Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Werd goed aangegeven wat er gaat gebeuren!

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Ronald. A. van Baalen op 21-04-2021

Erg vriendelijk, bij de ontvangst, inschrijfbalie en zo verder tot en met de behandelaar. Het is wel een erg druk ziekenhuis

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Smits op 21-04-2021

Sandra, bij foto maken, was zeer gastvrij en plezierig.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Martin Groeneweg op 21-04-2021

Prima en pijnloos geholpen!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jac Broos op 21-04-2021

Ben op een fijne en rustgevende manier ontvangen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Prettige en deskundige medewerkers. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2021

door technische storing kon oorspronkelijke afspraak niet doorgaan, maar nieuwe afspraak binnen 2 dagen. vlotte registratie als nieuwe patiënt, direct foto gemaakt en ook snel behandeld. chirurg vriendelijk, geduldig en kundig. goede instructies meegekregen.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2021

Geen vergelijkbare ervaring.

Lees verder

Cijfer 4.3

Ingezonden door Stephanie Van den Aarssen op 20-04-2021

Medewerkers behandelde mij goed

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-04-2021

Telefonisch minder goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Th Boeder. op 20-04-2021

Een goede ontvangst en duidelijkheid op de afdeling en begeleiding.

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 19-04-2021

Enorm chagrijnige receptioniste, die duidelijk geen plezier heeft in haar werk. Zat niet achter de balie toen ik binnen kwam, dus heb plaats genomen op de stoel voor haar. Na hier 10 minuten gezeten te hebben en door niemand aangesproken te worden, kwam er een jongen binnen die zich meldde aan de balie, die werd enorm afgekat door de dame achter de receptie, omdat hij geen verwijsbrief had. Ik vroeg hierom aan een assistente die rond liep letterlijk: “sorry had ik mij moeten melden”? Waarop ik een snauw kreeg van de receptioniste: “ja natuurlijk, ik kan niet ruiken dat je hier zit” Nu heb ik er begrip voor als iemand een rot dag of humeur heeft, maar dit mag nooit op de patiënt afgereageerd worden. Ik kom hier niet voor mijn lol en zal hier ook zeker niet graag meer terug naartoe gaan. Ten eerste omdat ik hier al enorm zenuwachtig zat, omdat ik een extreme angst voor de tandarts heb en ten tweede, zo’n toon aanslaan tegen iemand die je praktijk bezoekt, vind ik absoluut niet kunnen. Dit was overigens op donderdag 15-04-2021

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Linds vermast op 19-04-2021

De ingreep is nog niet gedaan dus kan niet over alles een oordeel geven. Deze vragenlijst kunnen jullie beter sturen als de ingreep gedaan is blijkbaar zijn jullie ook daar niet goed van op de hoogte anders was deze wel op een later tijdstip gestuurd

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2021

Mijn ervaring was goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Lia de Jongh op 18-04-2021

Medewerkers allen vriendelijk, voldoende tijd, goede voorlichting.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2021

De wachttijd in de wachtkamer is redelijk, wel is het wenselijk om de wachtenden even op de hoogte te stellen dat bijv. bij de bezorgingen van gebak door Bakkerij Groffen de zittende clienten hierdoor geen langere wachttijd krijgen. Dit werd 2x ervaren door de mentor van de client gedurende de laatste 2 maanden bij 2 bezoeken.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Nick op 16-04-2021

Ben geheel tevreden over de behandeling en verdoving want heb echt geen nanoseconde pijn gehad. En de behandeling zelf was snel.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door R.B. Hartog op 15-04-2021

Na de aanmelding aan de balie kreeg ik de mededeling om heel eventjes te wachten op een collega voor een foto. Na 30 minuten wachten werd de foto gemaakt. Daarna werd ik na 5 minuten voor het consult bij de specialist.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

De benadering de uit leg en het gesprek

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Arts is betrokken en stelt je op je gemak

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2021

Ik ben vandaag naar Kaakchirurg van Geel geweest om 4 kiezen en 4 tanden te laten verwijderen en gelijk mijn prothese te laten plaatsen, ik zag best tegen de behandeling op, maar Dr van Geel en zijn assistent stellen je helemaal op je gemak , je wordt uiterst vriendelijk ontvangen en alles wordt helemaal uitgelegd wat hij precies gaat doen. Je krijgt eerst een verdoving en die wordt daarna gecontroleerd zodat je niets van de behandeling voelt, deze man werkt uiterst secuur en is rustig, zegt ook tijdens de behandeling precies wat hij aan het doen is, ik zat in de stoel en naarmate de behandeling vorderde voelde ik mij steeds meer ontspannen, ik was in goede handen beland, ik zou daarom iedereen aanraden om naar Dr van Geel te gaan. Ik wil daarom U en Uw team nog heel erg bedanken voor de goede zorg...

