Vrijleggen tanden of kiezen

Normaal gezien komen de tanden of kiezen op een bepaalde leeftijd door. Zo verschijnt de hoektand meestal tussen het 10de en 13de levensjaar. Soms komt het voor dat tanden of kiezen niet doorkomen op de leeftijd waarbij dat eigenlijk gebruikelijk is. In dit geval kan de kaakchirurg deze tanden of kiezen vrijleggen.
Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Prima en vriendelijke medewerkers. Uitleg was goed.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Simone op 21-07-2020

Goed geholpen en gerust gesteld door de medewerkers, waardoor mijn behandeling uiteindelijk mee viel

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-06-2020

goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Marja Bliek op 18-02-2020

Ik vind de ontvangst en de voorbereiding perfect. Super lieve aardige medewerkers en dokter. Goede uitleg en rustig. Voelde me gerustgesteld door dit alles. Hierdoor is mn eerdere grootste angst naar de kaakchirurg te gaan omgedraaid in ee positieve ervaring. Mede door de sedatie

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door S.J Krapf op 14-01-2020

De orthodontist heeft een verzoek ingediend bij de kaakchirurg om een tand vrij te leggen. Aan de tand moest een kettinkje bevestigd worden om de tand te kunnen "liften". Dit kettinkje is meegegeven door de orthodontist aan ons. Voor de ingreep hebben wij dit kettinkje afgegeven aan de assistent. Na de ingreep bleek dat de kaakchirurg alleen het tandvlees heeft geopend. Hij antwoordde op onze vraag waarom hij het kettinkje niet aan de tand heeft bevestigd met een nonchalant: Dat moet de orthodontist zelf maar plaatsen. Bij het vervolgconsult bij de orthodontist was deze niet amused. Hij kon de ketting niet meer op de tand plaatsen terwijl dit tijdens de ingreep bij de kaakchirurg in een moeite was gebeurd. De kans is aanzienlijk dat de ingreep nu voor niets is geweest en de tand uiteindelijk verwijderd zal moeten worden en een implantaat moet worden geplaatst . Wij zijn dan ook uitermate teleurgesteld in de gang van zaken en het vertrouwen in deze kaakchirurg is dan ook tot het nulpunt gedaald. Zijn communicatieve vaardigheden en de arrogante houding versterken dit gevoel.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 01-08-2019

Snelle, adequate hulp...duidelijke uitleg....begrip voor stress rondom de ingreep en vooralsnog perfect geholpen door de dr. en het team.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-04-2019

De assistenten legden precies uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling werd meerdere keren gevraagd of het goed ging met me. Ook duidelijke uitleg gekregen over hetgeen wat ik na de behandeling kon verwachten.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door W van Noort op 26-03-2019

Zo begripvol en vriendelijk behandeld.Ik werd er gewoon helemaal blij van.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M. Zandijk op 01-12-2018

Had altijd enorme angst maar ben door dr. Bouman zo goed opgevangen en begeleid, echt met heel veel begrip, ik ben hem héél erg dankbaar !

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 13-11-2018

Ondanks dat ik helemaal niet graag naar een tandarts / Kaakchirurg ga , kreeg ik toch een fijn gevoel op de stoel , de vrouwen / assistentes stelde me goed op me gemak en hielden gewoon een gezellig praatje met me waardoor ik even vergat dat er een tand uit moest , goeie uitleg gekregen ook van de dames !!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 17-05-2018

Goed en vakkundig geholpen.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-05-2018

Het team wat mij behandeld heeft is goed op elkaar ingesteld en deskundig in hun werk. Ze informeren je goed wat ze doen en stellen je gerust voor,tijdens en na de behandeling. Eventuele volgende behandeling zal ik hoogstwaarschijnlijk voor hetzelfde team kiezen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door J op 13-12-2017

Super goed geholpen. Heb geen pijn gehad na de behandeling

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Hans Selter op 28-10-2017

boven vermelde ingreep is niet juist. Er is een abces bij mijn verstand kies verwijderd en een stukje van de kies. Het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. Ontvangst bij receptie verplegend personeel als de wijze waarop de chirug zijn werk deed en elke stap werd mij uitgelgd. Gezien mijn slechte ervaringen inGoes ( bij andere behandelingen) was het hier een verandeming. Ik voelde me weer de particuliere patient van vroeger. Verbeter punten nee. Advies: hou dit nivo vast.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door G.J. Furster op 07-06-2017

Voor mij was dit de eerste keer en het viel best mee. Ik zag er erg tegenop omdat voor het trekken van de benodigde kies mijn tandarts al had gefaald met verdoven. Mijn broertje kan niet goed tegen de verdoving en ikzelf heb al langere tijd lichte hartproblemen (hartkloppingen, pijn, ritmestoornis) dus vandaar dat ik erg nerveus was. Ik was blij met het verzorgend personeel dat me heel kalmerend met me omging en de behandelend arts handelde ook erg professioneel, ondanks dat hij wat haast leek te hebben. Ik heb hem een keer onderbroken in de behandeling omdat ik even mijn juiste ademhaling terug moest vinden en omdat ik dacht extra verdoving nodig te hebben. Dat vond hij blijkbaar niet leuk, maar ja ik wil het wel overleven natuurlijk. Uiteindelijk was de behandeling afgelopen voordat ik dat besefte. De nazorg is ook erg goed, hoewel ik een beetje te veel pijnstillers meekreeg. (ik had maar nodig voor 1 dag)

