door Dr. Bergsma. Ging met gedegen uitleg aan het werk, op een manier dat ik als zeer prettig heb ervaren.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 10-01-2022

Er was vooraf duidelijk wat de ingreep was.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Jan kommers op 09-01-2022

slecht bereikbaar,en trage lift

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door H. Wulfekotte op 07-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Frans nettenbreijer op 07-01-2022

Mijn ervaring met de kaakchirurg is zeer goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Marianne Glerum-Vermeule op 06-01-2022

Heel prettig, goede uitleg, alles heel rustig . Ik voelde me op mijn gemak gesteld en ben heel tevreden.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 05-01-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Mevr. van Rijswijk- Driesprong op 03-01-2022

ik ben zo ie zo al bang voor de tandarts en het hele team inclusief dr kouwenberg stelde mij geheel gerust

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 03-01-2022

de behandeling liep goed.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 29-12-2021

Goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 27-12-2021

Prima! Deskundige specialist en assistenten.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 27-12-2021

je hoeft niet in de wachtruimte te wachten tot de verdoving is ingewerkt maar in de behandel kamer

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Gerrit J. Koeslag op 25-12-2021

Prima behandeling. Geen problemen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 24-12-2021

Na lang zoeken naar een kaakchirurg ben ik terecht gekomen bij Dr.Hutsebout. Vriendelijke arts die mij snel en deskundig heeft behandelt. Ik wil dan ook graag verder met zijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Agnes Vingerling op 23-12-2021

Ik was verschrikkelijk bang,maar door de benadering door de assistent en de kaakchirurg,werd ik rustig Kies getrokken en totaal nergens geen last van gehad

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Christel Calor op 23-12-2021

Vriendelijk en lieve medewerkers, snelle behandeling, duidelijke uitleg.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 22-12-2021

Prima

Lees verder