Vrijleggen tanden of kiezen

Normaal gezien komen de tanden of kiezen op een bepaalde leeftijd door. Zo verschijnt de hoektand meestal tussen het 10de en 13de levensjaar. Soms komt het voor dat tanden of kiezen niet doorkomen op de leeftijd waarbij dat eigenlijk gebruikelijk is. In dit geval kan de kaakchirurg deze tanden of kiezen vrijleggen.
Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-06-2022

Duidelijke uitleg ingreep.Ik was erg gespannen,werd goed met omgegaan.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Odette Meester op 21-05-2022

Ik was best zenuwachtig en bang. Maar ze hebben mij goed geholpen en mij een beetje in de maling genomen. De kies was er zo uit en het viel achteraf reuze mee. Odette (10)

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Outman Hammouchi op 19-05-2022

Ik ben tevreden van deze organisatie

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Van luipen op 16-05-2022

Zeer vriendelijke mensen. Snel geholpen en professioneel!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Jacques Euser op 02-05-2022

Uiterst prettige ervaring. Men stelt je op je gemak door een professionele en rustige werkwijze. Goede informatie over de behandeling zowel vooraf, tijdens en achteraf. Oprechte en goede aandacht voor de client.

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Micha Tuenter op 29-04-2022

.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 29-04-2022

Een deskundige en professionele specialist en zeer attente en vriendelijke assistenten. Minpuntje: ik heb een recept voor 30 sachets ibuprofen gekregen. Daarvan heb ik er maar 3 gebruikt. Dat is zonde en zou m.i. op een andere manier geregeld moeten worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

Fijn personeel , goede begeleiding en kon op zeer korte termijn een behandeling afspraak maken

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 06-04-2022

Het was prima

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Paul Hofman op 30-03-2022

Vandaag geweest top servies ondanks dat er en collega ziek was top behandeld !!! En dikke 10

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 19-03-2022

Ik heb (idee van de dame die voor mij was behandeld) gevraagd om een dubbele verdoving. Mede daardoor was de behandeling vrijwel pijnloos. Thuis ben ik met twee paracetamolletjes en een coldpack het bed ingedoken en heb twee uren heerlijk geslapen. Daarna geen last / pijn meer gehad!! Dus: dank!!!!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Rita Nijman op 16-02-2022

Naar alle tevredenheid in alle opzichten

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 18-01-2022

Zeer deskundig, vriendelijk en erg goed georganiseerd. Zeer zorgvuldige informatie

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Hans Meesters op 07-01-2022

Alles wordt goed uitgelegd, patiënt gerustgesteld, wordt snel en effectief gewerkt, een prettige sfeer gecreëerd

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 04-01-2022

Snel, ter zake, pijnloos, schoon, vriendelijk, correct

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 17-12-2021

Goede ervaring en zeer deskundige behandeling.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Piet Mosselman op 14-12-2021

Heel vriendelijk en hoffelijk. Geven informatie ook tijdens de behandeling. goed naleven van de coronaregels

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 11-12-2021

Goed

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door K. van Rosendaal op 26-11-2021

Ze stellen je op je gemak, geven aan wat ze gaan doen, behandeling was zo gepiept. goede voorlichting. Behandeling werd op de juiste tijd behandeld zonder wachttijd.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Senne Clerx op 13-10-2021

Heel pijnloos. Fijne rustige chirurg. Ik voelde me erg veilig!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Sabine op 05-10-2021

We waren erg gespannen die behandeldag. Maar dhr. Schoen en medewerkers wisten die spanning ongemerkt weg te nemen. Alles heel open, heel relaxed. Voldoende tijd voor (veel) vragen. Net of er na ons niemand zat te wachten. Alle handelingen werden vooraf en tijdens de behandeling aangekondigd. Desgevraagd met een cijfer op de schaal van 1 tot 10. Kortom: het is allemaal erg meegevallen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door M Wienhoven op 17-09-2021

Heel erg tevreden, superlieve mensen die rustig alles uitgelegd hebben en je op je gemak stellen voor hoever dat mogelijk is...alleen maar lof hoor! Fijn..

