Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8

Ingezonden door Gjalt van der Veen op 18-06-2024

Goed geholpen, gerust gesteld👍

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 15-06-2024

Ik ben goed ontvangen en behandeld. Men gaf me steeds duidelijkheid wat er stond te gebeuren. Werd op mijn gemak gesteld.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 13-06-2024

.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Georgine Roodsant-Sol op 13-06-2024

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door M.J.Doolaar -vd Hoek op 13-06-2024

Was een goede en fijne ervaring, Beste Meneer X.L.Y. Degraeve en het team, Bedankt voor de goede zorgen tijdens mijn operatie van 28-05-2024 jl. M.v.g. Mevr. M.J. Doolaar-vd Hoek

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 12-06-2024

Werd netjes behandeld, stelde je gerust.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door B.J.J. van Velsen - Ampting op 12-06-2024

Goed.geruststellend ivm angst

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 11-06-2024

kordaat, snel, vakkundig

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-06-2024

Kundige en goed luisterende arts

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Carin Ultee op 11-06-2024

Erg goed geholpen geen bij werking gehad van de operatie

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-06-2024

Ik vond wachttijd veel te lang.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Cindy de keijne op 10-06-2024

Professionele kaakchirurg en goede communicatie met medewerkers

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 08-06-2024

Hele prettige rustige dokter. De assistente zijn helemaal top, stellen je gerust.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-06-2024

Vriendelijk personeel en dokter

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-06-2024

moest voor mijn idee nog wel lang wachten na het foto's maken. ruim half uurtje

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Cw Wentink op 05-06-2024

Deskundig en vriendelijke team

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-06-2024

Fijn en deskundig team, goede uitleg tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Henk van der Linden op 05-06-2024

Goede duidelijke uitleg, wat er gaat gebeuren.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 04-06-2024

Vlot, duidelijk en zorgzaam

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Paul van der Westen op 04-06-2024

Zag er erg tegen op maar viel erg mee

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Joke Van Luipen op 04-06-2024

Dr Mavros is een zeer sympathieke en deskundige kaakchirurg. De assistente perfect. Zeer betrokken en duidelijk tijdens de ingreep. Maakte de behandeling een stuk minder spannend. Overigens de dames aan de balie zijn ook zeer vriendelijk. TOP !!!

Lees verder

Cijfer 3.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-06-2024

Zie onder het kopje betrouwbaarheid. Als ik nu zie waar uw groep voor behandelt ben ik heel erg verbaasd waarom ik naar een andere specialist ben doorverwezen

Lees verder

Cijfer 3.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-06-2024

Zie onder het kopje betrouwbaarheid. Als ik nu zie waar uw groep voor behandelt ben ik heel erg verbaasd waarom ik naar een andere specialist ben doorverwezen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 03-06-2024

Ben erg angstig, dus zal niet normaal reageren. Ik kreeg echter een vervelende opmerking die me een poosje heeft dwarsgezeten, mede door het feit dat de behandeling tegen viel.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Gjalt van der Veen op 03-06-2024

Kan nog niets beoordelen over de behandeling zelf, ben slecht op consult geweest

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Tom Meijer op 02-06-2024

Duidelijke info, snel en pijnloos.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door P. Vrolijk op 31-05-2024

Na een paar jáár van pijn en onbegrip ben ik fantastisch geholpen door Dr. Crisi. Zij heeft alles gedaan om mij van de pijn af te helpen en daar ben ik haar dankbaar voor. Het hele team is hulpvaardig en beleefd en niets dan lof voor hun hulp.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 31-05-2024

Prettig en deskundig geholpen. Nemen de tijd. Ik ben afgelopen jaar al meerdere keren geweest voor behandeling.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door MB Halsema op 30-05-2024

Super goed en pijnloos geholpen

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-05-2024

Mijn ervaring is goed geweest.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 30-05-2024

Fijne , snelle. Pijnloze ingreep ondergaan

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jan van Boxtel op 29-05-2024

Ik ervaarde het als een ontspannen en gezellig bad waar je binnen komt. Daarbij kwam jullie collega's heel deskundig over met gezellige humor. De behandeling is snel en deskundig afgehandeld, bedankt daar voor. Gr, De Hagenees (:-

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2024

Ik ben zeer tevreden over alles en iedereen en zou anderen adviseren om het (kies trekken) bij deze specialist in Winterswijk te laten doen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-05-2024

Top behandeld

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Christo Baars op 28-05-2024

Heel fijn en rustig geholpen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-05-2024

Vriendelijk personeel .

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Ton de Bruin op 28-05-2024

Ik ben bijzonder tevreden met de wijze waarop ik ben benaderd/behandeld Dr. V. Panagopoulos de behandeling is geheel pijnloos verlopen en van napijn is prakties geen sprake.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 28-05-2024

Wat een opluchting kan het zijn dat er naar je word geluisterd. En dat ze je geruststellen door eerlijk te zijn. Als heel prettig ervaren. En het was zo gebeurd zenuwen waren niet nodig.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 27-05-2024

Gewoon duidelijk en goed geregeld.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door rob van olffen op 27-05-2024

snel en vakkundig

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door GA de Regt op 25-05-2024

goede ontvangst en opvang. Uitleg behandeling prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Miranda de braekeler op 25-05-2024

Heel vriendelijk en behulpzaam daar mijn dochter Heel angstig was

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Onno van Gelderen op 23-05-2024

Ondanks dat het geen prettig bezoek was, was de behandel perfect.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Ramesh op 22-05-2024

Goede en aardige deskundige.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Kruijt op 22-05-2024

Altijd angst voor tandarts. Maar ze hebben mij zeer op mijn gemak gesteld

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door F. Boerboom op 20-05-2024

Korte wachttijd, zeer vriendelijke

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Elvira op 19-05-2024

Geholpen door een deskundige arts. Kreeg goede uitleg vd behandeling. Weinig na-pijn.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Ankie van den Broek op 19-05-2024

Wordt gerust gesteld, fijn dat er tijdens behandeling verteld wordt wat ze op dat moment aan het doen zijn, uitleg is duidelijk, zowel in voorbereiding en behandeling

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Robert Sain op 17-05-2024

Deskundig

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Ros Aellerinck op 17-05-2024

Een goede ervaring. Ze hielden zelfs rekening met mijn andere blessure. Vroegen of ik nog iets extra nodig had zodat ik zo comfortabel mogelijk lag.

Lees verder