Vrijleggen tanden of kiezen

Normaal gezien komen de tanden of kiezen op een bepaalde leeftijd door. Zo verschijnt de hoektand meestal tussen het 10de en 13de levensjaar. Soms komt het voor dat tanden of kiezen niet doorkomen op de leeftijd waarbij dat eigenlijk gebruikelijk is. In dit geval kan de kaakchirurg deze tanden of kiezen vrijleggen.
Cijfer 10

Ingezonden door Alex van Alten op 05-02-2023

het was een fijne ervaring met ontzettend lief personeel die me uitgebreid hebben geïnformeerd.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 23-01-2023

De behandeling verliep goed en pijnloos

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 20-01-2023

goed

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 20-01-2023

Ik vond de ingreep heel heftig en voel me nog erg beroerd.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Raymond Willemsen op 10-01-2023

Keurig geholpen. Beter kan niet, zou ik zeggen. Vriendelijk en deskundig!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door m.m.sondij op 05-01-2023

uitermate vriendelijk en bekwaam

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Evy Klaassen op 03-01-2023

Ik vond het erg spannend, maar ik werd goed gerustgesteld en alles werd goed uitgelegd en ze houden constant rekening met je.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 30-12-2022

Prima ervaring, goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-12-2022

Goed geholpen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 28-11-2022

zeer goed behandeld

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 25-11-2022

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 07-11-2022

Prima behandeling niet lang hoeven wachten

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-11-2022

Zeer angstig maar heel erg op mijn gemak gesteld door zowel dr Mavros en de assistenten.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-10-2022

prettig in omgang. snel op gemak gesteld. goed geluisterd en prima geinformeerd en uitleg gegeven.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-09-2022

Vond het wel spannend om ipv 1 wortelpunt ook nog onverwacht 2 kiezen te laten trekken. Behandeling verliep vlot. Naar mijn idee heel snel. Moest achteraf wel even "bijkomen"

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Domien Jansen op 23-09-2022

Vriendelijke, vertrouwd en kundig. Uitleg wat er gebeurd. Zeer prettig geholpen!

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Veerle De bat op 20-09-2022

Ik ben Veerle de Bat (13 jaar) ik was ontzettend zenuwachtig voor het vrijleggen van mijn hoektanden.. De kaakchirurg en z'n medewerker hebben me zo gerustgesteld wat een toppers!

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-09-2022

Behandeling ging niet door.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 07-09-2022

Nv

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 24-08-2022

Ik heb er een hele goede ervaring aan de kaakchirurg aan overgehouden. Totaal geen angst ervoor aan overgehouden.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mari-Anne Noordegraaf op 22-08-2022

Wordt op je gemak gesteld zegt bij alles wat hij gaat doen

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-08-2022

Ik ben goed geholpen. Geen pijn gehad door verdoving. Ik denk dat er snel is gewerkt, zover ik dat kan beoordelen. Nazorg is ook veel aandacht aan gegeven.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-06-2022

Duidelijke uitleg ingreep.Ik was erg gespannen,werd goed met omgegaan.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Odette Meester op 21-05-2022

Ik was best zenuwachtig en bang. Maar ze hebben mij goed geholpen en mij een beetje in de maling genomen. De kies was er zo uit en het viel achteraf reuze mee. Odette (10)

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Outman Hammouchi op 19-05-2022

Ik ben tevreden van deze organisatie

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Van luipen op 16-05-2022

Zeer vriendelijke mensen. Snel geholpen en professioneel!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jacques Euser op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Micha Tuenter op 29-04-2022

.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-04-2022

Een deskundige en professionele specialist en zeer attente en vriendelijke assistenten. Minpuntje: ik heb een recept voor 30 sachets ibuprofen gekregen. Daarvan heb ik er maar 3 gebruikt. Dat is zonde en zou m.i. op een andere manier geregeld moeten worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

Fijn personeel , goede begeleiding en kon op zeer korte termijn een behandeling afspraak maken

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Het was prima

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Paul Hofman op 30-03-2022

Vandaag geweest top servies ondanks dat er en collega ziek was top behandeld !!! En dikke 10

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2022

Ik heb (idee van de dame die voor mij was behandeld) gevraagd om een dubbele verdoving. Mede daardoor was de behandeling vrijwel pijnloos. Thuis ben ik met twee paracetamolletjes en een coldpack het bed ingedoken en heb twee uren heerlijk geslapen. Daarna geen last / pijn meer gehad!! Dus: dank!!!!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Rita Nijman op 16-02-2022

Naar alle tevredenheid in alle opzichten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2022

Zeer deskundig, vriendelijk en erg goed georganiseerd. Zeer zorgvuldige informatie

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Hans Meesters op 07-01-2022

Alles wordt goed uitgelegd, patiënt gerustgesteld, wordt snel en effectief gewerkt, een prettige sfeer gecreëerd

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 04-01-2022

Snel, ter zake, pijnloos, schoon, vriendelijk, correct

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2021

Goede ervaring en zeer deskundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Piet Mosselman op 14-12-2021

Heel vriendelijk en hoffelijk. Geven informatie ook tijdens de behandeling. goed naleven van de coronaregels

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-12-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door K. van Rosendaal op 26-11-2021

Ze stellen je op je gemak, geven aan wat ze gaan doen, behandeling was zo gepiept. goede voorlichting. Behandeling werd op de juiste tijd behandeld zonder wachttijd.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Senne Clerx op 13-10-2021

Heel pijnloos. Fijne rustige chirurg. Ik voelde me erg veilig!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Sabine op 05-10-2021

We waren erg gespannen die behandeldag. Maar dhr. Schoen en medewerkers wisten die spanning ongemerkt weg te nemen. Alles heel open, heel relaxed. Voldoende tijd voor (veel) vragen. Net of er na ons niemand zat te wachten. Alle handelingen werden vooraf en tijdens de behandeling aangekondigd. Desgevraagd met een cijfer op de schaal van 1 tot 10. Kortom: het is allemaal erg meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door M Wienhoven op 17-09-2021

Heel erg tevreden, superlieve mensen die rustig alles uitgelegd hebben en je op je gemak stellen voor hoever dat mogelijk is...alleen maar lof hoor! Fijn..

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door M.J. Eversdijk op 18-08-2021

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-07-2021

.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 04-06-2021

Prima geholpen de behandeling en de vriendelijk bejegening van het personeel was in een antwoord top

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Mario Ezendam op 04-06-2021

Van aanmelding tot operatie top behandeld, geen wachttijden, deskundig personeel ,zeer vriendelijk en zorgzaam! Dr Wetzels bewees van de verdoving tot en met de operatie zeer competent te zijn, stelde gelijk de diagnose, was zeer zorgzaam tijdens de hele behandeling, vertelde wat hij ging doen en verliest de pt niet uit het oog tijdens de behandeling!! Zou iedereen een behandeling bij mkagroep in winterswijk aanbevelen!

Lees verder