Het Klein Arsenaal

Het Klein Arsenaal getuigt Bergen op Zoom van een verleden als garnizoensstad. Een pand dat als rijksmonument samen met het Groot Arsenaal een belangrijke waarde heeft voor de stad. Vandaag de dag vindt u hier echter geen wapens en andere militaire goederen meer. Het gebouw heeft een publieke functie gekregen als zelfstandig behandelcentrum: binnen de muren van het Klein Arsenaal bieden verschillende zorgaanbieders hun diensten aan. U kunt in het Klein Arsenaal terecht voor volledige mondzorg: van cosmetische verfraaiing van uw gebit, tot implantologie en kaakchirurgie. Ook vindt u hier een groot aanbod aan dermatologische behandelingen met een specifieke huid- en laserkliniek.
Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2021

Ben op een fijne en geruststellende manier begeleid en geholpen in mijn behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-05-2021

Super goed geholpen, vriendelijk personeel, en zeker een hele goede specialist!

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 12-05-2021

Uitstekende ervaring, mijn zorg is opgelost

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Izabella jansen op 12-05-2021

Zeer te vreden

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Colin op 12-05-2021

Zeer vriendelijk en informatief

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 12-05-2021

Ik vond de wachttijd voor een afspraak te lang

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Colin op 05-05-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2021

Ik heb een goede ervaring. Ik werd gerust gesteld en ze vroegen meerdere keren tijdens de behandeling hoe het met me ging.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2021

Ondanks de ingreep, een goede behandeling gekregen. Ben gerust gesteld, goede uitleg. Professioneel, kundig team.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Tamara Jacobs op 04-05-2021

Ik was erg zenuwachtig maar zowel de assistentes als de kaakchirurg hebben me gerustgesteld. Als tevreden klant weer gerust naar huis gegaan

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Niet openbaar op 04-05-2021

Goede ervaring!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door J.de Wit op 04-05-2021

Correcte behandeling en gesprek gehad.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Debbie Hulleman op 02-05-2021

Heel fijn ontvangen alleen duurde het best lang eer ik geholpen werd maar de ingreep zelf was kort maar krachtig

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Augustijn op 02-05-2021

Zeer deskundig en vriendelijk

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Mohamed Charif op 30-04-2021

Heel snel en zonder problemen. Vooral de medewerkers waren heel behulpzaam en informatief.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2021

De specialist en assistenten namen de tijd om mij op mijn gemak te stellen. De behandeling ging snel en vlekkeloos; ik ben tevreden.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2021

B

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 29-04-2021

Prima behandeling, op tijd, informatie en geen last/pijn tijdens behandeling en erna.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 28-04-2021

Snel en bekwaam

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Schot op 24-04-2021

Vriendelijk, geduldig en begripvol. De verdoving was amper voelbaar. Dikke pluim voor het personeel en de chirurg! Ik zou jullie in de toekomst zeker aanraden.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 23-04-2021

Ik vond het heel fijn dat er precies verteld werd wat ze gingen doen en ook dat de chirurg tijdens de operatie zei dat het technisch goed ging. Ook de assistentes gaven duidelijke uitleg.

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Smits op 21-04-2021

Sandra, bij foto maken, was zeer gastvrij en plezierig.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Jac Broos op 21-04-2021

Ben op een fijne en rustgevende manier ontvangen.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Ik was heel erg zenuwachtig en een klein beetje bang, maar werd door iedereen echt super goed gerustgesteld. Hele lieve mensen die me hielpen. De kaakchirurg was een superlieve vrouw en de ingreep viel me super erg mee!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2021

Fijne ervaring. Voelde zeer veilig en deskundig aan.

Lees verder

Cijfer 4.3

Ingezonden door Stephanie Van den Aarssen op 20-04-2021

Medewerkers behandelde mij goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Huffmeijer op 19-04-2021

Na een zeer onvriendelijk en onduidelijk ontvangst aan de balie toch heel fijn geholpen. Er was duidelijke uitleg en begrip voor spanning en daar werd goed op gereageerd. Verdoving werd heel goed geplaatst en de gehele behandeling heb ik als prettig ervaren.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2021

Mijn ervaring was goed

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-04-2021

De wachttijd in de wachtkamer is redelijk, wel is het wenselijk om de wachtenden even op de hoogte te stellen dat bijv. bij de bezorgingen van gebak door Bakkerij Groffen de zittende clienten hierdoor geen langere wachttijd krijgen. Dit werd 2x ervaren door de mentor van de client gedurende de laatste 2 maanden bij 2 bezoeken.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Vermeulen - Bert op 16-04-2021

