Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.
Cijfer 8

Ingezonden door Eric Raaijmakers op 18-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 18-10-2021

Geweldig.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Wilma de Jong op 18-10-2021

Op een prettige manier geholpen Rustig verplegend personeel, was ontspannen sfeer.

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Leendert Osté op 17-10-2021

duidelijke uitleg en verder geen getreuzel maar doorpakken

Lees verder

Cijfer 3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2021

Er is niets gebeurd . Alleen misverstanden waren er . Geen consult . Wie betaalt hiervoor ?

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2021

Zeer lieve rustige telefonische die dag ivb het niet kunnen vinden van de praktijk/locatie.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Dave op 14-10-2021

Prima geholpen, goede uitleg. Een vertrouwd gevoel wat erg belangrijk is,

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 14-10-2021

Behandeling moet nog plaatsvinden. Alleen consult gehad

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Hans op 14-10-2021

Nvt

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Theo Clephas op 13-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Anja van Lint-Hofma op 13-10-2021

Profesioneel maar heel vriendelijk, werd echt op mijn gemak gesteld en de stap voor stap uitleg was heel fijn

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2021

Heb ik

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Rob keizer op 12-10-2021

Goed en vakkundig personeel

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door René Bult op 11-10-2021

Helemaal tevreden

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Ada den Toom op 09-10-2021

Snelle, vlotte behandeling met mensen die op elkaar ingespeeld zijn, top!

Lees verder

Cijfer 5.7

Ingezonden door Janneke de Veth op 09-10-2021

Tongriem ingeknipt op advies van tandarts en logopedist ter bevordering van het correct slikken en voorkomen van terugval na kaakoperatie. De ingreep kon direct worden uitgevoerd zonder een nieuwe afspraak te maken, wat prettig was. Echter is het heel vervelend dat mij niet is verteld wat ik kon verwachten qua pijn. De ernst van het ongemak kwam daardoor nu als een schok.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 08-10-2021

Netjes en rustgevend

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Hodenius op 08-10-2021

Er moesten 8 tanden/kiezen worden verwijderd voor prothese

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 07-10-2021

Ervaring was goed. Het enige minpunt was, dat de kaakchirurg zelf geen mondkapje droeg, terwijl hij wel kort vlak boven mij hing.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door A.W.J. Rens op 07-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Rein Stroosnijder op 07-10-2021

Xavier (Degraeve) is een top-chirurg, die niet alleen “technisch” goed is, maar ook zeer duidelijk is in zijn uitleg over (en na) de behandeling. Ook de assistenten verdienen een dikke pluim ! Uiterst tevreden 👍🏻👏🏼❗️

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 06-10-2021

Zeer snelle afhandeling van mij afspraak binnen 10 minuten stond ik weer buiten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door H.G.M. Meijers op 06-10-2021

Ik werd op een vriendelijk en deskundige manier geholpen en vlot geholpen ook.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Nisrine Mekkaoui op 05-10-2021

Ik ben goed ontvangen en ben voorzien van alle info die ik nodig had. De behandeling verliep soepel dankzij ook de geruststellende worden van dr. Van Geel.Receptie was behulpzaam en mijn vragen werden netjes beantwoordt.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 05-10-2021

Prima , alleen lang wachten niet fijn

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2021

Unfortunately I'm very disappointed in terms of the specialist who treated me. I had great impression that Mr Mavros had some issues with me being a non-dutch and an english speaking person at the same time. Doctor didn't behave in a friendly manner, made unprofessional comments and didn't seem to listen to what I would like to achieve by a potential theraphy. It looked liked Mr Mavros has his private beliefs and it reflected in careless approach to my needs and expectations as a patient. I believe that what makes a great specialist is that he gives options to the patient, sharing advantages and disadvantages of each treatment but without pushing his personal opinions. That wasn't the case therefore I wouldn't like to be a patient of Dr Mavros.

Lees verder

Cijfer 5.7

Ingezonden door G. Azink op 04-10-2021

Medewerkers. Aan de balie een 6, andere medewerkers zeker een 8. Arts had zijn oordeel klaar. Dit is het, u kunt gaan.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2021

Nog weinig ervaring maar eerste indruk was prima

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-10-2021

Nog weinig ervaring maar eerste indruk was prima

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 03-10-2021

Goede ervaring ook de narcose super Geen misselijkheid .zie verder boven bij opmerkingen .was lastig met uitslapen dat ik steeds naar beneden gleed Kwam ook niemand waaraan ik kon vragen om de beensteun wat hoger te zetten . Wel super lieve telefonistes. Altijd vriendelijk .

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Hans Vos op 01-10-2021

Er moest een kies onder een brug weggehaald worden. Ik werd erg goed begeleid en gerustgesteld toen de kaakchirurg wat later kwam. Het was supersnel gedaan en heb nauwelijks last gehad nadien. Geweldig!!!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Sophie Owen op 01-10-2021

Heel fijn en W.F. Van Geel was super aardig en begripvol!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Martijn van loenhout op 01-10-2021

Ik ben als de dood voor ene tandarts/kaakchirurg maar werd goed op me gemakje gesteld waardoor de behandeling snel en makkelijk kon verkopen

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2021

Nvt

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Werd goed op mijn gemak gesteld en alle tijd voor mij genomen.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Monique Weijkamp op 29-09-2021

Geen lange wachttijd, alles goed uitgelegd gekregen en goed advies

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Wendy Te Welscher op 29-09-2021

Goede uitleg. Goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Nelleke op 29-09-2021

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

Cijfer 3.8

Ingezonden door Ouafa op 29-09-2021

Heel slechte ervaring zie hier boven mij verhaal

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 29-09-2021

Uitgebreide uitleg en advies gekregen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Hans Hoogesteger op 28-09-2021

Supergoede informatie vooraf, en tijdens de operatie. Erg goede verdoving, specialist erg aardig, vriendelijk en informatief!! Gewoon super!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Debby Veer op 28-09-2021

Iedereen van de balie tot de assistentes en de chirurg zelf, was lief, betrokken en kundig. Waar ik vooraf nogal tegen de behandeling opzag, heb ik het ervaren als zeer prettig en geruststellend. Een uitermate lief en kundig team! Ik ben jullie allemaal bijzonder dankbaar!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Mario Groeneveld op 28-09-2021

Nvt

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door M.Mantel op 28-09-2021

Deskundig en heel patiënt vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Esmat Ghassimi op 27-09-2021

Ik heb goede ervaringen met Franciscus ziekenhuis.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 26-09-2021

Ik zag er enorm tegenop, maar het is enorm meegevallen. Zonder pijn zijn de wortelrestjes verwijderd. De hele operatie ging best snel. Het was voorbij voor ik het wist. Chirurg legde uit wat hij ging doen. Na operatie ook geen centje pijn gehad. Voorgeschreven pijnstillers had ik gelukkig niet nodig na operatie. Vriendelijke assistenten die je op je gemak stellen. Zeer tevreden. Volgende keer ga ik er met minder stress heen.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Th ebbers op 25-09-2021

Goede specialist. Rustig en adequaat

Lees verder

Cijfer 3.5

Ingezonden door Karin maas op 24-09-2021

Ik was erg ontdaan en moest het echt even relativeren, erg triest zoals het ging, echt triest

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Paula op 24-09-2021

Fijn geholpen door kundige arts Hij wilde gelijk mij behandelen , maar assistent zei:” dat alle spullen afschoot waren “ . Dus was erg jammer dat ik niet werd geholpen Maar moet wachten tot 20-10

Lees verder