Vrijleggen tanden of kiezen

Normaal gezien komen de tanden of kiezen op een bepaalde leeftijd door. Zo verschijnt de hoektand meestal tussen het 10de en 13de levensjaar. Soms komt het voor dat tanden of kiezen niet doorkomen op de leeftijd waarbij dat eigenlijk gebruikelijk is. In dit geval kan de kaakchirurg deze tanden of kiezen vrijleggen.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-06-2020

goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Marja Bliek op 18-02-2020

Ik vind de ontvangst en de voorbereiding perfect. Super lieve aardige medewerkers en dokter. Goede uitleg en rustig. Voelde me gerustgesteld door dit alles. Hierdoor is mn eerdere grootste angst naar de kaakchirurg te gaan omgedraaid in ee positieve ervaring. Mede door de sedatie

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door S.J Krapf op 14-01-2020

De orthodontist heeft een verzoek ingediend bij de kaakchirurg om een tand vrij te leggen. Aan de tand moest een kettinkje bevestigd worden om de tand te kunnen "liften". Dit kettinkje is meegegeven door de orthodontist aan ons. Voor de ingreep hebben wij dit kettinkje afgegeven aan de assistent. Na de ingreep bleek dat de kaakchirurg alleen het tandvlees heeft geopend. Hij antwoordde op onze vraag waarom hij het kettinkje niet aan de tand heeft bevestigd met een nonchalant: Dat moet de orthodontist zelf maar plaatsen. Bij het vervolgconsult bij de orthodontist was deze niet amused. Hij kon de ketting niet meer op de tand plaatsen terwijl dit tijdens de ingreep bij de kaakchirurg in een moeite was gebeurd. De kans is aanzienlijk dat de ingreep nu voor niets is geweest en de tand uiteindelijk verwijderd zal moeten worden en een implantaat moet worden geplaatst . Wij zijn dan ook uitermate teleurgesteld in de gang van zaken en het vertrouwen in deze kaakchirurg is dan ook tot het nulpunt gedaald. Zijn communicatieve vaardigheden en de arrogante houding versterken dit gevoel.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2019

Snelle, adequate hulp...duidelijke uitleg....begrip voor stress rondom de ingreep en vooralsnog perfect geholpen door de dr. en het team.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2019

De assistenten legden precies uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling werd meerdere keren gevraagd of het goed ging met me. Ook duidelijke uitleg gekregen over hetgeen wat ik na de behandeling kon verwachten.

Lees verder