Heel goed wel pijnlijk

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-04-2021

Uiterst goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-04-2021

Ik heb alleen maar goede ervaring met MKA groep. Vorig jaar boven verstandskies laten verwijderen en implanten laten zetten. Gisteren beneden verstandskies laten verwijderen en implantaten laten zetten. Medewerkers zorgzaam en betrokken bij patienten. Goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door A van Dijk op 14-04-2021

Ervaring goed, te veel medicatie voorgeschreven

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Chantal op 14-04-2021

Ik ben met open armen ontvangen door lieve medewerkers en een meedenkende arts. Ze waren erg meelevend en stelde me gerust. Ze waren allemaal heel vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Thomas Kouwenhoven op 14-04-2021

Vriendelijk, maar bovenal kundig personeel!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 3

Ingezonden door Yvonne Sol op 13-04-2021

Slechte ervaring voor de tweede keer!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2021

Prima

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 09-04-2021

Heel goed geholpen. Geen nabloedingen geen pijnstillers nodig.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Schoonen op 07-04-2021

Werd goed op mijn gemak gesteld .Er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren dus dat gaf mij een rustig gevoel.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Redwan Rifi op 31-03-2021

Goede ervaring vriendelijk personeel specialist kwam deskundig over

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door C.Nuijtemans op 26-03-2021

prima geholpen hoor

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 26-03-2021

Er werd aangeraden om alleen te komen. Dat heb ik ook gedaan. Achteraf gezien had ik beter iemand geregeld ivm vervoer na de ingreep. Een beetje uitleg van te voren was wel handig geweest.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Meike van den Heuvel op 24-03-2021

Ik ben erg snel en vriendelijk geholpen. Vroegen mij naar hoe de vorige keer was gegaan en maakte een praatje zodat ik mij minder zenuwachtig ging voelen. De meiden waar ik door ben geholpen waren ook erg sociaal en niet alleen gericht op het puur professionele gebied. Gewoon erg luchtig wat ik erg fijn vond.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Marleen van Sundert op 22-03-2021

Ronduit slecht. De operatie zelf zal best goed gedaan zijn, dat weet ik over een tijdje pas na de controle. Maar ik voelde me een nummertje bij de arts en assistenten; Ga maar zitten, hop stoel achterover, 2 spuiten ter verdoving, doek over mn hoofd tegen het licht en om het steriel te houden en toen wachten op de arts. Geen gezichten gezien en de arts was bot en lomp. Mijn hoofd hardhandig naar rechts draaien, terwijl een tang mijn lip aan de linkerkant ontzettend veel pijn deed. En zeggen dat ik stil moest liggen, anders zouden zij niet goed kunnen merken of de verdoving goed zat. Voordat ik weer rechtop zat was hij al weg, net als de assistente die de operatie mee deed. Dit alles heeft mij een ontzettend slecht gevoel gegeven. Na mijn 1e afspraak met Dr. Van Hooft voelde het contact met hem al niet goed. Nadat ik thuis gekomen was heb ik meteen terug gebeld om te vragen of ik een andere arts kon krijgen voor de operatie. Dit was niet gebruikelijk, dus nee. Ik ben erg teleurgesteld. Ik ben al geen held met tandartsbehandelingen en ik ben hier allerminst gerustgesteld door wie dan ook. Terwijl ik meerdere malen heb uitgesproken dat ik het spannend vond. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Renate van Broekhoven op 19-03-2021

Geen tips, we zijn bijzonder goed geholpen! Dr. Verweij wist heel goed het vertrouwen te winnen van mijn zoontje waardoor de ingreep zo gepiept was. Complimenten!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2021

Netjes en correct geholpen. Behandeling was snel gedaan.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Cmj Van strien op 19-03-2021

Het is een kaakchirurg die weet hoe hij met ggz patiënten om kan gaan die slechte ervaringen hebben met verdoving te plaatsen en te laten trekken ik kan dan ook een ieder deze kaakchirurg aan bevelen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Monique Loventvos op 19-03-2021

Enorm goed behandeld, ik lag heel ontspannen. Tijdens behandeling goede uitleg.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 18-03-2021

Zeer tevreden

Lees verder