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door koole op 28-05-2017

goede ervaring

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Rob Eijskoot op 20-03-2017

De verdoving werkte niet goed,moest twee keer bijgespoten worden de chirurg dacht dat ik mij aanstelde. De behandeling is te snel gestart zodat de verdoving nog niet goed werkte ( mijn mening ). De chirurg bood zijn verontschuldigingen aan omdat bleek dat er een grote ontsteking zat vandaar die pijn. Zeer tevreden over de afloop en de assistente die mij vriendelijk te woord stond om mij op mijn gemak te stellen en duidelijke informatie gaf over de nazorg.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2017

goede behandeling, aardig personeel

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door rens boogert op 09-02-2017

vul dit in namens mijn zoon,, vind het een fijne omgeving in de victoria kliniek, op fijne afstand van onze woonplaats, makkelijk parkeren en vriendelijk ontvangen en geholpen daar,,

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-02-2017

Goed

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 04-01-2017

De ingreep betrof het verwijderen/trekken van een kies, waarvan de tandarts vond dat het een klus was voor de kaakchirurg. Zowel de behandeling als de bejegening zijn optimaal verlopen. Als bijzonder fijn heb ik ervaren het feit dat ik tijdens de behandeling op de hoogte werd gehouden wat er zoal gebeurde. Al met al een buitengewoon postitieve ervaring betreffende een ingreep waar ik tevoren stiekem best een beetje tegenop zag.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 10-12-2016

Pand ziet er binnen toppie uit. Klantvriendelijk personeel en kundige specialist

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Esin Dersuneli op 26-10-2016

Als een angstige patiënt kwam ik de kaakchirurgie binnen. Aan de balie werden er vragen gesteld aan mij. Ik hoefde helemaal niet lang te wachten. Eerst maakten ze een foto van mijn gebit, vervolgens mocht ik mee met de kaakchirurg. Daar hebben we de foto bekeken. Ik werd al van tevoren goed ingelicht over de behandeling. De verdoving werd zachtjes aangepakt door de assistente. Hier werd er met mij gepraat ze stelden me erg gerust samen met kaakchirurg van Nierop. Het kan niet beter! Ik ben erg tevreden. Medewerkers zijn erg gezellig en vriendelijk!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 26-10-2016

Heel tevreden over de behandeling, gerust gesteld en is allemaal goed besproken wat er gedaan werd, was voor het trekken van de gehele bovenkaak dit staart echter niet bij de behandelingen r

Lees verder

Cijfer 5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-09-2016

Ik vond het heel prettig om hier behandeld te worden, het is niet zo ziekenhuisachtig en de medewerksters erg vriendelijk. Ze stelden me op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Jordy Bakker op 30-08-2016

Door mijn tandarts doorverwezen naar de kaakchirurg. Ik ben vrijwel m'n gehele leven bang voor iedere behandeling bij een tandarts / chirurg. Meneer van Nierop wist mij toch te kalmeren en was niet alleen met de behandeling bezig maar had ook oog voor mij en voorzag mij veel van informatie en bracht mij constant op de hoogte van wat er ging gebeuren. De behandeling was uitstekend gegaan en de service die meneer van Nierop mij gaf was perfect.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-07-2016

Prima ervaring. Lief en goed voor mijn dochter die al huilend binnenkwam na wat mindere ervaringen elders.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Marijn van Wensen op 13-07-2016

Helaas werd geen bericht over de voorgestelde behandeling naar de tandarts gestuurd en daarom werd de goedkeuring voor de ingreep niet verkregen. Er is door de apotheek gebeld over het aantal voorgeschreven stuks antibiotica dat ingenomen moest worden een uur voor de behandeling. Helaas werd volgens de behandelaar niet het juiste advies aan de apotheek gegeven (6 i.p.v. 2 stuks). Bij het laatste punt van deze vragenlijst kun je maar één punt invullen, terwijl twee ingrepen werden gepleegd. Over het algemeen vind ik de wachttijden voor het maken van een afspraak aan de lange kant.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door willem Otto op 17-06-2016

Snelle pijnloze behandeling

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door FJAM van de Watering op 22-02-2016

De behandeling bestond uit extractie van twee voortanden. Is snel, pijnloos en zonder problemen gebeurd. Met mijn jas aan dus, want het was in het hele gebouw zo ontzéttend koud!!! Het had gevroren die nacht, en dan kan het nog zo'n mooi gebouw zijn, die kou verprutst het hele effect. We hadden echt met de medewerkers te doen, geen werken zo! Datum was 15-02-2015.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door G Dieleman op 21-12-2015

Kiesextractie ging zonder veel problemen, aardige mensen!

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 20-12-2015

Vriendelijk ontvangen en geruststellend!

Lees verder