Onyxdijk

Vanaf 1 september 2020 verzorgt MKA groep op locatie Roosendaal een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie: van het verwijderen van een verstandskies tot het plaatsen van implantaten. U vindt de poli kaakchirurgie op de eerste verdieping van het gebouw.
Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 03-12-2020

Deskundig

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 01-12-2020

Ik ben snel behandeld en alles werd van tevoren goed uitgelegd.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Mariette Nagtzaam op 30-11-2020

Klant vriendelijk, correct, behulpzaam, vlot en goede uitleg (voorafgaand aan de behandeling). Uiterst positief over arts en personeel.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 30-11-2020

Prima

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jaap Commandeur op 30-11-2020

Goed

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 30-11-2020

Goede en deskundige personeel.

Lees verder

Cijfer 2.2

Ingezonden door Niet openbaar op 28-11-2020

Zeer slecht en ontevreden behandeld, bijn geen uitleg gehad.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Silvia Heijnen op 26-11-2020

De klik met de arts was er gelijk. Zowel hij als de assistentes legden ook alles goed uit. Zij bereidden mij voor op iedere stap die er gezet werd. Zo fijn!

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2020

Geen

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 23-11-2020

alleen maar lof

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Frans Bindels op 23-11-2020

Tijdens de behandeling wordt je volledig op de hoogte gehouden van de handelingen die verricht worden.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Patrick Seys op 21-11-2020

Uitstekende no-nonsense service.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door J.W.R.J. Maassen op 21-11-2020

Alles was in orde.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 20-11-2020

Mijn tandarts gaf een paar dagen later aan dat ze geen brief van dr. J. Van Gemert had ontvangen via de mail; zelf zag ik op de kopie, dat t briefhoofd niet klopte; de tandarts heet mw. Van Gils en niet mw. Ophelders; dat is de patiënt

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 16-11-2020

Door alle medewerkers goed ontvangen waardoor er een veilig gevoel gecreëerd werd.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 16-11-2020

Mijn ervaring is positief

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Sharon op 16-11-2020

Ik zag erg op tegen de behandeling, maar meneer Bergsma is een hele fijne arts. Hij verteld op een rustige en begrijpbare manier wat hij gaat doen, maar niet op een manier om er extra zenuwachtig van te worden!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Jennifer op 12-11-2020

Netjes, duidelijk, snel en prettig

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Angela Snepvangers op 12-11-2020

Ik vond het een fijne ervaring bij MKA groep kaak chirurgie

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Nelly Bos-Terlouw op 12-11-2020

Begeleiding tijdens en voor plaatsing implantaat was uitstekend. Ik voelde me comfortabel. Daarna had ik nauwelijks pijnstillers nodig. De totale sfeer op de afdeling was heel prettig.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Dian Zandbergen op 11-11-2020

Alles werd heel duidelijk uitgelegd, door de medewerkers en door de kaakchirurg. Het team probeerde om je op je gemak te stellen, want het is best een hele ingreep en je weet niet wat je moet verwachten.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Hilde Duns op 09-11-2020

Duidelijke communicatie tijdens de gehele behandeling. Het constant op de hoogte houden van de onderdelen vd behandelingen en wat verwacht kon worden door zowel de assistente als kaakchirurg was prettig en gaf vertrouwen

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Berndsen op 09-11-2020

Door dat ik erg bang ben voor tandarts en dus ook voor kaakchirurg had ik verwacht dat ze van te voren mijn dossier zouden hebben gelezen waar in staat dat ik erg bang ben voor tandheelkundige behandelingen en dat van te voren mij inlichten over wat ze op het moment gaan doen. En niet zo maar van uit het niets een verdoving zetten ik was daar niet op voorbereid dat ze die verdoving plaatsten. En nadat ik ze had verteld dat ik erg bang was en toen pas keken op mijn dossier kwamen ze er achter dat ik heel bang ben. Gelukkig maakte ze haar excuses en de verdere behandeling is erg goed verlopen en ik waardeer dit erg goed.

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 09-11-2020

Ik ben erg op m'n gemak gesteld, medewerkers namen alle tijd om uit te leggen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 06-11-2020

Gewoon goed!

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Marien Saarloos op 05-11-2020

Alles was goed

Lees verder

Cijfer 7.7

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

Prima geholpen Naam was helaas verkeerd( tip altijd laten spellen ) Moet assistente erop wijzen dat er nog een gaas op moest

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Annemarie van ree op 05-11-2020

De arts had wel even tijd om alvast alle kiezen te trekken. Laat dit nou voor mij de beste aanpak zijn. Geen zenuwen vooraf hoeven hebben. En ook nergens last van gehad.

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 05-11-2020

Heel goede ontvangst,goede hygiëne,gastvrij en op mijn gemak.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Emma Prins op 05-11-2020

Ik ben heel erg goed en vriendelijk geholpen. Ook is er goed rekening gehouden met mijn angst voor naalden.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Tenadam Dibianco op 04-11-2020

Ik heb heel goede ervaringen met MKA groep, Roosendaal! al de medewerkers zijn uitstekend, de specialist die mijn tanden heeft verwijderd, ik wil hem bedanken! !

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 28-10-2020

Ik ben heel vlot en adequaat behandeld. Zeer goede verdoving was ook erg belangrijk!

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 28-10-2020

Mijn ervaringen zijn positief.p

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 26-10-2020

Goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Katinka Van der veer op 26-10-2020

Zeer goede ervaring

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Karin Vink op 20-10-2020

Fijn dat ik snel terecht kon. Goede informatie gedurende de behandeling

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Sevgul Sumer Dielemans op 20-10-2020

I was very nervous before I arrived for two reasons: the extraction process and the covid-19 related fears. I was happy to see that there was no need for anxiety or stress once I arrived. The extraction itself went very fast and painless. The staff was very friendly and nice and they gave information at every step as to what was about to be done and I appreciate it. The booklet they gave after the procedure was very informative and I think avoids a lot of confusion and unnecessary worries for the patient. I am glad I was referred to this practice.

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2020

Naar tevredenheid

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2020

Top, ik kon snel terecht. Netjes welkom geheten. Tijdens de behandeling werden de acties van de chirurg aangekondigd. Al het personeel was vriendelijk.

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 19-10-2020

Snel en correct

Lees verder

Cijfer 7.8

Ingezonden door Niet openbaar op 16-10-2020

Fijn en goed geholpen. Namen de tijd voor me.

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Malakusea op 15-10-2020

Hele lieve mensen! Gaven me een vertrouwd gevoel. Leggen alles duidelijk uit. Ook nu met de corona regels is alles perfect georganiseerd!

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Geen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 15-10-2020

Heb geen behandeling ondervonden dus kan niet echt beoordelen had alleen advies nodig voor plekje op tong

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Prima en vriendelijke medewerkers. Uitleg was goed.

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Ik weest niet wat ik er van moest ver wachten

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Niet openbaar op 12-10-2020

Positief 👍

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Jf van Everdink op 12-10-2020

Mooie ambiance, geen voorziening voor de mond reinigen voor de behandeling. In handenwas fonteintje toilet!!!

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Anja Deelen-Bakx op 09-10-2020

Alle lof voor medewerkers en dhr. Voute. De rust en de uitgebreide uitleg heb ik als zéér prettig ervaren. Ook het meedenken over de mogelijkheden.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Suzanne op 08-10-2020

Ik ben erg bang en mvr Kouwenberg heeft me daar goed in begeleid en de assistenten waren ook superlief en gaven me totaal niet het gevoel dat ik me aanstelde. Dat was superfijn, heb namelijk ook weleens anders meegemaakt.

Lees verder