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door M.J. Eversdijk op 18-08-2021

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 05-07-2021

.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 04-06-2021

Prima geholpen de behandeling en de vriendelijk bejegening van het personeel was in een antwoord top

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Mario Ezendam op 04-06-2021

Van aanmelding tot operatie top behandeld, geen wachttijden, deskundig personeel ,zeer vriendelijk en zorgzaam! Dr Wetzels bewees van de verdoving tot en met de operatie zeer competent te zijn, stelde gelijk de diagnose, was zeer zorgzaam tijdens de hele behandeling, vertelde wat hij ging doen en verliest de pt niet uit het oog tijdens de behandeling!! Zou iedereen een behandeling bij mkagroep in winterswijk aanbevelen!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Romee van de Sande op 06-05-2021

Lief en zorgzaam , goede uitleg

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 04-05-2021

goed

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 01-05-2021

zeeer goed!!!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-04-2021

Uitstekend

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Iris oudejans op 01-04-2021

Erg goede zorg met veel persoonlijke aandacht voor mijn dochter van 12 jaar.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door John Louwen op 25-03-2021

Het viel mij niet mee, ik had een afgebroken kies waarvan de resten moesten worden verwijderd, en daar dacht ik veel te licht over. Ik had en heb nog veel napijn, maar met paracetamol en af en toe een ibuprofen 400mg is het te dragen. Ik hoop dat het de komende dagen snel beter zal worden. Ik neem ook aan dat de pijn voort komt uit een behandeling die niet anders mogelijk is, en wijt het beslist niet aan de specialist , die mij behandeld heeft. Mvg John Louwen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Renate van Broekhoven op 19-03-2021

Geen tips, we zijn bijzonder goed geholpen! Dr. Verweij wist heel goed het vertrouwen te winnen van mijn zoontje waardoor de ingreep zo gepiept was. Complimenten!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Trees Boerkamp-Scholtes op 19-03-2021

Goed behandeld

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Tom Overkamp op 17-03-2021

Net geholpen bij meneer Bronkhorst Fijne arts wie alles uitlegt en ook gelijk handelt. Wel direct!

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Olga op 08-03-2021

Mijn Zoon van 14 jaar werd geholpen door dhr Goey. Een vriendelijke man. Mijn zoon voelde niets tijdens de behandeling en dat was zijn angst. Behandeling is goed verlopen. Nu gaan we de herstel proces in.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Stanimir op 24-02-2021

Kan niet beter!!

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door A.J. Hendricksen op 16-02-2021

Correct en goed behandeld.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Emil Steinmann op 12-01-2021

Arts en assistentes waren kundig en vriendelijk. Gingen ook heel goed om met mijn 14 jarige dochter, zodat ze tijdens de behandeling erg op haar gemak was en na de behandeling verrast was dat het zo meeviel.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Tom op 05-01-2021

Ging sneller dan verwacht en ze vertelden alles van wat ze op dat moment gingen doen

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Steve Koutros op 23-12-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-12-2020

Ik ben erg blij met behandeling door doktor van geel nogmaals bedankt.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 28-10-2020

Bij mijn moest er een kroon verwijderd worden .dit is goed gebeurt zonder problemen

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Prima en vriendelijke medewerkers. Uitleg was goed.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Simone op 21-07-2020

Goed geholpen en gerust gesteld door de medewerkers, waardoor mijn behandeling uiteindelijk mee viel

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 17-06-2020

goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Marja Bliek op 18-02-2020

Ik vind de ontvangst en de voorbereiding perfect. Super lieve aardige medewerkers en dokter. Goede uitleg en rustig. Voelde me gerustgesteld door dit alles. Hierdoor is mn eerdere grootste angst naar de kaakchirurg te gaan omgedraaid in ee positieve ervaring. Mede door de sedatie

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door S.J Krapf op 14-01-2020

De orthodontist heeft een verzoek ingediend bij de kaakchirurg om een tand vrij te leggen. Aan de tand moest een kettinkje bevestigd worden om de tand te kunnen "liften". Dit kettinkje is meegegeven door de orthodontist aan ons. Voor de ingreep hebben wij dit kettinkje afgegeven aan de assistent. Na de ingreep bleek dat de kaakchirurg alleen het tandvlees heeft geopend. Hij antwoordde op onze vraag waarom hij het kettinkje niet aan de tand heeft bevestigd met een nonchalant: Dat moet de orthodontist zelf maar plaatsen. Bij het vervolgconsult bij de orthodontist was deze niet amused. Hij kon de ketting niet meer op de tand plaatsen terwijl dit tijdens de ingreep bij de kaakchirurg in een moeite was gebeurd. De kans is aanzienlijk dat de ingreep nu voor niets is geweest en de tand uiteindelijk verwijderd zal moeten worden en een implantaat moet worden geplaatst . Wij zijn dan ook uitermate teleurgesteld in de gang van zaken en het vertrouwen in deze kaakchirurg is dan ook tot het nulpunt gedaald. Zijn communicatieve vaardigheden en de arrogante houding versterken dit gevoel.

Lees verder