Onyxdijk

Vanaf 1 september 2020 verzorgt MKA groep op locatie Roosendaal een groot aantal behandelingen op het gebied van kaakchirurgie: van het verwijderen van een verstandskies tot het plaatsen van implantaten. U vindt de poli kaakchirurgie op de eerste verdieping van het gebouw.
Cijfer 10

Ingezonden door Arjan braat op 16-05-2022

Voel me in goede handen. En wordt goed aangeven wat er gedaan wordt. Vind de verstandhouding tussen collega's goed en gezellig.

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Niet openbaar op 16-05-2022

Ik was erg angstig, maar alles mocht op mijn tempo en ik werd goed gerustgesteld. Hele fijne ervaring

Lees verder

Cijfer 5.2

Ingezonden door Niet openbaar op 13-05-2022

Niet professionele, nog geen 5 min hoge stem, oven een cd room die kunnen niet uitlezen,een medewerker begint gelijk, dit kunnen niks mee. Wij zij in 2022 en geen apparaat bij een kaakchirurg om een cd room uitgelezen. 45min wachten voor niks,uiteindelijk ik moet naar Breda. Belachelijk.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door M. v.d. Maden op 13-05-2022

Zie bovenstaande schrijven. Top

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 12-05-2022

???

Lees verder

Cijfer 9.5

Ingezonden door Meyke van Ineveld op 12-05-2022

Fijne werknemers. De assistent stelde me erg gerust in de wachtkamer. De chirurg was ook deskundig en zorgvuldig. Enige nadeel was dat ik erg lang moest wachten na mijn verdoving tot de ingreep, doordat er een spoed tussendoor kwam. Dit kan gebeuren dus dit is begrijpelijk. Hierdoor werd ik alleen wel meer zenuwachtig, maar de assistent heeft mij tijdens het wachten goed gerust kunnen stellen.

Lees verder

Cijfer 6.3

Ingezonden door Niet openbaar op 09-05-2022

Geen fijne ervaring ik zou hier zelf liever niet meer heen gaan .

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 05-05-2022

Snel geholpen en duidelijk uitleg gekregen over de te volgen stappen

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Wouter Hollemans op 03-05-2022

duidelijke en rustige uitleg wat en hoe dingen worden uitgevoerd. ook tijdens de ingreep rust en kalme uitleg.

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 28-04-2022

Gewoon uitstekend. Geen klachten of bloedingen na de behandeling. Na twee dagen na het trekken gewoon weer alles kunnen doen en geen pijn. Goede instructie meegekregen en aan gehouden.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Stephanie op 26-04-2022

Nee, alleen een compliment dat om dat ik dacht 11 uur moet maar was 1 uur mocht wachten tot 1 uur en ze hebben me toch eerder geholpen en daar ben ik hun erf dankbaar er voor ben. Het zijn toppers

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Rik van den Bergh op 21-04-2022

Je word goed gerust gesteld en krijgt prettige uitleg over de ingreep

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 21-04-2022

De arts en het personeel stelden me erg op mijn gemak

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Niet openbaar op 19-04-2022

Lief en vriendendelijk personeel. Stelt je echt op je gemak. Ze vertellen heel duidelijk wat ze gaan doen.

Lees verder

Cijfer 6.2

Ingezonden door Saskia Shirley op 18-04-2022

Behandeling is nog niet voltooid, heb alleen intake gesprek gehad.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 18-04-2022

Iedereen was super aardig op de balimedewerker na dan. Zie vorige ervaring hier boven.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Joost Moerings op 14-04-2022

Goed en duidelijk geholpen.

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Ingrid de Regt op 14-04-2022

Fijn en goed geholpen.

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door T. Spoor op 14-04-2022

Eerste keer in kliniek na doorverwijzing van mijn tandarts. Snel onboardingsproces en rustige/aangename sfeer. De behandeling zelf was ook heel ontspannen, kreeg verdoving en kort daarna heeft Dr. Gooris op een efficiënte en kundige manier element nr. 16 geëxtraheerd (inclusief enkele wortelpunten). Een goede eerste ervaring en de napijn was minimaal.

Lees verder

Cijfer 8.3

Ingezonden door Henricus Norbertus Andreas M Wouters op 14-04-2022

adequate, deskundige en prettige communicatie. snelle behandeling

Lees verder

Cijfer 6.5

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

Voelde heel gehaast voelde niet echt alsof er tijd voor je genomen word

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

Ik was erg zenuwachtig maar dat was achteraf gezien echt NIET nodig. De assistentes hebben me gerust gesteld, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Dr. Gooris was heel vriendelijk en rustig en legde de procedure goed uit. De assistente heeft mij rustig verdoofd, en die prik voelde ik nauwelijks! Dr. Gooris en de assistente hebben tijdens de behandeling gezegd wat ze deden en dat vond ik erg fijn. Ondanks de drukte ben ik keurig op de afgesproken tijd behandeld en er was geen uitloop. Ik gaf de assistente een compliment dat het keurig op tijd liep, de assistente zei dat ze daar wel naar streven maar als patienten te laat komen schuift alles op en dat is natuurlijk begrijpelijk. Ik ben keurig geholpen en ga de volgende keer met minder lood in mijn schoenen naar de kaakchirurg.