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Veerman op 14-04-2021

Ervaring beide keren was goed.Eerste keer was iets gecompliceerder tweede keer viel erg mee.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door A van Dijk op 14-04-2021

Ervaring goed, te veel medicatie voorgeschreven

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Simone roeliffs op 14-04-2021

Heel geruststellend en professionele aanpak.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Corry Post-Horst op 14-04-2021

Na de verdoving is er met goed gevolg een kies verwijderd. De wortels moesten d.m.v. boren verwijderd worden.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2021

Buiten dat ik een hekel heb aan dit soort behandelingen, was mijn ervaring prettig. Vriendelijke mensen, vertelde wat ze aan het doen was en precies op tijd aan de beurt. Geen wachttijd dus

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Was erg goed vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door C.W. van den Hoek op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Fien van Schijndel op 13-04-2021

Zeer goede behandeling en grote deskundigheid. Veel vertrouwen in de kaakchirurgie. De sfeer was ook uitstekend!

Lees verder

Cijfer 3

Ingezonden door Yvonne Sol op 13-04-2021

Slechte ervaring voor de tweede keer!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Milco jongmans op 12-04-2021

De dames stelden mij erg op mijn gemak. De verdoving werd zeer rustig ingebracht.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Karlien Verherbrugge-Korbee op 12-04-2021

Vriendelijke, deskundige mensen. Uitgevoerde behandeling was (tand)wortelextractie. Goed geholpen, ook nadat ik later belde omdat de wond bleef bloeden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Bianca Janssen op 12-04-2021

Ideaal, dat je naast de eigen tandarts ook meteen naar de kaakchirurg kunt gaan! Supervriendelijk personeel, hygiënisch en keurig ingerichte ruimtes. Het voelde persoonlijk aan en een stuk minder "klinisch" dan in een ziekenhuis. Deze locatie zou ik iedereen aanraden!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Hans Henneveld-Groenendijk op 11-04-2021

Goed en een deskundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door paul sterrenburg op 09-04-2021

Fijngeholpen assistente zei alles wat er ging gebeuren en/of wat inkom verwachten Was heel prettig Wed ook goed in de gaten gehouden of ik nog pijn had Daar werd ook direct op gereageerd Maw top

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door SE Ras op 09-04-2021

allemaal heel lief echt zoekt u een kaakchirurg gelijk hier een afspraak maken .

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door H.W.Boender op 09-04-2021

Heb geen negatieve ervaring. Ben goed ontvangen en n.m.m. goed behandeld. Wat misschien is aan te bevelen is een tweede koffieautomaat in de wachthal op de begane grond. Ben behandeld door R. Goey, staat niet in het lijstje.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Nancy Stojanovic op 09-04-2021

Ik kwam voor het weghalen van een wortel en klein stukje kies nadat deze tijdens t verwijderen bij de tandarts was afgebroken. Ik dacht dat er gesneden en gehecht zou moeten worden maar dr kouwenberg heeft de wortel er zonder veel problemen netjes uitgehaald. Ik kreeg een gaasje tussen m’n kiezen en een recept mee voor pijnstillers en mondspoeling. En na wat goede informatie mocht ik weer naar huis. Voor zover deze ingreep als prettig kan worden ervaring was dit voor mij zo! Mocht het ooit weer nodig zijn zien ze mij daar zeker terug!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Annemarie Heijboer op 08-04-2021

De anesthesisten verdienen een grote pluim! Zo fijn hoe zij met mijn dochter omgingen. Zoveel begrip, inlevingsvermogen, geduld en rust. Dankzij hun houding is het gelukt om een infuus te zetten. Na eerdere trauma's in ziekenhuizen heeft ze nu een goede en prettiger ervaring opgedaan. Heel fijn!!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 08-04-2021

Ik zou meteen geholpen worden, echter nog ruim een kwartier moeten wachten, jammer, verder snel en vakkundig geholpen, naam arts vergeten.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door J. Hofstee op 08-04-2021

Vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Tristen Altena op 07-04-2021

Zie opmerking hierboven

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

prettig ontvangen zowel door arts als assistentes. Vriendelijke en rustige uitleg aan kind

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2021

--

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door J.J. Langeree op 06-04-2021

Heel erg goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2021

Goed bevredigend

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-04-2021

Op zich vervelende behandeling, maar prima op gepakt, rekening houdend met mijn angst en goed bezigt met mijn paniekaanval.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Eric op 05-04-2021

Medewerkster heeft alleen oor voor zichzelf (zeer chagrijnig, tegen t onbeschofte aan)

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jeffrey Van Gemert op 05-04-2021

Zeer goed ontvangen. Goed uitleg gehad. Fijn geholpen !!

Lees verder