Vrijleggen tanden of kiezen

Normaal gezien komen de tanden of kiezen op een bepaalde leeftijd door. Zo verschijnt de hoektand meestal tussen het 10de en 13de levensjaar. Soms komt het voor dat tanden of kiezen niet doorkomen op de leeftijd waarbij dat eigenlijk gebruikelijk is. In dit geval kan de kaakchirurg deze tanden of kiezen vrijleggen.
Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2019

Snelle, adequate hulp...duidelijke uitleg....begrip voor stress rondom de ingreep en vooralsnog perfect geholpen door de dr. en het team.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2019

De assistenten legden precies uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling werd meerdere keren gevraagd of het goed ging met me. Ook duidelijke uitleg gekregen over hetgeen wat ik na de behandeling kon verwachten.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door W van Noort op 26-03-2019

Zo begripvol en vriendelijk behandeld.Ik werd er gewoon helemaal blij van.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M. Zandijk op 01-12-2018

Had altijd enorme angst maar ben door dr. Bouman zo goed opgevangen en begeleid, echt met heel veel begrip, ik ben hem héél erg dankbaar !

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-11-2018

Ondanks dat ik helemaal niet graag naar een tandarts / Kaakchirurg ga , kreeg ik toch een fijn gevoel op de stoel , de vrouwen / assistentes stelde me goed op me gemak en hielden gewoon een gezellig praatje met me waardoor ik even vergat dat er een tand uit moest , goeie uitleg gekregen ook van de dames !!

Lees verder