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Niet openbaar op 14-04-2022

mijn ervaring is goed je wordt goed geholpen en uitleg krijg je

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 13-04-2022

Werd goed behandeld. Was blij met alle uitleg. De verdoving ging voor mij goed. Was hier het vangst voor. Collega legde alles uit wat ze ging doen en wanneer. Tijdens de behandeling voelde ik nog wat. Werd toen nog verder verdoofd. Dit vond ik erg fijn

Lees verder

Cijfer 10

Ingezonden door Hennie Olde op 11-04-2022

Ben erg dankbaar voor de goede zorgen

Lees verder

Cijfer 8.8

Ingezonden door Mariëlla Rijnders op 11-04-2022

Prima behandeld duidelijke informatie voor tijdens en na de behandeling

Lees verder

Cijfer 7.3

Ingezonden door Niet openbaar op 11-04-2022

Prima geholpen

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Ian Schram op 07-04-2022

Snel en professioneel te werk, met zorg naar de patient

Lees verder

Cijfer 7.2

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8.2

Ingezonden door Anja koolen v loon op 07-04-2022

Alles ging goed op tijd, en vriendelijke mensen. Aardige dokter,

Lees verder

Cijfer 7.5

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Prima

Lees verder

Cijfer 9

Ingezonden door Niet openbaar op 07-04-2022

Mooie locatie, fijne arts + medewerkers. Veel geduld, vakkundig, goede uitleg en er hangt een goede sfeer!

Lees verder

Cijfer 8.5

Ingezonden door Ilse Van Den Aarssen op 05-04-2022

Ik werdt heel erg gerust gesteld, En ik had weinig pijn na de behandeling. Zag er erg tegenop, maar het is me zo mee gevallen omdat iedereen zo aardig en begripvol was.

Lees verder

Cijfer 6

Ingezonden door Evidesmet op 04-04-2022

Nooit meer

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Leny Slootweg op 02-04-2022

Nette praktijk, vriendelijk personeel & keurig geholpen. Een aanrader!

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Alex Pijnen op 31-03-2022

Prima behandeld en vriendelijkpersoneel. Duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen.

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Niet openbaar op 31-03-2022

Zeer tevreden

Lees verder

Cijfer 4

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2022

Hele slechte ervaring. Chagrijnige, onvriendelijke baliemedewerkster. Ik was ietsje te laat en ze hielpen me niet meer. Alles doen ze gehaast. Ze hebben me niks laten weten over wat ze gingen doen en hoe lang het zou duren, wat ik er zelf voor moet doen en of ik misschien iets eerder moet zijn, wat ik mee moet nemen etc etc. Mijn behandeling heb ik nog niet gehad dus daar kan ik nog niet over oordelen. Ik moet namelijk weer meer dan een maand wachten op mijn volgende afspraak…

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2022

Goed geholpen was er voor controle van mond ivm hart operatie

Lees verder

Cijfer 9.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2022

Deskundigheid

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Annemarie Otto op 30-03-2022

Ondanks dat het geen fijne behandeling ben ik fijn geholpen. Tijdens de behandeling werd stap voor stap uitgelegd wat er gebeurde. Ik moest wel lang wachten had half 3 een afspraak en werd kwart over 3 binnen geroepen, maar als dat het ergste is ben ik dik tevreden.

Lees verder

Cijfer 5.8

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2022

Zie hierboven

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Niet openbaar op 30-03-2022

Tevreden over behandeling en medewerkers

Lees verder

Cijfer 8.7

Ingezonden door Els Huijzers op 29-03-2022

Geen op of aanmerkingen Alles is super goed verlopen.

Lees verder

Cijfer 4.2

Ingezonden door M. v.d. Maden op 17-03-2022

Mijn behandeling was een regelrechte nachtmerrie, Bij het verwijderen van de brug en de 2 kiezen gilde ik het uit van de pijn. Chirurg zei dat hij niet meer verdoving kon geven. Ik ben nu doodsbang geworden om nog naar tandarts of Kaakchirurg toe te gaan. Ik heb sinds ik COPD heb heel veel last van pijn aan tanden en kiezen en hierdoor wil ik een ondergebit. Nu durf ik gewoon niet meer om de overige tanden en kiezen te laten trekken . Het was een complete hel waarin ik terecht kwam. Ik heb al eerder zo'n ervaring 20 jaar geleden gehad bij een tandarts, had ook ontstoken kies en enorm veel pijn, Bij hem had ik ook de maximale verdoving, maar gaf toch nog extra verdoving en toen voelde ik niks meer. Dus het kan wel degelijk nog beter verdooft worden . Dit wil ik nooit meer.

Lees verder

Cijfer 6.8

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2022

Heel druk en moest lang wachten voor de balie. Werd ook nog gevraagd om andere mensen voor te laten. Kwam heel chaotisch over.

Lees verder

Cijfer 9.7

Ingezonden door Niet openbaar op 14-03-2022

Goed

Lees verder

Cijfer 8

Ingezonden door Merin de Does op 11-03-2022

Snel, fijn. De ervaring daarna was pijnlijk, maar goed. Eruit is eruit :).

Lees verder

Cijfer 9.3

Ingezonden door Brigitte Hellemons op 10-03-2022

Heel relaxt en voelde mij welkom geen ervaring dat ik een nummer was. Tijdens het wachten had de assistenten tijd om even te kletsen.

Lees verder

Cijfer 9.2

Ingezonden door Emmelie op 10-03-2022

Medewerkers zeer vriendelijk van balie tot dokter. Ik stond binnen een kwartier weer buiten met kies in de hand in plaats van in de mond. Was binnen 2 seconden eruit. Bedankt drs. Kouwenberg!

Lees verder