Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 9.8

Ingezonden door Ton Quist op 12-08-2022

Hoewel een bezoek aan de kaakchirurg nooit als een plezierig uitje zal kunnen worden gezien, vond ik de wijze, waarop je als patiënt wordt behandeld en de vakkundigheid van zowel de arts als de assistenten, zeer aangenaam.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 11-08-2022

👍

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Anke Derksen op 11-08-2022

Ze zorgen dat je je op je gemak voelt.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door C.teeuw op 11-08-2022

Prima service

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door R.Jagga op 11-08-2022

Goed ervaren zorgzaam en gerustellend geholpen lieve arts.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Ria Potters- van Tilbeurgh op 10-08-2022

Door nare ervaring in het ziekenhuis zelf was ik best wel zenuwachtig voor deze ingreep. Alles is gelukkig meegevallen dankzij Dr. Gooris en zijn team.

Lees verder

Cijfer 1.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-08-2022

Slecht

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Albert Zwanenburg op 09-08-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Prima verlopen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door N van Ginhoven op 08-08-2022

Prima! De naam van de kaakchirurge ben ik kwijt maar de behandeling was Goed.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Zeer positief

Lees verder

Cijfer 5.3

Ingezonden door Niet openbaar op 08-08-2022

Ik had geen behandeling nodig, dus kan ik geen beoordeling geven

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Ramon van Looij op 08-08-2022

Op begin even moeten wachten, maar is begrijpelijk. Kaakchirurg die me behandelde (en ook anesthesist) waren erg aardig en kundig

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Rob Blokland op 05-08-2022

Zeer vriendelijke mensen van specialist tot medewerkers. Werd gelijk op mijn gemak gesteld. Erg goed.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Kalisha Ariza lora op 04-08-2022

Normaal gesproken erg bang voor alles wat met tandartsen en kaakchirurgen te maken heeft maar zowel de assistent als de kaakchirurg waren hele aardige mensen die duidelijk vertelde wat ze precies gingen doen. Totaal niet paniekerig geweest voor de eerste keer door deze toppers!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-08-2022

Slecht in het begin door misverstanden. Tweede consult veel beter.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door ALV Schuit op 04-08-2022

Er moeten meerdere kiezen getrokken worden bij mijn zoon, zodat er een beugel geplaatst kan worden. We hadden gehoopt dat de eerste afspraak op zijn minst al 1 kies getrokken zou worden, zodat het behandelplan niet veel vertraging oploopt. Helaas pas 6 september eerste kies eruit.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-08-2022

Goed , zeer deskundig , vriendelijk , adequaat.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 03-08-2022

Goed geholpen

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 03-08-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door J. Van der Hoeven - van der Meer op 03-08-2022

Ben pas 1x geweest, maar tot nu toe positief. Alleen zit ik nog op een offerte te wachten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 02-08-2022

In een woord prina

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2022

Zoals hierboven

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-07-2022

goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door H.t Troost op 28-07-2022

Zeer vriendelijke mensen

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

had en hele goede behandeling .en ben dus zeer tevreden. Zal zeker u aan bevelen bij familie en kennissen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 27-07-2022

Goed en deskundig behandeld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door R.J. KUIPERS op 27-07-2022

Goed geholpen, duidelijke informatie vooraf, tijdens en na de operatie.

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Roland Peters op 25-07-2022

Ik kwam er dus om al mijn tanden te laten trekken onder narcose. Telefonisch was mij al door gegeven dat dit een andere chirurg was als degene die vooraf mijn situatie had bekeken. Daar heb ik geen probleem mee. Wat ik wel lastig vond was dat bij binnenkomst in de operatiekamer er zoveel tegelijk gebeurde dat ik niet eens wist wie mij opereerde. Het ging allemaal zo snel dat het wel een verwerkings fabriek leek. De operatie in zijn geheel duurde nog geen 45 minuten, en nadien mocht je nog slaapdronken een uurtje over de westerschelde heen kijken. Mijn nieuwe tanden zaten erin, maar voor de rest heb ik geen idee wat er allemaal gebeurd is. Weet wel dat ik tot laat in de avond last heb gehad van mijn keel, maar dit werd al minder na een goed koude milkshake.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 25-07-2022

Prima behandeld.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 25-07-2022

Prima geholpen door hele aardige assistente en arts

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 22-07-2022

Kwam goed over naar de klant en waren klantvriendelijk, voelde ook vertrouwt. En had er een goed gevoel bij.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Markies-G op 22-07-2022

Snel afspraak kunnen maken

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door J-K Beije op 21-07-2022

Goede informatie vooraf . Je werd op je gemak gesteld. Vriendelijke arts en assistenten. Snelle behandeling

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Paijmans op 21-07-2022

Prettige

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Anje v wijngaarden op 20-07-2022

Ik ben altijd bang voor zoiets( ook een tandarts) maar deze ploeg mensen bereiken t dat je toch kalm bent en blijft en je als mens benaderen

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2022

De chirurg zelf vond ik nonchalant over komen De assistentes daarintegen waren lief duidelijk in uitleg

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door H.M. Vos op 20-07-2022

werd snel geholpen er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd, wat ik kon verwachten tijdens de behandeling

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2022

Goede ervaring, prettig geïnformeerd wat er gaat gebeuren, mooie locatie en wachtruimte.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Coby schot op 20-07-2022

Was echt zo bang en zenuwachtig maar wat hebben ze mijn gerust gesteld zeiden ook alles wat ze gingen doen en met de tanden trekken ook zo gerust gesteld en zeiden ook dat boven alles er al uit was dat nu alleen de beneden tanden nog moesten stond binnen 20 minuten weer buiten echt een een aanrader zou het zo weer door hun laten doen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2022

Zeer goed

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Jordy Biezen op 19-07-2022

Merci :)

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Jordy Biezen op 19-07-2022

Ik was heel erg zenuwachtig. Personeel heeft me hierin goed begeleid en hebben daardoor de behandeling draagbaarder gemaakt. Verdoving was geheel pijnloos en de behandeling was snel gedaan door meneer.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-07-2022

Er is duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en hoe ik na de behandeling ermee om moet gaan

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Martijn verhaegen op 16-07-2022

Ik ben geweldig goed behandeld ! De twee dames achter de balie hebben mijn problemen met de papieren goed geholpen wat mij in 5 maanden niet voor elkaar kreeg. De kaakchirurg en de assistenten hebben goed werk afgeleverd na het trekken van alle tanden en kiezen heb ik geen pijn gehad en werd goed geïnformeerd tijdens het trekken. De avond op de dag van de operatie kon ik al eten en heb geen pijnstillers hoeven slikken. Dus ik ben dik tevreden en voor mij zijn er geen verbeter punten.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-07-2022

De behandeling was het vriendelijk, geduldig en duidelijk. Ik voelde me op m'n gemak.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door L.G. van der Knoop. op 15-07-2022

Ben zeer tevreden over de behandeling. TOP!

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-07-2022

Ik kan dus op de laatse vragen geen antwoord geven omdat de behandeling nog moet gebeuren.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Annette van der Borst op 14-07-2022

Vriendelijke deskundige kaakchirurg

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 13-07-2022

.

Lees verder