Dr. T.F. Putters, Kaakchirurg Zeeland
Cijfer 8.6 Bekijk beoordelingen

Dr. T.F. Putters

Kaakchirurg Zeeland
BIG-registratie(s)
19053279101 / 89053279102

 

Kaakchirurg dr. T.F. Putters studeerde Tandheelkunde en Geneeskunde (voltooid in 2000) in Groningen. Zijn specialistenopleiding tot kaakchirurg (voltooid in 2007) vond plaats in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Van 2007 tot 2018 werkte hij in Het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal als kaakchirurg en was daar eigenaar van een tandheelkunde praktijk. Vanaf 2013 was hij verbonden als promovendus aan het UMCG. In 2020 is hij gepromoveerd met het proefschrift “maxilla augmentation with calvarial bone".  Verder is hij auteur en co-auteur van diverse wetenschappelijke publicaties in internationale tijdschriften.

Zijn vakinhoudelijke aandachtsgebied is de dentoalveolaire chirurgie, speekselklierchirurgie en implantologie en alle hieraan gerelateerde ingrepen.

Dr. T.F. Putters is werkzaam bij MKA groep op de locatie Poelendaelesingel te Middelburg, Victoriakliniek te Zierikzee en het ADRZ te Goes.

Kaakchirurg

Een kaakchirurg is een arts die afwijkingen in en rondom de mond, het aangezicht en de hals behandelt. Verstandskiezen, ontstekingen en kaakgewrichtsafwijkingen zijn voorbeelden van vakgebieden waar een kaakchirurg zich mee bezig houdt. De kaakchirurg bezit naast een tandartsdiploma ook een artsdiploma. Het werkterrein van de kaakchirurg bevindt zich namelijk op het raakvlak van de tandheelkunde en de geneeskunde.